HELVETIN VIHAINEN

Täältä voi lukea kaikesta - kuinka potenut poskionteloitakin tammikuun lopusta 2010 lähtien. Ja joka helvetin asia pitää itse selvittää.

Ei mitään luulotautia, mutta puoskarit, vähättelijät ja mitätöijät saatava vastuuseen, joiden takia homesairaatkaan eivät saa tarvitsemiaan tutkimuksia, saati hoitoa!

helvetti, ettei ihmisiä uskota, kun he sanovat olevansa sairaita!

11

394

  Vastaukset

  • Kerron kohta.

   Mutten ole turhaan vihainen!

   - Lukenut taas lisää.

   Pienenä vinkkinä:

   MRSA (metisilliiniresistentti Staphylococcus aureus)

   Staphylococcus aureus sinusitis teeth necrosis

   • sanasinko kirjoitti:

    Kirjoittaja on poistanut tästä viestin

    "Kerron kohta."

    - Kirjoitin tuota kaksi tuntia, käykääs miinustelemassa.

    Tärkeämpääkin tekemistä.


   • sanasinko kirjoitti:

    "Kerron kohta."

    - Kirjoitin tuota kaksi tuntia, käykääs miinustelemassa.

    Tärkeämpääkin tekemistä.

    "Kirjoitin tuota kaksi tuntia, käykääs miinustelemassa."

    - Löytyi stilisoitavaa, postataan uudestaan.


   • sanasinko kirjoitti:

    "Kirjoitin tuota kaksi tuntia, käykääs miinustelemassa."

    - Löytyi stilisoitavaa, postataan uudestaan.

    Helvetin helvetti, kuinka koko kevään 2010 kärsin - ja täällä käytiin irvimässä!

    Niin kipeänä kaiken aikaa.

    Särky oli niin kovaa, että se olisi pitänyt ottaa tosissaan, mutta eihän lääkärinpaskiaiset välittäneet mitään. Terveyskeskukseen sai jonottaa miltei kaksi ja puoli kuukautta vuokralääkärille, joka vähätteli oireita parhaansa mukaan. Kaiken lisäksi tunari kirjoitti niin surkean lähetteen, että korvapolin kaikkitietävä lääkäri torjui sen.

    Mutta koko ajan poskionteloni oireilivat ja tiesin, että siellä on jotain - ja yhä edelleen on!

    Homeasunnossa tekemässäni testissä oli löytynyt homeita, bakteereita ja hiivoja, joukossa myös stafylokokki aureus.

    Poltin sairauskuluvakuutustani, jotta minua olisi tutkittu. Mutta poskionteloihin ei päästäisi kuin korvapolilla, joka oli torpannut lähetteeni.

    Laihtumista, riutumista ja ruoan vähentämistä.

    Viljely nenän limakalvoilta 17.2.2010, jossa yksityisellä löytyi stafylokokki aureus.

    Oireet jatkuivat, koko kesä 2010 meni kärsiessä. Jalan bakteeri- ja sieni-infektio Trichophyton rubrum, jonka jälkeen jalkojen potemista aina vaan, jo vuodesta 2003 lähtien. Mutta eihän se ole mitään, niin kuin ei raja-arvon alapuolelle jäävä IgG1, pelkkä merkityksetön luku vain.

    Särky yltyi, ja oireet pahenivat syksyä 2010 kohti. Kaksi hammasta kuoli vasemmalta ylhäältä suoraan poskiontelon alapuolelta. Viisaudenhammas poistettiin ja kuutoseen tehtiin juurihoito. Poskiontelotulehduksen alkaessa hampaat olivat kunnossa. Hammaslääkärin lausunto, ettei tulehdus johdu hampaista.

    - Mutta se tulehdus vei kaksi hammastani.

    Poskiontelovaivojen pahennuttua tt-kuvat paljastivat: "Turvotusta ostiomeataaliseudussa, oikea infundibulum on ahdas, vasen tukkeutunut. Poskionteloissa limakalvoturvotusta."

    Sitä seuranneessa punktiossa 6.10.2010 yksityisellä eritteestä löydös stafylokokki aureus.

    - Riutuminen ja kärsiminen jatkui. Uusi surkea lähete vetämässä korvapolille, vähättelyä ja viivyttelyä.

    FESS-leikkaus 14.2.2011. Ongelmia nukutuksessa, etukäteen otettua sydänfilmiä ei otettu vakavasti.

    Ennen leikkausta lääkäri kirjannut lausuntoonsa ottavansa mikrobiologisia näytteitä, mutta otti vain pelkän PAD:n jostain ylempää, ei hampaiden kohdalta.

    Vaivat jatkuivat.

    Vasta kovan väännön jälkeen, vuosi hampaiden kuoleman ja poskiontelopunktion jälkeen, korvapolin lääkäri suostuu ottamaan poskiontelosta näytteen. Näyte otetaan 6.10.2011 vain vasemmalta puolelta hampaiden yläpuolelta niin, että verta tulee mukaan.

    Lääkäri soittaa 25.10.2011 tuloksesta ja vähättelee löytynyttä stafylokokki aureusta. Tiedustelen, mitä näytteestä on etsitty. Löydetään vain, jos etsitään. Pyytäessäni lähetettä infektiopolille lääkäri sanoo, ettei hän ainakaan kirjoita sitä, että hänellä on niitäkin potilaita, joilla on oikeita oireita.

    ===>

    Oireeni poskionteloissa jatkuvat ennallaan ja stafylokki jyllää siellä ja ties missä muualla. Vapisen ja vatsassa ryllää. Löytyisi vaikka mitä, muttei tutkita. Aktiivinen eutanasia on Suomessa totta, ei pelkästään vanhuksille, vaan myös aikuisille, nuorille ja lapsille. Saattohoitoa ovesta ulos ja nirri pois. Tuottoisaa ja tappavaa bisnestä.


  • Kuulostaa liiankin tutulta. Home on vienyt terveyteni. Apua ei näihin vaivoihin saa. Vituttaa. Minulle tehtiin noin 20 vuotta sitten radikaali poskionteloleikkaus, siitä lähtien on tuota poskiontelovaivaa riittänyt. Tutkimuksiin pääsy on täysin mahdotonta, lääkäreitten diagnoosit aivan perheestä, nöyryyttävää ja alistamista tämä on ollut. Lääkärin logiikalla ajateltuna pimeä huone on tyhjä vaikka se olisi tupaten täynnä tavaraa. Vituttaa kun nuoret lääkäritkin on sitä mieltä ettei homesairauksia ole olemassa. Minulla oli IgE 1000 kun viimeksi minuutin,eipä tuolla kuulema ole mitään merkitystä. Kutiava ihottuma vallannut ihon. Epäilen että oireeni aiheuttaja on Stafylokokki. Pitää taas etsiä labra jossa ottavat näytteet ilman lääkärinlähetettä. Syvältä, hyvin syvältä tämä on.

   • "Nöyryytetty
    24.3.2019 23:48

    Kuulostaa liiankin tutulta. Home on vienyt terveyteni. Apua ei näihin vaivoihin saa. Vituttaa. Minulle tehtiin noin 20 vuotta sitten radikaali poskionteloleikkaus, siitä lähtien on tuota poskiontelovaivaa riittänyt. Tutkimuksiin pääsy on täysin mahdotonta, lääkäreitten diagnoosit aivan perheestä, nöyryyttävää ja alistamista tämä on ollut. Lääkärin logiikalla ajateltuna pimeä huone on tyhjä vaikka se olisi tupaten täynnä tavaraa. Vituttaa kun nuoret lääkäritkin on sitä mieltä ettei homesairauksia ole olemassa. Minulla oli IgE 1000 kun viimeksi minuutin,eipä tuolla kuulema ole mitään merkitystä. Kutiava ihottuma vallannut ihon. Epäilen että oireeni aiheuttaja on Stafylokokki. Pitää taas etsiä labra jossa ottavat näytteet ilman lääkärinlähetettä. Syvältä, hyvin syvältä tämä on."

    - Otan osaa. Täällä tämä kirjoittaminen jäänyt vaiheeseen pystymättä nielemään sitä, että homesairaita saa kutsua hulluksi niin, että puolustuskirjoituksetkin https://goo.gl/RDHJ6h poistetaan. Tuoreempia kuulumisia tuolla https://goo.gl/4mSZKB lupaamatta päivitellä missään enää mitään.


   • "Minulle tehtiin noin 20 vuotta sitten radikaali poskionteloleikkaus, siitä lähtien on tuota poskiontelovaivaa riittänyt. Tutkimuksiin pääsy on täysin mahdotonta, lääkäreitten diagnoosit aivan perheestä, nöyryyttävää ja alistamista tämä on ollut. Lääkärin logiikalla ajateltuna pimeä huone on tyhjä vaikka se olisi tupaten täynnä tavaraa. Vituttaa kun nuoret lääkäritkin on sitä mieltä ettei homesairauksia ole olemassa. Minulla oli IgE 1000 kun viimeksi minuutin,eipä tuolla kuulema ole mitään merkitystä. Kutiava ihottuma vallannut ihon. Epäilen että oireeni aiheuttaja on Stafylokokki. Pitää taas etsiä labra jossa ottavat näytteet ilman lääkärinlähetettä."

    - Sinulla on siis koko poskionteloiden normaali toiminta loppunut eikä sen jälkeen ole muka mitään ongelmaa? Lienet aikamoisen kusetuksen kohteena niin kuin moni muukin täällä ilman, että pääsisi mihinkään tutkimuksiinkaan.

    Muistutuksena:
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15430555/valittakaa-ja-tehkaa-potilasvahinkoilmoituksia!

    Mikäli linkki edellä ei toimi, sama lyhyenä:
    https://bit.ly/2uLf7mO

    Kun tässä meikänkin potemisessa on kymmenisen vuotta vierähtänyt, voimat ovat olleet niin poissa, etten ole saanut täytettyä potilasvahinkoilmoituksianikaan loppuun, rankimpana tää poskiontelokeissi. Lisäsinpä vaan epätoivoisena viimeisimmän muistutukseni loppuun sanat "Potilasvahinkoilmoitus" ja laitoin postini menemään myös Potilasvakuutuskeskukseen, niin sieltäpä tuli kirjettä ja täydennyspyyntöä, jolle en jaksanut tehdä vielä mitään. Ajan vaan kuluessa tuli selvityspyyntöä, että jos en siihen ja siihen mennessä laita asiaa vireille, niin lopettavat koko käsittelyn. Oikeasti olin jo kahteenkin kertaan kirjautunut pankkitunnuksillani Potilasvakuutuskeskuksen sivuille, mutta joutunut poistamaan tekeleeni toisen asian tieltä. Viimeisimmällä kerralla olin tulostanut lomakkeen pdf-muotoon, ja pistin sen menemään Potilasvakuutuskeskukseen selvityksenä siitä, miten loppu olin ylipäätään saadakseni asioita niin nopeasti etenemään. Kaiken jäätyä taas vaiheeseen ja yrittäessäni koota tiedostoja kasaan kotiin tulee jälleen Potilasvakuutuskeskukselta postia. Säästääkseni voimiani ja suojellakseni itseäni mahdollisilta ikäviltä uutisilta leikkaan kirjekuoren auki vain paperiveitsellä, mutta jätän lukemisen toiseen hetkeen. Parin päivän hautomisen jälkeen karaistun avaamaan sitten kuoren ja lukemaan postini yllättyen ilmoituksestaan, että ovat aloittaneet potilasvahinkoilmoitukseni käsittelyn. Minulla on ollut kasassa jo jalkaani liittyvä https://is.gd/nho89W aineisto, mutta borrelioosin ja etenkin sieni-infektion osalta pitäisi raapia lähes kymmenen vuoden aineisto kasaan omien kommenttien kera, joka on hidasta ja hankalaa etenkin sen takia, etten ole saanut sitä apua, mitä olisin tarvinnut.

    Mustat pilvet https://goo.gl/4mSZKB ovat vain jatkaneet kerääntymistään taivaalle ilman oikeaa hoitoa. Viime yönä nupissani oleva kipeä möykky vaivasi minua unen läpi ja ulkoisestikin se on alkanut laskostaa hiuksiani yhä omituisemmin ja näkyvämmin. Saas nähdä, kuinka isoksi se kasvaa ja mitä sitten tapahtuu (sienen vaellettua poskiontelosta otsaan ja nuppiin meikän aivoja rouskuttamaan). Henkivakuutuksen on syytä olla voimassa ja ajateltava tärkeysjärjestystä kaikessa.


  • Pitäisikö siis terveyskeskukset lopettaa tarpeettomina? Mielestni kyllä.

   Vaihtoehto voisi olla yksityislääkärit palvelusten tuottajina. He kuitenkin tekevät parempaa jälkeä, kuin terveykeskuksissa tehdään. Tämä on vain oma henkilökohtainen mielipiteeni.

   Sote-sopan vuoksi emme tiedä, mikä tulevaisuus on Suomessa. Toivottavsti ei kutienkaan nykyisen mallin mukainen, joka on p_seestä. Tehkää päättäjät jotain. Nykyinen hallituis on nähty - se ei saa mitään aikaiseksi.

   Kun sote kaatui omaan mahdottomuuteensa -hallitus erosi. Rotat jättävät uppoavan laivan!

  • Siis poskiontelosi oireili pitkään vuodesta 2010. Jos korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka ei ole hyväksynyt lähetettä se on todennäköisesti siksi, että lähete ei täyttänyt vaatimuksia erikoissairaanhoidossa tutkimuksille. Ei se terveyskeskuslääkärin vika ole.

   Home asunnon mikrobilöydös voi toki altistaa limakalvojen turvotukselle, ja poskionteloongelmille, mutta staphylococcus aureus on aivan normaali mikrobi ihmisen iholla ja eteenkin nenöontelossa.

   Trichophyton rubrum aiheuttaa tyypillisesti harmitonta jalksasilsaa, tähänkö viittaat jalkojen infektiolla? Toki ihottuma voi infektoitua mutta ei se poskionteloihin liity.

   Hampaiden infektio on mysteeri, mutta mikä viittaa siihen että home olisi tämän aiheuttanut? Bakteeritulehduksen hammasjuureen?

   Se että Infundibulum eli käytävä poskionteloon on ahdas on riskitekijä poskionteloon tulehdukselle ja limakalvolöydös ei tarkoita juuri mitään. I fundibulum voi olla ahdas ihan vain flunssan takia. Myös muiden allergioiden, ei siis harvinaisen Home allergian johdosta.

   Taas punktiossa normaalilöydös staphylococcus aureus.

   Lopult FESS tehty, eli mahdollinen anatominen ahtaus poistettu. Lääkäri otti todennäköisesti PAD-näytteen, eli siis tarkan ja kalliin diagnostisen testin hampaiden yläpuolelta, toisin sanoen toimenpiteen paikan alueelta, alueelta, jossa ongelman ajateltiin olevan. Ei nenöontelossa mitään mystisiä tauteja muhi.

   Tämän jälkeen on otettu vielä punktion yhteydessä rutiini punktionöyte, staf aureus uudestaan, normaalilöydös. Veri ei estä mikrobien tunnistamista. Toki on väärin, jos lääkäri on ollut vähättelevä tai epäasiallinen sinua kohtaan.

   Oireelle ei välttämättä vain löydy diagnosoitavaa syytä, lääketiede ei ole täydellistä. Vapina ja vatsavaivat tuskin liittyvät poskionteloihin. Meillä kaikilla on staph. Aureus nenässä ja poskionteloissa.

   Aktiivinen eutanasia? Ei oireesi ole hoitohenkilökunnan vika. Törkeää valittaa ihmisistä jotka ovat sinua yrittäneet auttaa.

   Kukaan ei ole saanut prvosiisioita hoidostasi. Lopputuloksena on vain kuluja yhteiskunnalle.

   • "Pelle1238
    5.4.2019 22:20"

    - Just joo Pelle1238. Kirjoituksessasi vilisee niin paljon virheitä, muttei ole aikaa eikä voimia opettaa sinua öökkösten oikeassa käytöksessä sen lisäksi, että tietosi edellä on vanhentunutta ja osa suorastaan kusetusta:

    "Siis poskiontelosi oireili pitkään vuodesta 2010. Jos korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka ei ole hyväksynyt lähetettä se on todennäköisesti siksi, että lähete ei täyttänyt vaatimuksia erikoissairaanhoidossa tutkimuksille. Ei se terveyskeskuslääkärin vika ole."

    - On, jos lähete on huono, jonka takia jouduin kärsimään https://goo.gl/ccVoSA alkuvuodesta 2010 kevääseen, kesään ja syksyyn helvetillisestä särystä, joka tappoi lopulta kaksi hammastani syksyllä 2010 parin viikon välein.

    "Home asunnon mikrobilöydös voi toki altistaa limakalvojen turvotukselle, ja poskionteloongelmille, mutta staphylococcus aureus on aivan normaali mikrobi ihmisen iholla ja eteenkin nenöontelossa."

    - Homeasunto on yhdyssana ja altistaa paljolle muullekin kuin vähättelylle. Stafylokokki on normaaliflooraa vain nenässä eikä poskionteloissa niin kuin ihmisiä kusetetaan, korvalääkäri Matti Penttilä valisti minua vuonna 2014 vastaanotollaan.

    "Trichophyton rubrum aiheuttaa tyypillisesti harmitonta jalksasilsaa, tähänkö viittaat jalkojen infektiolla? Toki ihottuma voi infektoitua mutta ei se poskionteloihin liity."

    - Olen kirjoittanut viitisentuhatta viestiä täällä, jotka lukaisemalla pääset kärryille siitä, millä olen viitannut mihinkin.

    "Hampaiden infektio on mysteeri, mutta mikä viittaa siihen että home olisi tämän aiheuttanut? Bakteeritulehduksen hammasjuureen?"

    - Lisäinfona: Poskiontelontulehdus, hampaiden tuho https://is.gd/yuZnPY

    "Se että Infundibulum eli käytävä poskionteloon on ahdas on riskitekijä poskionteloon tulehdukselle ja limakalvolöydös ei tarkoita juuri mitään. I fundibulum voi olla ahdas ihan vain flunssan takia. Myös muiden allergioiden, ei siis harvinaisen Home allergian johdosta."

    - Vai harvinaista homeallergiaa eikä sieni-infektiota ollenkaan? Mites uusin tieto siihen natsaa, että sata sientä per lärvi ja 57 prosenttia muuta kuin ihmissolukkoa; sieniä, bakteereita, viruksia, arkeoneja... "Oikeastaan olemmekin enemmän mikrobeja kuin ihmisiä, sanoo professori Rob Knight." Ks. Sieni-infektiot jylläävät siellä missä ihmisetkin! https://goo.gl/89jtvs

    "Taas punktiossa normaalilöydös staphylococcus aureus."
    - Mistä lähtien bakteeriviljelyssä on näkynyt muuta kuin bakteereja? Sieniviljelyitä ei tehty eikä tehdä vieläkään!

    "Lopult FESS tehty, eli mahdollinen anatominen ahtaus poistettu. Lääkäri otti todennäköisesti PAD-näytteen, eli siis tarkan ja kalliin diagnostisen testin hampaiden yläpuolelta, toisin sanoen toimenpiteen paikan alueelta, alueelta, jossa ongelman ajateltiin olevan. Ei nenöontelossa mitään mystisiä tauteja muhi."

    - Juu, leikattiin sellaiset vähän laajemman puoleiset megaostiumit, joista Matti Penttilä pahoitteli, ettei luuta saa takaisin. Lisäinfoa tuolla http://personal.fimnet.fi/laakari/hannu.tapiovaara/syyskoulutus2010.htm - "Kiinalaistutkija Xiong on tutkinut tietokoneavusteisesti nenän ilmavirtauksia ja hänen mukaansa ilman virtaus sivuonteloihin on erittäin vähäistä. Poskiontelon limakalvo erittää typpioksidia (NO), jolla on bakterosidista vaikutusta. Typpioksidi saattaa myös moduloida mukosiliaaritoimintaa. Nenäkäytävään verrattuna poskiontelon pitoisuus on lähes 50-kertainen. Sivuonteloiden tulehduksellisten sairauksien yhteydessä NO-pitoisuus alenee. Myös ostiumin koko vaikuttaa NO-pitoisuuteen. Jos ostiumin halkaisija on 3 mm, NO-pitoisuus on 300 000 ppm. Jos ostiumin halkaisija on 10 mm, niin NO-pitoisuus on 6 900 ppm. Suuri antrostomia laskee NO-pitoisuutta niin poskiontelossa kuin nenäkäytävässäkin. Se synnyttää iatrogeenisen St. Aureus kolonisaation poskionteloon." Vinkkinä "iatrogeeninen" on hoitovirheestä aiheutuva.

    "Tämän jälkeen on otettu vielä punktion yhteydessä rutiini punktionöyte, staf aureus uudestaan, normaalilöydös. Veri ei estä mikrobien tunnistamista. Toki on väärin, jos lääkäri on ollut vähättelevä tai epäasiallinen sinua kohtaan."

    - Stafylokokkia ei kuulu olla poskionteloissa, se on vain nenän normaaliflooraa, ks. edellä! Mitä lääkäriin tulee, olen huomannut hänen jonkin verran kehittyneen eikä mahdottomimmasta päästä enää ollenkaan.

    "Oireelle ei välttämättä vain löydy diagnosoitavaa syytä, lääketiede ei ole täydellistä. Vapina ja vatsavaivat tuskin liittyvät poskionteloihin. Meillä kaikilla on staph. Aureus nenässä ja poskionteloissa."

    - Vain sairailla stafylokokki on poskionteloissa, jolloin siihen pitäisi saada antibioottikuuri. Mutta jos poskiontelot on pilattu liian laajoilla antrostomioilla: "Se synnyttää iatrogeenisen St. Aureus kolonisaation poskionteloon." Ks. edellä.

    (Jatkuu seuraavassa tai tuolla http://helppi.palstani.com/t13-kysymyksia-vastauksia-ja-varmuuskopioita#55 , mikäli täältä poistetaan.)


   • sanasinko kirjoitti:

    "Pelle1238
    5.4.2019 22:20"

    - Just joo Pelle1238. Kirjoituksessasi vilisee niin paljon virheitä, muttei ole aikaa eikä voimia opettaa sinua öökkösten oikeassa käytöksessä sen lisäksi, että tietosi edellä on vanhentunutta ja osa suorastaan kusetusta:

    "Siis poskiontelosi oireili pitkään vuodesta 2010. Jos korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka ei ole hyväksynyt lähetettä se on todennäköisesti siksi, että lähete ei täyttänyt vaatimuksia erikoissairaanhoidossa tutkimuksille. Ei se terveyskeskuslääkärin vika ole."

    - On, jos lähete on huono, jonka takia jouduin kärsimään https://goo.gl/ccVoSA alkuvuodesta 2010 kevääseen, kesään ja syksyyn helvetillisestä särystä, joka tappoi lopulta kaksi hammastani syksyllä 2010 parin viikon välein.

    "Home asunnon mikrobilöydös voi toki altistaa limakalvojen turvotukselle, ja poskionteloongelmille, mutta staphylococcus aureus on aivan normaali mikrobi ihmisen iholla ja eteenkin nenöontelossa."

    - Homeasunto on yhdyssana ja altistaa paljolle muullekin kuin vähättelylle. Stafylokokki on normaaliflooraa vain nenässä eikä poskionteloissa niin kuin ihmisiä kusetetaan, korvalääkäri Matti Penttilä valisti minua vuonna 2014 vastaanotollaan.

    "Trichophyton rubrum aiheuttaa tyypillisesti harmitonta jalksasilsaa, tähänkö viittaat jalkojen infektiolla? Toki ihottuma voi infektoitua mutta ei se poskionteloihin liity."

    - Olen kirjoittanut viitisentuhatta viestiä täällä, jotka lukaisemalla pääset kärryille siitä, millä olen viitannut mihinkin.

    "Hampaiden infektio on mysteeri, mutta mikä viittaa siihen että home olisi tämän aiheuttanut? Bakteeritulehduksen hammasjuureen?"

    - Lisäinfona: Poskiontelontulehdus, hampaiden tuho https://is.gd/yuZnPY

    "Se että Infundibulum eli käytävä poskionteloon on ahdas on riskitekijä poskionteloon tulehdukselle ja limakalvolöydös ei tarkoita juuri mitään. I fundibulum voi olla ahdas ihan vain flunssan takia. Myös muiden allergioiden, ei siis harvinaisen Home allergian johdosta."

    - Vai harvinaista homeallergiaa eikä sieni-infektiota ollenkaan? Mites uusin tieto siihen natsaa, että sata sientä per lärvi ja 57 prosenttia muuta kuin ihmissolukkoa; sieniä, bakteereita, viruksia, arkeoneja... "Oikeastaan olemmekin enemmän mikrobeja kuin ihmisiä, sanoo professori Rob Knight." Ks. Sieni-infektiot jylläävät siellä missä ihmisetkin! https://goo.gl/89jtvs

    "Taas punktiossa normaalilöydös staphylococcus aureus."
    - Mistä lähtien bakteeriviljelyssä on näkynyt muuta kuin bakteereja? Sieniviljelyitä ei tehty eikä tehdä vieläkään!

    "Lopult FESS tehty, eli mahdollinen anatominen ahtaus poistettu. Lääkäri otti todennäköisesti PAD-näytteen, eli siis tarkan ja kalliin diagnostisen testin hampaiden yläpuolelta, toisin sanoen toimenpiteen paikan alueelta, alueelta, jossa ongelman ajateltiin olevan. Ei nenöontelossa mitään mystisiä tauteja muhi."

    - Juu, leikattiin sellaiset vähän laajemman puoleiset megaostiumit, joista Matti Penttilä pahoitteli, ettei luuta saa takaisin. Lisäinfoa tuolla http://personal.fimnet.fi/laakari/hannu.tapiovaara/syyskoulutus2010.htm - "Kiinalaistutkija Xiong on tutkinut tietokoneavusteisesti nenän ilmavirtauksia ja hänen mukaansa ilman virtaus sivuonteloihin on erittäin vähäistä. Poskiontelon limakalvo erittää typpioksidia (NO), jolla on bakterosidista vaikutusta. Typpioksidi saattaa myös moduloida mukosiliaaritoimintaa. Nenäkäytävään verrattuna poskiontelon pitoisuus on lähes 50-kertainen. Sivuonteloiden tulehduksellisten sairauksien yhteydessä NO-pitoisuus alenee. Myös ostiumin koko vaikuttaa NO-pitoisuuteen. Jos ostiumin halkaisija on 3 mm, NO-pitoisuus on 300 000 ppm. Jos ostiumin halkaisija on 10 mm, niin NO-pitoisuus on 6 900 ppm. Suuri antrostomia laskee NO-pitoisuutta niin poskiontelossa kuin nenäkäytävässäkin. Se synnyttää iatrogeenisen St. Aureus kolonisaation poskionteloon." Vinkkinä "iatrogeeninen" on hoitovirheestä aiheutuva.

    "Tämän jälkeen on otettu vielä punktion yhteydessä rutiini punktionöyte, staf aureus uudestaan, normaalilöydös. Veri ei estä mikrobien tunnistamista. Toki on väärin, jos lääkäri on ollut vähättelevä tai epäasiallinen sinua kohtaan."

    - Stafylokokkia ei kuulu olla poskionteloissa, se on vain nenän normaaliflooraa, ks. edellä! Mitä lääkäriin tulee, olen huomannut hänen jonkin verran kehittyneen eikä mahdottomimmasta päästä enää ollenkaan.

    "Oireelle ei välttämättä vain löydy diagnosoitavaa syytä, lääketiede ei ole täydellistä. Vapina ja vatsavaivat tuskin liittyvät poskionteloihin. Meillä kaikilla on staph. Aureus nenässä ja poskionteloissa."

    - Vain sairailla stafylokokki on poskionteloissa, jolloin siihen pitäisi saada antibioottikuuri. Mutta jos poskiontelot on pilattu liian laajoilla antrostomioilla: "Se synnyttää iatrogeenisen St. Aureus kolonisaation poskionteloon." Ks. edellä.

    (Jatkuu seuraavassa tai tuolla http://helppi.palstani.com/t13-kysymyksia-vastauksia-ja-varmuuskopioita#55 , mikäli täältä poistetaan.)

    Jatkoa edeltä:

    - Vatsan tärinään on parhaiten auttanut https://keskustelu.suomi24.fi/t/15080012/loishaadostakin-apua-vatsantarinaan jaksamatta päivittää ketjua sen enempää. Seuraavan infon uudelleen löytymisessä sain nähdä vaivaa: "Valtaosalla maailman väestöstä on tälläkin hetkellä elimistössään parasiitti, joka on tavallisimmin jo lapsuudessa saatu mato tai alkueläin suolistossa." Ks. Infektioiden aiheuttajat: loiset, bakteerit, sienet, alkueläimet, virukset ja prionit https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00562 - Eikä ainakaan meikää tutkittu näin, ei tietenkään: "Uudella PCR-menetelmällä ei voi havaita matoja. Niitä epäiltäessä ulostenäytteitä joudutaan ottamaan useana päivänä, sillä madonmunat voivat erittyä ulosteeseen jaksoittain." Ks. https://www.terve.fi/artikkelit/ripulia-vatsan-moyrintaa-sikiaako-suolistossasi-loinen

    "Aktiivinen eutanasia? Ei oireesi ole hoitohenkilökunnan vika. Törkeää valittaa ihmisistä jotka ovat sinua yrittäneet auttaa."

    - Meillä on hieman eri näkemys. Heitteillejättö on takuulla jatkanut oireita ja kärsimystä. Kymmenen vuotta on helvetin pitkä aika, et ymmärräkään sitä, ja joku elinkautinen kituen; et tajuakaan, mitä vähättelet. Tiedätkö, mikä on oikeasti törkeää? Tämä: Hoitovirhe tappaa Suomessa useammin kuin liikenne – ”Ovat nämä karmeita lukuja” https://is.gd/YjlAo9

    "Kukaan ei ole saanut prvosiisioita hoidostasi. Lopputuloksena on vain kuluja yhteiskunnalle."

    - Palkka juoksee, vaikka jättäisi ihmiset heitteille. Vain kuluja yhteiskunnalle - huonoista lääkäreistä.

    Etenkin homesairaiden ja borrelioosin uhrien pitäisi lopettaa nieleminen ja alkaa tehdä valituksia, mutta kun on voimat vähissä kärsimään jätettynä. Minullakin alkoi luut särkeä stressistä luettuani tätä "vertaistukea" helvetistäni sairastaessani myös https://goo.gl/tyxx5k borrelioosia saamatta siihenkään mitään apua. Ei ole ollut motiivia kirjoitella tällaisella raatelufoorumilla enempää, jossa sairaiden nälviminen on ok ja puolustuskirjoitukset poistetaan; vikatikki aloitettuani ylipäätään päivittelemättä enää juuri omiakaan foorumeita. Aloitin kirjoittamisen aamuyöllä ja aamuun asti tässä meni terveyteni kustannuksella, että kiitoksia oikein paljon taas vaan, kun vieläkin kipeämpänä olla saa.


  SEISKA.FI

  • Laulajakaunotar Bebe Rexha palkitsi faninsa näyttämällä hekumallista sivutissiään: "Näytät täydelliseltä" - katso seksikäs kuva!
  • Esko Eerikäiseltä tiukkaa tekstiä koronarajoituksista ja pelosta: ”Kyttääminen ja syyllistäminen ei vie asiaa mihinkään!"
  • Jösses! Bella Hadid poseeraa yläosattomissa pelkissä stringeissä – riisuutui 3D-mallinnusta varten: katso kuvat kulissien takaa sekä huima lopputulos!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   279
   10354