Xbox 360 HDMI ongelma!

mastercammersk

Moi!

Ongelma on se kun haluaísin pelata teräväpiirrolla. Telkkari on Sonyn FULL-HD 40 tuumainen telkkari, jossa kaikki liitännät ja kosoli on vanhanmallinen boxi, jossa kuitenkin HDMI liitäntä paikka, joten boxi on vanhimmillaan keväällä 2007 julkaistu Zephyr malli jolla HD-kuvalla pelaaminen pitäisi olla mutkatonta.
Ongelma on nyt boxin liittäminen. Hankin jokin aika sitten Lahden Kärkkäiseltä normin HDMI kaapelin jolla kiinnitin boxin telkkariin. Poistin tietenkin vanhan (onko se nyt???) VGA-kaapelin. Silloin boxiin oli kiinnitettynä siis HDMI, virtakaapeli ja nettikaapeli. Boxin sitten käynnistin ja kuva oli vain musta. Konsolissa paloi vain virran valo, eikä ohjaimenkaan liittäminen konsoliin onnistunut. SIlloin luulin, että nyt se "särky"! Mustaa ruutua jatkui pari päivää ja sitten lähetinkin sen huoltoon. Pari viikkoa meni ja boxi palasi Saksanreissulta. Mukana oli kirje jossa sanottiin ettei boxissa ole mitään vikaa ja sain 1kk live aikaa vaivasta. SItten liitin sen uudestaan!
Kokeilin ensin VGA-kaapelia ja kyllähän se toimi taas. SItä HDMI-piuhaa en edes uskaltanut uudetaan koittaa vaan kävin palauttamassa sen. Nyt olen pelaillut sitten sillä mutta silti se parempi kuva kiinnostaisi saada.
Boxissa muka ollut vika ja se että se toimii taas pari viikkoisen saksan reissun jälkeen oli oletettavasti se, että se ei ollut kytkennöissä ja tehdas asetukset olivat palautuneet kahdessa viikossa. Tai mistä näistä koneista nyt tietää.

Mutta siis miten nyt ja millä HYVÄLLÄ ja TOIMIVALLA kaapelilla saan nyt teräväpiirto peliä näkyyn? Osaako joku suositella jotain hyvää kaapelia vai onko kyse vain television ja boxin välisestä epäymmärryksestä? Telkan säädöt tuli jo ekan kaapelin kaa katottuu ja niitä on aika epäselvä vääntää. Ja xbox360 virallista HDMI-kaapelii tarvii tuskin ostaa koska eikös se nyt ole vaan merkkikamaa ja sen takii ylihinnoiteltu ja pahasti. Vai onkos muita liitäntä mahdollisuuksi?

Kiitos vastauksista!

9

980

  Vastaukset

  • Ongelma saattaa olla siinä että sinulla on väärä videolähde. Mulla oli niin että VGA- ja HDMI- liittimillä oli omat videolähteet ja sen yleensä pystyy vaihtamaan kaukosäätimen kautta.

   • osta nyt ihmeessä se xboxin oma hdmi kaapeli!!! vaikka maksaa vähän enemmän mutta kyllä toimii!!


   • kgjh kirjoitti:

    osta nyt ihmeessä se xboxin oma hdmi kaapeli!!! vaikka maksaa vähän enemmän mutta kyllä toimii!!

    Ei mulla ole mitään merkkikaapelia ollut mutta ihan tavallinen hdmi kaapeli on, toimii myös.
    Toki laatueroja on aina.


  • HAAAHAAA EIHÄN SIINÄ PAXA LAATIKOSSA OO KUIN ONGELMIA HAAAHAAAAHAAAAHAAAAHAAAAHAAAAHAAAAHAAAAHAAAAHAAAHAAA

   • Kehari -.-"


   • MagicalNinjaChicken kirjoitti:

    Kehari -.-"

    Kunnon kehariXD


  • XBOX 360 ei ymmärrä uusinta HDMI 1.4 johtoa, koska kyseessä ainostaan vanha 1.2 HDMI liitos uusimmissakin XBOX 360 malleissa!!!!

   MS tekee tiliä vanhoilla johtosarjoilla eli osta sellainen merkkikohtainen teknisesti ylihintainen piuha niin pelittää....

   Voit asiaa tiedustella tai selailla kaapelikauppa.fi sivuston kauttakin... (suosittelen)

   • Xbox toimii myös hdmi 1.4 johdolla.


  • Luultavasti sulla on boxissa asetukset väärin tai satuit ostamaan rikkinäisen johdon

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   60
   1315
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1310