Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

loppuun palamassa

burrrrrrrn

oon elämäni aikana muuttanu 29 kertaa ja iältäni oon vasta 21. tällä hetkellä voimat on ihan loppu. uusi koulu alkoi vasta ja muutin paikkakunnalle josta en tunne ketään. koko ajan jatkuva univaje päällä ja negatiiviset fiilikset. mikään ei tunnu auttavan vaikka ulkoilen ja syön hyvin.

lukion lopetin aikoinani burn outin takia jota kukaan ei ottanut tosissaan. tällä hetkellä samanlaiset fiilikset on nousseet pinnalle tämän uuden koulun kanssa joka on kestäny vasta pari kuukautta.

mikään ei huvita ku ei ole voimia tehä mitään!

suutun pienistäkin asioista.

koulussa ja kaupungilla ja kaikkialla missä on paljon ihmisiä tulee ahdistava olo koska en halua puhua kenenkään kanssa ku menetän hermoni kuitenkin!
kihlatunkin kanssa tää aiheuttaa jo ongelmia.

miten tähän saa apua?! mistä?!

3

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • empathy01

      Kannattaa ehdottomasti hakea apua.
      Terveyskeskukseen voit varmasti mennä keskustelemaan psyykkisestä jaksamisestasi ja hyvinvoinnistasi.
      Koulussa voisit käydä juttelemassa vaikkapa kuraattorin/koulupsykologin/terveydenhoitajan kanssa.

      Apua on saatavilla joten älä menetä toivoasi!
      Jaksamista

    • jk

      et mistään

    • *Annabelle*

      Ihmisen aivot ovat ihmeellistä kemiaa täynnä.JOskus joku pienikin ärsyke saattaa aiheuttaa valtavan tunnereaktion ja viattomat ihmiset vierellämme joutuvat turhaan kärsimään.Voimattomuus voi johtua masennuksesta.Se voi johtua myös sydämen ongelmista tai veren heikkoudesta.Se voi olla syöpää tai unettomuutta.Mene tutkimuksiin ja ota selvää mikä sua vaivaa.JOS olet muuttanut noinkin monta kertaa en yhtään ihmettele että olet burn out.Miksi noin paljon muuttoja?Oletko joutunut hankaluuksiin ja joutunut muuttamaan sen takia.Toki sellainen jatkuva muutto ja uusien kaappien järjestäminen ja tavaroiden etsiminen ja siirtely on hirveän raskasta.Mulla tahtoo hävitä tavarat vaikka asun yhdessäkin paikassa.saati sitten jos puolet on jatkuvasti muuttolaatikoissa.Se on liikaa ihmiselle .Nyt rauhoitat elämäsi paikoilleen ja otat tavoitteeksi ettei mikään asia muutu seuraavaan kolmeen vuoteen sun elämässä.Pidät matalaa profiilia ja keskityt vain siihen kouluun.
      Onnellisuus on monia eri asioita joista saamme uutta virtaa.Hyvä seksielämä terveellinen ravinto ja liikunta ja kunnollinen nukkuminen ovat kaikki elämän hyviä voimavaroja joista ammentaa uutta virtaa. Tietty pysyvyys tekee hyvää meille.Ihminen kaipaa rauhaa ja hiljaisuutta.Ota yhteys lääkäriin ja hae sairaslomaa koulusta.Ota aikaa itsellesi ja tee sitä mikä tuntuu oikeasti hyvältä ihan yksin.Käy juttelemassa masennushoitajalle ja pyydä itsellesi lääkkeet että pääset pahimman yli.Masennus on usein aivojen kemian sekasotku.lääkkeet tasoittavat sen.Kun elämä rauhoittuu myös mieli rauhoittuu..ihminen ei ole mikään kone.rakasta itseäsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe