Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

"Hyvää syntymäpäivää kulta"

Wst.

Olin seurustellut ensimmäisen poikaystäväni kanssa vasta muutaman viikon, mutta tunsin silti, että olin valmis etenemään hänen kanssaan seksiin, yhdyntään asti.
Hän oli minua vain kuukauden vanhempi, mutta oli ehtinyt kokea ensimmäisen kertansa jo muutama vuosi sitten.
Tuomas oli täyttämässä 16-vuotta ja olin iltaisin ennen nukahtamista miettinyt olisinko jo valmis sänkyyn hänen kanssaan. Oma käsi ei enää tuntunut riittävän, kun tiesi että tarjolla olisi muutakin.
Poikaystäväni piti syntymäpäivänsä kunniaksi kotonaan bileet, jonne oli kutsunut hyvät ystävänsä, ja minäkin olin saanut kutsua omia kavereitani.
Illalla juotavaa kului reilusti, mutta minä pysyttelin lähes selvänä koko illan. Olin pukenut päälleni seksikkään mustan minimekon,joka korosti seksikkäästi muodokasta kroppaani. Mekon alle olin laittanut valkoiset pitsistringit ja samanlaiset pitsiset valkoiset rintsikat. En jaksanut odottaa, että ihmiset olisivat niin humalassa, että saisin raahatuksi poikaystäväni hänen huoneeseen. Onneksi huomasin, ettei hänellekään ollut alkoholi maistunut sen kummemmin kuin minullekaan. Olisiko hän voinut arvata minun suunnitelmani?
Olin koko illan, kuin kissa pistoksissa tanssiessani hullunlailla ystävieni kanssa. Tuijottelin poikaani kiihkon vallassa ja tunsin kuinka stringit alkoivat jo kostua. En voinut odottaa kauempaa. Kun katseemme poikani kanssa kohtasivat, vinkkasin hänelle silmää ja menin edellä hänen huoneeseensa.
Huone oli täysin pimeä, enkä tahalteenikaan sytyttänyt valoja. Menin hänen sänkyynsä makuulleni ja jäin odottamaan häntä. Pian ovi avautui ja ovelta kuului Tuomaksen kummastunut ääni, kun hän kysyi missä olen. Mumisin vain hiljaa hänelle vastaukseksi. Tunsin, kun hän istuutui sänkyn reunalle. Hänen lämmin käsi siirtyi reidelleni ja alkoi hyväilemään sitä hivuttautuen pikkuhiljaa hameen alle. Sormet sivelivät sisäreisiäni ja suustani pääsi huomaamaton pieni huokaus. Poikani hymähti tyytyväisenä ja siirsi kätensä varovaisesti hävylleni. Hän silitteli suloani stringien päältä pitämättä mitään kiirettä.
Nousin hieman ja vedin kultani viereeni makaamaan. Kädet lähtivät automaattisesti seikkailemaan toistemme ympärille samalla, kun huulemme ensi kertaa koskettivat toisiaan. Kuinka jo suudelmat saivatkaan olon kiihottuneeksi! Ujutin käteni Tuomaksen paidan sisään ja aloin kiskomaan hänen paitaansa pois päältä. Samalla hän avasi jo vyötään ja sai pois housunsa, jonka alta paljastui ihana, jo vähän ruskettunut masu. Aloin suukottelemaan poikaani ensin kaulasta ja etenemällä hitaasti alaspäin kohti napaa. Navan kohdalla palasin takaisin kiusoittelevasti ylös nänneille ja nuolin niitä pojan huokaillessa tyytyväisenä. Palasin takaisin navalle ja hieman ujostellen aloin menemään alaspäin pitkin vaaleaa pornoviivaa. Pysähdyin boksereiden vyötärön kohdalle ja ujutin hitaasti käteni housujen sisään. Sitten minua alkoi hieman epäilyttämään, en ollut koskaan tehnyt mitään tällaista. Tuomas kuitenkin tiesi sen ja laittoi oman kätensä käteni päälle ja kuin yhteisestä sopimuksesta kätemme liukuivat kohti hänen penistään.
Pian en edes huomannut, että kultani oli ottanut oman kätensä pois vaan työstin häntä itse. Huomasin sen vasta sitten, kun Tuomas käski minua lopettamaan, muuten hän tulisi jo nyt.
Tuomas käski minun odottaa ja hävisi pois huoneesta. Hän palasi pian muutaman jääpalan kanssa ja laittoi ne odottamaan vähäksi aikaa yöpöydälle. Tuomas sytytti pöydällä olevan lampun ja alkoi riisumaan minua samalla suudellen haluavasti. Kun sain mekon pois päältäni, minua alkoi hieman ujostuttamaan, kun huomasin kuinka Tuomas katseli kroppaani. Sitten hän katsoi minua silmiin,hymyli ja suuteli. Näin hänen silmistään, että hän tykkäsi näkemästään. Seuravaksi Tuomas avasi rintaliivini ja samantien nousi vetämään pois stringejäni. Tuomaksen huomatessa kuinka märät pöksyni jo olivat, hän otti jääpalan ja toi sen huulilleni. Hän kuljetti sitä ympäri kehoani ja suuteli sulaneesta jäästä märkää ihoani.
Tunsin kun kylmä kosketti häpyäni. Värähdin kylmästä. Jääpala liikkui vakoani pitkin, mutta sitten tunsin Tuomaksen tutut sormet hyväilevän klittaani ja aloin melkein heti pakonomaisesti liikuttamaan lantiotani hänen kättään vasten. Välillä sain pieniä suudelmia klitalleni,jolloin tuntui, että laukean heti. Sormi siirtyi alemmas ja oli vähän aikaa paikoillaan aukkoni päälle, sitten hitaasti ja varovaisesti Tuomas työnsi ensin yhden, sitten toisen sormen sisääni.Valitin kiimassa ja pyysin lisää. Tuomas katsoi minua vinosti hymyillen ja painoi päänsä jalkojeni väliin klitalle ja alkoi nuolemaan sormien työskennellessä sisässäni. Uikutin ja valitin ja pidin varmasti kovaa ääntä, mutta siinä tilanteessa en pystynyt keskittymään mihinkään muuhun, kuin jatkuvaan hyvänolon tunteeseen. Nyt oli minun vuoroni pyytää Tuomasta lopettamaan.
Tuomas siirtyi päälleni ja levitin jalkojani hänelle. Varovasti hän alkoi työntymään sisääni. Voihkaisin, kun tunsin vihlasevan kivun. Tuomas oli hetken paikoillaan ja kysyi sattuiko liikaa ja voidaanko jatkaa. Nyökkäsin hänelle ja hän työntyi vielä vähän sisääni. Pikkuhiljaa Tuomas alkoi liikuttamaan itseään ja minä aloin alkuvihlonnasta huolimatta päästä mukaan.
Huoneen täytti litinä, jonka pelkäsin kuuluvan muihin huoneisiin, mutta halusin liikaa Tuomasta ajatellakseni muita.
Tuomas alkoi pian kiihdyttmään tahtiaan ja tunsin, ettei hänellä ollut kaukana. Pian tunsin Tuomaksen purkautvan sisääni ja hänen ynisevän hyvänolon tunteesta, joka vielä vavisutti hänen kehoaan. Tuomas siirtyi takaisin hikisenä viereeni ja siirsi kätensä takaisin klitalleni ja hieroi sitä kunnes hengitykseni oli enää katkonaista ja haukoin henkeä saadakseni ilmaa. Sitten tunsin lämpimien aaltojen lähtevän liikkeelle ja ne kulkivat läpi kehoni. Tärisin, huohotin ja voihkin, tuntien jossain kaukaisuudessa Tuomaksen suutelemassa rintojani.
Kun olin saanut itseni koottua, Tuomas veti minut kainaloonsa, silitti tukkaani ja antoi hellän suukon otsalleni. Silmäni kostuivat kyyneleistä, tunsin pitkästä aikaa onnellisuutta ja olin iloinen saadessani vain olla Tuomaksen kainalossa. "Hyvää syntymäpäivää kulta" Kuiskasin.

8

8748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • make

      jos vielä kappaleita erottelisit toisistaan, niin olisi hiukan helpompi lukea.

      Tarina itsessään hyvää luettavaa.

      • Halinalle84

        Jeps, oli hyvä tarina :)


      • minä
        Halinalle84 kirjoitti:

        Jeps, oli hyvä tarina :)

        Hieno tarina... =)


    • TyTTö

      Novellisi oli mielestäni hyvä... Ja lopussa tuli melkein tippa linssin, kun aloin ajattelemaan etten ole itse voinut antaa Kullalleni noin hyvää syntymäpäivä lahjaa..

    • närkästynyt

      Toi oli ihan surkee !!!
      Hrveesti virheitä ja kappalejaosta; ei tietoakaan!!!
      !!!SURKEE!!!

    • HTDX

      ihan pirun hyvä! tuleeko jatkoa?

      • wst.

        No kiitoksia palautteesta.
        Ai jatkoa haluaisi...hmmm.. pitää kattoo jos joku ilta jaksaisi jotain kirjotella.


    • Poju

      Hyvä tarina, rakastelukohtaus meni ehkä liian nopeasti, mut muuten hyvä.. Jatkos ehkä viel enemmän kuvailua..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      22
      1782
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1470
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1404
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1328
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe