Sonera pienyrittäjän nylkyrinä

Kokemus opettaa

Jostakin syystä sonera on keksinyt lähettää neljän eri päätelaitteen laskut erillisinä. Joo ja sitten kun ne on kätevä viedä kirjanpitäjälle paperilaskuina muiden mukana. Kirjanpitäjä veloittaa laskusta noin 3 euroa kappaleelta, ja sonera paperiversiosta 6,15 euroa/ kpl. Ja mikä hienointa eräs aiempien kuukausien lasku ei jostain syystä ole saapuneet perille, vaikka osoite on oikein. Eikä sitten siitä lähettämättömästä laskusta ole tullut muistutusta missään muodossa. Sitten suljettiin pääliittymä. Työkeikalla pikaisesti ravataan Soneraa edustavaan liikkeeseen, juuri olisi ehtinyt ennen sulkemisaikaa. Liike olikin suljettu sairauden vuoksi. Keikalla jonkinmoisia vastoinkäymisiä kun ei puhelin toiminnassa, ja tietysti kamala kiire.Tietenkin juuri samaan aikaan ainut työntekijämme sairauslomalla, ja suljettu puhelin esti kommunikoinnin sinnekin päin.
Illalla väsyneenä ja vittuuntuneena kotiin, vaimon puhelin kouraan, jonotellaan 18 min Soneralle. Vielä sitten ehtii illaksi sovittuun tapaamiseen pari minuuttia myöhässä, kun jättää perheen yhteisen ruokailun väliin. Asiakaspalvelijalta ohjeet ja toimiin: Kadonneen laskunkopio kirjanpitäjää varten, maksaa 9,90, kait vielä alvi päälle. Pika-avaus noin 36 euroa. Sitten maksellaan laskuja puuttuva 101 euroa ja pari muuta seuraavana päivänä erääntyvää. Nekin olisivat voineet aiheuttaa liittymän uudelleen sulkemisen. Jos asiasta jotain positiivistä etsii: raha riitti juuri ja juuri laskuihin vaikka eräs asiakkaamme ei ole maksanut suurta laskuaan meille eräpäivänä. Nettiyhteyskin oli sulku-uhan alla vasta seuraavana päivänä ja loputkin liittymät avautuvat ensiviikolla. Nyt kaikki pitäisi olla kunnossa, vaikkakin todennäköisesti ensimmäinen maksuhäiriömerkintä syntyi tänään yrityksen yli viiden vuoden historian aikana.
Eikä kukaan puhelinmyyntihuijari päässyt aamu 10 jälkeen häiritsemään yrittäjän "ihanaa" päivää. Eikä kyllä myöskään ne tuiki tärkeät asiakkaammekaan.
Seuraava siirtoni on päästä irti Soneran näennäisen edullisista sopimuksista ja siirtyä kotimaisen palveluntarjoajan asiakkaksi. Soneralla on muuten paha tapa käyttää kiihkeitä puhelinmyyntiyhtiöitä "pääkallon metsästäjinä". Tosi asiallisia muuten, mutta ei aikaa kuunnella asiakkaan todellisia tarpeita. Tämä vuodatus todennäköisesti helpottaa oloa sen verran, että pystyn käyttäytymään kohtuullisen asiallisesti viattomia asiakaspalvelijoita kohtaan huomenna!

2

117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kokemus opettaa

   Sen verran Sonera tuli vastaan, että pika-avaus luvattiin veloituksesta. Oli ilmeisesti järjestelmävika tuo katkaisu. Mutta siitä huolimatta olen päätökseni tehnyt.

   • SL

    Lueskelen suomi24-sivuja tosi harvoin, mutta olen nyt tutustunut muutamiin täällä oleviin kirjoituksiin.
    Yhden hengen yrittäjänä (Oy) törmään useassa paikassa juuri monien kokemaan pompotteluun ja ymmärtämättömyyteen siitä, kun virhe on operaattorin puolella asiasta joutuu tosiaan nousemaan ns. "takajaloilleen".
    Laskut saatetaan tosin ajaa, mutta tulostus ja jakelu ei toimi kunnolla, ja sitten alkavat kyllä karhukirjeet tulla, vaikka laissa sanotaan aivan selvästi, että kirje on lähettäjän vastuulla - tai paremminkin ehkä niin, että on aina käytettävä luotettavaksi tiedettyjä yhteityökumppaneita. Posti oli aikaisemmin varsin luotettava, mutta ei ole enää.

    SL


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Roope Salminen , Superpettäjä !!

   Uskomatonta touhua sen eveliinan kanssa !! useamman vuoden salasuhde vaikka mies on naimisissa !! roope on kyllä täys pa### !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   4605
  2. Miksi Martina lähettää sydämiä Sofian Lukelle?

   Onko Martinalla pahat kostoaikeet mielessä kun Luke on saanut Martinalta sydämiä instagramiin??? Nähdäänkö nyt oikeasti viimein Martinan kosto ja napp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3173
  3. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   95
   1417
  4. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   130
   1377
  5. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1194
  6. Laitan sulle tähän tiedoksi

   nallukkani, että rakastan sua enempi kuin mitään koskaan. Vaikka sen jo tiedätkin. Laitoin sinne eiliseenkin jotain, mutta sen on muut vähän sotkeneet
   Ikävä
   157
   1187
  7. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   56
   1145
  8. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1086
  9. Tasapainotilanne.

   Ja nyt en tarkoita sitten mitään palstalla pyöriviä tasoteorioita...sanonpahan heti kättelyssä. 😁 Mutta jos ajattelee optimaalista mahdollisen suhte
   Sinkut
   242
   1031
  Aihe