Bussimatka osa 3

Susanna ei tiennyt kuinka kauan sitä jatkui, mutta hän otti suihin jokaiselta mieheltä erikseen, kunnes ymmärsi auton pysähtyneen ja kuskin seisovan edessään. Siinä vaiheessa vaginan nesteet valuivat reisiä myöten, anaali oli hierottu märäksi ja lihakset rentoutuneet. Hän oli valmiimpi kuin koskaan. Kuski heitti kasvojensa kuivaamiseen tarkoitetun käsipyyhkeen Susannan yli.
”Kuivatkaahan pillua vähän, eiköhän aloiteta.”
Susanna nousi ylös ja tiesi, ettei enää voisi kieltäytyä mistään.
”Kuski ensin”, hän määräsi. ”Miten haluat?”
Kuski kaatoi lähimmän penkin selkänojan alas ja käski hänet selälleen, nosti polvitaipeista jalat ylös ja tarkisti oliko vaginaa kuivattu.
”Antakaa se pyyhe!”, hän kivahti. ”Pitäähän sen jossain tuntua.”
Hän painoi pyyhkeen vaginaa vasten ja työnsi sitä sormella Susannan sisään, veti sitten pois ja nosti jalat uudelleen ylös. Susanna tunsi suuren peniksen työntyvän kuivana sisäänsä ja voihkaisi.
”Kostut nopeasti, kohta et huomaakaan.”
Liike alkoi hitaana. Susanna tunsi jalkojensa puutuvan pihtiotteessa. Kohta kaksi miestä siirtyi häntä molemmin puolin ja levittivät jalat sivulle niin, että kuski saattoi esteettömästi jatkaa nussimista. Sitä se todella oli: nussimista. Kuski puristi häntä molemmista rinnoista, piti silmiään kiinni ja paukutti kyrpäänsä tasaista tahtia kunnes tunsi Susannan taas kostuneen.
”Antakaa sen imeä vähän.”
Kuskin ei tarvinnut kahdesti käskeä. Susanna imi muiden kaluja leukansa kipeiksi ennen kun kuski lopulta laukesi voimakkaasti kouristaen suoraan hänen sisäänsä.

”No, et kai sisälle tullut? Nyt sitä ei saa kuivattua vuorokauteen!”, Susanna kuuli jonkun protestoivan, mutta jaksoi enää vain huohottaa saatuaan viimeisen kyrvän suustaan. Miehet pitelivät häntä edelleen ja kuski kääri pyyhkeensä ohueksi rullaksi, jota rupesi sentti sentiltä työntämään sisälle vaginaan. Susanna tunsi karkean froteen täyttävän häntä sisältä.
”Lopeta jo.”
”Annat sen olla siellä nyt.”
Susanna ei ehtinyt vastustella, kun hänet jo käännettiin ympäri ja nostettiin kontalleen penkille. Pyyhe alkoi valua ulos, mutta joku runnoi sen väkisin takaisin. Susanna arvasi mitä tapahtuisi seuraavaksi ja tahtoi nauttia joka hetkestä siitä huolimatta, että tiesi sen tuottavan myös kipua. Hän tunsi paksun sormen hierovan jotain anaalinsa ympärille.
”Mitä se on?”
”Vaseliinia, huulirasvaa. Ei tämä paljon satu, kunhan saadaan portit auki.”
”Oletko ennen saanut kyrpää perseeseen?”, miehistä karskein kysyi ronskisti.
”En kyrpää, sormea vaan.”
Kun sormi työnsi vaseliinia anaaliin, Susanna henkäisi ja levitti haarojaan, mutta miehet pakottivat hänet vetämään jalat yhteen, ettei sisään työnnetty pyyhe valuisi alas. Susanna käänsi päänsä ja painoi poskensa vasten penkin pehmustetta. Hän tuijotti keskittyneenä bussin ikkunaa, kun takana seisova mies painoi peniksen kärjen anaalin suulle. Se tuntui kuumalta ja märältä. Liukuessaan hitaasti voiteella hierottuun reikään kalu tuntui paisuvan ja Susanna tunsi sen repivän kivuliaasti tietään syvemmälle.
”Ei, vedä pois välillä, sattuu liikaa!”
Mies pysähtyi, mutta penis oli yhä muutaman sentin syvyydessä. Susanna irvisti ja työnsi miestä kauemmas, kunnes tämä suostui vetäytymään turhautuneesti puhaltaen.
”Reikä on valmis jo, kipu helpottaa, kun annat minun tulla loppuun.”
Susanna hengitti syvään ja tunsi sormen työntävän lisää vaseliinia niin syvälle kuin ylsi. Mies hieroi rasvattua penistään ja ympärillä muut liikehtivät malttamattomina. Joku hieroi hänen rintojaan, kun kädet tarttuivat uudelleen pakaroihin ja levittivät niitä sivuille. Miehet tunnustelivat häntä ahnaasti sisältä, kunnes penis taas työntyi anaalin suulle ja pakotti tiensä sisään. Susanna vaikeroi ensin ja pidätti hengitystään, mutta tällä kertaa kipu oli siedettävää. Kun Kyrpä oli kokonaan sisällä Susanna huohotti ja kohottautui. Hän oli yltäpäältä hiessä. Joku veti märän pyyhkeen hänen jalkojensa välistä ja Kyrpä alkoi avata anaalia pienin edestakaisin liikkein.
”Noin on hyvä...” Susanna kuiskasi ja tunsi peniksen taas työntyvän niin syvälle, että vatsanpohjasta kouraisi. Hän käänsi katseensa ja näki muiden hierovan kalujaan ja seuraavan näytelmää mykkinä, silmää räpäyttämättä.

”Huomaatko, tyttö! Nyt se on tämä tiukempikin korkattu ja hyvin aukenit. Muistan, kun viimeksi nain tyttöä, joka sai ensimmäisen anaalipanonsa. Yhtä huutoa ja itkua, ei nauttinut yhtään! Sinä annat vielä monelle elämänsä ajon ja nautit joka hetkestä...”

1

8057

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kummastusta

      Niin tavallista ja tylsää, kuin jostain loppuun runkatusta vanhasta pornoavviisista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe