Taisi olla murha

RIP Michael

Murhan puolesta puhuu ainakin nämä seikat:

1. Miten lääkäri ei tajuaisi soittaa apua kun potilas tekee kuolemaa
2. Miten lääkäri ei osaa antaa tekohengitystä
3. Miten lääkäri voi antaa normaaliin annokseen verratuuna 4 kertaisen annoksen anestesia lääkettä jota ei saisi antaa kuin sairaalalassa valvotuissa olosuhteissa
4. Conrad ei ryhtynyt puolustamaan tekojaan oikeudessa. Näin hän välttyi syyttäjän kysymyksiltä joka olisi voinut saada syytetyn puhumaan itsensä pussiin.
5. Conradin tausta osoittaa hänen moraalittomuutensa
6. Liikaa velkoja.

77

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iPOP

      Niin,en mä nyt oikein tiiä että onko viisasta panna maailman kuuluisimmalle ihmiselle lääkäriä,joka sitten elvyttää Jacksonia pehmeällä sängyllä tai nuo mitkä RIP MICHAEL kirjoitti.

      Murray antoi myös Michaelille semmosen annoksen,että siihen ois kuollut niinkun 6 aikuista miestä.

      Sen lisäksi hätäpuhelua ei tehnyt Murray vaan henkivartija.

      Mä kyllä oon perehtynyt tähän MJn kuolemaan niinkuin MJn elämäänkin.

    • poikaperäkylält

      vautsi siis mä kirjotan tähän ja sit kaikki jokka lukee seiskan sivulla ton niin tulee ja näkee tän vau

    • Hmmm..

      Tuohon voisi vielä lisätä.

      # Conrad Murray ei kertonut ensihoitajille eikä sairaalan hoitajille, että oli antanut Jacksonille propofolia! Hän väitti Jacksonin kärsineen nestehukasta ja antaneen tälle suolaliuosta sekä jotain rauhoittavia, mutta ei kertaakaan maininnut propofolia.

      Haiskahtaa epäillyttävältä.

    • iPOP

      Unohin lisätä,
      TOP 10:
      1.Hätäpuhelun soitti vartija ei Murray.
      2.Murray ei osannut tehdä tekohengitystä.
      3.Eikä elvyttääkään,koska hän elvytti pehmeällä patjalla.
      4.MJ sai semmosen annoksen,että 6 aikuista miestä oisi kuollut siihen.
      5.Propofolia ei saa käyttää koti käytössä,se kuuluu sairaaloihin tai hyvän valvonnan alasena.
      6.On vastuutonta jättää Jackson edes pariksi minuutiksi ilman valvontaa kun on annettu propofolia.
      7.Hätänumeroon soittoa ei saisi venyttää 20 minuuttia.
      8.Oikeudessa tuli ilmi,että Murray piilotteli lääkkeitä.
      9.Lääkäri ei sanonut ambulanssikuskille,että on antanut potilaalle lääkkeitä.
      10.Murray ei soittanut eka hätänumeroon,vaan muualle.

    • RIP Michael

      Jos Conradin velat ja muu mokailu on käyneet ylivoimaiseksi niin sitten omatunnottomana ihnisenä (niinkuin aiempi eläminen osoittaa) on saanut tarjouksen Michaelin kuolemasta. Tuolla summalla Conrad voi sitten elää leveästi lopun elämäänsä kunhan on istunut ensin vähän aikaa. Jatkaa sitten rellestämistään. Tuskin edes 2 vuotta on kiven sisällä.Mitä tuohon maineen menettämiseen lääkärinä tulee niin eipä tuo ole kyllä hyvän ihmisen tavalla elänytkään, eli sille on varmaan aika yks lysti vaikka lääkärinmaine meneekin kunhan bileet jatkuvat eikä rahat lopu.

    • iPOP

      Juuri niin.Siis musta niinkun 2 vuotta on ihan liian vähän siitä että monet miljoonat rakastavat fanit menettää idolinsa.Siis yli kymmenen ihmistä teki itsarin siksi kun Murray tappoi Michael Jacksonin.Tämä maailma ei ole reilua.Ja sekin,että me ei voida saada meidän rakasta Michaelia takasin.KOSKAAN!

      • Lossikuningas

        No noi itsemurhat nyt ei liity mitenkään tähän juttuun, niillä on ollu ongelmia. Vaikka se ongelma olisikin, että eläis jossain MJ-haavemailmassa niin ne on ollu sairaita. Itsemurhaa ei oikeuta mikään paitti jos on niin vanha ettei enää toimi ku silmät jos nekään niin sit voi hyvällä omallatunnolla tehä itsarin.

        Onneksi miellä jäi kuietnkin toi THIS IS IT video, se on vähänkuin Michaelin keikka meille kaikille. Ja varmasti "uutta" materiaalia Michaelista tulee senki jälkeen ku me kaikki ollaan kuoltu vanhuuteen.


    • iPOP

      Se on kyllä totta että Michaelia on tulossa lisää. MJn musiikista on julkaistu vain 20 prosenttia. Eli niinkun 80 prosenttia on julkaisematonta.

    • k,mutxhjdy

      Mitä???? eiks michael jackson olekaan teidän mielestä elossa?

    • iPOP

      Siis Michael lives forever.
      Vai tarkoititko että ei uskota siihen että MJ olis noussut kuolleista?
      Siis kaikki fanithan haluaisi että Jackson eläisi..........

    • $$$ talks

      Niin kumpi on syyllinen, nisti vai diileri? Joku nyt täytyi nimetä syntipukiksi, olkoon sitten tuo lekuri.. mistä vetoa että Murray kirjoittaa tapauksesta kirjan ja lyö rahoiksi.

    • iPOP

      Se on kyllä totta. MJn kuolemalla tullaan rahastamaan. Niinkun huomasin siinä South Parkkia katsoessani,että ne mainosti jo nyt niinkun sitä JIM D dokumenttia jossa ne selvittää sitä Murray VS Michael oikeuden käyntiä. Ei oo niinkun yhtään rahastusta. Ja sekin että nyt ne on alkaneet myyä jokasen lappuskon jonka Michael omisti. Siis joku makso 300 tonnia muistilapusta,mihin MJ kirjotti "Muista tehä rahaa". En ihmettele jos pian myy sen alkkaritkin,kun jo kuolinvuodekkin on jo myynnissä. Siis missä raja????

    • iPOP

      Se dokumentti on sitten niinkun ensi viikon maanantaina kello 21.
      JIM D:Michael Jacksonin oikeuden käynti.
      No,minä kyllä tiiän ne JIM D elokuvat,aina vaan sitä jossittelua.

      • RIP Michael

        Häh, oliko sillä sellasii lappui, että muista tehä rahaa, siis enkuksi tietenki =)


    • iPOP

      Siis Michael Jackson oli kirjottanut johonkin lappun muutaman kappaleen nimen jonka se sitten haluaa This Is Ittiin ja sit se lopussa muistutti itteään PS.muista tehä rahaa.
      Luonnollisestihan hän muistutti itseään koska tiesi että hän oli rahaogelmissa.
      Toinen juttu on semmonen liitutaulu mihin se lapsi oli kirjottanut HYMYILE ISÄ KOSKA SE ON ILMAISTA.
      Niin se liitutaulukin aijotaan myydä.

      • RIP Michael

        No mut tuota miten se voi olla taloudellisesti vaikeuksissa. Eiks sillä ollu satoja miljoonia rahaa ja omaisuutta ihan hirveesti? Eiks sehöpissy siinä ihan sekavaisen oloisen kuulosessa nauhotteessa, että se rakentais jonku lastensairaalan tai jonku ja keräis rahoja siihen. Emmä tiä.


    • iPOP

      Siis korjaan,(En halua kuullostaa mitenkään snobilta tai ilkeältä ihmiseltä)
      mutta Michael oli raha ongelmissa.=(
      Vaikka se kuulostaakin niin mahottomalta koska se sai miljoonia.
      Mutta myös kuluttikin.
      Hän ei koskaan kysynyt että paljonkos tämän hinta sitten onkaan?
      Hän vai osti ostamistaan.
      (Yleensä joitakin patsaita Disney hahmoista)
      Ootteko nähneet LIVING WITH MJ dokumenttiä?
      Siinä näettä kun Jackson on ostoksilla.
      Ehkä se puhuu puolestaan.
      En halua haastaa riitaa kenenkään kanssa tai kuullostaa ilkeältä.......................

      • RIP Michael

        Aijaa, vois katsoo ton joskus. NO iPOP, tiedätkö mikä on sen liikkeen nimi minkä ne tekee siin Smooth Criminal, sillain niinku kaatuvat, niinku niiden jalat ois jotenki kiinni maassa.. eivät siis kaadukaan vaan nousevat siitä. Vai onko ne jotenki kiinni kun se liike näyttää niin mahdottomalta?


    • RIP Michael

      Katon tuota nelosen dokkaria. IPOP, oliko tuolla Michaelin huoneessa ja kylpyhuoneessa siksi niin likasta ku sillä ei ollu rahaa? Kai se sen talon omisti? En usko, että sillä ei olis rahaa. Mut omituisia noi Murrayn asianajajat, täysiä tomppeleita. Ja omituinen se Murraykin, täysin omituinen koko juttu. Voi olla ihan huijausta ne kuvat sieltä huoneestakin. Ihan huipusti kyllä Michael vetää niis harjotuksissakin. Se on ihan huippu kohtamissä semeinaa törmätä yhteen tanssijaan ja sanoo: Let it burn, lights out.. lights out.. let it burn.. ihan huippu... siinä näkee, että se oli ihan noprmaali pulliainen, käveleekin ihan normisti rennosti ==)

    • iPOP

      Hyvä RIP Michael,

      Se Smooth Criminal liikkeen nimi on Lean. Siihen on käytetty erikoiskenkiä. Niitä myydään noin 200 eurolla. Ne on MJn keksintö. Eli MJ oli keksijä. =)

      Itsekkin katsoin sen dokkarin ja nauhallakin on. Se talo oli Michaelin se ei päästänyt nihin kahteen huoneeseen ketään oikein. Ei edes omiaan lapsiaan,ellei itse halunnut. Siellä oli kyllä likasta,niin likasta että munkin huone jää toiseksi. Todennäköisesti MJ oli masentunut,koska masentuneet ihmiset eivät välitä siitä millainen huone ja talo niillä on.

      This Is It kiertue tehtiin/aijottiin tehä sen takia kun Mj oli kuollessaan niinkun 400 miljoonaa dollaria veloissa. Kiva summa.

      Murrayn asianajajat oli aik pöppeleitä. Esim.Murrayn toinen asianajaja sano toiselle:Hollywoodin paras erikois lääkäri on todistajana huomenna meitä vastaan mitä sanotaan????
      Toinen vastasi: Haista paska.
      Se haistattelija haukku Michaelia oudoksi.
      Toinen korjasi:Media on tehnyt hänestä oudomman mitä hän on.

      Se Let ItBurn homma tulee sit kun Beat Itissä oisi pitänyt olla takki joka syttyy tuleen kun MJ ottaa sen päältään pois.

      • RIP Michael

        Niin en kyl tajuu miten ne oli niin tomppeleita ne asianajajat, se kun niitä kuvattiin siellä kotona niin oli melkeen ku jostain sketsisarjasta. Sit se syyttäjän asianajaja oli kyllä tosi skarppi ja sharmanttinen mies, hyvä niin.

        Mulla vaan jotenki pisti silmään se Beat It lopetus ku jotenki siinä Michaeli on niin luonnollinen, ekaks ku se meinaa törmätä siihen ja ottaa väistöaskeleen ja sit vaan rennosti sanoo niit ohjeita let it burn, sillain, että tauko pliiis :P inhimillisyys tulee esille =) heh, on siinä toki muitaki hyviä kohtia, se naiskitaristi on kyllä aika ihana.

        Niin totta, masentunu ei jaksa pahemmin välitä siisteydestä eikä ulkonäöstään, paitti pakkohan MJ oli ulkonäöstä välittää ku julkisuuden ihminen.


    • tiedostakiitollinen

      meni ohi toi dokkari..kun lukee kokeisiin. Voiko sen nähdä uusintana jossain esim netissä?

    • iPOP

      Se dokumentti löytyy varmaankin ruutu.fi vai mikä se on kun eikö nelonen ja jimi okkin jotenkin samma niinkun sub ja maikkari.
      Eli katoppa ruutu.fi stä.

      Kuinka moni on kattonut joitakin kivoi MJ dokkareita?
      Mä oon kattonut mm. Michael Jackson´s private home movie.
      Living with MJ.
      Monta JIM D dokumenttiä.
      En itekkään muista.
      Itellä on nauhalla jokainen MJ dokumentti viimestelä kahelta vuodelta.

      Siis MJ välitti miltä näytti mutta ootteko nähneet kuvia kun silloin 2005 oikeudessa se mm.tuli pyjamassa oikeutee ja se ihan talutettiin sinne.
      MJ parka.

    • RIP Michael

      Juu iPOP, hyviä dokkareita varmaan, pitää joskus katsoa jos saa jostain ne käsiinsä =)

    • iPOP

      Living with MJ löytyypi youtubesta.
      Youtubesta löytyy myös private home movie.
      Kunhan kirjoitat Michael Jackson Home Movie.
      Sit vaan kirjotat aina sen osan eli 1/kuinka monta niitä on riippuu kenen videoita katot.

    • en nähny tota

      ^mutta tätä viimeisintä Jimiltä tullutta 'dokkaria' ei taida löytyä? Jos tietäisi sen engl kielisen nimen niin ehkä löytyis..

    • iPOP

      Se taitaa olla niin uusi dokumentti,että ei löydy netistä tai Youtubesta.

    • RIP Michael

      Juu iPOP, oot huippu :P

    • iPOP

      Kiitti.
      Mitä kivoi MJ fani tuotteita teillä on?
      Itellä on huone täynnä fani tuotteita.
      Tietääks kukaan mistä mä saisin MJ lakanat??
      Oon myös ettinyt MJ hupparia kauan.
      Tietääks kukaan mitään kivaa sivuu mistä voisin saada tämmöset.
      (Hinnalla ei oo välii vaan laadulla)

    • RIP Michael

      Ei mul oo mitään paitti yks tyyny. Emmä sillain fanita vaan kuuntelen musiikkia ja katson videoita, niin en tiedä mistään mistä vois tilata =)

    • iPOP

      Ymmärrän.
      Tänään näkyi uusintana se JIM D.
      Että kattoko kukaan?????

    • WhoIsIt

      no nii. Ja TAAS MISSASIN!!! voi ei, luovutan...

    • iPOP

      Miten niin muka Murray olisi koskaan tehnyt kellekkään mitään hyvää???
      Sehän tappoi Michael Jacksonin!!!

      • RIP Michael

        IPOP, minun mielestä se on puoskari. Jotkut lääkärit suomessakin on moraalisesti ja eettisesti väärällä tiellä ja silloin tulee ikäviä onnettomuuksia. Ihmettelen, että tuosta noin pientä tuomiota ehdotetaan. Ja miksi ihmeessä sitä ei tutkita murhana? MOnet merkit viittaavat siihen kuin on jo todettu. Toi lääkäri vaikuttaa siinä dokumentissa täysin sekopäältä, jopa psykopaatilta joka yhtäkkiä vetää usko-kortin esiin. Surkeeta, täysin surkee lääkäri ja koko homma.


      • 11111111111111111111
        RIP Michael kirjoitti:

        IPOP, minun mielestä se on puoskari. Jotkut lääkärit suomessakin on moraalisesti ja eettisesti väärällä tiellä ja silloin tulee ikäviä onnettomuuksia. Ihmettelen, että tuosta noin pientä tuomiota ehdotetaan. Ja miksi ihmeessä sitä ei tutkita murhana? MOnet merkit viittaavat siihen kuin on jo todettu. Toi lääkäri vaikuttaa siinä dokumentissa täysin sekopäältä, jopa psykopaatilta joka yhtäkkiä vetää usko-kortin esiin. Surkeeta, täysin surkee lääkäri ja koko homma.

        MJ on vaikuttanut sekopäältä paljon kauemmin..


    • muromonster

      Jacksonilla oli niin paljon henkilökohtaisia ongelmia että niiden ratkomiseen olisi tarvittu kokonainen armeija ammattilaisia. Selvästi näkyi siinä miten hän eli ja asui mm että kasteli sänkynsä ettei mies ollut kunnossa. Ketään ei tietenkään voi pakottaa hoitoon ja Jackson itse valitsi Murrayn lääkärikseen. Hänen ympärillään pyöri muitakin hyvin outoja henkilöitä...

    • iPOP

      Siis suomessahan saa vaan sakot maksimissaan jos tekee henkirikoksen lääkärinä.

      Totta,huomasi että Murray käytti hyväkseen usko hommaa.
      Kuten "Pyhä Henki laskeutui päälleni".
      Amerikassa on niin paljon uskovaisia että tommosesta on Ameriikassa hyötyy.
      Laskelmoila tyyppi,mutta lääke määrää se ei osannut laskee.

      Siis jos tyyppi laskee alleen niin se voi olla psyykkinen asia.Esim.stressi.
      Ei se että vessat oli varattu.

      No,se on täysin ymmärrettävää jos stressaa kun on kaikki media,AEGn johtajat,vihaajat ja semmoset oli kimpussa.

      Ei se ollut mitenkään mielialalta sairaampi kuin normi ihminen.

    • RIP Michael

      iPOP, mä kässäsn, että se pissaaminen olis psyykkinen juttu sillain, että ku Michaelilla loppu lapsuus aika lyhyeen ni se ois sieltä jäänyt. Että se sillain oireils, että kastelis sängyn yöllä.

    • iPOP

      No siis stressi esim.
      Mut kyllä se johtuu siitäkin että lapsuus tyssäsi melkein syntymästä.
      MJ parka.
      Kaiken sekin joutu kestää.
      Ite aina sanon että mulla on ihan surkee tuuri,mut taidan jäädä Michaelille toiseksi.

      Siis ura alko 5 vuotiaana.
      Veti pönät niin nenäleikkaus.
      Pepsi tradegia.
      Vitiligo.
      Median rieputeltavana.
      2 syytettä.
      2 pilalle mennyttä liittoa.
      Velat.
      Surullinen kuolema =(

    • RIP Michael

      Mitä on pönät, kaatu?

      Noi liitot saatto tietty olla feikkejäkin, että saatas Michaelille normaalin miehen maine. No harvoinpa kuolema iloinen on. Kyllä se kuitenki paljon on sai elämänsä aikan ja ehti tehdä musiikkia, että ei mulla sääliksi käy kun lapsiakin kuolee joka päivä nälkään ja ties mihin.

    • iPOP

      Pönät=kaatua.

      No,jos tietty ajatellaan positiivisesti.
      Mutta ainakin ite MJ sano että hän on iloinen ja onnellinen.
      No emmä usko että liitot olis olleet feikkejä,jos MJ sai Rowenin kaa 2 lasta.
      Ihan hyvin sanottu että harvoin kuolema on ilonen asia.
      Aikaan MJ sai paljon ESIM.7 omaa levyä.(Musiikista julkaistu vain 20%)
      Esiinty seittämäs elokuvas,(MJn lempiluku on 7)
      Kirja ja semmosta.
      Hyvän tekeväisyyttä.

    • RIP Michael

      Ai seitsemän leffaa. Mä en oo tainnu nähdä ku sen Moonwalk :P

    • iPOP

      Elokuvat on:

      -THE WIZD
      -THRILLER
      -MOONWALKER
      -CAPTAIN EO
      -GHOSTS
      -MEN IN THE BLACK
      -MISS CAST AWAY
      -THIS IS IT (JOS SE LASKETAAN NIIN 8)

    • iPOP

      Kuulittelo jo???

      Murraylta vaaditaan 100miljoonaa!!
      Syy on se että Michaelin lapset menetti isänsä niin korvauksena.

      Tietty mikään 100miljoonaa ei korvaa Michael Jacksonia.

    • Oikeastaan

      ne 100 miljoonaa tulee siitä, että MJ olisi tienannut This Is It keikoista suunnilleen tuon verran.

    • iPOP

      No joo sanotaan molempi parempi.
      Mä en vaan kyllä ymmärrä että miten se lääkäri voi maksaa niinkun 100 millii jos se oli jo sitä ennenkin veloissa???

      Siinä on suuri mysteeri.Nythän se on valvonnan alasena kun sillä o kuulemma itsemurha mielessä.

    • RIP Michael

      Kai se menee niin, että jos se ei itse pysty maksamaan niin valtio tai vakuutusyhtiö maksaa korvaukset. Tai en tiiä sit.

      No mut josse oli tahaton teko niin miksi se itsaria hautos. No voi hautooki ku häpee omaa kyvyttömyyttään lääkärinä ja on tietty aika vihattu mies.

      iPOP: No siis oonmä nähny sen Men in Black. Mut vaan yhen sellasen jos Michael on pääosis.

    • iPOP

      RIP Michael,

      Jos ollaan tarkkoi niin se on se kakkonen.

      Se lääkäri hautoo itsarii ku se itekkin tietää että se on kusessa.
      Siis 100 miljoonaa!!Ja linnaan!!!
      Kiva.

    • RIP Michael

      iPOP,

      no nii nyt mä tajuun, että se kusessa, koska vaikka toi linnatuomio ei tule olemaan pitkä, niin varmaan kaikki sen tulevat tulot menee korvausten maksuun. Tai niistä otetaan suuri osa, toki sen on jollain elettävä, mutta ei siitä rikastatuu enää koskaa. Ehkä se jonku kirjan voi myydä ja saa siit vähän rahaa, mutta ei ei, ei enää jatku se irstas rikas elämä. Hyvä niin, todella hyvä!

    • iPOP

      Joo se on kyllä totta että se kirjottaa jonkun kirjan mutta mä en kyllä ostasi koskaan sitä.koska tiedän että käyttäisi sitä usko homma hyväksi ja jauhos koko ajan Michaelista pahaa.
      En haluaisi sitä senkään takia kun oon jo lukenut monta kirjaa jossa vaan paheksutaan MJtä. Kuten sen ulkonäköä ja syytöksistä.
      Ne kirjailijat ei ees tiiä kuka MJ oikeesti on.

    • RIP Michael

      heh, tuomari vähän haukku Murrayta, loistava tuomari. Katoin livenä.

      Tuomio: 4 vuotta


      Iha oikein tuolle.

    • iPOP

      Kyllä!
      Eilenkin oli illalla uutisissa lyhyesti siitä.
      Mukava kuulla että sai 4vuotta.
      (Enemmäkin ois käynyt)

    • RIP Michael

      NO juu, mä uskon, että olisi saanut enemmän, jos tuosta rikoksestaolisi mahdollista antaa. Ihmeen vähän kyllä ku jenkkilässä noi tuomiot on paljo kovempia ku täällä.

    • iPOP

      Ameriikassa saa 15 vuotta jos jää kiinni rattijuoppoudesta,mutta jos tappaa MJn niin saa vain 4 vuotta.
      Suomessa saa vaan 4 vuotta jos murhaa ensi kertalaisena.
      Joukkovankilat vaan on vähä karuja.

    • RIP Michael

      NO juu mä katoin sen Therouxin oliskse ny Miamin suurin vankila niin aika karua ku joutuu tappeleen et pääseekö alavuoteelle. Heh, hauska oli se yks hemmo joka halus nukkua yläpetillä. Joo, ei sellases olis kiva mut toi lääkäri ei siis varmaan joudu istuun yhtään kun ei oo tilaa ja ei kai se nii vaarallinen ole jos siltä otetaan lääkärinluvat pois. Voipi olla et tekee sen itsarin jos saa ton hirveen laskun ja vihattu on jokatapuksessa. Ehkä ei kuitenkaan amerikkaan kandee jäädä.

    • iPOP

      No mietippä jos se muuttas vaikka Meksikoon.
      Ei sitä siinä tapauksessa amerikan poliisit voi pidättää.
      Tulis hankalempi homma. =(

      • RIP Michael

        No niinpä, mut luulen, että siel Meksikossakin on aika kovia MJ faneja. Ois kiva jutella meses tms iPOP...


    • iPOP

      Kuulitteko jo suru uutisen!

      Murray voi päästä vankilasta ennen joulua.
      Syy ei väkivaltainen murha.
      Mietitään että se suorittas sen kotiarestina niinkun joku pikku kakara!
      Ihan vitsi tää koko homma!
      Vai niin että jos MJn tapaa niin saa vaan kotiarestia.
      (PS.Sori ei oo mesee mulla RIP Michael,sori)

      • RIP Michael

        Ai, en oo lukenu tollasta.


    • iPOP

      Joo,näin on.
      Maailma on epäreilu.
      Murray pääsee aivan liian helpolla.
      Eihän tommonen rangaistus tunnu missään.
      Sama asia että on kotona vaan niinkun mitään ei ois tapahtunut..............

    • Immortal MJ

      Corrad ei sitä tahalleen tehnyt!!! Olen 12.v ja niin päättelen!!!
      Hän yritti auttaa mj:tä, mj aneli häneltä propofolia!!! Mj ei ymmärtänyt että se voisi koitua kuolemaksi!!! Hänellä oli kyllä jo neljää eri lääke yhdistelmää kehossaan, mutta hän antoi mj:lle vain 25milligrammaa propofolia!!! Se on sekavaa!!! En usko että conrrad teki sitä tahallaan..:: Isäni on lääkäri joten tiedän asiasta ja olen mj fani!!

    • iPOP

      Minäkin oon perehtynyt MJn kuolemaan.
      Mutta lääkäri ei saa antaa potilaalleen niin paljon lääkkeitä.
      Ei ehkä se propofolin määrä tapa mutta kun lasket sen lääke yhdistelmän niin se on liian suuri ja on vastuutonta antaa niin paljon.
      Sitten sekin miten Murray käyttäytyi kun MJ teki kuolemaa.
      Ihminen joka ei oo lääkäri niin tietää että ei saa elvyttää pehmeällä patjalla.
      Ehkei Murray tehnyt sitä tahalleen mutta silti se on törkeää ja vastuutonta.
      Kuten suomessahan ei saa edes antaa lääkkeitä niin että se tappaisi potilaan.
      Ei vaikka kuinka pyytäisi.

      • RIP Michael

        Onhan se kyllä mysteeristä se tekohengittäminen ja koko homma mikäli noi uutiset pitää paikkansa. Merkillistä on, että ei sydänlääkäri (eikse sellanen ole) osaa laskea mikä on tappava annos, todella merkillistä. Olisi sen pitänyt ottaa huomioon, että MJ:llä on veressä muitakin lääkkeitä. Eikö se itse väitä, että MJ olis itse ottanu lisää sitä lääkettä.. Jaapa jaa, se kyllä Murray vaikuttaa niin huijarilta koko äijä.


    • iPOP

      Niinhän se väittä että MJ teki itsarin mutta MJn sormenjäkii ei oo löytynyt lääkepurkista.
      Huijari koko äijä.
      Se vaan ajatteli että pikku määrä propofolia ei oo pahaksi,mutta saaneen sanoa että liian suuri lääke määräpä on!!!!!

    • RIP Michael

      Siis kai se ukko väittää et se teki vahingos itsarin, mutta taitaa ite olla paholaisen sanansaattaja. Ei se MJ sellasta määrää missään nimessä ottais ainetta kun kuitenki tietää miten tehokasta se on ja on vuosien tai vuosikymmenien varrella tullu varmaan aika tutuksi noi rauhottavat lääkkeet.

    • iPOP

      Niin ei itelle tulis mitään syytä mieleen että miksi MJ ois tehnyt itsarin varsinkin kun tiesi että keikkoja pitää tehä.

    • RIP Michael

      No nii ja itsaria noin tehdä, että lapset kotona ja silleen. Hmm, no en sit tiedä, onha se voinu ajatella, että ei selvii veloistaan vaikka keikkailis ja nyt lapset saa henkivakuutuksesta paljo rahaa. Toisaalta ei kai itsaritapuksissa makseta mitään, joten sen pitäis olla niin, että MJ lavasti Murrayn tappajaksi, ja se nyt ei kyllä kuulosta ollenkaa realistiselta. Kylse Murray on syyllinen.

    • iPOP

      Mä en ikinä uskoisi että MJ jättäs lapsensa.
      Sehän rakasti niitä yli kaiken.
      This Is Itistähän olis tullut 100miljoonaa ja sillä olis velat maksettu kivasti.
      En nää järkee itsarissa.
      Ja sekin että Michaelin fanit olis olleet tosi surullisia asiasta,kuten MJ tiesi tämän asian.

    • iPOP

      ksjuhajjh mikäs sivu se toi oli?
      Laihutus sivu?
      Tää on ainakin keskustelu sivu Michael Jacksonista.
      Enkä usko että Michaelin olis enää pitänyt laihuttaa.
      Vai sattuks vaan väärä sivu?

    • RIP Michael

      Toiha oli ihan selvä provo iPOP

    • iPOP

      Siis sori jos loukkasin jotakuta.
      (Mutta meinasi että MJn ei ois tarttenut siis apuu missään laihutuksessa)
      Sori...............

    • RIP Michael

      iPOP, siis tarkotin, että toi linkin lähettäny oli ihan provo, et sinä =)

    • iPOP

      Muutes mä en ällyy et miki noi sivut ja kommenttit katoo aina itsestään?
      Ei vaan ällykkä riitä......

    • Hullumikähullu

      Conrad Murray vaikuttaa melko psykopaatilta.

      • iPOP

        no,muut tervejärkiset lääkärit kieltäyty antamasta propoa...


    • ConradGUILTY

      Sinänsä hassua, että oikeudenkäynnissä puolustuksenkin lääkärit totesivat, etteivät olisi antaneet propolia Jacksonille.

      • iPOP

        Niin,joten lääkäri linnaan!!!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe