Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MIEHET PIETARISTA.

666

PIETARI. KOLME MIESTÄ NOUSEE MUSTAAN AUDIIN JOSSA ON VENÄLÄISET REKISTERIKILVET.MIEHILLÄ ON VIISUMIT < KUSKI ON OLEG MAKSIMENKO. MATKUSTAJAT SERGEI NIKOLAJEVITS JA SULEV IVANENKO. MIEHET OVAT MAFIAN AMMATTITAPPAJIA.

2

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rape_me

      ihanaa tätä lisää ;P tyhmä----

    • S.Sundström

      Ammatti-tappajat olivat lomamatkalla Suomeen.
      kuitenkin kävi niin että bensamittari Audista oli rikki ja juuri Suomen rajan ylitettyään auto pysähtyi tielle. Miehet miettivät hetken ja soittivat hinauspalveluun. Hinaus saapui ja pyydettiin kyytiä lähimmälle Essolle. Kuitenki tiepalvelu-kuljettaja oli salapuvussa ollut pappi.

      Miehet hinattiin kirkon viereen ja heille annettiin syötävää sekä pyydettiin viettämään hetki pastorin seurassa. Miten ollakaan, oli pastorilla mukana Peter Pan- dvd, jossa pappi näytti Wendyn puhetta merirosvoille.

      Palkkatappajat yrittivät pysyä kovina, mutta murtuivat mies toisensa jälkeen. jokaisen taustan Jumala tiesi ja tilanne päättyi siihen, että mafiamiehet luopuivat loma-matkastaan sekä palasivat junalla Venäjälle.

      Audi jäi Suomen puolelle korvaukseksi eräistä menneistä varkauksista. Miehet tunnustivat joka salamurhan, oli se kuka tahansa. Omaiset perustivat lynkkauskomitean, mutta miehet hädissään lupasivat alkaa tekemään yhteistyötä mm. Suomen viranomaisten kanssa jotta saataisiin nyhdettyä juuria prostituutio -sekä huumetoiminnasta.

      Myös huumeiden uhreja vietiin vieroitushoitoon ja lasku lähetettiin niin kauan Vladimir Zhirinovskille, että hän myös lopettaisi mahdolliset laittomat bisneksensä joka maassa ja pyytäisi vihdoinkin Suomelta virallisesti anteeksi lausuntoaan "suomalaiset vapisevat hänen edessään" - kyllä vapisevat ja hetkuvat - naurusta. Amen.
      Sami Sundström F-37 iso vaalee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe