pikaisesti taidenäyttelyssä

Vilhelmiina___

Työpäivä alkoi olla ohi ja olo oli jotenkin levoton. Mietin mitä tekisin, lähtisinkö leffaan vai meniskinkö shoppailemaan. Ei huvittanut mennä suoraan kotiinkaan, kun illaksi ei ollut tiedossa muuta tekemistä kuin telkkarin katselua.
Soittelin kavereille, mutta kaikilla tuntui olevan jotain menoa enkä saanut kenestäkään seuraa illaksi.

Päätin lähteä keskustaan, en vielä tiennyt mitä teen, mutta katsotaan sitten.
Keskustassa törmäsin erääseen puolituttuun mieheen,Villeen, olimme tavanneet useasti yhteissten ystävien kautta, mutta en juurikaan tiennyt miehestä mitään.
Yllätyin kun hän kertoi olevansa matkalla johonkin taidenäyttelyyn ja hän pyysi minua mukaan. Eihän minulla ollut sen tarkempia suunnitelmia illalle, joten lähdin hänen mukaan.

Näyttely olikin ihan mukava, pääsi yllättämään positiivisesti. Katselin viimeisessä huoneessa yhtä teosta pitkään ja hartaasti, seisoen keskellä huonetta. Ville tuli selkäni taakse ja painoi leukansa olkapäälleni ja kietoi kätensä vyötärölleni. Hän sanoi "eikö olekkin upea teos?" Joo, on, vastasin. Hän sanoi "olipa tosi mukava tavata, mä olen aatellut sua paljon".
- Joo- oli kiva törmätä. Olin yllättynyt, että hän oli ajatellut minua. Olin joskus flirttaillut hänelle, mutta sillon flirtti oli tuloksetonta.

Hän kääntyi eteeni edelleen pitäen käsiään vyötärölläni. Hän suuteli munua. Ah, tuntui niin hyvältä tuntea miehen kosketus. Suutelin kiihkeästi takasin ja annoin tuntilleni vallan. Ei tässä elämässä mitään saa, jos ajattelee aina järkevästi ja ei anna tunteille sijaa.

Tunsin kuinka kiihotuin suutelemisesta ja myös Ville tuntui nauttivan tilanteesta. Huoneeseen saapui vanhempi pariskunta ja meidän oli lopetettava touhut. Lähdimme kävelemään pois huoneesta. Käytävällä oli joku varastohuone, minkä ovi oli vähän rakosellaan. Ville kurkisti huoneeseen varovasti, varastossa oli vain tuoleja pinoissa ja ketään ei näkynyt missään. Menimme huoneeseen ja vidimme ovien kiinni.

Jatkoimme kiihkeää suutelua hetken. Tunsin pikkupöksyni kostuvan samalla, kun Villen kädet hapuilivat hameeni alle. Hän hyväili pimpsaani pikkuhousujen läpi. Hän varmasti tunsi kuinka pikkupöksyni oli märät. Hapuilin kädelläni hänen housujen etumusta, tunsin hänen jäykistyneen kalun. Ville ujutti sormensa pikkupöksyjeni alle, tunsin kuinka sormet upposivat pimpsaani. Hapuilin seinästä tukea ja toisella kädellä tarrauduin tiukasti kiinni Villen paitaan. Voihkin hiljaa nautinnosta.

Yritän avata Villen housut, että pääsen käsiksi hänen vehkeisiinsä. Ville irtaantuu otteestani ja ottaa yhden tuolin pinosta lattialle. Hän avaa housunsa ja ottaa jäykistyneen kalunsa esiin. Hän istuu tuoliin ja pyytää minua tulemaan hänen syliin. Otan pikkuhousut jalasta ja nostan hamettani ja istuudun hajareisin kasvot Villeen päin hänen syliin. Tunnen kuinka hänen kalunsa painuu sisääni. Minua pelottaa että joku tulee hetkenä minä hyvänsä huoneeseen. Vedän vähän hamettani alas, jotta se peittäisi edes jonkin verran näkyvyyttä jos joku sattuu tulemaan.
Ville pyytää minua rauhoittumaan ja nauttilmaan. Hän rupeaa liikuttamaan lantiotaan, tunnen valtavaa nautintoa hänen työntyessä sisääni rytmikkäin liikkein.

Voi että miten mies voi tuntua näin hyvältä, hän lisää vielä nautintoani hyväilemällä klitoristani sormin. Kiemurtelen hänen sylissään ja yritän olla hiljaa. Hän ehdottaa, että nousisin seisomaa, että hän voisi tulla takaa päin sisääni. Nojaan käsilläni tuoliin eteenpäin kumaruneena jalat vähän haara-asennossa. Ville painautuu sisääni ja pitää lantiostani kiinni, tunnen kuinka orgasmi tulee. Tuntuu että jalkani ei kanna, mutta yritän kestää vielä. Pian Ville ottaa kunnon loppukirin ja laukeaa. Minä haukon henkeä kuin kala kuivalla maalla ja autan itseni omin käsin vielä isoon orgasmiin.

Istumme lattialla hetken ja koitamme saada itsemme rauhoittumaan, että pystyisimme poistumaan taidenäyttelystä huomiota herättämättä.

Oli kiva tavata Ville näissä merkeissä.

3

4143

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Namimies

   Nam...

  • Anonyymi

   Kiva :)

  • Anonyymi

   Taidenäyttelyt alkoikin kiinnostamaan :)

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   7080
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2829
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   55
   1404
  4. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   75
   1205
  5. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   50
   1178
  6. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   190
   1163
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1142
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   94
   1051
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   956
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   898
  Aihe