Jussiksi kaipaisin... olisko kellään reseptiä. Googlesta ei löydy mitään! Mitä oikeeseen venäläiseen saslikkiin tarvitaan?
saslikin ohje?
36
5467
Vastaukset
- Marko 135 kg
Moi, mä on tehty nyt parina kertana mökillä kanasta saslikki, rintafileistä. Tulee mehevää ja ainakin CCCP tarpeista kana laadukkaampaa kuin koku epämääräinen saslik valmis palat. Raivolan lihakombinaatissa ainakin saa hyvää lihaa
Ei muuta kun grilli päälle ja hirveessä kännnissä paistelee, muista venäläiseen tyyliin sammutus vesipullo hiilille ja olutta grillaajalle. - Pekka Poro
Täältä löytyy kaikkea muuta paitsi saslokkin ohje
http://www.datsha.com/
http://www.venajaseura.com/kulttuuri/kulttuuri.htm - Pekka Poro
Tere! Ny löyty yks ohje. En tiedä kuinka venäläinen se on, mutta kokeile. Kerro, kun on valmista, niin tullaan oikein porukalla maistamaan. Markolla on varmaan Baltikaa.
- Marko 135 kg
Pekka Poro kirjoitti:
Kurat! Unohtu toi
http://www.balticguide.ee/index.php/a915Moi
Ne vartaat todellakin on litteät. Mä voisin tuoda vanäläisen sinkki ämpärin marinointiin, matka-grilli-saslik-sydemin, ja vodotskaa. Voistais pitää saslikki kemut esim Luukissa.
Toi "kilo lihaa ja litra viinaa" on aika hyvä arvio aineksia hankittaessa, sillä ruokapöydässa ja naisen vieressä ei pidä kursailla - far east
Marko 135 kg kirjoitti:
Moi
Ne vartaat todellakin on litteät. Mä voisin tuoda vanäläisen sinkki ämpärin marinointiin, matka-grilli-saslik-sydemin, ja vodotskaa. Voistais pitää saslikki kemut esim Luukissa.
Toi "kilo lihaa ja litra viinaa" on aika hyvä arvio aineksia hankittaessa, sillä ruokapöydässa ja naisen vieressä ei pidä kursaillamutta marko, sinahan ehdotit jonkin aikaa sitten, etta palstan vakikavijoiden olisi lyottaydyttava kaljalle. en ole vakio kirjoittelija mutta vah. kerran pvassa kayn taman tarkastamassa, asun ja elan itse venajalla, tosin taalla toisessa paassa... mutta olisihan tosiaan aika tempaus menna olusen sijasta sashlikin laittoon.
"kilo laskia tulelle ja litra votkia" on taydellinen.. toki itse pidan myos ravintoloiden tavasta lyoda paalle reilusti sipulia ja tomaattimurskaa (tosiaan neuvostoravintoloita), taalla vaan on nyttemmin liha melko huonoa, mutta parjaillaan, kunhan sisainen desinfiointi pelaa!
kesalomia sinne paatyyn! - Marko 135 kg
far east kirjoitti:
mutta marko, sinahan ehdotit jonkin aikaa sitten, etta palstan vakikavijoiden olisi lyottaydyttava kaljalle. en ole vakio kirjoittelija mutta vah. kerran pvassa kayn taman tarkastamassa, asun ja elan itse venajalla, tosin taalla toisessa paassa... mutta olisihan tosiaan aika tempaus menna olusen sijasta sashlikin laittoon.
"kilo laskia tulelle ja litra votkia" on taydellinen.. toki itse pidan myos ravintoloiden tavasta lyoda paalle reilusti sipulia ja tomaattimurskaa (tosiaan neuvostoravintoloita), taalla vaan on nyttemmin liha melko huonoa, mutta parjaillaan, kunhan sisainen desinfiointi pelaa!
kesalomia sinne paatyyn!tää on kuin neuvostoliitto tää porukka, paljon puhetta, vähän tekoja.
Onneksi pääsee 16.00 mökille, ohjelmassa tapetoinnin "viimeistely", ei mattopuukolla listat, ikkuna rasiat jne....
No, mä juon kaljaa ja toiset hyllyt liiteriin..
Missä päin venäjää olet - far east
Marko 135 kg kirjoitti:
tää on kuin neuvostoliitto tää porukka, paljon puhetta, vähän tekoja.
Onneksi pääsee 16.00 mökille, ohjelmassa tapetoinnin "viimeistely", ei mattopuukolla listat, ikkuna rasiat jne....
No, mä juon kaljaa ja toiset hyllyt liiteriin..
Missä päin venäjää oletprimorsky kray, myos vladivostok loytyy taalta, aluepiirin paakaupunki, itse olen vahan "sivummassa". tyo tanne toi, eika taalta nyt sittemmin ole kiireita ollut pois.
mutta tosiaan palailkaamme taas ensiviikolla, taalla kello vetelee 23.35, joten alkaa olla aika lahtea kayttamaan rouvaa ulkkoilemassa, ajattelin tilata viikonlopun kunniaksi borshin ja siihen kylkee sashlik-fileen, kylkeen taitaa menna russkij standart ja parit araratit, neljan tahden, tottakai!
viikonloppuja! - Marko 135 kg
far east kirjoitti:
primorsky kray, myos vladivostok loytyy taalta, aluepiirin paakaupunki, itse olen vahan "sivummassa". tyo tanne toi, eika taalta nyt sittemmin ole kiireita ollut pois.
mutta tosiaan palailkaamme taas ensiviikolla, taalla kello vetelee 23.35, joten alkaa olla aika lahtea kayttamaan rouvaa ulkkoilemassa, ajattelin tilata viikonlopun kunniaksi borshin ja siihen kylkee sashlik-fileen, kylkeen taitaa menna russkij standart ja parit araratit, neljan tahden, tottakai!
viikonloppuja!Moi
asiaa, araratti on hyvää, sitä onneksi saa tosta vaaöimaan taks freestä sika halvalla...
Kiva kuulla, että Pietarin Liviksen votkat on in myös siellä, kalja taitaa kuitenkin olla "sikäläistä" - Olga
Marko 135 kg kirjoitti:
Moi
asiaa, araratti on hyvää, sitä onneksi saa tosta vaaöimaan taks freestä sika halvalla...
Kiva kuulla, että Pietarin Liviksen votkat on in myös siellä, kalja taitaa kuitenkin olla "sikäläistä"Ruokajuomat näyttää olevan kunnossa ja Markokin pääsee kohta viikonlopuksi Raivolaan.. Itse painan duunia taas koko viikonlopun!
Mut mites ton marinoinnin kanssa? Onko vain yksi ja oikea saslikin marinointi ohje? Se täs lähinnä oli hakusessa...
Kuulin tos sivukorvalla radiossa taas keskustellun Pietarin matkailusta ja siitä kuinka siellä on kuin menneinä aikoina viipurissa.. Joku ryhmäkin oli joutunut lähtemään kesken kaiken takas kotia ku niin moni oli rullattu! Näinhän se menee.... - Olga
Marko 135 kg kirjoitti:
Moi
Ne vartaat todellakin on litteät. Mä voisin tuoda vanäläisen sinkki ämpärin marinointiin, matka-grilli-saslik-sydemin, ja vodotskaa. Voistais pitää saslikki kemut esim Luukissa.
Toi "kilo lihaa ja litra viinaa" on aika hyvä arvio aineksia hankittaessa, sillä ruokapöydässa ja naisen vieressä ei pidä kursaillasaatasko me ihan oikeesti järkättyä jotkut bileet vaik syksymmälle? Joku syysilta ja saslikit jossain vois olla aika makee juttu... Mulla vois olla Helsingissä yks hyvä mestakin kyseiseen tarkoitukseen jos kiinnostuneita löytyy?!
Pannaanko gallup pystyyn ketä olis tulossa? - Marko 135 kg
Olga kirjoitti:
Ruokajuomat näyttää olevan kunnossa ja Markokin pääsee kohta viikonlopuksi Raivolaan.. Itse painan duunia taas koko viikonlopun!
Mut mites ton marinoinnin kanssa? Onko vain yksi ja oikea saslikin marinointi ohje? Se täs lähinnä oli hakusessa...
Kuulin tos sivukorvalla radiossa taas keskustellun Pietarin matkailusta ja siitä kuinka siellä on kuin menneinä aikoina viipurissa.. Joku ryhmäkin oli joutunut lähtemään kesken kaiken takas kotia ku niin moni oli rullattu! Näinhän se menee....hyvä, hyvä, hyvä hyvää
- Marko 135 kg
Olga kirjoitti:
saatasko me ihan oikeesti järkättyä jotkut bileet vaik syksymmälle? Joku syysilta ja saslikit jossain vois olla aika makee juttu... Mulla vois olla Helsingissä yks hyvä mestakin kyseiseen tarkoitukseen jos kiinnostuneita löytyy?!
Pannaanko gallup pystyyn ketä olis tulossa?bydy
- Olga
Marko 135 kg kirjoitti:
hyvä, hyvä, hyvä hyvää
Atrialta löytyy vai? Nyt mä en pysy kärryillä...
- Olga
Marko 135 kg kirjoitti:
bydy
Pozlj :=)
- Marko 135 kg
Olga kirjoitti:
Atrialta löytyy vai? Nyt mä en pysy kärryillä...
se mainos, missä "kopperfield" vetää pöytäliinan veke...
Mä käyn lisää kaljaa haladilnikestä.. - Olga
Marko 135 kg kirjoitti:
se mainos, missä "kopperfield" vetää pöytäliinan veke...
Mä käyn lisää kaljaa haladilnikestä..Ettäs kehtoot! Mie painan hommia...
- Marko 135 kg
Olga kirjoitti:
Ettäs kehtoot! Mie painan hommia...
prolelle yö lisät...
- Olga
Marko 135 kg kirjoitti:
prolelle yö lisät...
Paukkuu paukkuu.... pitää panna vähän jemmaan niin jää Pietarissa sitten baltikaan enemmän.
- Marko 135 kg
Olga kirjoitti:
Paukkuu paukkuu.... pitää panna vähän jemmaan niin jää Pietarissa sitten baltikaan enemmän.
koskaan ollut silleen chatin puoleela kenenkään kaa...
- Olga
Marko 135 kg kirjoitti:
koskaan ollut silleen chatin puoleela kenenkään kaa...
mut voin toki kokeilla..
- Marko 135 kg
Olga kirjoitti:
mut voin toki kokeilla..
teen sitä just parhaillaan... Uuuzas
- olga
Olga kirjoitti:
mut voin toki kokeilla..
ovat panneet muuhun lukot...
- Olga
Marko 135 kg kirjoitti:
teen sitä just parhaillaan... Uuuzas
vai et oikeen uuzaz..... heh ;=)
- Marko 135 kg
olga kirjoitti:
ovat panneet muuhun lukot...
http://chat.suomi24.fi/login.cgi?cid=824&gid=15
chat, matkailu, venäjä - Pekka Poro
Olga kirjoitti:
Ruokajuomat näyttää olevan kunnossa ja Markokin pääsee kohta viikonlopuksi Raivolaan.. Itse painan duunia taas koko viikonlopun!
Mut mites ton marinoinnin kanssa? Onko vain yksi ja oikea saslikin marinointi ohje? Se täs lähinnä oli hakusessa...
Kuulin tos sivukorvalla radiossa taas keskustellun Pietarin matkailusta ja siitä kuinka siellä on kuin menneinä aikoina viipurissa.. Joku ryhmäkin oli joutunut lähtemään kesken kaiken takas kotia ku niin moni oli rullattu! Näinhän se menee....tulee tässä:Valmistusained u. 1 kg küljetükk koos luudega 1 pudel Coca-Colat (u. 1 l) 1 sl margariini või võid, 1 tl soola, ½ tl ingveripulbrit, ¼ tl valget pipart (2 papaiat) KASTE: ¾ dl lahjat majoneesi, 1 dl kefiiri, soola ½ tl sidrunipipart Valmistusviis 1. Tõsta liha kaussi ja kalla Coca-Cola lihale. Aseta jahedasse kohta tõmbuma umbes 8 tunniks. 2. Võta liha marinaadist välja ja kuivata majapidamispaberiga.
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2984&type=ylem&id=38&kstart=0
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2982&type=ylem&id=38&kstart=0
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2983&type=ylem&id=38&kstart=45
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2987&type=ylem&id=38&kstart=45
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=479&type=ylem&id=38&kstart=60 - Marko 135 kg
Pekka Poro kirjoitti:
tulee tässä:Valmistusained u. 1 kg küljetükk koos luudega 1 pudel Coca-Colat (u. 1 l) 1 sl margariini või võid, 1 tl soola, ½ tl ingveripulbrit, ¼ tl valget pipart (2 papaiat) KASTE: ¾ dl lahjat majoneesi, 1 dl kefiiri, soola ½ tl sidrunipipart Valmistusviis 1. Tõsta liha kaussi ja kalla Coca-Cola lihale. Aseta jahedasse kohta tõmbuma umbes 8 tunniks. 2. Võta liha marinaadist välja ja kuivata majapidamispaberiga.
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2984&type=ylem&id=38&kstart=0
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2982&type=ylem&id=38&kstart=0
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2983&type=ylem&id=38&kstart=45
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2987&type=ylem&id=38&kstart=45
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=479&type=ylem&id=38&kstart=60Eiks neukkalassa käytetty Pepsiä...
- Olga
Pekka Poro kirjoitti:
tulee tässä:Valmistusained u. 1 kg küljetükk koos luudega 1 pudel Coca-Colat (u. 1 l) 1 sl margariini või võid, 1 tl soola, ½ tl ingveripulbrit, ¼ tl valget pipart (2 papaiat) KASTE: ¾ dl lahjat majoneesi, 1 dl kefiiri, soola ½ tl sidrunipipart Valmistusviis 1. Tõsta liha kaussi ja kalla Coca-Cola lihale. Aseta jahedasse kohta tõmbuma umbes 8 tunniks. 2. Võta liha marinaadist välja ja kuivata majapidamispaberiga.
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2984&type=ylem&id=38&kstart=0
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2982&type=ylem&id=38&kstart=0
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2983&type=ylem&id=38&kstart=45
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=2987&type=ylem&id=38&kstart=45
http://toidutare.pri.ee/toode.php?retid=479&type=ylem&id=38&kstart=60Saisko saman suomennettuna? Ei ymmärrä viroa...
- Marko 135 kg
Olga kirjoitti:
Saisko saman suomennettuna? Ei ymmärrä viroa...
Coca-Cola = Пепси-Кола
Juo ananas palma,sillä lähtee jano, se on varlma - Pekka Poro
Olga kirjoitti:
Saisko saman suomennettuna? Ei ymmärrä viroa...
No, kokkeiles marinaadia näin. Sopii suuren lihapalan sekä saslokin marinointiin. Lihan kypsentäminen eroaa hiukan saslokin grillaamisesta:
1 pullo Kokista (n. 1 litra) Marko voi käyttää Pepsiä
(1 ruokalusikallinen margariiniä tai voita. Ei saslokissa vaan suuremman lihapalan ruskistamiseen ennen paistamista. Hiero ruskistamisen jälkeen mausteseos lihaan.) Saslokissa mausteet Kokikseen:
1 teelusikallinen suolaa
1/2 tl inkivääriä
1/4 tl valkoippuria
(2 papaijaa) pehmentää lihaa
Kastike valmiille saslokille:
3/4 dl kevyt majoneesia
1 dl kefiiriä
suolaa
1/2 tl sitruunapippuria
Liha astiaan ja kaada Kokis (Marko Pepsiä) lihan joukkoon
Laita astia viileään paikkaan noin 8 tunnin ajaksi.
Ota liha marinaadistaja kuivaa talouspaperilla.
Sitten vaan grillaamaan - Marko 135 kg
Pekka Poro kirjoitti:
No, kokkeiles marinaadia näin. Sopii suuren lihapalan sekä saslokin marinointiin. Lihan kypsentäminen eroaa hiukan saslokin grillaamisesta:
1 pullo Kokista (n. 1 litra) Marko voi käyttää Pepsiä
(1 ruokalusikallinen margariiniä tai voita. Ei saslokissa vaan suuremman lihapalan ruskistamiseen ennen paistamista. Hiero ruskistamisen jälkeen mausteseos lihaan.) Saslokissa mausteet Kokikseen:
1 teelusikallinen suolaa
1/2 tl inkivääriä
1/4 tl valkoippuria
(2 papaijaa) pehmentää lihaa
Kastike valmiille saslokille:
3/4 dl kevyt majoneesia
1 dl kefiiriä
suolaa
1/2 tl sitruunapippuria
Liha astiaan ja kaada Kokis (Marko Pepsiä) lihan joukkoon
Laita astia viileään paikkaan noin 8 tunnin ajaksi.
Ota liha marinaadistaja kuivaa talouspaperilla.
Sitten vaan grillaamaanMoi
jenkki kola litkujen sijasta käyttäisin lihankäsittelyyn baikalia.
Ammu uhri baikalilla ja marinoi se baikalilla, tarvittaessa voit sen myös nuijia baikalilla
baikal päähän vedettynä on kyllä kbaltika illaalisen jälkeen baikallaan - Baikalille
Marko 135 kg kirjoitti:
Moi
jenkki kola litkujen sijasta käyttäisin lihankäsittelyyn baikalia.
Ammu uhri baikalilla ja marinoi se baikalilla, tarvittaessa voit sen myös nuijia baikalilla
baikal päähän vedettynä on kyllä kbaltika illaalisen jälkeen baikallaan - Olga
Baikalille kirjoitti:
Kiitos Pekka Porolainen reseptistä. Tuo koka kola kuulostaa aika erikoiselle, mutta täytynee kokeilla joskus. Millasellehan lihamäärälle toi kyseinen annos olis sopiva?
Ps. Sätti ei toimi! - Marko 135 kg
Olga kirjoitti:
Kiitos Pekka Porolainen reseptistä. Tuo koka kola kuulostaa aika erikoiselle, mutta täytynee kokeilla joskus. Millasellehan lihamäärälle toi kyseinen annos olis sopiva?
Ps. Sätti ei toimi!juomaan Baikalia
- Pekka Poro
Olga kirjoitti:
Kiitos Pekka Porolainen reseptistä. Tuo koka kola kuulostaa aika erikoiselle, mutta täytynee kokeilla joskus. Millasellehan lihamäärälle toi kyseinen annos olis sopiva?
Ps. Sätti ei toimi!Se oli vaan 1 kg:n lihamäärälle. Yhden hengen annos.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 753597
- 622694
- 812627
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.582418Mitä sanoa pituudeksi näillä mittaustuloksilla?
Jos jossain tarttee ilmoittaa pituus sentin tarkkuudella? Mitattu neljästi virallisesti ja mittaustulokset on olleet 1912337Poliisi: Kymmenhenkinen pohjalaisperhe ollut vuoden kateissa kansainvälinen etsintäkuulutus Poliis
Poliisi: Kymmenhenkinen pohjalaisperhe ollut vuoden kateissa – kansainvälinen etsintäkuulutus Poliisi pyytää yleisön apu2492146- 431922
- 441759
Mä en jaksa suojella sua enää
Oot osa mun tarinaa ja ensirakkaus 🩷🌈 Olisiko niin kauheata, jos muutkin ystävämme tietäisivät? Se on jo niin vanha ”t151491EU:n uusin idea - jatkossa joudut tunnistautumaan kun katsot PORNOA!
"Pornon katsominen muuttuu täysin Euroopan komissio on kehittänyt sovelluksen, jolla internetin käyttäjä voi todistaa p1491408