Polo on suosikki

Polo paras

Volkswagen Polo on Ilta-Sanomien lukijoiden mielestä vuoden 2009 mielenkiintoisin uusi automalli. Polo keräsi annetuista äänistä yhteensä kahdeksan prosenttia. Lukijakyselyn lopputulos ei ollut VW:n Suomen maahantuojalle yllätys.

- Polo on laadukas, turvallinen ja taloudellinen auto, joka soveltuu monelle. Auto on selkeästi tukevamman ja isomman oloinen kuin kokoluokkansa autot keskimäärin, arvioi johtaja Lauri Haapala VV-auto Groupista Polon suosiota.

Saksalaismerkit jyräsivät muillakin paalupaikoilla. Polon jälkeen seuraavat sijat miehittävät Audi A 5 Sportback ja Opel Astra. Muita kärkikymmenikköön yltäneitä malleja olivat Skoda Superb Combi, Toyota Avensis, Toyota Prius, Mercedes-Benz E, Ford Focus RS, Skoda Yeti ja Jaguar XJ.

IS:n lukijoita vähiten sytyttäviä automalleja olivat Renault Scenic, Kia Soul, Renault Grand Scenic, Hyundai ix55 sekä Land Rover Range Rover Sport. Kilpailussa annettiin 2 817 ääntä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin Continentalin ContiVikingContact5 -kitkarengassarja. Onnetar suosi Minna Saramiestä Vantaalta. Ja mikä sen osuvampaa, Saramies sekä äänesti Poloa, että on myös tilannut itselleen tuliterän Polon.

- Auto on näppärän näköinen ja siihen saa paljon turvavarusteita samaan hintaan, kevääksi uutta autoaan odotteleva Saramies perustelee valintaansa.

7

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä!!!!

      Saksalainen Volkswagen on nousemassa tänä vuonna maailman suurimmaksi autonvalmistajaksi. Brittiläisen talouslehden Financial Timesin mukaan Volkswagen ohittaa japanilaisen Toyotan ja yhdysvaltalaisen General Motorsin, jotka ovat vuosien ajan kamppailleet suurimman valmistajan asemasta.

    • Poloinen

      Se on vaan niin hyvä!!!

    • Pienen näköinen!

      Polon pahin puute on ulkonäkö: todella pikkuriikkisen näköinen, verrattuna vaikkapa C3:een, Kia Rioon, Fiestaan jne. Ja myös aika kolhon näköinen, kulmikas.

      Sisäisesti varmaan ihan kelpo torikassi perheen naisväelle, ei miehille.

    • poloolija

      Aivan helvetin hieno auto ja todella hyvä ajaa

      • altea xl*

        Mielikuvituksettomien kunnan ja valtion virkanaisten suosima ajopeli.


    • Sontaa kakussa

      On ollut varmaan mielenkiintoisin malli, mutta mielipidehän muuttuu, kun tuollaisen erehtyyostamaan ja omistamaan sekä ajaa sillä pari vuotta, huonossa tapauksessa vetkuttelee yli takuuajan. Eipä Polon kerran omistanut varmaan ikinä enää kajoa koko merkkiin.
      Nätisti sanottuna: hyvä auto ajaa, hirveä auto omistaa. Pätee kyllä moniin muihinkin VW mallisiin autoihin: niin kauan on lystiä, kun on alla leasing/työsuhde/vuokra-auto. Itselle omalla rahalla tuollaisen ostaminen tietää painajaista, etenkin takuun umpeuduttua...hyvät ominaisuudet ja kestävyys eivät valitettavasti aina kulje käsi kädessä.
      Tutkimuksen vähiten sytyttävät Kia Soul ja Hyundai ix55 saattavat parin vuoden Polo-omistamisen jälkeen alkaa yllättäen sytyttämään huomattavasti enemmän...;)

      • sontaa päässäsi?

        Heh, siinä besserwisser...

        Polo on laadukas, kestävä ja itselläni 4. Polo menossa peräkkäin. Uusin ollut vuoden päivät, 1.2 tsi dsg comfortline ja viatonta mukavaa menoa. Todella pieniruokainen mutta jättää isompiaan jälkeen. Vakaa ajaa, näppärä ja hiljainen sisältä.

        Sontaa on siis muussa kuin Polossa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      60
      4305
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      175
      2669
    3. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2468
    4. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      218
      2421
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      434
      1656
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      163
      1517
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      1514
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      98
      1318
    9. 79
      1281
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      59
      1239
    Aihe