Sebastian tuo taloon ELOA = voittaja!!!!

katsoja KX

Ilman Sebastianin pirteyttä ja hyviä lotkautuksia ja muita hauskuuksia talo olisi TODELLA tylsä ja minä lopettaisin tämän kauden katsomisen tähän!

Kuka jaksaa esimerkiksi katsella Annikan ja Mikaelin jatkuvaa kyhnäämistä? Lisäksi Mikaelin hiusten vääntämisneuroosi alkaa jo ärsyttää. Ja tyyppi saa muutenkin liikaa erivapauksia tuotannolta (esim. selviää asioista rangaistuksetta yms.). Mikaelilla on hieman kilahtanut tuo äänestystulos hattuun ja kuvittelee olevansa nykyään vähän muiden yläpuolella. Aluksi pidin hänestä, mutta en enää niin paljon. Annikasta en ole pitänyt alusta lähtien. Parina en pidä heistä kummastakaan!

Talon valovoimaisin asukas on ehdottomasti Sebastian, joka on erittäin persoonallinen ja omalaatuinen neitsyys-juttuineen! Sen lisäksi pidän Suvista ja Janicasta, koska hekin tuovat vähän äksöniä omalla tyylillään. Loput asukkaat eivät herätä juurikaan tunteita.

Harmi, että Suomen BB:ssä ei ole Roberton kaltaista seksikästä vanhempaa miestä. Olisi edes jotain silmäruokaa myös kolmekymppisille naiskatsojille. Mitkään hormonihirviöt eivät vedä yhtään puoleensa!

Tämä tuotantokausi on ehdottomasti paras ensimmäisen kauden rinnalla. Pari viimeistä kautta ei jaksanut enää seurata loppuun asti, koska taloon oli valittu vähä-älyisiä (tyhjänpäiväisistä asioista jauhajia) ja tylsiä tyyppejä, joilta ei onnistunut minkäänlainen normikeskustelu! Nyt sentään talossa on pitkästä aikaa kunnon keskusteluja jatkuvan ryyppäämisen ja lapsellisuuksien sijaan. Kuitenkin tämä porukka osaa myös pitää hauskaa kommunikoinnin ohella. Ensi kauden katson, jos sama linja asukasvalinnoissa jatkuu kuin tänä vuonna! Onko tuotantoporukka eri kuin viimeiset kolme vuotta, sillä sarja on selkesäti laadultaan tänä vuonna parempi...kaikin puolin?

4

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikot

      Sebastian viihdyttävä ja todella älykäs tyyppi, joten toivon hänen todella voittavan koko skaban! Sebastian , jollet olisi BB:ssä tuskin viitsisin katsoa koko ohjelmaa,
      Kiitokset vielä medicinmanistä!

    • marianne.ii

      Pidin muutaman vuoden taukoa BB:n katselussa siitä syystä, että taloon otettiin vähä-älyistä porukkaa, joka ei kyennyt minkäänlaiseen järkevään keskusteluun. Ohjelma muuttui pelkäksi kännikalojen ympärille rakennetuksi ohjelmaksi, jossa katsoja JOUTUI katsomaan hirveää sekoilua, typeryyttä ja aivottomuutta. Se oli aivan kauheaa. Tänä vuonna meinasin jättää väliin, mutta kuulin, että talossa on entisiä kausia järkevämpää porukkaa ja viinaa ei tuputeta samaan tahtiin kuin aiemmin.

      Positiivinen yllätys oli, että talossa on Sebastianin kaltainen älykäs ja samalla ihanan omalaatuinen ja pirteän värikäs persoona. Pidän muutamia muitakin tyyppjä hyvinä keskustelijoina, kuten Suvia. Tällä kaudella keskustelut tuovat todellista nautintoa katsojalle. Tosin, Mikael tahtoo keskeyttää tarkoituksellisesti hyvät keskustelut ja siirtyä juuri sille aivottomalle linjalle, jota edellisvuosien BB oli aivan täynnä. Sebastian, jos kuka, ansaitsee voiton!

    • Sebastian ulos!

      Älykäs? Totta tosiaan. Älykäs ihminenhän keksii että; "Hei, paskannetaan rosolliastiaan!" tai kysyy että; "Mikä sen e-pillerin tarkoitus oikein on?" tai saa päähänsä että; "Hei, rakennetaan minipäästäisen pönttö!". Minipäästäisen pönttö??? Juu, älykäs hyvinkin...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe