Lapsiperheiden kiirastuli Kreikassa!

Voi ei!

Suomalaisten lapsiperheiden Kreikan matkasta tuli matkatoimiston vuoksi elävä heIvetti. Tuntikausien odottelua ilman majoitusta tai ruokaa, kärsivien pikkulasten huutoitkua, pienten kyynelsilmien armoa anelevat katseet... Lue järkyttävä kuvaus:

Suomalaismiehen mukaan Finnmatkat ei huolehtinut asiakkaistaan Haniassa lennonjohtajien lakon yhteydessä niin hyvin kuin on julkisuudessa antanut ymmärtää.

Suomalaismiehen ja hänen puolisonsa rentouttava lomaviikko Kreikan Plataniaksessa päättyi ikävästi, kun Kreikan lennonjohtajien lakko katkaisi kotimatkan.

Lennon kotiin oli määrä lähteä sunnuntaina 13.20. Finnmatkat ei vielä kentällä informoinut lakosta, vaan matkalaiset saivat tietoa kuuntelemalla sivukorvalla Finnairin tiedotusta.

Lakon selvittyä Finnmatkat kuljetti matkalaiset toiselle hotellille, jonka aulassa yli 300 henkeä odotti 12 tuntia pitkälle yöhön asti.

- Kolmelta pidettiin tiedotustilaisuus, jossa ilmoitettiin lyhyesti, että majoitusta ei aiota järjestää ja selvitetään, päästäänkö lähtemään yhdeltä yöllä.

Finnmatkat toisti samaa viestiä uudelleen illan aikana kahdeksalta ja kymmeneltä.

Hänen mukaansa matkustajat siirrettiin puoli yhden aikaan yöllä lentokentälle, jossa selvisi, että Finnmatkojen oma kone on rikki.

- Sen jälkeen ilmoitettiin vasta, että Finnmatkat yrittää järjestää majoituksen.

Vasta aamuyöllä kolmen ja neljän välissä väsyneet matkalaiset pääsivät hetkeksi lepäämään hotellihuoneisiinsa.

- Meille järjestettiin tasan kahden tunnin yöunet neljästä kuuteen. Hotellissa kuudelta olleella aamupalalla ja yhdellä vesilasillisella meidät hoidettiin iltapäivällä Helsinkiin.

Mukana oli paljon lapsiperheitä, joille tuntikausien odotus oli piinaa. Edes heille ei järjestetty kahdenkymmenen tunnin viivästymisen aikana kahta tuntia lukuunottamatta minkäänlaista paikkaa, jossa he olisivat voineet olla ja levätä.

- Paluumatka oli alle yksivuotiaiden lasten huutoa ja itkua suoraa kurkkua, koska he olivat väsyneitä.

Miehen mukaan tuli sellainen kuva, ettei Finnmatkat tee asiakkaidensa hyväksi yhtään sen enempää kuin on lain mukaan pakko.

- Tuli sellainen tunnelma, että Finnmatkojen suurin periaate asian hoidossa oli minimoida omat kustannuksensa ja lukea EU-direktiivejä valmismatkojen osalta niin, että se järjestettiin, mitä on aivan pakko. Majoitusta esimerkiksi pantattiin viimeiseen asti.
http://www.iltasanomat.fi/matkat/suomalaisten-yli-20-tunnin-painajainen-haniassa---lapset-itkivat-ja-huusivat/art-1288420085115.html

Miten tällaista voi tapahtua sivistysvaltion matkatoimiston toimesta? Lapset HUUSIVAT tuskaansa ulos! Kaikkein pienimmät ja haavoittuvaisimmat joutuivat KÄRSIMÄÄN aikuisten virheiden takia!

1

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älyhoijärkiäläjätä

      Ihmeellistä valitusta taas. Tottakai matkatoimisto tekee vain sen, mikä lain mukaan on pakko. Ei ne mitään hyväntekeväisyysjärjestöjä ole, vaan voittoa tavoittelevia yrityksiä. Kustannusten minimointi on yksi liiketoiminnan kulmakivistä. Missään nimessä ei kannata olettaa, että matkatoimisto tekisi yhtään enempää kuin on pakko. Ennemminkin homma menee niin, että niistä lakisääteisistäkin eduista on varauduttava tappelemaan.

      Matkatoimistoilla on kova kilpailu asiakkaista ja matkojen hintoja on tuotava alaspäin niin paljon kuin mahdollista. Ihmiset kun ostavat sen matkan sieltä, mistä halvimmalla saavat. Jos satsaa matkaan enemmän rahaa, niin eiköhän se palvelukin ja poikkeustilanteiden hoitokin siitä parane.

      Kreikan tilanne ja lakkoherkkyys on varmasti ollut kaikkien tiedossa (Kreikassa on ollut laajoja lakkoja aiempinakin vuosina, joten ei pitäisi tulla kennellekään yllätyksenä). Voisi katsoa peiliin ja miettiä oliko pakko lähteä juuri sinne Kreikaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      308
      3137
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      272
      1213
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe