Aihe

"Vältä pölyisen tai homeisen ilman hengittämistä"

6

250

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Älä hengitä homeista tai pölyistä ilmaa, älä hengitä homeista tai pölyistä ilmaa, tuo pyöri taustalla, kun yhtäkkiä hiffasin: Ne hometestit! Oikein viljelemällä viljelin ja nuuhkin ja tarkastelin niitä testejä monta kertaa päivässä!

   Ympäristötarkastaja ei ollut katsonut tarpeelliseksi ottaa näytteitä, vaikka totesi mikrobiongelman ja kirjasi sen lausuntoonsa. Jäätyämme väliinputoajaksi pyrin selvittämään itse, mitä homeita meillä oli.

   Jo ensimmäisen testin aikana sain kurkkuni ja keuhkoni kipeiksi:

   http://sanasinko.kuvat.fi/kuvat/HOMEKUVIA - Biotesti 3, 29.12.2009/05012010101.jpg

   Lainaus kuvatekstistäni:

   Biofacto-laboratorion Biotesti 3, joka otettu 29.12.2009 homeasunnosta tuoduista käsittelemättömistä esineistä. - Testin seitsemäs päivä. Nyt käytössä myös suojakäsineet ja hengityssuojain; tosin näyte löyhkäsi suojaimenkin läpi. Yritin välttää eilistä virhettä, jolloin käsittelin näytettä kolme eri kertaa ja sain keuhkoni ja kurkkuni niin kipeiksi, että yöllä oli otettava ylimääräiset annokset salbumatolia, kortisonia ja muita droppeja. (05.01.2010 13:27)

   - Koko ajan olen tiennyt, että sairastuin jo tuosta ensimmäisestä hometestistä ja sain siitä poskiontelooni jotain. Se jumalaton päänsärky, joka alkoi tammikuun lopussa 2010, oli loisten invaasiota ja kiinnittymistä kudoksiini.

   Eikä se ollut ainoa tartunta: Jo homeasunnossa sain keuhkoni kipeiksi ja jouduin käyttämään salbumatolia ja kortisonia. Keuhkojen oikealla puolella alkoi tuntua joku pesäke, joka aktivoituu toisinaan vieläkin.

   Vaikeaahan sitä on olla hengittämättä ilmaa, joka asunnossa on... Mutta noiden suojaamattomien testien myyminen pitäisi kieltää! Hengityssuojaimien ja suojakäsineiden pitäisi olla ehdottomasti mukana.

   • Joo jooo ja joooo

    Eikös ne homeet pitänyt olla vaarattomia, jokuhan kirjoitti että niitä voi jopa syödä tai pällistellä ulkona ilman mitään sairastumisvaaraa.
    Mites se nyt noin on?


   • kemikaaliako
    Joo jooo ja joooo kirjoitti:

    Eikös ne homeet pitänyt olla vaarattomia, jokuhan kirjoitti että niitä voi jopa syödä tai pällistellä ulkona ilman mitään sairastumisvaaraa.
    Mites se nyt noin on?

    Joopa joo homejuustoa, sienisalaattia ja ranskalaista punkkua. Riippakoivun alla picnikillä eikä homesairauden oireista tietookaan. Sisällä ei voi olla myrkkyjen seassa vaikka mitä tekee.


  • mitä tuossa kasvoi

   Selvisikö mikä tuossa näytteessäsi oli tuo vihreä kasvusto. Teimme biofacto testin myös edellisessä asunnossa josta jouduimme muuttamaan oireiden takia. Sain näytteeseen aivan samanlaisia vihreitä homekasvustoja, joiden tyyppi jäi selvittämättä.

   • Ks. http://sanasinko.kuvat.fi/kuvat/HOMEKUVIA - Biotesti 3, 29.12.2009/

    "Aspergillus fumigatus, Aspergillus flavus, Aspergillus niger, Aspergillus versicolor, Arthrinium, Exophiala, Penicillium sp., Rhizopus, Rhodotorula, Streptomyces, muut bakteerit."


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   279
   20447
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16441
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   12833
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   10438
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10350