Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lisäkaiuttimet telkkariin

mitä häh

Olisi tuollainen Samsung led-tv, siinä niin onnettomat kimittimet ettei tällainen huonokuuloinen saa mitään selvää, kokeili tietokoneen kaiuttimia mutta ei sanonut mitää, oli sellaisella jakilla, vai pitääkö kaiuttimet kytkeä johonkin muuhun liitäntään, esim usbiin.

33

7690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .............

      just joo......kuulokeliittimeen voipi kokeilla, tai audio out.

    • mitä häh

      Eli ei siis tietoa, kuinka lie arvasin. Kunhan jupistaan.

      • huomaaja.

        eiköhän sulle ole jo kaikki kerrottu. jos et tajua, ei voi mitään.


    • huomioitsija.

      Jos kuulokeliitäntä toimii, niin toimii myös tietokonekaiuttimetkin.

    • mitä häh

      Kaiuttimet toimii tietokoneessa mutta ei telkkarissa vaikka vaihtaa asetuksilla ulkoiset kaiuttimet. Eli melko tyhmiltä piti kysyä.

      • häh täh

        Kuules jolppi: heitä sillä Sumsangin romulla vesilintua ja käy ostamassa oikea TV. Ei tarttis ebnää täällä roikkua hölmöjä kyselemässä. Nykyään saa jo kolmella tonnilla ihan kelpo litun!


      • huomioitsija.

        Kuulokeliitäntään kun törkkää niin ei tarvitse koskea mitään helvetin asetuksia. Jos olet älyllisesti lapsen tasolla etkä hahmota ohjeista sen vertaa, että mikä on kuulokeliitäntä, niin en voi auttaa. Jos taas onnettomassa tusinatoosassasi ei ole perusominaisuutta kuten se mainittu kuulokeliitäntä, niin voi katsoa itseään peiliin ja miettiä että mitä sitä tuli ostettua.


    • kuka mitä häh

      Helpottaisi vastaamista jos kertoisit tarkan mallin!

      erilaisia vaihtoehtoja:
      - line out (2xRCA, harvoissa nykyisin)
      - digital out (optinenliitin/RCA, tarvitset DA-muuntimen lisäksi)
      - scart (sopivalla adapterilla,ehkä)
      - kuulokeliitin (ehkä on, ehkä ei)

      DA-muunnin = digitaali-analogi muunnin
      esim. http://www.thomann.de/fi/lindy_audiokonverter_spdif_analog.htm

    • mitä häh

      Kylläpäs täällä kaikenlaisia taliaivoja onkin, "huomioitsija., häh täh, huomaaja. sekä ..........", mistähän tuollaisia aivottomia oikein sikiää,
      kun ja jos jotain kyselee niin heti silmille hypitään, jos ei kerran osaa asiallisesti vastata niin pysyisi pois palstoilta.
      Senverran kuitenkin vielä että Samsungin malli on UE40B6050, telkkareiden parhain tietääkseni, mutta huonokuuloiselle on omat kaiuttimet surkeat, kokeilemani tietokone kaiuttimet ei käy telkkariin, sen ainakin tiedän.

    • Kokeillaanpas näin

      Kyllä kuule aloittaja olisit saanut sanoa sen mallin heti alkuunsa tai ainakin perehtyä omaan telkkariisi edes sen verran, että olisit selvillä sen liitännöistä. Olisit säästynyt paljolta kettuilulta ja saanut ehkä oikeita vastauksiakin nopeammin. Hommahan tosiaan on niin, että UExxB6050-malleissa ei ole kuulokeliitäntää.

      Järkevät tavallisen kuluttajan vaihtoehdot ovat siis:

      - Linjatasoisen signaalin ottaminen tietokoneen kaiuttimille scart-rca -adapterilla tv:n ainoasta scart-liittimestä. Todennäköisesti et pysty säätämään äänenvoimakkuutta tv:n kaukosäätimellä ja menetät tv:si ainoan scart-sisäänmenon, jos sinulla on jotain vanhoja scartiin tulevia laitteita.

      - Jonkinlaisen kotiteatterisarjan hankkiminen, johon tv:n voi kytkeä optista digitaalista ääniliitintä ja optista kaapelia käyttämällä. Äänenvoimakkuuden säätö tapahtuu kotiteatterisarjan tai hyvässä tapauksessa jopa tv:n kaukosäätimellä, jos kotiteatterisarja on saman merkkinen. Jos taas hankit kunnollisen A/V-viritinvahvistimen, voit kytkeä siihen kaikki muutkin laitteesi, mistä haluat kuulla ääntä.

    • mitä häh

      Niinpä olisi voinut, mutta nyt meni näinpäin, telkkarissani ei ole scart-liitintä lainkaan eikä kyllä kuulokeliitintäkään, se jakkiliitin olikin huoltoliitin, katsoin ohjekirjasta minkä löysinkin kakaroitten jäljiltä romukopasta.
      Eli sitten pitää mennä kauppaan ja ostaa liitäntä optiseen lähtöön.
      Ja kaikesta huolimatta täällä saa varmaan kysellä asioista ilman että jotkut taliaivot hyppii silmille.

    • huomioitsija.

      Taliaivot? Sinä imbesilli ostat television tietämättä raukkaparka edes, että mitä se sisältää. Ja edelleenkin sinä saatanan pahvipää työntelet liittimiä mihin tahansa reikään ja poraat täällä kunnei toimi, ENNEN KUIN OTAT EDES OHJEKIRJAA KÄTEEN, ja miten 99% normaaliälyllä varustetuista ihmisistä toimisi samassa tilanteessa. Ja tuolainen trollimouho kutsuu toista taliaivoksi! :)

      • arvelija.

        taisi olla pelleilijä röllipeikko kyseessä.


    • mitä häh

      Joo, hypätkääpä taliaivot nyt suohon, ettehän edes tiedä mitään, olette niin tyhmiä, ensinnäkään pääni ei ole pahvia ja toiseksi en ole porannut vielä mitään tämän asian yhteydessä, itse olette niin tyhmiä ettei voi sanoin kuvata. Oikein heijastuu netin kautta teidän yletön tyhmyytenne.
      Mistäkö noita oikein sikiää.

    • huomioitsija.

      Kuten arvelinkin niin koko ketjun takana oli ns. "trolli". Keskenkasvuinen lapsi ja joka on kirjoitustyylistään päätellen vieläpä älyltäänsä muita huomattavasti heikommassa asamassa oleva ihmiskuvatutus.

      Samanlainen viestiketju toistuu tuolla muuallakin ja historiassa kauas taaksepäin, uudelleen ja uudelleen aina samanlaisena. Kysytään neuvoja antamatta kunnollisia tietoja ja vasta lopuksi todetaan että ohhoh, eihän tässä sellaista ominaisuutta ole muuten alkuunkaan. Sairaita yksilöitä, mutta maailma on tällainen.

      • mitä häh

        No jopas nyt jotakin, sinäkö "huomioitsija." olet se jolta pitää kysyä mitä tällä palstalla saa kysyä ja miten, onkohan sinulla nyt kaikki inkkarit kanootissa?
        Olet vihoviimeinen arvostelemaan kenenkään kysymyksiä, huolehtisit omista vajaavaisuuksistasi vaan. Tällä palstalla pärjätään ihan hyvin ilman sinun kannanottojasi. Tollaiset kommentit kertovat kirjoittajasta paljon, ei paljión järki päätä pakota.
        Onneksi oli kuitenkin yksi vastaaja jonka kommentin perusteella voin jatkaa kokeilujani vaikka ohjekirjanenkin löytyi.


    • Kokeillanpas näin

      "Niinpä olisi voinut, mutta nyt meni näinpäin, telkkarissani ei ole scart-liitintä lainkaan eikä kyllä kuulokeliitintäkään, se jakkiliitin olikin huoltoliitin, katsoin ohjekirjasta minkä löysinkin kakaroitten jäljiltä romukopasta."

      Trollailulta alkaa tämä homma ikävästi minustakin näyttää. Jos alottajalla olisi kyseinen telkkari, niin hän tietäisi myös ohjekirjan luettuaan, että siinä on yksi scart-liitin, joka tosin on toteutettu telkkarin ohuen rakenteen takia adapterijohdolla. Ja tämä kyseinen johtohan on tullut telkkarin mukana paketissa.

    • kuulovaurio

      Ajattelinpa minäkin kysäistä vastaavaa mutta näyttää hiven ettei täältä kannata mitään kysellä, ihme sättimistä mielestäni selvään kyssäriin.

      aloittajahan "mitä häh" kertoi ongelmansa mutta se ei miellyttänyt raatia, lisäsi vielä myöhemmin tietoja, sekös pisti raadin aivan sekaisin.

      kyllä on mennyt tämäkin palsta ala-arvoiseksi, vaikuttaa hiven siltä ettei kannata kyssäreitä tehdä eikä mielipidettään ilmaista.

      toivottavasti "mitä häh" on saanut ratkaisun onkelmaansa. Jospa ehkä jollain muulla viksummalla foorumilla olisi asiallisempaa keskustelua.

    • huomioitsija.

      "ihme sättimistä mielestäni selvään kyssäriin."

      Ei se ollut kylläkään mikään selvä "kyssäri" millään tavalla. Kuulokkeet kiinni "jakilla" jossain ihme lävessä ja jossain Samsungin led-tv:ssä, joita ei luonnollisesti sitten voi olla kuin se yksi tietty?

      Ja aloittajahan oli siis ns. trolli. Samanlainen viestiketju on toistunut jo varmaankin 1000 kertaa Suomi24:lla ja homma on selvä. Ensin kysellään ja jankataan ilman mitään tietoa malleista, ja lopuksi kaivetaan ohjekirjat jostain mystisestä romukopasta ja todetaan, että eihän tässä muuten kuulokeliitäntää olekaan. Vain täydellinen uuvatti ei tätä kuviota ymmärrä.

    • huomioitsija.

      Kuten tuossa edellisessä sanoin niin tällä palstalla ei kysytä aivan joutavia, minä olen se kun päättää mitä kysytään ja mitä vastataan.
      Kukaan muu ei tiedä mitään näistä tuiki teknisistä jutuista.
      Jos joku aikoo kysyä jotain niin pitää mainita pilkun tarkasti siihen kuuluvat seikat. Muuten haukumme teidät trolliksi, sekä palstalla jatkuvasti häärääviksi ketjun kirjoittajiksi.

    • trollitutka.

      Sinähän sanoit tuolla aiemmin, että et kirjoita tänne enää jatkossa? Ja nyt kun sanottavasi loppui aivan kokonaan niin kirjoitat sen 5-vuotiaan "mitä häh"-nimimerkin sijasta minun nimimerkilläni. Jälkeenjääneen palstarollin tuotokset tunnistan vaikka unissani, joten olisiko kannattanut miettiä väh... Ai niin, sinultahan tuo miettiminen ei luonnistu kovinkaan helposti.

    • trollitutka.

      Niin kuten totesin niin olen se jälkeen jäänyt, aikaisempi nimimerkkini oli huomioitsija. ja nyt käytän tätä.

    • eiköhän se siitä

      Mikälki "mitä häh" seuraa enää keskustelua niin voisi mennä johonkin sellaiseen radio/tv-liikkeeseen missä tunnetaan nämä nykyiuset liitännät, kertoa siellä mitä tarvitsee niin eiköhän se siitä, tämä palsta on totisesti niin vääristynyt.
      Ihmettelenkin kuinka lapsellista porukkaa täällä pörrää, eikä tämä ole ainut suoli24:lla. Luulisi että voisivat päivystää jollain huuhaa-palstalla.

    • Kyllä, olen täysin samaa mieltä. Kodinkoneliikkeissä tunnistetaan aivan varmasti esimerkiksi tämä kyseinen, huippumoderni analoginen 3,5mm audioliitäntä. Täällähän ei pyöri muuta kuin porukkaa joka tunnistaa ainoastaan nämä palstatrollit, ja siitäkös se show sitten vasta alkaakin. Ai jessus mutta on tämä hieno foorumi! Bring it on, suckers!

    • Entio otottaa

      Täällä Entio, melko nuoli, minulla on pieni matkalatio, iti tanoi että tiihen taa atennettua itomman kaikuttimen, tältä palttalta kätki kytyä, täällä kun on niin viktua polukkaa, etimelkikti huomioittija. tekä tlollitutka. joka on tama mulkku kuin X av-vittaut. Niin kelloppa mulkku mitenkä te käypi vai käykipö te.

    • Entio otottaa

      Voihan lähmä, iti tanoi ettei taa kiljoittaa lumia niin enköt minä muittanu, joku tentuloi palit tanat, kiljoitin pali lumaa tanaa, kikkeli mutta lumempi.

      • Saimialma 99v.

        Ja X-vitsausta nutittaa, kun saa joka käänteessä Terolta nokkiin! Sitä se Samsungien kuuntelu tietää...


    • samsungisti

      Aloittajalle tietoa, saat kyseiseen TV-malliisi sopivan äänentoistojärjestelmän, tuotemalli on HW-D450, sillä saa mahtavan äänen langattomalla kaiuttimella.
      Sitä myyvät ainakin Musta Pörssi ja jotkin toisetkin.

    • Niin vai olisiko nämä kenties vieläkin paremmat juuri tuohon aloittajan mainitsemaan nimenomaiseen tv-malliin?:

      • ei räkänokille

        Suksippas räkänokka suolle. Paskaläjä.


    • CINEOS

      On käytettynä saatu PHILIPS televisio, jossa on kuuloke ja audio liitännät.

      Ei ole ohjekirjaa. Onkohan audiolähtö 8 ohmia?

    • 375nitro

      Olipa hienoa lukea supisuomalaista keskustelua. 👍🏻👍🏻 Olipa ihan viimeinen kerta kun käyn käyn tällaisessa sontakaivossa. Morjens.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe