Paras BBA-koulu Suomessa..? Kokemuksia..?

BBA

Hei.
Olen ajatellut hakea keväällä kauppakorkeaan, mutta toinen vaihtoheto joka kovasti kiinnostaisi on Bachelor of Business Adminstration -tutkinto. Onko mitään tietoa mitkä koulut ovat suomen parhaita tällä osalla? PK-seudulla on ainakin Metropolia Business School ja Haaga-Helia, joista Metropoliasta olen kuullut hyvää. Turun AMK:n BBA-linjasta en ole kovinkaan kummoista tarinaa kuullut..
Onko muilla omakohtaisia kokemuksia kyseisestä koulutuksesta ja kouluista?

5

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samporambe

      Etelä-Suomessa paras on ilman muuta Metropolia. Pohjoisessa paras on Oulun amk. Jos haluaa pysytellä etelässä, niin laittaisin hakutoiveet tässä järjestyksessä:

      1. Metropolia
      2. Turun amk
      3. Lahden amk
      4. Haaga-Helia
      5. HAMK
      6. Laurea

      Jos ei oo väliä joutuuko muuttamaan, niin Oulu on hyvä. Maakunnista myös Kymenlaakso, Tampere, Savonia, Jyväskylä ja Vaasa on okei. Noista varmaan Oulu, Tampere ja Jyväskylä voisi olla melko okei myös opiskelupaikkakuntina. Mä ainakin menisin mieluummin Ouluun tai Tampereelle kuin Laureaan.

      • soon to be bba

        hei,
        ite opiskelen metropoliassa bba tutkintoa ja täytyy sanoa että opetus on laadukasta ja opettajat ovat hyviä. miinuksia täytyy antaa luokkakeskeisestä opetuksesta, joka on kyllä sama kaikissa amk:eissa mikäli olen oikein ymmärtänyt. ja myyrmäki "kampuksena" ei kyllä kamalasti innovaatiota ruoki.
        Mihin perustuu hyvät kokemukset oulusta? onko siellä paljon ulkomaalaisia opsikelijoita vai onko se näitä kansainvälisiä kouluja missä puhutaan suomea?


      • Tampereelainen
        soon to be bba kirjoitti:

        hei,
        ite opiskelen metropoliassa bba tutkintoa ja täytyy sanoa että opetus on laadukasta ja opettajat ovat hyviä. miinuksia täytyy antaa luokkakeskeisestä opetuksesta, joka on kyllä sama kaikissa amk:eissa mikäli olen oikein ymmärtänyt. ja myyrmäki "kampuksena" ei kyllä kamalasti innovaatiota ruoki.
        Mihin perustuu hyvät kokemukset oulusta? onko siellä paljon ulkomaalaisia opsikelijoita vai onko se näitä kansainvälisiä kouluja missä puhutaan suomea?

        Oulun amk on tasokas ja Oulu on kiva kaupunki, mutta se on Etelä-Suomen näkökulmasta katsottuna kaukana. Mutta jos on kotoisin pohjoisempaa, niin se voi olla tosi hyvä valinta.

        Mitä mulla on kokemuksia eri paikkakunnista, niin Jyväskylää en voi suositella sellaiselle, joka tulee jostain isommasta kaupungista. Itse tulen Tampereelta ja ihan tosi mun mielestä Jyväskylä tuntuu ihan kamalan ahdistavalta. En voisi kuvitella että muuttaisin Jyväskylää yhtään pitemmäksi aikaa kuin on pakko. On ihana päästä käymään kotona välillä, mutta matka on pitkä ja maksaa paljon, joten joka viikonlopu ei ole varaa käydä kotona.

        Tiedä sitten tuntuisko Tampere samalta hesalaisesta, mutta sitä pelkoa ei ole että joku joutuisi Tampereen amkiin jos ei pääsisi muualle, koska Tampereelle on yleensä tosi vaikea päästä. Tampereelle pääsee myös aika monelta suunnalta nopeasti junalla.


    • Sissipoika1

      Siinähän se jo tuli. Metropoliasta olet kullut hyvää. Niin on moni muukin joten hae Metropoliaan ja varalta myös muualle, sillä kaikki ei mahdu Metropoliaan. Mä laittaisin sijat näin:
      1. Metropolia
      2. Lahden amk
      3. Oulun amk
      4. Haaga-Helia, Pasila
      5. Hämeen amk, Hämeenlinna
      6. Laurea, Lohja

      Mun valintoihin vaikuttaa työllistyminen, koulun taso ja viihtyvyys ja opiskelupaikkakunnan viihtyisyys.

    • Kouluhaussa

      Onko kokemuksia Helsinki business schoolista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4183
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3784
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2618
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1605
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe