taivasvarjele mikä palvelu

sieltä tulee

Onko kukaan löytänyt sonaren sivuilta sähköpöstiosoitteen tai muun yhteyden otto lomakkeen?Itse en ole löytänyt minkäänlaista palvelua mihin voisi tehdä valituksen soittamatta ja jonottamatta.

Kyllä korpeaa todella paljon että haksahdin soneran 24kk kytkyyn vaikka olin päättänyt etten enää koskaan tee soneran kanssa minkäänlaista kytkyä.
Puhelin myyjä soitti ja tarjosi netti-tv palvelua,katsot sm-liigaa kaikki pelit(ei näy jos 4pro näyttää matsin),katsot ohjelmat jälkikäteen milloin haluat ohjelmakirjastosta,eipä näy kuin kauniit ja rohkeat,joku kokkiohjelma ja muuta paskaa.3000 h tallennustilaa mutta mtv3 sarjaa ja komediaa ei voi tallentaa vaikka myyjän mukaan niitä ei edes tarvitsisi tallentaa,katso kun haluat.

Noh,olen tässä muutamana iltana koittanut katsoa tv:tä soneran kautta,5 min välein palvelu sammuu ja käynnistyy uudelleen,ei toimi ei.
Pari kertaa olen soittanut ja kuunnellut jonottaessa soneran jogeboksia saamatta mitään järkevää vastausta.
Eräs vastaaja tilitykseni jälkeen kehoitti menemään soneran omille sivuille,sieltä löytyy sähköpostiosoite mihin voi ottaa yhteyttä ja asia tullaan korvaamaan minulle kun laitan viestiä sinne.
Missä se sähköpostiosoite siellä on?!

Yhteydenotto osiossa tyypilliset kysymykset:Aloita,pätkiikö yhteys,kyllä-->yritä toisella koneella.Siis millä toisella vtun koneella?!En ole löytänyt mistään toiseltakaan koneelta yhteyttä millä voisin tehdä esim reklamaation siitä mitä minulle luvattiin.

Mieleen tulee edellinen kytky jossa netti pätki ja eikä toiminut välillä muutamaan päivään.Jo nauhoite ilmoitti tarkastamaan ettei vaan salama olisi iskenyt ja asiakas palvelun hemmo kysyi ensimmäiseksi että mitäs jos salama on iskenyt.Sanoin että jumalauta,ei ole edes vettä satanut muutamaan viikkoon,noh sitten vika on jossain muualla.

Miksi tein sen taas??!!Olen monet asiat oppinut kantapään kautta ja viisastunut mutta....sonera asiassa kuljen kuin vankilakierteessä oleva rikollinen.Taas 24kk kakku lusittavana.

Asiallisia vastauksiakin toivoisin tuohon mihin voi ottaa yhteyttä(jos joku oikeasti löytää/tietää)ei palvelunumerot.
Mutta ennenkaikkea kunnolla ruoskivia vastauksia,vittuilua ja jne tyhmyydestäni että otin taas soneran palvelun.

Raippaa kiitos!!Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.Piste.

8

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesi
    • Dalai Laama

      Sonera laajentaa jatkuvasti kaikkia lisämaksuja, ja keksii kaikenlaista. kaiken huippu ovat Citymarketissa kerjäävät pennut, jotka kauppaabvat kaikenmaailman laamaaja kanavia.

      Tuon edellisen viestin laittaja pitäisi selkeästi viedä hoitoon, kun on lähtenyt samalle linjalle.

    • huijatuksi tullut!!

      Täällä toinen Soneran uhri!! Ei voi enempää V*******aa kun tuli langettua moisen Rosvo yhtiön pauloihin. Minulla vielä vuosi "lusittavaa". Tää oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun Sonera minua Kusettaa!!.

    • Kylähullu

      Harva tuskin haluaa Soneran kanssa mihinkään tekemisiin, mutta monessa paikkaa on kohta pakko koska valtio ja kunnat maksavat ensin kuidut ja sitten ne annetaan Soneralle ilmaiseksi. Ainoaksi vaihtoehdoksi seuraavaksi 50v. jää sitten Sonera joka voi periä mitä huvittaa, eikä asiakkaita tarvi pitää tyytyväisenä.. Mahdolliset tappiot kuitataan heti aluksi kun valtio ja kunnat maksavat kuidut.

    • rokuli_kisuli

      Mulla on varmaan käynyt hullu munkki. Olen ollut jo kymmenen vuotta Soneran asiakas (matkapuhelin, netti, koti TV) eikä ikinä ole ollut mitään moittimista. Hommat on toiminut ja palvelut on toimitettu luvattuna aikana. Yksi suuri pettymys oli tuo mokkula, mutta se onkin yleisesti epäonnistunut keksintö. Siitäkin onglemasta pääsi eroon hommaamalla kiinteä laajakasita. Olen varmaan onnekas, koska yleisesti muiden kokemukset Sonerasta ovat huonot... *koputtaa puuta

      • inharealisti

        @rokuli_kisuli: maksettu kommentti tai muutenvain perseennuolentaa!!! Haloo!


    • Terve "sieltä tulee",
      varovasti koitan täältä auttavaa kättäni tarjota, katsotaan saanko näpeilleni... ;)

      Tuo "Jeesin" linkki on se mitä kautta pääset tekemään KotiTV-palvelusta vikailmoituksen ilman "kokeile toisella vehkeellä" -valituksia. Kiitos Jeesi!

      Puhuit jotain sähköpostiosoitteesta ja korvattavista asioista. Veikkaan, että asiakaspalvelun hemmo on koittanut (vaikeasti) selittää tuota ajanvarauskalenteria, josta saa varattua takaisinsoittoajan asiakaspalvelusta: http://bit.ly/YdY6cY. Perjantaille näytti olevan vielä muutama soittoaika vapaana ja välillä vapautuu kesken viikkoakin uusia soittoaikoja.

      Lauren@SoneraPartio

    • EI mobiilille!

      On ihan sama miltä palveluntarjoajalta palveluja tilaat, aina menee poskelleen. Ja aina palveluntarjoaja pakoilee vastuutaan kaatamalla ongelmat asiakkaan niskaan. Asiakas joutuu tekemään varsinaisen työn etsiessään ongelmia. Vasta sitten asiakas on tehnyt kaikkensa, tekninen tuki alkaa itse tutkimaan asiaa.

      Yhteydenottomahdollisuudet kutistuu tottakai kun niiden tarve kasvaa koko ajan. Muutenhan palveluntarjoajat ei muuta ehdi kuin istumaan luurit päässä selvittelemässä erilaisia ongelmia. Ja tästä tietty seuraa se, että kun ongelma iskee, niin apu siihen voi olla monen mutkan takana. Palveluntarjoajalle on helpompaa laittaa asiakas itse selvittämään ongelmat. Eihän siinä, aletaan selvittämään, onko salama iskenyt mastoon, tai kotka tehnyt sinne pesän, ja sillävälin tekninen tuki yrittää olla tekemättä mitään.

      Onko kukaan katsonut listaa kuka on valitusten määrässä numero 1? Sonerahan se siellä piikkipaikkaa pitää.

      Vähitellen pitäisi ihmisten uskoa se, että älkää menkö mobiiliansaan. Verkot ylikuormitetaan megamyynneillä joita sokeroidaan ihquilla jutuilla, joiden saanti sitten käytännössä on ihan eri juttu. Ja koska palveluntarjoajat ei käytännössä lupaa käytännössä saatavia asioita, vaan teoriassa saatavia, jotka riippuu tästä ja tuosta. Mobiiliteknologia on ihan mukava juttu, mutta näyttää siltä, että älykkyyttä ei vielä ole tarpeeksi, jotta saadaan myynti, myyntituottojen tarve ja verkkojen kapasiteetti tasapainoon. Vastuunpakoilukeinot on tärkeä osa palveluntarjoajien toimintaa. Vastuuta siirretään paljon ostajalle itselleen.

      Suosittelen lämpimästi, että pysytelkää ADSL-liittymissä ja hoitakaa nettiasiat kotona ja työpaikoilla. Kun lähdette mökille tai muulle matkalle, niin älkää tuputtako itsellenne tekosyitä, että niitä cybertuutteja pitää sinnekin hamstrata. Ennenkin ollaan pärjätty. Kohta ollaan siinä pisteessä, että verkon kapasiteettia nostetaan niin korkealle, että meidän aivot alkaa käristyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe