Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tahtoisin Tapsan tähän ohjelmaan !

danssaaja

Olisi upeaa jos Tapani olisi mukana Tanssiin tähtien kanssa ohjelmassa kilpailijana vaikka ensi vuonna.
Olisi kiinnostavaa nähdä millainen parkettien partahöylä Tapsasta hyvän tanssinopettajan neuvoilla kuoriutuisikaan. Rytmitajuahan Tapanilta ainakin löytyy, sekä heittäytymiskykyä ja rohkeutta itsensä likoon laittamiseen.

Mielenkiintoista olisi nähdä myös miten Tapsa vastaanottaisi tuomareilta saadun kritiikinkin. Kuittailisiko heille takaisin jotain . Ja sekin olisi mielenkiintoista nähdä miten harjoitukset sujuisivat. Tapsa kun on tottunut olemaan se kapellimestari orkalleen, niin miten suhtautuu siihen että joutuukin itse ottamaan vastaan ohjeita ja neuvoja... vai kävisiköhän niin että oppilaasta tulisikin opettaja...

(Tanssimisesta puheenollen Pyry Kansa on muuten Tapani Kansan veljenpoika joka harrastaa kilpatanssia ja voitti parinsa kanssa juuri kansainväliset nuorten tanssikilpailut. )

10

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Annu.

      Niin minäkin tahtoisin, saisi kerrankin nauraa vatsansa kipeeksi kun se kiukuttelisi siellä :D Toisaalta, en tiedä voisinko katsoa koko ohjelmaa kun en kestä nähdä koko ukkoa. "Rytmitaju":D ... hmm, siis sen kädenvemputtamis-maneeriako tarkoitat... Kyllähän nuo tuomarit on sitä tasoa ettei joku Tapsukka niille hyppisi nenille.

      • Mahtaispa se olla sulle pettymys kun Tapsa ei kiukutteliskaan. Jos Tapsa tuohon ohjelmaan menis niin varmaan osais sopivalla leikkimielellä siihen asennoitua eikä varmaan tuomarien kritiikeistä hermostuis. Tuossahan on vaan viihdeohjelmasta kyse. Mua ihmetyttää kun jotkut julkkikset ottaa sen niin vakavasti ihan kuin olis vähintäänkin jostain Suomenmestaruus kilpailusta kyse.
        Ja sitäpaitsi Tapsalla on loistava rytmitaju, mutta mitäpä sä siitä mitään ymmärrät.


    • mörön pesä

      Annu kehiin-Annuhan hallitsee kaiken.

    • step by step

      Tapsa on kova äijä mut en usko että se lähtisi kisailemaan. Tekis vaan nyt uuden päräyttävän levyn eikä niitä joulukonsertteja.

      • Mä olen mielettömän iloinen, että Tapsalla on joulukonserttikiertue, mutta uusi levykin olisi mageee juttu. Molempi parempi mun mielestä. Eihän ne ole toisiaan mitenkään pois sulkevia.


      • auts!
        Justiinax kirjoitti:

        Mä olen mielettömän iloinen, että Tapsalla on joulukonserttikiertue, mutta uusi levykin olisi mageee juttu. Molempi parempi mun mielestä. Eihän ne ole toisiaan mitenkään pois sulkevia.

        "Magee..." :DDD Mitä teinislangia taas, olet siis sittenkin teini-ikäinen kuten kirjoituksistasi onkin voinut päätellä. Eikö isi ja äiti tykkää kun fanitat papparaista?


    • noei sentään

      tapsukka voisi sanoa että pistetään poikki seis seis !!! ei kuule mistä musiikki lähtee pistetään poikki !!

      • No ihme kun tuon jutun vedit taas tähän. Kyllä pienestä huumoria jaksat repiä. Jonkun muun laulajan tekemänä olisit tuonkin harmittoman jutun jo unohtanut aikapäiviä sitten, mutta kun kyseessä on Tapsa niin siitä sitten jaksat ilmeisesti irvailla ja ilkkua maailman tappiin asti. Hohhoijaa sanon vaan mä......


    • Gou Gou

      Tapsa on kova ja tinkimätön heppu, se aiheuttaa aina länkytystä.

    • Ei-faniliini

      Kiitos mutta kiitos EI ! Ei pilata mukavaa harmitonta viihdeohjelmaa änkemällä mukaan joku Tapsuliini Kansa. Eihän "herralla" riittäisi kanttikaan puhumattakaan hermoista ja löntsähtelevästä tyylistä. Sanat "herra" ja "tyyli" eivät kyllä oikeastaan kuuluisi samaan lauseeseen tapsuliinin kanssa..... sellaista pikkunäpertelyä koko äijänkäppänänpuolikas!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe