Dragon Age Origins plus lisäosat ja Dragon Age 2

Peluri1977

Hommasinpa nuo pelit tuossa ja olen pelannut kerran läpi tuon Dragon Age Originsin sekä lisäosat eli Awakening, Witch Hunt jne...Lisäksi olen aloitellut Dragon Age 2:sta. Ovatpa muuten erinomaisia roolipelejä. Pelaan Xbox 360:llä ja hyvin on toiminut.

Hassua oli se, että en ekalla kerralla löytänyt pelistä kahta sellaista hahmoa, jotka ovat ilmeisesti kohtuu tärkeitä. Leliana ja Sten. Näitä hahmoja mulla ei ollut ryhmässäni. No tiedän nyt mistä ne löytyvät, joten toisella pelikerralla toki otan heidät matkaan.

Tämä on mielestäni aivan loistava juttu, kun pelit ovat avoimia ja muokkautuvat valintojesi mukaan. Lisäosissa sekä Dragon Age 2:ssa on hienoa, että tarina muokkautuu sen mukaan miten Origins:ssa teit valintoja..jos siis inporttaat luodun profiilisi lisäosiin tai vanhan saven Dragon Age 2:een. Aika siistiä!

Olen nyt tosi alussa vasta DA2:ssa mutta pelailen tällä viikolla ja pääosin viikonloppuna. Loistopelejä!

Peluri1977

8

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kakkonen paskaa

      Dragon Age 2 on täyttä roskaa. Origins oli loistava roolipelien merkkipaalu, mutta kakkos osa on täysin ala-arvoinen. Kenttiä kierrätetään törkeästi. Keskustelut muuttuneet yksinkertaisemmaksi ja mitäänsanomattomiksi. Hahmon kehitys yksinkertaistunut. Taistelut muuttuneet hirveäksi nopeutetuksi hack and slashiksi jossa ykkösen taktiikat enää toimi hyvin. Grafiikka on kauhean yksiulotteista ja neliskulmaista. Peliä ei yksinkertasesti pystynyt pelaamaan läpi. Täysin ala-arvoinen jatko-osa ja selkeää dollarin kuvat silmissä tehty nopea jatko ilman mitään intohimoa.

    • da2 parempi

      DA2:ssa kiinnostavaa oli poliittiset konfliktit ja hahmon nouseminen arvostettuun asemaan kaupungissa. DA1 on kliseisempi fantasiamättö, kyllä sitäkin ajan kuluksi voi pelata jos on kaikki muut paremmat pelit jo pelannut.

    • 32mayhem32

      Minusta oli mukava seurata DA-awakeningsin jälkeen DA2 hahmoja.
      Totta että DA2 on hieman hack´n slashia, mutta pirhulainen vie jokin siinä loressa koukuttaa

    • Pallijooseppi

      Koko sarja ollu ihan loistava, kaikki 3.

    • Lisäsuositus

      Ykkönen oli suorastaan nerokas, kakkonen... no kyllä senkin pelasi kun ei ajatellut sitä Dragon Agena... Todellakin aivan järkyttävää maisemien kierrätystä. Eikä tällainen varusteiden kanssa mielellään säätävä ropeltaja saanut siitä oikein mitään irti tässäkään yhteydessä. Kakkonen on korkeintaan keskinkertainen. Kolmonen oli sitten taas hyvää settiä! Nyt oli maisemaa missä vaeltaa ja kaikki oli suunnilleen kunnossa, jopa hyvin. Jäin kuitenkin kaipaamaan ykkösen kaltaista mahdollisuutta muokata ja vaikuttaa tovereideni käyttäytymiseen. Se olikin oikeastaan ainoa iso miinus kolmosessa.

      Jos valinnat ja niiden seuraukset kiinnostavat, suosittelen perehtymään myös Witcher pelisarjaan. Jollet ole jo tehnyt sitä. Kakkos-osa on saatavilla 360:selle.

    • Peluri1977

      Witcher -pelisarjaan en ole perehtynyt. Konsolilla pelaan ainoastaan. Xbox 360 ja Xbox One löytyvät hyllystä.

      Mutta sain tuossa juuri pelattua sellaisen rundin, jossa pelasin Dragon Age 2:n ja sen kaikki lisäosat sekä Dragon Age Inquisition:in ja sen kaikki lisäosat. Juuri toissapäivänä lopetin Trespassers -lisäosan Dragon Age Inquisition:sta. Jäi hieman haikea olo kyllä kun nyt on kaikki mahdollinen suunnilleen pelattu. Tai no olisihan noita pikkutehtäviä jne mut ei jaksa ettiä kaikkia tavaroita (mosaiikkeja jne) tuntikausia. Mutta kauniita maisemia ja actionia peli kyllä tarjosi.

      Erinomainen pelisarja tuo Dragon Age. Nyt sitten odottamaan Mass Effect Andromeda -peliä. Pelaisikohan vielä Mass Effect -trilogian kaikkine lisäosineen vielä läpi? En tiedä jaksaako sitä. Melkeinpä osaan ulkoa koko pelisarjan ja osaan lopettaa kolmosenkin niin että Shepard ei kuole..No sellaista!

      Loistopelejä!

      • Lisäsuositus

        Itsehän koitin äskettäin pelailla Dragon Age Inquisitionin lisäosia, mutta ei siitä oikein meinaa tulla mitään. Harmi kyllä. Vuoden ajan on nyt tullu tauotta pelattua tota Witcheriä ja sen jälkeen DA tuntuu niin tylsältä ja vaisulta ettei vaan enää mielenkiinto riitä. DAI oli kuitenkin aivan ehdoton suosikkipeli silloin, kun se tuli ulos.

        Voin siis edelleen lämpimästi suositella tuota Witcher sarjaa muita pelejä odotellessa. Vaikka tuskin enää kaipaat muita pelejä sen jälkeen ;) Kakkos ja kolmos osat pystyt siitä boxilla pelaamaan, eikä ykköspelin pelaamattomuus haittaa tahtia ollenkaan.


      • Lisäsuositus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe