Mikähän siinä on ideana, kun melkein kaikkien sienikeittojen ohjeissa kehotetaan ensin käyttämään sieniä pannulla jonkin aikaa ennen kuin ne laitetaan sinne keitontekeleeseen. Luulisi että se ajaa saman asian jos sienet, siis tuoreet, vain lisätään sinne nesteen ja muiden aineiden joukkoon.
Ymmärrän sen että esimerkiksi piirakoissa yms. sienet käytetään ensin pannulla siksi että niistä lähtee ylimääräinen neste pois. Mutta miksi keiton yhteydessä pitäisi saada ensin neste pois ennen kuin ne lisätään nesteeseen? Vai onko tuossa tuoreiden sienten korventamisessa kyseessä jokin jippo joka tekee niistä sienistä jotenkin parempia siihen keittoon?
Sienikeitto
4
228
Vastaukset
- oliskos sen
paistetun maku siinä hakusessa ja saadaan sienen rakenne kestävämmäksi?
----
ps.Kuivattua suppiloa ei sitten tarvitse pannulla käristää ;-)) - makua kiellell
"kuullota sienet ja sipuli voissa" pyöristää makua
- heguli.tre.
Liika vetisyys kannattaa poistaa höyryttämällä sienet pannulla ja voi niitä hieman voin kera paistaakin, ennen keiton joukkoon lisäämistä.
Kokeilemalla selviää paras lopputulos omaan makuun, koska erilaisia neuvoja on yhtä paljon, kuin kokkaajiakin. ;-) - atlatl
Kuivattuja suppiloitakin kannattaa liottaa vedessä hetki ennen laittamista paistinpannulle,sillä niin saa kitkerimmän maun pois se joka tahtoo.
Toiset taas tykkää siitä...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t917495- 373987
- 453520
- 2372822
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402672- 452492
- 1322411
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292299Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna212264- 451982