Järkytys sovituskopissa!!

Silmät pyöreenä

Herrajee, olin tänään päivällä shoppailemassa ja syli täynnä vaatteita ahtauduin sovituskoppiin.
Kuulin viereisestä kopista miten siellä joku repi kiivaasti sipsipussia auki, sitten alkoi tajuton rouskutus, sen jälkeen karkkipussin rapinaa, mitä kaikkea, ja sitten alkoi kuulua yökkäilyä!
Siis kaupan sovituskopissa!!! Ihan selväti siellä joku ahmi ja oksensi! Se oli kamalaa kuultavaa, ja mitä varten siellä?! Onhan kaupoissa vessat, tai voi odottaa kotiin asti, vai voiko!??
Onko se bulimoinnin tarve siis niin kova ettei voi yhtään odottaa, pitää missä vaan sitä harrastaa?
Ja mihin se oksensi? Kai johonkin muovikassiin tai johonkin!? Anteeksi nyt mutta ikinä en voi tuollaista tajuta, en vaikka mikä olis!!!
Tajuttoman sairasta!!!!!!!!

10

707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fattie

      hui kamala:O ja ihmettelen kuinka hän USKALSI!?eikö häntä pelottanut ja nolottanut,että joku kuulee..teki pahaa kuinka sairaalta tuo kuulostikaan:'/

    • hui.....!

      Niinpä, mä olisin varmaan riuhtassu sen oven auki ja halannu tai jotain, voi raukkaa, kuinka sairaalta kuulostaakin.. :(

    • Silmät pyöreänä

      Ehkä tuo on teille täysin NORMAALIA ja JOKAPÄIVÄISTÄ!!???
      Niin, kyllähän sitä nyt ihminen normaalisti mässätä-rouskuttaa kauppojen sovituskopeissa ja oksentelee muovipusseihin(?) vai ehkä kasilaukkuunsa mistä minä tiedän!?
      Että siitä vaan, minä valitettavasti kuulun siihen epänormaaliin vähemmistöön joka niin ei tee, ja sitten paukapää vielä järkytyn kuulemastani! Tyhmä minä! Pitää heti opetella oksentamaan!!!



      (edelleen silmät pyöreänä!)

    • Aatelkaapa oikiasti.

      Se nyt vaan on niin, että bulimia on sairaus. Se ei ole normaalia ! Ja ette uskokkaa että tämä henkilö joka oksensi pukukopissa haluaisi siitä iljettävästä oksentelustaan eroon, mutta kun on SAIRAS ! se ei ole niin helppoa. Voisin verrata oksentamista tupakointiin niin että oksentamisen lopettaminen on joillekin yhtä vaikeaa kuin toisille lopettaa tupakointi... Tää ei ehkä oo paras vertaus mutta tarkoitan tällä sitä että helppoa se ei ole ! Se että miksi tämä henkilö uskalsi oksentaa pukukopissa johtuu varmaan siitä että kun ei pysty hallitsemaan itseä, on sairas. Ei silloin ajattele välttämättä mitä muut tästä aattelevat. Oksentamalla saa sen pahan olon pois.

    • skym

      OP, tällä joka oksensi ei todennäkösesti ole varaa ostaa näitä ruokia joten se "joutui" syömään ja oksentamaan siellä kopissa.

      Onhan se sairasta mutta usko pois, enemmän se kärsi siitä kun sinä...

    • 20

      Huhhuh...en kyl ymmärrä miten joku uskaltaa laatata jossai sovituskopissa, kun siin on niin iso riski paljastua. Itelle ei tollanen ois ikinä tullu mieleenkää, vaik oisin ahtanu itteni miten täyteen....

      Vielä sillon kun ite oksentelin niin menin aina meidän saunaan ja tungin kaikki maholliset pyyhkeet ja rätit ovenrakoihin, ettei kukaan vaan kuulis. Niin ja oksensin siis aina johonki vatiin. Pelotti joka kerta ihan kauheesti et jäisin kiinni.

    • .....

      hyi helvetti. sairastan myös itse bulimiaa, mutta tuo on mielestäni jo loukkaavaa käytöstä muita kohtaan. ei kukaan halua kuulla mitään niin ällöttävää. sama koskee niitä, jotka oksentelevat buffet-ravintoloissa ja tankkaavat kerta toisensa jälkeen. mun mielestä se on jo törkeetä, vaikka pahahan mun on tässä mitään jeesustella, mutta sanonpahan mielipiteeni. :)

    • Obsession-81

      Olin kerran yhden tv-sarjan kuvauksissa, jossa oli paljon avustajia. Tytöissä oli paljon selvästi anorektikoita ja bulimikoita. Meille tarjottiin ruoaksi keittoa ja kun tein lähtöä illalla kuvauksista, kävin vessassa pesemässä käteni vielä ennen kotiinlähtöä ja katsoin lavuaariin.. ja mitä siellä oli?? Joku oli jättänyt ne keitto-ykärippeensä siihen. Oma reaktioni oli perin outo, ottaen huomioon että olen sairastellut enemmän tai vähemmän viimeiset 15 vuotta. Suutuin ihan silmittömästi.. jouduin tosissaan pidättelemään etten alkanut raivota tyyliin "ne omat paskat ja sotkut saa ihan oikeasti siivota, vaikka yleinen vessa olisikin!!!".

      30-vuotias ja kroppa hajalla.

      • Sinnasnekker

        Joo, mulla sama. Tosin olen sairas itsekin mutten bulimikko.
        Kyllä munkin mielestä pitäis sentään jonkinlaiset käytöstavat olla, oli sitten miten sairas tahansa! Ei ole oikein että muut joutuu kuuntelemaan jonkun ykäystä ja kukomista vasten tahtoaan!
        Ja tuo että usein olen huomannut tuon saman bulimikoilla, jättää kauhean sotkun jälkeensä! Olin esim. osastohoidossa jokin aika takaperin, (ei syömishäiriöosasto) ja siellä sattui olemaan yksi bulimia-tyttö yhtä aikaa. Me kaikki potilaat syötiin yhdessä osaston ruokasalissa, ja tää tyttö mätti hirveetä vauhtia,( en ole ikinä nähnyt sellasta ahmintaa!) ja otti lisää ja ahmi ja otti lisää... ihan niinkuin ruoka olis kohta viety nenän edestä että piti henkensä edestä mättää. Sitten se häipyi vessaan oksentamaan ja sen pöydän ympärys missä se oli syönut! Mikä sotku lattialla ja pöydällä!
        Meillä oli omat vessat huoneissa mutta se tyttö kävi suihkuhuoneen vessassa oksentamassa, ja jos sattui menemään suihkuun sen jälkeen kun se oli vieraillut siellä...!!!
        Osaston siivoja kirjoitti isoan lapun seinälle sinne suihkuun että siivotkaa jälkenne mutta ei se auttanut, sama jatkui. Ihmetyttää vaan tuo sotkeminen, porsastelu suorastaan! Ja kun joutuu näkemään sen ahmimiskohtauksen se on niin pelottavaa katseltavaa, ihan kuin ihminen olis jossain transsissa! Kauhea sairaus, mutta siitä huolimatta olisi kyllä muutkin ihmiset huomioon otettava ettei joudu tuollaisten kohtausten todistajaksi yleisillä paikoilla!


    • kuusi-nolla

      Ehkä tollasissa tapauksissa on tosiaan kyseessä ja erittäin pahasti sairastuneet joiden todellisuudentaju tms. hämärtyy huomattavasti ahmimiskohtauksen tullessa. Kyllä kuitenkin useimmille bulimikoille on niin suuri häpeä ahmia, ettei sitä tehdä muiden nähden/kuullen ja samaa pätee tietenkin oksentamiseen. Mutta, toisilla menee sairaus joskus yli minkäänmuun, eikä sille mahda mitään. Silloin sattuvat vain olemaan väärässä paikassa, väärään aikaan. :< Hirveä sairaushan bulimia on..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe