Amaryllis Resort, Phan Thiet

aurinkoa kaipaava

Ollaan tammikuussa ekaa kertaa menossa Vietnamiin. Kiinnostais kovasti tietää millainen hotelli on Amaryllis Resort. Onko lähellä ravintoloita ja kauppoja, vai täytyykö turvautua kyytiin. Alkaa jo matkakuume hieman nousta kun näitä viestejä lueskelen. Kiitos, jos joku viitsii vastata:)

7

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hapa123

      Laitan viestiä tässä joku päivä tulemaan paremmalla ajalla =) Ollaan tuolla hotellissa oltu avaamisesta lähtien vuosittain. Eli taas maaliskuussa ollaan menossa. Hmmmm....oisko nyt 4 kerta.

      • aurinkoa kaipaava

        Kiitti, onpa mukavaa odotettavaa!!


    • Ho Chi Minh

      Olimme viime tammikuussa ko hotellissa.Rauhallinen,siisti, hlökunta ystävällistä.Tosi hiljainen iltaelämä,kylille joutuu lähtemään jos haluaa kaupoille tai ravintola tarjontaa enemmän.Sijainti syrjäinen niin että taksilla on mentävä,ne kyllä toimi hienosti. Pari paikallisten pitämää "kioskia" hotellin läheisyydessä joista saa ostaa virvokkeita. Itse kyllä pidimme paikasta.

    • Hapa123

      No niin. Sori, että kesti.
      Eli hotelli on juu vähän reunemmalla tuosta ns. pääalueesta (Ham Thien), mutta taksi maksaa n.50t dongia eli pari euroa/per suunta. Respasta tilaavat taksin ja takaisin päin ei ole taksin löytämisen kanssa ongelmia. Hotellissa on hierontapalveluja ja normi muut hotellihommat.

      Erittäin siistit huoneet ja muut tilat. Ollaan aina käyty maaliskuussa. Aamupäivisin pystyy olemaan rannalla, mutta iltapäivällä tuuli yltyy ja auringonotto alkaa olemaan vähän "hiekkapuhallusta". Näin ainakin siis maaliskuussa.

      Ham Thien:in kadulta löytyy kyllä kauppoja, mistä ostaa vaatteita, kenkiä, laukkuja ym. Mutta "arvokkaammat" tuliaiset kannattaa ostaa Saigonista. Jos siis varaa aikaa sinne. Nuo merkkivaatefirmat siis kilpailuttavat valmistajilla tilauksia ja ns.ylimääräiset erät tulevat myyntiin juurikin näihin kadun vaateliikkeisiin. Käsittääkseni =). Aika lailla paljon muuten nykyään valmistetaan merkkikamoja namissa, thaikkulassa ym.

      Mitäs vielä.... Ruokapaikoissa kannattaa valinta tehdä sen mukaan missä käy ihmisiä, luonnollisesti. Kadun alkupäässä on ainakin joka vuosi varmana paikkana ollut italialaisrafla, mutta ei halvin. Samalta kadulta löytyy myös alkupäästä optikkoliike, yksiteholaseja 20-40ekee merkkikehyksillä. Vastaavia löytyy myös Phan Thietistä. Miesten puku (housut, takki, liivi, pari paitaa) 120-140ekee. Kyseleppä lisää.....!!!!

      Mennessä on ok tuo linkkarimatka (5-6h), mutta ekan kerran jälkeen ollaan aina menty paria päivää ennen jo Saigoniin. Ei oo niin ryytynyt olo, jos olisi samana päivänä tuo linkkarimatka ja siihen päälle pitkä lento.

      • Hapa123

        Hotellissa erittäin ystävällinen henkilökunta. Englanti vähän haastavaa niille, mutta alkuajoista on opittu jo hurjasti =) Kärsivällisyyttä....

        Venäläisiähän tuolla on ja osa käyttäytyy inhottavasti henkilökuntaa kohtaan, mutta kyllä niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan..... Hotellin ravintola ihan ok ja päivällä auki lisäksi "rantagrilli".

        Retkiäkin jotain järjestetään, ollaan oltu suht omatoimisia niiden kanssa. Tuolla Ham Thienin kadulta löytyy mielenkiintoisempia vaihtoehtoja. Kysele lisää, niin kerron =)


    • soihkue

      menemme myös jouluna Phan Thietiin.Tuo linja-auto matka on alkanut kauhistuttaa:) eli kannattaa mennä pois lähtiessä jo valmiiksi Saigoniin, mutta mistä varasitte hotellin sinne ja matkan? oliko hotellilla matkantarjoajia?ollaan yleensä aika omatoimisia ja ei olla käytetty valmisjuttuja, mutta nyt eka Vietnamiin ja kun siitä kertoo täällä Suomessa ne kysyy eikö siellä ole se sota:) aivan kuten suomessa on eskimoita:)

    • Ho Chi Minh

      Mekin aioimme mennä valmiiksi Saigoniin kotiin lähtiessä,mutta pelko rankasta bussimatkasta osoittautui aiheettomaksi,se meni yllättävän nopeasti.Välissä on tauko ja paljon mielenkiintoista katseltavaa matkalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe