Patsaskeräys Saulille Saloon.

Pysyvyä patsas

Alkakaamme kerätä varoja Sauli Niinistön patsaan pystyttämiseksi. Keräyslupa eippaastivireille, niin patsas ehtii kevääks Saloon sopivasti presidenttikauden alettua..

Rahaa saadaan kokoon, kun koululaiset, työttömät ja eläkeläiset keräävät lippailla rahaa. Nokia, kaupunki, paikalliset yritykset ja Rotary-yhdistys lahjoittavat kohtuusumman.

Näköispatsas pään kanssa on riittävä eikä mitään abstrakteja kivimöhkäleitä.

Turku on täynnä heidän suurmiestensä ym patsaita. Saloon ei ole syntynyt tai täällä vaikuttanut muita Niinistö. Ainakaan ei tule mieleen.

77

651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväidea!

      Kansan mielestä kierrätyskuparista taottu alasti oleva Nieminen ja Nalle halaamassa toisiaan keskelle toria ja niihin intergroidut kaiuttimiet joista soi repeatilla "jos sul lysti on"-laulu, valonheittimet, vaikka joku 6kpl voisi olla ok ja ympärivuotinen laser show taustalle.. Koko voisi olla joku inhimillinen 120m x 75m?

    • HöHöHöö

      HÖH!

      • Phyllistys

        Niinistön patsaaksi ehdoittaisin aitoa Naton hävittäjää kivipaasilla jonka nokalla istuisi hajareisin Niinistö USA:n lippua heiluttaen.
        Tai vaihtoehtoisesti helvetin iso pronssinen perse jota Niinistön näköinen kuvatus nuolisi pitkällä kielellä lipoen.
        Se iso perse kuvastaisi tietysti Natoa ja usaa.


    • Vaalit ensin

      Presidenteistämme vain Kekkoselle pystytettiin patsaita ja painettiin kuva seteliin henkilön elinaikana. Muille vasta sitten, kun hyvä tapa edellytti. Joillekin vasta, kun Yleiset Syyt edellytti.

    • 18+20

      Kaksi yhdellä iskulla: patsaaseen istuva Repe ja hänen syliinsä Sauli.

      • Kuka Repe ?

        Kuka on Repe ?

        Asiaton kirjoitus


    • Timo1.

      Patsas ei voi olla edes kallis hanke. Kasvokuva hakataan kiveen. Pää on 60 senttiäsen alle noin 150 sentin pylväs korkea, teksti pääkuvan alle ja patsas pysyyn sopivaan puistoon.

      Kivi raaka-aineena ei paljoa maksa. Kivenveistäjä osaa tehdä kasvokuvan ja hautakiviveistämö muun osan. Luulen, että alle 10.000 eurolla selvitään kevyesti.

    • sauli ei ainoa

      Onhan salossa asunut ja vahvasti vaikuttanut myös jo edesmennyt Reino Breilin.
      Siinä vasta oli hieno mies ja oli monessa mukana. Hänelle soisin patsaan tai edes muistolaatan jonnekkin näkyvälle paikalle.

      • 19+18

        Vastaus kuka repelle: Repe on edesmennyt kansanedustaja ja ministeri Reino
        Breilin SDP:stä.


      • Repennakki
        19+18 kirjoitti:

        Vastaus kuka repelle: Repe on edesmennyt kansanedustaja ja ministeri Reino
        Breilin SDP:stä.

        Tuurilla pääsi hetkeksi liikenneministeriksi. Ja tässä muuten syy, miksi Breilinejä oli yliedustettuna kaupungin viroissa.


      • Paikkahan olisi...

        ...luontevasti Saloran tontilla.

        Taisi olla vain huhua, että Imatran demarit ehdottivat Sorsalle 1:1-näköispatsasta
        Valcon tontille.


    • KiÄhKiÄh

      Joskus ällistyttävät tietämyksellään nämä nykyiset "miljardin" L:n yo:t.
      Paperi täynnä älliä , mut päähän ei jäänyt yhtään.

      • kiähkiähkiäh

        Patsaita lisää.
        Kaupungintalon rappusten eteen puolimetrinen betoninen näköispatsas kaupunginjohtajan päästä. Talven tultua siihen voisi potkaista suurimmat lumitilsat kengistään. Helpottaisi myöskin siistijöiden työtä.
        Kokoomus kaiveli esille, kerran haudatun 1% taiteelle asian, kun kaupungintalon rakentaminen on pysynyt budjetissaan. Eiköhän se kuitenkin ylity kun kovilla pakkasilla herrat krapaavat autojensa tuulilaseja, ei meinaan ole ainuttakaan lämpötolppaa kaupungintalon parkkipaikalla, mutta asfaltti on.


    • sauli Repe

      Repe ja Sauli ovat molemmat ansainnet patsaansa.

      Salon taloustilanteesta huolimatta summat eivät ole kovin suuria. Sponsoreita löytyy ja lipaskerääjiä. Valtuuskunta töihin viemään hankkeita eteenpäin..

    • Paasikivi Palle

      Kaupunginjohtaja paljastaa uuden patsaan ja yleisöstä kuuluu kuorossa huuto: "No nyt niitä mulukkuja on siinä kaksi rinnatusten".
      Ketä siis uusi patsas esittää?
      Odotan ehdotuksia.

      • Palle on pelle

        Pääministeri, Eduskunnan puhemies tai ainakin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja paljastaa patsaan juhlallisesti.

        Vitsi ei täyttänyt edes puujalkavitsin alarajaa. Pistä pää pensaaseen ja häpeä.


    • Aloite

      Ehdotan, että kaupunginhallitus asettaa seuraavasa kokouksessa patsastoimikunnan hankkimaan patsaan tulevalle tasavaltamme presidentille. Toimikuntaan riittää kolme jäsentä ja virkamiessihteeri.

    • toinenkin aloite

      Ei sentään niin helppoa ole.
      Tarvitaan pari- kolme konsulttia suunnittelemaan millainen toimikunta pistetään pystyyn.
      Vietnamista muutama viirusilmäinen tyttö vetelemään lakanaa patsaan päältä.

    • Mikämaksaa

      En huomannut kaupunginhallituksen esityslistalla riviäkään patsaasta. Alkaa tulla kiire. Rahaakaan ei taida juuri palaa. Kiireesti asia esityslistalle 1. kokoukseen ja se on siinä.

    • eipä paljon

      Patsashanke on salassa suunniteltu.
      Rantakokko tuo sen seuraavalta Vietnamin reissulta, mikä tehdään ihan lähitulevaisuudessa. Onhan edellisestä reissusta jo kulunut muutama viikko.
      Patsasta tulee kantamaan kymmenkunta Vitenamilaisperhettä, jotka jäävät paikkaamaan huutavaa työvoimapulaa.
      Paljastus tapahtuu seuraavana aprillipäivänä.

      • nääntynyt duunari

        Ei voida odottaa niin kauan. Työvoimapula on niin suuri, että joulun ja uudenvuoden välipäiviksi on pakko saada lisää työvoimaa!


    • red symphony

      Niinistö... riistokapitalismin, ihmisten sortamisen, ihmisten orjuuttamisen, ja oih, niinkin ihanan asian kuin naton sekä liittovaltion puolesta puhuja ei todellakaan kyllä tarvitse minkäänlaisia ylistäviä monumentteja tai patsaita yhtään minnekään. Sen verran on kiero kuin korkkiruuvi tuo kokoomuslainen, ettei tulisi kyllä miljoonaankaan vuoteen mieleen äänestää häntä tai saati sitten kehua häntä hänen saavutuksistaan jotka ovat ajaneet suomen pohjamutiin. Vielä älyttömämpää on ylipäätään äänestää, kokoomuslaisia. Ei myöskään keskustalaistenkaan äänestäminen kovinkaan järkevää ole. Saa kyllä olla sitten todella ignorantti jos Niinistön ja Kokkari kokoomus-kermaperse eliitin propaganda iskee. Erittäin ällistyttävää ja jopa hieman huolestuttavaakin on se, että Salon-Seutulaiset palvovat ja antavat ääniänsä noille ahnaille riistäjille vaikka loppujen lopuksi heitä ei kyllä pätkääkään kiinnosta teidän asioiden tai ylipäätään kenenkään asioiden, muiden kuin omien hoitaminen. Kokoomus, Keskusta eivät ole normaalin terveen ihmisen, duunarin puolueita.. näiden puolueiden mannekiinit mustamaalaavat sosialismia ja reaali-kommunismia tarkoituksella että helposti manipuloitavat kääntyisivät.. meitä vastaan jotka oikeasti välitämme teistä. Älkää uskoko kaikkea mitä teille syötetään ja opetetaan historian kirjoissa.... joskus totuus on täysin toista mitä odotit. On olemassa sanonta, että punanenäinen mies ei ehkä ole juoppo, mutta aina häntä kuitenkin sellaiseksi mainitaan. Toisin sanoen se mitä teille kommunismista opetetaan on propagandaa jonka tarkoitus on vain ajaa liittovaltioiden, länsimaisen sorron ja pienen eliitin asiaa... antakaa äänenne muualle kuin sortajille joita luulette ystäviksenne. Ystäviä he teille eivät ole.

      • Kunnollinen Sauli

        Pitkän ja sitä sekavamman sepustuksen perusteella sinun kannattaa hakea lähete terveyskeskuksen päivystyksestä erikoissairaanhoitoon Märynummelle. Hoito helpottaa ja parantaa elämän laatasi-

        Sauli on rehellinen ja kunnollinen syntyperäinen salolainen. Sukujuuretkin ovat täällä eikä jossain Somerolla.


      • nadalline
        Kunnollinen Sauli kirjoitti:

        Pitkän ja sitä sekavamman sepustuksen perusteella sinun kannattaa hakea lähete terveyskeskuksen päivystyksestä erikoissairaanhoitoon Märynummelle. Hoito helpottaa ja parantaa elämän laatasi-

        Sauli on rehellinen ja kunnollinen syntyperäinen salolainen. Sukujuuretkin ovat täällä eikä jossain Somerolla.

        Voi voi sinua tietämätöntä aivopestyä porvarinulikkaa ja onko sinusta kaikki jotka kritisoivat Niinistöä, hoidon tarpeessa?
        Oletko todella tyypillinen äärioikestolainen riistäjä, että vastustajien suut täytyy hiljentää vaikka kiväärillä tässä "demokraattisessa" maassa?
        Minä en itse aio äänestää näissä vaaleissa ollenkaan, koska ehdokkaina ei ole ihmistä, joka vastaisi minun käsityksiäni moraalista ja oikeudenmukaisuudesta..


    • Paavokaan ?

      Ei edes Munkkiniemen kirkkoherran ylioppilaspoika Paavo vastaa käsityksiäsi ?
      Kim Il Jongin poika ei ole ehdokkaana.

      • Ent. Esterinkatu

        Esterinkatu ei ole kaunis nimi. Nimeksi voitaisiin muutta Sauli Niinistön Katu tai Niinistönkatu. Sopivia puistojakin löytyy.

        Kadun tai puiston nimi tulee varmaan halemmaksi kuin abstrakti- tai näköispatsan nikkaroiminen.


      • on jo
        Ent. Esterinkatu kirjoitti:

        Esterinkatu ei ole kaunis nimi. Nimeksi voitaisiin muutta Sauli Niinistön Katu tai Niinistönkatu. Sopivia puistojakin löytyy.

        Kadun tai puiston nimi tulee varmaan halemmaksi kuin abstrakti- tai näköispatsan nikkaroiminen.

        Tarvitaanko Saloon toinen Niinistönkatu, ei kai.
        Niinistönkatu on pieni kuoppainen tienpätkä Alavietnamissa.


      • Milloin korjantuu
        on jo kirjoitti:

        Tarvitaanko Saloon toinen Niinistönkatu, ei kai.
        Niinistönkatu on pieni kuoppainen tienpätkä Alavietnamissa.

        Kyllä näitä pieniä kuoppaisia tienpätkiä löytyy valitettavasti vähän joka kaupungin osastamme, toivottavasti korjaantuvat mahdollisimman pian.


    • käärme 77

      no kylläpä salolaiset ovat meneet sekaisin yhdestä äijästä joka on vasta ehdokas ja kaiken parasta on se että koko äijä ole edes asunnut ainakaan 10 vuoteen salossa eli se siitä! enkä nyt menis huutamaan mailmalle et niinistö on paras kyllä sekin osaa olla se aito politikko eli siellä missä raha haisee sinne tungen nokani. eikä sauli pysty saloo pelastamaan minään peridenttinä jos joku niin luulee! patsaat on kiva idea mut sillä täytyy olla tarkoitus eli täytyy tehdä jotain niin suurta mistä muistetaa ja muisto patsaat yleensä pystytetään kuoleelle henkilölle varsinkin jos kyseessä on korkea poliitinen henkilö.(kekkonen on tässä kohtaan täysin eri asteikolla)

    • Salossa 7.1.

      Sauli on huomenna Salossa. Parasta ja kohteliasta on kysyä häneltä patsaan paikkaa ja mahdollisen mieleisen kadun-, aukion tai koulun nimeä.

    • Annikki Salosta

      Koulu on sopiva nimetä Niinistölle. Hän kirjoitti Salon Yhteiskoulusta tiettävästi. Kansakoulun nimeä en tiedä.

    • pajulo

      No se oli Pajulan koulu missä Sauli taisteli kovasti luokalleen jäämistä vastaan.

    • Ex säästöpankki

      Käräjäoikeus loppuu vuonna 2012. Säästöpankintaloon vaikea löytää sopivaa käyttöä.

      Sauli Niinistö Keskus saa oivan paikan-

    • Vitsaaperseele

      Kyrvän paikaakos nuoret hakkee, menkää ensin töihin niin saatte tutustua porvariniinistön oppeihin, unohdate sitten tuttipulon imemisen. menkää nyt ja nuolkaa porvaria,,,,,,,,,useimmilla se on kuitenkin katkera pala ,,työttömyys,,,ei auta silloin niinistön,,,,,

    • M useo

      Mannerheimilla on kaksi museota, Kekkosella kaksi ja Svinhufvudilla yksi.

    • Kokoomus voittaa

      Saulin vaalitulos oli loistava Salossa ja hyvä koko Suomessa.

      nyt on aika pistää vauhti patsaskeräykseen ja pikaisesti.

      • Kokoomus voittaa

        En ole löytänyt kaupunginhallituksen esityslistoista mitään patsaasta tai muustakaan muistamisesta. Saulin etumatka on ollut koko ajan niin suuri, että valinta on kevÿt läpihuuto.

        Koululaisille lippaat kouraan ja markettien oville ja ovikelloja soittamaan. Rahat ovat plakkarissa parissa tunnissa.


      • Hieno päivä
        Kokoomus voittaa kirjoitti:

        En ole löytänyt kaupunginhallituksen esityslistoista mitään patsaasta tai muustakaan muistamisesta. Saulin etumatka on ollut koko ajan niin suuri, että valinta on kevÿt läpihuuto.

        Koululaisille lippaat kouraan ja markettien oville ja ovikelloja soittamaan. Rahat ovat plakkarissa parissa tunnissa.

        Koko Salo liputtaa salolaista syntyperää olevan uuden Johtajamme virkaan astujaispäivän kunnaksi.

        Hienoa


      • Kusen koivukujallesi
        Hieno päivä kirjoitti:

        Koko Salo liputtaa salolaista syntyperää olevan uuden Johtajamme virkaan astujaispäivän kunnaksi.

        Hienoa

        Toivottavasti osaa edustaa kaupunkiamme paremmin kuin tämä toinen kuuluisuus kartanonherra/konsernijohtaja Börje Vallurööhö?
        Börjö kun avaa sanaisen arkkunsa kerran vuodessa, sieltä ei tule kun "köyhät kyykkyyn" tyylillä vidduilua duunareille, yksinhuoltajille,työttömille sun muille matalapalkkalaisille.
        Saatana, sekin sai taas maataloustukea satoja tuhansia - tuollainen mies pitäisi kyyditä siperiaan.


    • lahjoittakaamme!

      Ostakaamme Sauli Niinistölle perunia ja mopsille puruluu.
      Niinistön muija pääsi kuulemma töihin sahalle niin että se tienaa itse omat safkansa.

    • Kunnia-asiamme

      Toivottavasti jotkut ylläolevat krjoittajat häpeävät tökeryyksiään.

      Salolle ei ole kunniaksi patsashankkeen viipyminen. Kysymys ei ole kaupungin rahoista.Koulaiset ja työttömät hoitavat lipaskeräyksen. Toivottavasti valittava Nummentalo tai Viitanen ottavat hankkeen ensimmäisenä asiana esityslistalle, kun uusi kaupunginhallitus kokoontuu.

      Patsashanke on epäpoliittinen.

      • Hymy pyllyyn

        Minusta tällä hetkellä riitää sellainen valkoinen kipsinen hymy patsas (pää) joita jaettiin kouluissa vielä 1980 luvulla luokan äänestyksen perustella luokan viksuimmalle oppilaalle.
        Sitten kun alkaa olla todellista näyttöä voi siihen yhdistää ala-osan.
        Mutta, mutta, se näyttö tuskin toteutuu USA:n ja Naton persettä nuoleskelemalla ja samalla unohtaa että jos kovin syvään niiaa, pokkaa, kiittää ja kumartaa länteen - samalla pyllistää rahakkaalle Venäjälle ja se sentään on paras kauppakumppanimme tulevaisuudessa.


    • Kunnia-asiamme

      Et ole hauska vaan typerä "Hymyä pyllyyn".

      Uusi pj Viitanen pistää varmasti toimeksi.

      • norttihuuli

        uus jp pistää hymyn pyllyyn?


    • Patsas eteneet

      Annika Viitanen pistää patsashankkeen ripeästi eteenpäin, kun osoittaa tarmokkuuttaan päästä kaupunginhallituksen johtoon.

      Breilin on myös ansainnut muisomerkin.

      • Nolo juttu

        Annika Viitasen pistämisestä ei ole julkisuudessa kuulunut yhtikäs mitään.Yyritin hakea kaupunginhallituksen esityslistoista, mutta en löytänyt mitään aktiivisuuden merkkejä.

        Eero Heinäluoma pisti töpibäksi ja maalautti taulun.


      • tärkeysjärjestys
        Nolo juttu kirjoitti:

        Annika Viitasen pistämisestä ei ole julkisuudessa kuulunut yhtikäs mitään.Yyritin hakea kaupunginhallituksen esityslistoista, mutta en löytänyt mitään aktiivisuuden merkkejä.

        Eero Heinäluoma pisti töpibäksi ja maalautti taulun.

        Kukkais-Keijolle ensin patsas.
        Pronssinen patsas joka sijaitsisi joen puolivälissä ja esittäisi uimassa olevaa äijää vaatteet päällä.
        Keijo hukkui salonjokeen yrittäessään uida toriltapäin vastarannalle, tai päinvastoin.


    • Lisätietoja

      Uusi tuttavuus minulle. Kerrohan tarkemmin ennen kuin päätän pronssipatsaasta. Kovin pitkä matka ei ole vastarannalta toiselle rannalle. Siltoja löytyy.

      • Saloa syrjitään

        Peruuttakaa patsastilaus !

        Sauli Niinistö unohti nopeasti juurensa ja kenen äänillä pääsi ensimmäisen kerran eduskuntaan, kun järjestää linnan juhlat jollain Tamperetalolla.

        Salohalli kotiseudulla on riittävän tilava ja ilmastoitu. Junalla ja linja-autolla tänne pääsevät jatkuvasti Helsingin hienostorouvat ja vallasväki , jos ei ole omaa autoa tai kuljettajaa. Matka on paljon lyhyempi kuin Tampereelle. Vuokrakin on varmasti pienempi.

        Mistä johtuu ylen katsominen Saloa kohtaan ? Onko joku käyttäytynyt loukkaavasti ? Oma kokoomuslainen kansanedustajamme, ylikonstaapeli Pertti Hemmilä voisi tutkia asian.


      • salosalso
        Saloa syrjitään kirjoitti:

        Peruuttakaa patsastilaus !

        Sauli Niinistö unohti nopeasti juurensa ja kenen äänillä pääsi ensimmäisen kerran eduskuntaan, kun järjestää linnan juhlat jollain Tamperetalolla.

        Salohalli kotiseudulla on riittävän tilava ja ilmastoitu. Junalla ja linja-autolla tänne pääsevät jatkuvasti Helsingin hienostorouvat ja vallasväki , jos ei ole omaa autoa tai kuljettajaa. Matka on paljon lyhyempi kuin Tampereelle. Vuokrakin on varmasti pienempi.

        Mistä johtuu ylen katsominen Saloa kohtaan ? Onko joku käyttäytynyt loukkaavasti ? Oma kokoomuslainen kansanedustajamme, ylikonstaapeli Pertti Hemmilä voisi tutkia asian.

        vai salohalliin,,just,,sepä hyvä idea..
        ja mihin sit majoitat n 2000 vierasta ja pälle vielä median yms edustajia n 500 henkeä.. ajattelitko teltta majoitusta siihen salohallin ympäristöön vai?


    • kaupunkiin,,,

      Reino Breilinnin patsas,(menneisyyden pasas) koska ja sillä vieläkin näköjään on kaupunkimme duunareissa samanhenkisiä paskoja, paskoja joille oli vain tärkeetä että on samanhenkinen tai sukulainen niin pääsi kaupunkin duuniin.

    • Saloa syrjitään.

      Ei tarvitse majoittaa mihinkään. Vuorobussit kulkevat koko illan jayön. Tilausajot onnistuvat. Helsinkiin on matkaa reilu sata kilometriä ja espooseen alle sata.

      Juhla alkaa alkuillasta ja päättyy hyvissä ajoin illalla.

      Kalervo Kummola on toiminut Tampere -talon isännöitsijänä eli johtajana. Sama mies, joka hyväksyi jääkiekon mm-kisat Euroopan ainoaan diktatuurivaltioon eikä ole ollut siirtämässä kisoja muualle.

      • ja kansa maksaa...

        Niin paitsi että pitäähän kunnon kekkerit järjestää silmäätekeville joissa tavalliset kansalaiset ovat ei-toivottuja. Tietysti Salo ja sen asukkaat nekin pippalot maksaa, shamppanjaa pöytään ja karvahatut vinoon, ja tietysti kaikille hienot hotellihuoneet, eihän sitä nyt kotiin Helsinkiin kukaan yöllä lähde kännissä kuin käet. Näin se on ja tulee aina olemaan. Siitä keräyksestä ei varmasti kyllä sitä kymppitonnia saisi kun pelkkä patsas maksaisi, jos edes riittää (epäilen hyvin paljon).


    • dodjo

      salossa ei kuule järjestetä muuta kuin konkursseja ja hautajaisia,tää kuoleva ja säälittävä kylä joka pikku hiljaa hiljenee vaan,ihmiset muuttavat töiden perässä pois ja kiinteistöt menettävät arvonsa..siihen loppuu tämä paska.
      sitä ei saulit eikä kukaan muukaan saa muuttumaan.

    • Pahikset asialla
      • Loisto idea

      • Kunnia-asiamme
        Loisto idea kirjoitti:

        "..majoitat n 2000 vierasta.... ja 500 median edustajaa"

        Eivät ne muualta tulleet usein Helsingissä nukkuneet. Mediatyöntekijöitä ei taatusta ole 500 kappaletta, ei sinne päinkään.

        Podette turhaa alemmuutta Tampereeseen ja Helsinkiin.

        Nyt on oikea aika viedä hyvää hanketta eteenpäin:

        A. Presidentillä on gallupeissa loistava kannatus. Putinin vierailu liäsi kannatusta.
        B. Salossa, Teijolla ja muualla täällä liikkuu nyt paljon keäsäasukkaita ja entisiä salolaisia. Lipas- ym pankkisiirtokeräys tuottaa varmasti varoja riittävästi.


    • kukA KUMARTAA

      Ei eläville tehdä patsasta ja saatikka etenkää porvarillisesti ajattevallle Suomen valtakunnan tosiporvarii Niinistölle, joka nuolee Natoa ja naton johtajien perseitä.
      Turhaan haet patsaspaikkaa, se ehkä tulevaisuudessasi löytyy Peppursuolta.

    • Respektiä

      Niinistö ei nuole ketään. Tiedät sen itsekin.

      • kai ny vähä sentä

        Eikö edes muijaansa?


    • No, mitäs nyt?

      Nukkuuko politiikot?

      • no sitäs nyt!

        Totta hellvetissä niidenkin pitää nukkua. Yritäs itte pysyä valveilla nukkumatta. Kuinka monta vuorokautta jaksat?


      • Ei ole kallista
        no sitäs nyt! kirjoitti:

        Totta hellvetissä niidenkin pitää nukkua. Yritäs itte pysyä valveilla nukkumatta. Kuinka monta vuorokautta jaksat?

        Ehdotan, että joku kaupungin työntekijä tai ammattikoululainen tekee mallin. Sen jälkeen tarjouskilpailu salolaisille metalliyrityksille ja valimoille.

        Muotista on helppo valaa muotokuva päästä. Alaosaksi riittää kivipylväs tai vastaava.


    • Toimiin jo.

      Yksinkertainen patsashankkeen käynnistäminen vaikuttaa ylivoimaiselta Salon politiikoille ja virkamiehille.. Ei pitäisi olla vaikeaa käynnistää lopulta patsashanke.

      Yllä viestiketjussa on asiallisia ideoita poimittavaksi. Kaiken vastustavien hölmöjen jutut voi unohtaa.

    • Perniöstä

      Eräs Wahlroos Halikon puolelta on lahjoittanut rahaa Kustaa Mauri Armfeltin patsaan pystyttämiseen. Häneltä voisi pyytää pesämunaa Niinistön patsaan alkuvalmisteluihin.

      Tuskin mies kieltäytyy.

    • Nalle Fyrkenlös

      Nalle lahjoittaa rahaa, jos mies saa vastinetta enemmän kuin lahjoitti. Ilmaista lahjaa ei ole.

      Salon kaupunki voisi laittaa vihdoin vauhtia patsashankkeeseen tai päättää, että sitä ei jatketa.

    • Virkakankeus

      Työttömän saa edullisesti työllistettynä tukitoimilla projektipäälliköksi. Virkamiehet ehtivät juoda kahvia ja hoitaa tärkeitä virkatehtäviään.

    • bisnes, bisnes...

      Vois olla hyvä bisnesidea tehdä Saulista pienoispatsaita, ja myydä niitä salon torilla.
      Jokainen sais kotiinsa oman Saulin ;)
      Halukkaita näyttäisi olevan ...

    • Toimettommuutta

      Numppa yrittää eduskuntaan, mutta ei ole saanut mitään toimeksi Saulin patsaan eteen.

      Eduskunta tarvitsee toiminnan eikä toimettomuuden miehiä.

    • anymoreideas

      Joo! Kannatan. :) Minusta hän ansaitsisi patsaan, mutta kyllä sellaisen, jonka on valmistanut joku, jolla on edes jotain visuaalista tajua, että olisi tunnistettavissa eikä muistuta joltakin puistonpenkin puls/%#...

    • Odottakaa vielä hetk

      Älkää hermoilko.. Kaikki hyvä tulee aikanaan eikä hetkessä.

      Suunnittelu, kilpailutus ja valmistus vievät aina aikansa.

    • Persiistä koko ukko

      Saulille voisi pystyttää pelkän jalustan, ei patsasta. Niin paljon tuo pressa on saanut
      aikaiseksi ; )

    • älkäähän nyt

      No, tuskin tuo paljon häiritsee ketään tuommoinen metrinpätkähän tuosta patsaasta
      tulee, varinkin jos mittasuhde on 1:1.

    • Anonyymi

      Patsashanke ei ole edennyt, vaikka on saatu uudet kaupunginjohtaja, hallitus ja valtuusto. Ihmettelen saamattomuuttanne.

      Salolaiset kannattavat eikä suuria voi maksaa. Siis töpinäksi. Jollei muualta rahaa löydä niin vaikka lipaskeräys.

      • Anonyymi

        Toteutus, tekijäksi joku mooorisaha ite taiteilija. Voin lahjoitaa ylijäreän kuusityven aihioksi, eikun saha soimaan. Elokuun 24 päivä vietämme aina Saulin pään tervajaisia, ettei lahoa. Vaarana on tietysti että joku persu häirikkö tekee Saulista jätkän kynttilän. Mutta onhan Sauli työväen presidentti.😆😆😆


    • Anonyymi

      Ääneni ehdokkaalle, joka lupaa ryhtyä toimiin ja kertoo mihin toimiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5619
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      480
      3601
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      160
      3405
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2633
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2439
    6. 270
      2055
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1517
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1442
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe