Penetraatio on 100 % hyväksyttävää

Stonewall2011

Gaymiehillä on jaottelu top-miehiin ja bottomeihin, joista top-miehet ovat penetroijia ja bottomit vastaanottajia, eli heitä, joihin penetroidutaan. Topmiehiin suhtaudutaan kunnioittaen ja ihaillen, kun taas suhtautuminen bottomeihin on halveksuvaa. Tämä jako toppeihin ja bottomeihin on oikeastaan vielä laajempi. Maalimanlaajuisesti halveksittuina homoina on eri kulttuureissa pidetty vain bottomeita. Jos mies on ollut tunkeutuja, niin häntä on pidetty kunnon miehenä, tavallisena heterona. Tiikerinä, niin kuin Thaimaassa sanotaan. Oikeastaan jaottelu on mennyt niin, että homoiksi on historian aikana ja maailman muissa kulttuureissa luettu vain bottomeiksi suostuneet.

Feminismissä jako kunnioitettuihin pentroijiin ja halveksittuihin penetroitaviin on yhdistetty jakoon miehiin ja naisiin. Halveksunnan sitä kohtaan, joka penetroidaan, on katsottu johtuvan siitä, että hän ottaa naisen roolin, ja koska naisia halveksitaan ja miehiä arvostetaan yhteiskunnissa, niin siksi naisen roolin ottajaa halveksitaan. Tämä selitys toistuu lähes kaikissa kirjoituksissa aiheesta.

Tulevaisuuden ja nykyhetken kannalta on kuitenkin pysähdyttävä ratkaisemaan se ongelma, mitä penetraation kanssa pitäisi tehdä. Jos kulttuurissamme penetraation kohteeksi joutuminen halventaa sen kohdetta, naista tai bottom-miestä, niin pitäisikö penetraatiosta luopua? Pitäisikö bottom-miehille ja heteronaisille sanoa: Älkää alistuko top-miesten valtaan, älkää alistuko penetraatioon

Onko tällaisesta mitään hyötyä? Tällaista ratkaisua voisi verrata Michael Jacksonin ratkaisuun. Kun mustaihoisiin suhtauduttiin syrjivästi, niin Michel Jackson ei etsinyt ratkaisua Black-pride liikkeestä, vaan hän turvautui kosmeettisiin leikkauksiin ja ihon valkaisuun tullakseen valkoihoiseksi. Katsokaa – en ole musta. Katsokaa – minua ei penetroida. Penetraation välttely ratkaisuna sen tuomaan häpeään muistuttaa sitä, että nainen leikkauttaisi itsestään miehen, koska kokee naiset miehiä arvottomampina ihmisinä yhteiskunnassamme. Sisäistettyä misogyniaa.

Loput voitte varmaan päätellä itse. Penetroiduksi tulemisessa ei ole mitään vikaa, niin kuin ei ole missään naisena olemisen piirteessä.

17

7659

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Haukotus

   Hohhhhhoijjjaaa.... olipas ikävystyttävää.

  • 6+16

   Michaelilla oli kylläkin sairaus nimeltään Vitiligo (laita googlen kuvahakuun niin näet mitä se tekee iholle), jonka oireisiin kuuluu ihon muuttuminen vähitellen valkeaksi. Tämä sairaus ei muuta henkilön etnistä taustaa, ainoastaan ihon tummuusasteen.

   Muihin väittämiisi en kommentoi, koska ne on niin yliampuvia ja johtopäätöksiä on tehty mutkia suoristellen. Ilmeisesti provo-tarkoituksella liikkeellä.

  • versatiiliiili

   Unohdat yhden oleellisen jutun: kaikki eivät ole pelkästään penetroijia tai penetroitavia. Osa meistä on tyyppiä versatile eli voi olla kumpi vaan. Tähän tulee pyrkiä.

   • Stonewall2011

    Miksi pitäisi pyrkiä? Miksi versatiili olisi parempi?


   • Parca
    Stonewall2011 kirjoitti:

    Miksi pitäisi pyrkiä? Miksi versatiili olisi parempi?

    Ei se versatiili, vaan infantiili. Taikka sitten gerontofiili.


   • rakkausloistaa
    Parca kirjoitti:

    Ei se versatiili, vaan infantiili. Taikka sitten gerontofiili.

    Pedofiili.


   • Anonyymi

    Eikö ambivalentti ole pätevä termi?


   • Anonyymi

    Tarkoitettiinkin vain niitä yksittäisiä hetkiä, eikä koko elämän "alistumista", tietenkin.


  • pelmis

   En ole penetroija koska rakastan vain pimpin nuolemisesta. Yhdynnällä ei ole mitään arvoa minulle.

  • Väärääluuloasulla

   Omien homotuttujeni puheista olen ymmärtänyt, että esimerkiksi Helsingin seudun homopiireissä on paljon enemmän bottom-miehiä kuin toppeja. Topeista on itse asiassa oikein kuulemma pulaa. Jos luette homo- tai bi-miesten kirjoituksia siitä, mitä he toivovat, niin yleensä he tuntuvat toivovan, että joku panee heitä peppuun. Eli todellakaan homojen keskuudessa ei halveksuta bottomeita. Heteromiehet toki saattavat halveksua homojen bottom-roolia. Ehkä jotkut lesbonaiset ovat toinen homobottomeita halveksuva ryhmä...?

   • Anonyymi

    Eikö alistuva homomies ole tasa-arvoinen edes lesbojen silmissä😂 Onko taustalla alkukantainen ajatus ettei alistuva mies pysty suojelemaan naista? Bdsm piireissä subi naistenkin mielestä hetero subi miesten pitää ottaa dominan käskiessä muna suuhun. Kun subimieheltä käy imeminen ihan luonnostaan.


  • Anonyymi

   Mitä tääkin tänne kuuluu, eikö täällä ole enää ketään täyspäisiä

  • Anonyymi

   Mies ei voi penetroitua omaan viemäriinsä.

  • Anonyymi

   Naiset ei puhu bottomeista ja topeista, eikä miellä seksuaalisuutta noin.

  • Anonyymi

   Penetraatiolla ei ole mulle mitään merkitystä. En saa siitä mitään. Onneks on kieli ja sormet.... Joita naiset osaa käyttää...

   • Anonyymi

    Heh

    Sormilla penetroituvat, työntävät kämmenensäkin sisään.
    Turhaa kainostelette!


  • Anonyymi

   Anteeksi nyt puolestani mutta kyllä oli joutavaa jorinaa, viisastelua koko juttu, homomiehenä näin "ylevää valistusta" ikinä en oo kuullut, mennään nyt joitakin aikoja niin tämä on kovaa valuuttaa riitelyn ja ihmisoikeuksien markkinoilla, kyllä jankataa, räksytellään,syytellään, haukutaan vastapuolta ja heitellään lujaa kiviä.
   "Paljon hulluutta Suomessa vaikka ilimajoella on kansanopisto"

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   101
   2019
  2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   241
   1634
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   256
   1040
  4. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   78
   935
  5. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   84
   914
  6. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   7
   845
  7. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   28
   781
  8. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   10
   765
  9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   55
   734
  10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   38
   719
  Aihe