10 hyvää syytä muuttaa Paimioon

Puti

Nyt kaikki paimiolaiset kertovat suoraan ja rehellisesti, miksi muuttaisin Paimioon. Jos ette keksi yhtään, kertokaa miksi EN muuttaisi sinne.
Olen ostamassa asuntoa ja Paimio on yksi vaihtoehdoistani. Haluan siis tietää, etten tekisi elämäni suurinta virhettä muuttamalla Paimioon.

Nyt siis tytöt ja pojat, mummot ja vaarit ikään ja sukupuoleen katsomatta: käyttäkää sananvapauttanne ja päästäkää luovuutenne valloilleen!

Kiitän ja niiaan!

34

4748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sikaloita piisaa

      Paskan hajussa kasvaa.

    • SAUVON SUUNTA

      JOS HALUAT VITTUMAISTA KOHTELUA JA HUONOA PALVELUA. MM SITTEN PAIMIO. GOOGLETA TURUN SANOMAT JA PAIMIO TIEDÄT LISÄÄ. ESIMAKUA

      PAIMION RAKENNUSVALVONNASSA VITTUMAISINTA PORUKKAA, KUIN MITÄ VOI OLLA RAK,VALV, V,SUOMESSA,
      KYLÄKOSTO TOIMII. KIUSAA TEHDÄÄN PITKÄÄN JA OMAA TARKASTAJIEN TYHMYYTTÄ PEITELLÄÄN MM NÄIN, ESIMEKKEJÄ LÖYTYY.
      ÄLÄ IHMEESSÄ MUUTA PAIMIOON. KADUT SITÄ.
      MISSÄ ON INHIMILLISYYS KAUPUNGISSA?

      , KAARINA ON HYVÄ RUSKO, AURA YM YRITTÄJILLE LOISTAVIA.

      • poimaris

        jokohan kasat kuninkaantien varrelta on kuskattu, 500-600t betoni ym jätettä-..


      • vaikeeta oli
        poimaris kirjoitti:

        jokohan kasat kuninkaantien varrelta on kuskattu, 500-600t betoni ym jätettä-..

        juu, otettiin tontti kaarinasta, oli niin nihkeetä sisäsiittoista.


      • NÄEN TAAS JO PUNASTA

        tässä on asiaa!ja tonne yhelle tiedoksi että omaa elämäähän siellä on vaikeata elää kun kateelliset siihen puuttuvat...voipi tulla sunkin nurkille yhtäkkiä jotain sinne sopimatonta ni kyllä on eri ääni kellossa kun et voi asiaan mitenkään vaikuttaa...se on just se KYLÄKOSTO/KATEUS JOSTA SAAPI TUTA KUN USKALLAT JOTAKIN TYPERYYTTÄ ARVOSTELLA!


    • usko pois

      Varissuolle ennemminkin

    • pikkuisen parempi?;)

      Paimion on ihana pikkukaupunki, koko pienen ikäni olen siellä kasvanut, kunnes muutin jokin aika sitten Turkuun.

      Kymmenen syytä valita Paimio:

      1) Paimio on ihanan idyllisen kokoinen olematta kuitenkaan mikään kyläpahanen. Kaikki peruspalvelut löytyvät, mutta Turkuun tai Saloon on erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta lyhyt matka poiketa kun tarvitaan jotain "ekstraa".

      2) Urheilumahdollisuudet ovat loistavat. Harvassa tämän kokoluokan kaupungissa tarjonta on yhtä laajaa. Monta vuotta jalkapalloa Paimion Hakassa harrastaneena en voi kuin suositella! Löytyy myös uimahalli, pururatoja, ladut ja jäät talvisin, urheilukenttä, jäähalli, lämmitettävä kht, kuntosaleja, etc.

      3) Paimion Kino!!!! Niiin sympaattinen, "wanha kunnon" (juuri rempattu) leffateatteri, jollaiset ovat nykyään valitettavan harvassa. Pyrin käymään täällä aina jos olen lähistöllä, ja jos ohjelmistossa menee jotain hyvää. Mielestäni tällaisia pieniä teattereita on äärimmäisen tärkeää tukea jättiläisfirmojen, kuten Finnkinon, rinnalla.

      4) Musiikkiopisto, kesäteatteri, kirjasto & muu kulttuuri. Opiskelin itse aikoinaan musiikin perustutkinnon Paimion musiikkiopistossa, jonka opetuksesta minulla ei ole lainkaan pahaa sanottavaa, päinvastoin!! Opettajat ovat ihania ja opetus muutenkin tasokasta.
      Paimion kesäteatterin esitykset ovat olleet (ainakin aina kun olen tsekannut) erittäin taidokkaita, varsinkin musiikki on varsin taiten esitetty. Kirjasto on ihanan viihtyisä, ja valikoima laaja.

      5) Asukkaat
      Itsellä ei ainakaan ole pahaa sanottavaa paimiolaisista, juureni ovat siellä. Paimiolaiset ovat hyvää porukkaa! ;-)

      6) Koulut
      Kansalaisopisto, musiikkiopisto, peruskoulu(t), yläaste, tasokas (!!!) lukio.

      7) Luonnonläheisyys
      Metsä ja luonto ovat aina lähettyvillä. Rakastan samoilua metsissä, lenkkeilyä jne. Paimio on kaupunkiudestaan huolimatta niin vehreä ja luonnollinen. Mikäs sen ihanampaa!;-)

      8) Muut palvelut
      Kaikki tärkeät kaupat ym. palvelut löytyy. Esim. urheilutarvikekauppa sekä kirjakauppa myös. Ja vaikkapa Turkuun on onneksi tarvittaessa helppo poiketa!

      9) Mitäs vielä...? Vaikkapa nähtävyydet; arkkitehtoonisesti erittäin merkittävä Alvar Aallon Paimion parantola, ehdottomasti vierailun ja tutustumisen arvoinen kohde. Luontopolku. Kirkko.

      10) Idyllisyys ja rauhallisuus
      Selityksiä tuskin tarvinnee?

    • haulikkopappa

      vituttaa nuo siipiveikot

      • viihteellinen

        Paimiossa ei ole yhtäkään viihde-elektroniikkakauppaa, kuka enää viihtyy ilman?


      • vcxvxcsf
        viihteellinen kirjoitti:

        Paimiossa ei ole yhtäkään viihde-elektroniikkakauppaa, kuka enää viihtyy ilman?

        Netistä voi tilata tai ostaa käydessään isommassa kaupungissa.


      • kokeillut
        viihteellinen kirjoitti:

        Paimiossa ei ole yhtäkään viihde-elektroniikkakauppaa, kuka enää viihtyy ilman?

        Niinpä, hieromasauvaako kaipaat? Netistä voi sen tilata huomiota herättämättä. Kyllä se aina miehen korvaa, kun syö vain pattereita eikä tarvitse sitten pestä hikisiä sukkia ja kalsareita.


      • Anonyymi
        viihteellinen kirjoitti:

        Paimiossa ei ole yhtäkään viihde-elektroniikkakauppaa, kuka enää viihtyy ilman?

        Onhan siel se vistavisio joka vaihto nimensä johonki tyylii euronicsiiin?


      • Anonyymi
        viihteellinen kirjoitti:

        Paimiossa ei ole yhtäkään viihde-elektroniikkakauppaa, kuka enää viihtyy ilman?

        Niinpä ja Kino ei ole enää elokuvateatteri.


    • kööghöök

      muutin ankeasta ja ahdasmielisestä salosta Paimioon, enkä ole päivääkään katunut! Ihmiset ovat mukavia, harrastusmahdollisuuksia on paljon ja palveluja hyvin kattavasti. Hieno paikka!

    • kosto elää...

      Voi käääk! sisäsiittosia ja KATEELLISIA ovat tosiaan!!!Mieti nyt vielä!!!!Onneksi me päästiin pois enkä enää suostu muuttamaan mihinkään kuntaan lähellekkään paimiota ettei kuntaliitoksen myötä joudu taas niiden ääliöiden päätösten alaiseksi!!!Ei järjen häivää!!!!paimion touhuista saa tosiaan lukea sieltä ja täältä...nyt on ollut hiljaisempaa mikä tarkoittanee että jotain siellä taas keitetään...ALKUASUKKAAT EIVÄT MUUTEN KÄY PALJOOKAAN KUNTARAJANSA ULKOPUOLELLA JOKA KERTONEE MYÖSKIN PAIKKAKUNNAN VÄEN AJATUSMAAILMAN SULKEUTUNEISUUDESTA...

      • 15-v ja paimiolainen

        ... Anteeksi, tarkoitatko et täällä paneskellaan sisaruksia ja vanhempia? Joillain menee oikeesti liioittelun puolelle... Se että tosi moni tuntee toisensa ja heil on yhteinen menneisyys esim samalla luokalla ei ole mitään sisäsiittoisuutta. Enkä oikein ymmärrä tota kateutta - niin siis millä tavalla kateellisia, onko sulla antaa esimerkkiä?

        Todella raivostuttavaa ku haukutaan Paimiota paskaläjäksi ilman et perustellaan yhtään. Ei taida olla ainuttakaan kaupunkia josta ei olisi jossain lehdessä jotain juttua.

        Siis eikö se, että sukupolvesta toiseen asuu suku samalla paikkakunnalla, kerro jotain kunnasta - ja nimenomaan positiivisessa mielessä? Mihin täältä täytyy mennä, jos on kaikki hyvin! Monet valittaa Paimion rahatilanteesta, mut oikeastaan Paimiolla menee aika hyvin ku vertailee koko Suomeen. Tääl on paljon palveluita, ihan erinomaisesti ku miettii tän kaupungin kokoa.
        "ALKUASUKKAAT EIVÄT MUUTEN KÄY PALJOOKAAN KUNTARAJANSA ULKOPUOLELLA JOKA KERTONEE MYÖSKIN PAIKKAKUNNAN VÄEN AJATUSMAAILMAN SULKEUTUNEISUUDESTA..."
        Toi kerto nimenomaan sun ajatusmaailman sulkeutuneisuudesta :D Jos täältä ei lähdetä muualle ni sehän on suoraan yhteydessä siihen et täältä löytyy hyvin kaikki tarvittava elämälle.

        Tääl on koulutuksen kannalta yhteistyötä sekä Salon että Turun suuntaan, ja molemmat kaupungit on 20-30min automatkan päässä (bussilla vuorosta riippuen hieman enemmän).

        Joku mainitsi huumeista. Joo'o, Paimiossa on huumeita käyttäviä nuoria, joo, täällä on nuoria jotka polttaa ja jotka juo, mut se et capsia käyttäen huudetaan et tää on joku huumeitten kaupunki ni argh.. Oikeasti, täällä järjestetään todella paljon päihdevalistusta ja nuoret on oppineet niistä. Ja jos yhtään lohduttaa sekään tieto, et täkäläiset nuoret on keksiny sellasen asian ku sähkötupakka, joka on sekin jo askel terveellisempään elämäntapaan - selkeästi jos on mahdollisuus polttaa ilman häkää ja tervaa, siihen tartutaan. Ja mitä meille (kyllä, olen nuori ja paimiolainen, ja ei, en tupakoi, juo tai polta) ollaan kerrottu, ni vaikka tuntuu että moni nuori polttaa ja juo, ni oikeasti se määrä on vaan murto-osa kaikista. Lisäksi nuoret ovat mun mielestä vähentäneet kunnon ryyppäilyä. Jotkut osaa aikuismaisesti juoda ilman känniä, joka on seki parempi ku örveltäminen. Ja ihan ku tää sama ongelma ei olisi joka kaupungissa ja kunnassa...? Et ihan turha syytellä Paimion nuoria ja alleviivata heitä ku samat ongelmat kaikkialla.

        Tääl on laadukas lukio, ylä-aste jota on nyt viime aikoina alettu remontoimaan ja parantelemaan, uutta asuinaluetta jne jne.

        Joo ei ollu järkevässä järjestyksessä nä asiat, mut pointti et muuta ihmees tänne :D Joidenki mielessä täällä suhtaudutaan "uusiin tulokkaisiin" varauksella, mut edes Paimion kunnan asukkaat ei tunne joka ikistä iikkaa että en usko mitää sulle tapahtuvan mitää "ulkopuolelle jäämistä". Sitä paitsi ku on ite aktiivinen kuntalainen ni kaikki menee hyvin!


      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Siellähän on myös KTO:n erityishuoltopiiri lukuisine asumisyksiköineen. Asuntola- ja hoitopaikat täyttyy varmaan paikallisista, et tarvitse väkeä muualta haalia. Ihan oikeaan kaupunkiin perustettu.


    • Tylsyyttää vaan....

      Kosto tosiaan elää mutta niin elää muukin asia...jokainen päättäköön siitä miten. Hieno paikka Paimio,ei mitään valitettavaa jos nyt haluaa elää omaa elämäänsä ja tehdä asioita miten omalta kohdalta parhaakseen katsoo. Kyllähän sitä monen moista kirjainta pystyy tavaamaan monesta paperista ja monesta asiasta mutta se on eri asia miten ne haluaa itsellensä lukea....Ja joo,voi kamala miten itsekin huomannut vastamuuttaneena että kyllä nämä alkuasukkaat osaavat hymyillä ihan "ulkopaikkakuntalaisellekin" ja miten jopa tiesi missä Turku ja Salo sijaitsee...Joten kyllä tässä Helvetin liekeissä lämpenee ja miten hyvää tekekään. ;)

    • vcvxxcvfsd

      Jos näitä Suomi24 keskusteluja uskoisi, Suomessa ei olisi yhtään miellyttävää paikkakuntaa. Käykää huviksenne lukemassa muiden paikkakuntien vastaavia sivustoja, samaa valitusta joka paikassa.

      Kyllähän paikkakunnissa eroja on palvelujen laadussa, ympäristössä, päättäjissä ym. pienillä paikkakunnilla varmasti myös ihmisissä, pääosin ihminen kuitenkin omilla toimillaan ja asenteellaan voi tehdä lähes mistä tahasa paikkakunnasta itsellensä viihtyisän. Monille se synnyinpaikkakunta on liian tuttu ja arkinen, tällöin kannattaa rakentaa elämä jollekkin toiselle paikkakunnalle.

      Kannattaa muistaa, että paikkakunta ei välttämättä ole huono, vaikka siellä ei saanut itselleen hyvää elämää. Nimittäin olen nähnyt ulkopaikkakunnalle muuttaneiden säälivän ja nauravan synnyinpaikkakunnalleen jääneitä. Ennen tällaista kannattaa kuitenkin muistaa, että toisen ihmisen helvetti voi olla toisen ihmisen taivas.

      • eesti perkeleesti

        täällä aika paljon rikollista porukkaa ja viinaa saa joka nurkasta ja se ei haittaa minua.


    • RovaltaPaimioon?

      Olen uskovainen suunnistajatyttö pohjoisesta. Uskon hyvyyteen mitä tässä keskustelussa ei ole paljoa nähty.

      Luin keskustelun, jossa Paimioon oltaisiin perustamassa suunnistushallia. Sellaista ei todellakaan ole missään maailmassa. Lisäksi Sari... tiedätte ketä tarkoitan on Paimiosta. Tässä kaksi todella painavaa syytä.

      Ps. Äänestäkää Saria ja kertokaa hallista. Minä voisin muuttaa.

    • 24444222

      huumeet

    • generalissue

      Paimio on pieni kaupunki, eli toisaalta rauhallinen, toisaalta piirit voivat olla hyvinkin pienet. Palvelut ovat ok, urheilumahdollisuudet erinomaiset, työpaikat hoitoalan ulkopuolelta ainakin toistaiseksi harvassa (?).

      Häiriötä aiheuttavia juoppoja tai narkomaaneja ei enää ole niin kamalasti. Toki alkoholisteja tai huumeita käyttäviäkin löytyy, mutta ne muille haittaa aiheuttavat sekopäät ovat kuolleet tai muuttaneet pois.

      Loppujen lopuksi asia riippuu paljon jokaisesta yksilönä. Pidätkö yhteisöllisyydestä, rauhallisuudesta ja metsistä? Onko monipuolinen urheilu tai melko hyvät koulut tärkeitä asioita? Onko ok että löytyy pilvipäitä yms. nuoria jotka käyttävät mutta eivät riehu tai tee muita rikoksia? Oletko sinut sen kanssa että pienissä piireissä juorut liikkuvat?

      Se on valintakysymys, ihan ok paikka tämä paimio. Myös täällä on maaseutumaisempia ja kaupunkimaisempia alueita, kuten myös "porvarillisia" ja vähän boheemeja ihmisiä. Muuta alueelle jossa asuu omantyylisiä ihmisiä, muiden kanssa voi sitten elää rinnakkain vaikka ei eläisikään yhdessä.

    • Anonyymi

      Kaikki Paimiolainen hölmöily ja idiotismi kulminoituu yhteen tyyppiin joka vuodesta toiseen vääntää tienviittoja kieroon, siihen ei kaikki pystykkään.

    • Anonyymi

      Sisäsiittoisuus ja järjetön juoruilu. Jos se ahdistaa, älä muuta Paimioon. Ai niin unohdin myös kateuden. Sitä riittää, ja pahan puhumista. Ei jatkoon!

    • Anonyymi

      En oikein ym märrä tuollaista juoruilua tapahtuvan. Asun maaseudulla ja naapurit ovat ihan ystävällisiä eikä täällä kukaan juoruile ilman syytä.

      • Anonyymi

        Se totta onkin, että juoru tarvitsee itseaiheutetun syyn. Kun elää ihmisiksi, se katkaisee juoruilta siivet.


    • Anonyymi

      Arvauskeskuksen takia. Yhtään diagnoosia ei vielä oikein. Kannattaa muuttaa ei vittu mitä hommaa

      • Anonyymi

        Nykyään löytää netin keskustelupalstoilta parhaiten oikean diagnoosin. Mitä sitä turhaan lekurille menee, kun se maksaa ja voi joutua odottamaan aikoja.


      • Anonyymi

        Niin ja sitten ihmetellään jos haluaa valita jonkun toisen terveyskeskuksen. Suomessa saa nykyisin lain mukaan valita myös muun terveyskeskuksen kuin kotikuntansa.


    • Anonyymi

      Ei Paimioon. Turnoff. Epämiellyttäviä ihmisiä ja huono päivähoito. Lapsella vähän väliä jotain kuhmuja ja haavereita härikkökakarat tönii. Ylipainoiset päivähoitaja eivät jaksa hoitaa lapsia. Juoruilevat pihalla keskenään ja lapset jää valvomatta. Kouluissa erityisluokkia samoissa tiloissa pienten koululaisten kanssa. Erityislapsia joilla oma ohjaaja koko ajan mukana jos saa jonkun raivokohtauksen. Ei turvallista mielestäni. Ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Paimiossa ei ole muuta hyvää kuin Alvar Aallon sunnittelema upeaakin upeampi Paimion parantola. Myös hyvät ulkoilumaastot ja luonto. Muu onkin sitten vastapainona mätää byrokratiaa ja julkisia palveluita myöten.

    • Anonyymi

      Parasta Paimiossa on tienviitta Paimio - Helsinki 143 km

    • Anonyymi

      Onneksi Paimion ohi voi ajaa eikä sinne tarvitse edes vahingossa mennä.
      Täysin sulkeutunut junttikylä. Kuka täysjärkinen sinne halauaisi edes mennä käymään saati jopa muuttaa asumaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe