Aihe

Rastatukka..? Ehe.. Totanii

sateenkaaripoju

Miulla on olkapäille ruskee rastatukka. Oon 15v poika. Onko muita vastaavia tapauksia, tai ees takkutukkasta tyttöö? Mitäon kaverit mieltä? Ootteko muuten jotenki "hippejä"? Käytättekö jotaki koruja takuissanne? Mulla on sellane tammenterho, ite tekastu. Entäs löytyykö ihmisii jotka inhoaa tai kammoksuu takkutukkasia?

21

514

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • RASTA MAN

   Rastat on just siistei!!

  • plopp

   Rastat on hienot jos ne on tehty kunnolla, niistäkin kun on niitä karmeita versioitakin. Entisellä ihastuksellani oli myös rastat.
   Ite ajattelin yhteen aikaan laitaa rastat taikka semmoiset kuiturastat niinkuin Sofi Oksasella mutta ei ollu tarpeeksi pokkaa... Nykyään ne hankaloittaisivat urheilemista ( ainakin luulen niin).
   Olen siis 16v tyttö

   • sairasmieli

    Hei, ei kuidut hankaloita urheilemista : D Mulla oli joskus pari vuotta sitten miltei saman värisiä kuiturastoja ku Sofi Oksasella, eikä porukka kattonu mitenkää kieroon.
    Nytki on päässä villasta tehtyjä ja kuidusta tehtyjä rastoja, eikä ne hankaloita urheilemista (: Suihkussa käynti on inhottavaa ku ne kerää nii saatanasti vettä, ni rupee niskaa särkeen.


   • plopp
    sairasmieli kirjoitti:

    Hei, ei kuidut hankaloita urheilemista : D Mulla oli joskus pari vuotta sitten miltei saman värisiä kuiturastoja ku Sofi Oksasella, eikä porukka kattonu mitenkää kieroon.
    Nytki on päässä villasta tehtyjä ja kuidusta tehtyjä rastoja, eikä ne hankaloita urheilemista (: Suihkussa käynti on inhottavaa ku ne kerää nii saatanasti vettä, ni rupee niskaa särkeen.

    Kiva et jollaki on kokemusta :D
    Tuo peseminen vähän mietityttää, että voiko niitä ees pestä päivittäin ettei ne homehdu tai jtn ? :O


   • Edellinen....
    plopp kirjoitti:

    Kiva et jollaki on kokemusta :D
    Tuo peseminen vähän mietityttää, että voiko niitä ees pestä päivittäin ettei ne homehdu tai jtn ? :O

    No niitä ei tarvii pestä päivittäin, pari kertaa viikossa ku pesee normi shamppoolla ja kuivaa hyvin, ni ei ne homehdu :) Mulla ei oo ainakaa homehtunu :D Mut kyll sä muuten voit joka pvä käydä suihkussa, mut ei niit tarvii pestä ku vaa tosiaan sen pari ekrtaa viikossa :)


  • kukkakaalike

   rastatukkaset pojat ♥ kurnau

   • sairasmieli

    Oon samaa mieltä ;)


  • ............

   äh,halooo ihmiset ! ei ne vitun feikkikuiturastat oo mitkää takut -.- ja nyt käsittääkseni puhuttii oikeista takuista..

   on tosi jees ! itelläki oli takut,mut sitte purin ne,vähä pakon eestä.. >< ja ne ite tehyt on paljon paremmat ku jossai kampaajalla sörkityt,ite teen rastoja,enkä tosiaan IKINÄ antas kenenkää mennä kampaajalle.. ne tunkee nii paljon kaikkee paskaa sinne,et ainaki ite pelkäisin et homehtuuvat yms..

  • 19-0

   Mul on rastat ja oon 19v. Intti täs vähän uhkailee menetyst. Luonteeltani en ole mitenkään hippimäinen tykkään vaan niist, pieni korupötkylä löytyy kans joukost. Yks tyttö (kaveri) ehdotti niit aikanaan ja siit se lähti. Kyllä noit kammoksujia tulee vastaa joka päivä. Enemmä kyl ne tuntuu kauhisteleva just sen tytön 60cm takatukkaa mut ei meikäläinen osaa kuvitella sille mitään muut.
   Feikkirastat ei vaan uppoa mitenkään.

  • HyiJuma

   SATEENKAARIPOJU ootko kuullut tai lukenut netistä tai kirjasta että jos ihmisellä on rastat niin silloin hiuksiin kerääntyy matota ( valkoisia pieniä ) ja ne elävät siellä ja munivat sinne. Se ei ole haitallista mutta todella ällööö. Ne eivät lähde muuten pois ellet leikkaa rastoja pois ja kasvata uudet hiukset. Ja tuskin kukaan sun kanssa haluis seukata jos oot matopää :DD. Ällöttäväääääää!!!!

  • wegete

   Vielä joku päivä mullakin on tarpeeksi kärsivällisyyttä kasvattaa tukkaa tarpeeksi ja ottaa sitten rastat...

  • Takkupää-97

   Oon 14-vuotias tyttö, ja mulla on takut. Niissä on puuhelmiä.

   P.s takkutukka.fi

  • <3333

   Ah hottii ;)

  • pikkuhippi15

   Mullon ihan saman väriset ja pituset rastat ku sul paitsi minul on pari punasta takkuu siel seas:) Ne ollu jo 5kk

   • enoohippi

    Oon halunnu mooonta vuotta ottaa rastat mut äiti ei anna.... otan si aikuisena :)


  • Nmcöxä:mmö

   Rastat = hot < 3

  • memmuweerw

   Rastat jätkillä on hyvän näkösii jos ne sopii siihen lärviin mihin ne on kasvatettu.
   Ite vaihvihkaa aina kaupunugilla liikkuessani kuolaan rastapäisiä jätkiä :D en kyllä ikinä mainitse kuolauksen kohteelle mitään :D

   Oon melkeen kakskymppinen ja vääntelen ekoi rastoi nytten vasta:) päätin vaan hetken mielenjohteesta ett ny alkaa meikäläisen takkuinen aika :D tosin ne kasvaa vasta pitkän ajan päästä, ku hiukset on max. 10 cm pitkät... odotan sen vuoden tai puoltoista:) kärsivällisyys palkitaan

   • memmuweerw

    joo ja piti vielä lisätä mutta postasin jo ed. kommentin :D

    oon ite hippimäinen ihminen, omalla tavalaan mutta omalla tavallaan taas en:)

    kyllä aika moni kammoksuu miun hiuksii ku ne sojottaa kirjaimellisesti joka ilman suuntaan :D


  • lölllöl

   Tuun ehk skidist myöhäs mut joo oon koht kuustoist vuotias tyttö ja mul on rastat ja mun kaverit on kehunu mun rastoi paitsi yks joka ehotti hiusten leikkaamist :D. Ja joo oon aika "hippimäinen" jne. Ja hmm mulla on vaa perus puuhelmii mun locseis. Ja mun on pakko sanoo tähän et tosi monet mustalaiset haukkunu mun tukkaa likaseks jne ja siel asuu kuulema kaikenmaailman ötököit mut idgaf :D ne ei vaa tiedä koska MANNEEEEEE!!!!!!!!!! (en oo rasisti)

  • hippieh

   Juu oon 16v tyttö, enkä oo kyllä saanu mitään negatiivista palautetta mun takuista. Usein joku tulee kyselemään, että miks mä haluan takut ja miten ne tehään ja mistä takut on lähtösin. Ja pari kertaa oon selittäny etten oo rastafari, enkä polta pilveä yms.. :) Mulla on pari värikästä narua kiedottuna noihin, joskus oli helmiä mutta ne on kadonnu jonnekki.

  • jokuihme

   Teitkö takuttamalla itelle rastat vai miten? Mie haluaisin rastat itelle niin mietin että miten ois helpoin hankkii ne😅
   Oon siis 14v tyttö

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   11713
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   2717
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2082