anteeksianto on potaskaa!!

weeg

miksi antaa anteeksi ihmisille jotka ovat vittuilleet,käyttäneet hyväkseen ollet ilkeitä ja välinpitämättömiä vaikka itse olet antanut aina kaikkesi ja auttanut ja ollut ystävällinen ja palkaksi vuosikymmenien ajan on saanut vain paskaa näiltä itsekeskeisiltä ihmisiltä..(omilta perheenjäseniltä siis,muita kuin perheenjäseniä en olisi näin kauan jaksanut)
olen nyt laittanut välit poikki näihin ihmisiin mutta itsensä mielestä he eivät ole koskaan tehneet mitään väärin ja jopa väittävät keksityksi kertomiani asioita..
he eivät koskaan aio pyytää anteeksi joten miksi minun pitäisi antaa anteeksi,ei minua kiinnosta antaa anteeksi sellaisille itserakkaille paskoille koskaan eise minua mitenkään hyödyttäisi muuta kuin että he miettisivät olleensa oikeassa ja että hyvä kun se nyt lopetti jurputuksen ja tukki suunsa..
siinä alistuisin vaan takaisin heidän valtaansa ja lattiamatoksi eivät he koskaan muutu..en antaisi anteeksi raiskaajalle tai murhaajallekkaan ikinä heidän tekojaan vaikka pyytäisivät,liian isoja asoita ei vain anneta anteeksi-esim että sisko jätti minut hoitamaan kuolevaa mummoamme vuodeksi yksin vaikka tiesi että minä olen niin sairas että voin itse olla kuollut ja jopa sokea parin vuoden päästä..hänellä on rahaa kuin roskaa toimii maksullisena naisena,mutta ei kysynyt edes tarvitsemmeko rahaa kun teemme kuolemaa mummoni kanssa..
pysyin juuri ja juuri pystyssä hoitaessani mummoani apua ei saanut mistään,ei -edes sossusta ja vanhainkotiin oli vuoden jono..
isäni mielestä siskoni ei ole tehnyt mitään väärää ja hän paapoo tätä kuin prinsessaa ja auttaa kaikessa vaikka olen kertonut mitä sisko teki,isääni ei myöskään kauheasti liikuta se että voin olla pian sokea ja kuollut,hän lomailee ulkomailla ja on yhteydessä noin 5viikon välein lyhyellä puhelulla..
minäpä vain vihaan näitä henkilöitä-anteeksi en aio antaa koska eivät he silti minua tule auttamaan tai katsomaan vaikka laittaisin viestiä että saatte anteeksi..

3

196

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ei katkeruutta

   Ihan itsensä vuoksi on osattava antaa anteeksi. Jollei osaa, katkeroituu ja pilaa elämänsä. Olemme itse vastuussa teoistamme ja elämästämme, ei kukaan muu. Ei voi vaatia muita ihmisiä pyörimään meidän ympärillämme. Jokaisella on oma elämänsä hoidettavana. Marttyyrin viitta kuuluu katkeralle ja onnettomalle ihmiselle. Tee vain asioita, joista osaat saada itsellesikin jotain.

   Anteeksi, mutta en ymmärrä miksi sinun vihaamiesi henkilöiden pitäisi silti pitää sinusta?

  • ....................

   Itseäsi suojatakseen kyllä kannattaa pitää hajurakoa, ja ei kannata luottaa vastakaan että itsekeskeinen ihminen auttaisi, vaan hakea apunsa jo lähtökohtaisesti muualta. Heidän varaansa ei siis tule laskea koskaan mitään, ja heiltä tuskin saa koskaan tyydyttäviä selityksiä tai anteeksipyyntöjä. Jätä siis heidät muhimaan omiin liemiinsä äläkä ota asiaa enää esiin, koska eiköpähän tuokin käännetä vain sinua vastaan ja saat pelkkää turhaa verenpaineen nousua täysin hyödyttömistä väittelyistä. Luottamusta ei pidäkään antaa sellaiselle, joka ei sitä ansaitse, mutta muuten on hyvä eleskellä vain omillaan. Toivottavasti löydät hyviä ystäviä, vaikka heitä harvassa onkin, meille muillekaan.

  • Ter Bit

   Anteeksianto on potaskaa, miten muka kukaan normaali voi oikeasti noin vaan sormia napsauttamalla antaa anteeksi kuin joku ylihenkinen buddha? Kyllä se vaan jää kytemään vaikka miten hokisi "annan anteeksi annan anteeksi".

   Elämä on muutenkin lyhyt ja kuppainen, sama kai se elääkö sen sitten valehdellen itselleen vai katkeruudessa ja kateudessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4245
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1891
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1098
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   927
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   901
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   888
  7. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   41
   751
  8. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   727
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   721
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   685
  Aihe