Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hukkalandia & Soturit

Haikailija123

Kuka vielä muistaa hukkalandian ja #Soturit @ Quakenet?

Itse löysin googlettamalla vanhan soturien inffo sivun joka jo silloin koomiselta näyttäneenä näyttää edelleen koomiselta mutta hieman ehkä kulahtaneelta
http://personal.inet.fi/private/korpisoturi.ahola/Soturit_esittely_tiedostot/frame.htm

Sieltä löytyy historiaa ym inffoa, mutta muistan että about 50 membua,
pelailtiin nettipelejä, joskus oli lanpartyjäkin joilla en kylläkään käynyt.
Yhessä vaiheessa oli hukkalandian servut sotureilla, mutta itse Hukka kävi jotenkin hieman egoksi tai nousi jotenkin hattuun niin hänet taisivat erottaa tai jotain. Toki Hukkalla taisi lapsi olla vaikka jotkut väitti sen tykkäävään furrystä tmsp :s

Suomen parhaat half-life, CS, Firearms mod & Natural Selection modin peliservut oli joskus kulta-aikanaan

5

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Couto

      Hämmentävää...

      En koskaan käy suomi24:n sivuilla, enkä ole googlettanut mitään firearmssiin liittyvää vuosikausiin. Nyt kuitenkin törmäsin viestiisi vahingossa ja vieläpä lähes saman päivänä, joten tapaus lienee kommentoimisen arvoinen.

      Muistan Hukan, hänen serverinsä Hukkalandian ja mainitsemasi soturiporukan nimenomaan Firearmssin puolelta. Sotureiden kanssa en ollut sen kummemmin tekemisissä kuin publakarkeloissa, muistaakseni soturit eivät pelanneet klaanimatseja.

      Hukkalandia taas taisi olla Alcomin ja aina ajoittain pystyssä olevan tekun lisäksi ainoa suomalainen FA-serveri. Minulla oli sinne aikoinaan adminitkin, muistelen Hukan jakaneen ne kaikille Clan-Nakin jäsenille.

      En yllättyisi tippaakaan jos Hukka erotettiin sotureista. Hän oli paitsi kova poika valehtelemaan ja vääristelemään asioita, myös erittäin taipuvainen egoiluun ja kaikenlaisiin marttyyrikohtauksiin.

      Jollen täysin väärässä ole niin Hukka sai kenkää kaikissa Firearms-klaaneista joissa pelasi.

      Siinäpä se, valitettavasti toista Soturien jäsentä et löytänyt mutta ainakin idlailin kanavalla ja muistan kyseisen yhteisön olemassaolon ja jopa jokusen jäsenen nimen. Toivottavasti jatkossa tärppää paremmin ja joku tulee jakamaan muisteloita Soturien toiminnasta.

      -outo

    • 12

      Hukka pöyritteli servuja mutta mitähän nykyään mahtaa puuhailla? Vieläkö pyörittelee pc peli servuja vai onko lopettanut ne hommat?

      Muistaakseni kenkään sotureista saamiseen oli syynä liitty jotenkin furry ja homo läppiin, on siitä kuitenkin enemmän kuin hetki aikaa niin eihän tuollaista voi muistaa. Voi olla että hänen paljon vanhemmalla iällä saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa.

    • Shepari

      Soturit elää ja voi hyvin edelleen. Hukkalandia Hukkineen on tiettävästi haudattu jo pidemmän aikaa sitten. Kaveri tukehtui lehmänp*skaan. Sotureiden corejantterit ovat vieläkin semiaktiivisia ircissä ja kanava löytyy edelleen qnetin puolelta. Homma on kylläkin enemmänkin vanhojen pierujen nostalgiatrippejä ja ajoittaista randompelien pelaamista mutta kuitenkin.

    • Sir_Kauris

      Ite pyörin sillon 10 vuotta takaperin tossa hukkalandia/soturit jutuissa ja pääsin aika lähietäisyydeltä katsomaan touhuja.

      Henkilökohtaisesti en usko tippaakaan, että se Hukka oli lähelläkään sitä kolmeakymmentä, mitä väitti olevansa. Tod.näk. kyseessä oli joku pikkupoika. Vai miten muuten perustelisit sen, että hän avaa serverit, jotka sitten sulkee kuukauden päästä jostain kumman syystä(ainakaan se syy ei ollut mikään järkiperäinen)?

      Erittäin omituinen tapaus kyllä. Mutta hyvin sain siinä sivussa itelleni ja silloiselle cs-klaanilleni ilmaisen peliserverin. Että kyllä se mielistely sinänsä kannatti, vaikkakin siinä Hukan touhussa ei kyllä ollut järjen häiventäkään.

      En tiedä missä kaveri nykyisin luuhaa. Toivottavasti on edes kasvanut aikuiseksi. Soturit taas itsessään oli ihan hieno porukka, mutta kiinnostuksen puutteen vuoksi päätin jättää ne hommat sikseen.

    • Anonyymi

      no voi v kun ne maksaa nykyää rahaaki ni hommas ees mulle sellasen että Rain pääsis taas niitte niskan taakse ettei niiiden tarttis huijata ja pilaa peskulen hyvää peliä .... ps kATO aina taakse...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe