Tohtiikohan 70cc päristellä?

70cc pytty

Onko kellään kokemusta siitä että uskaltaako mopokortilla ajaa 70cc sylinterin kanssa? Mulla 4-tahti mopo ja siihen se vois tullakki... Onko ulospäin yhtään eroa?

16

8948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ju

      Pystyy ajamaan. Ja riippuu iha mikä 4-tahti mopo. Mankissa sillä ei oo mitää eroa vakio pyttyyn paitsi 72cc merkintä...

    • -Janne78.

      Laki kieltää virittämisen, joten et saa ajaa.

      Aion tehdä tämän palstan moderaattorista valituksen ja tutkintapyynnön tästä palstasta poliisille koska moderaattori poistelee asiallisia viestejä joissa vastataan pikkupoikien virityskyselyihin. Kyllä heille saa sanoa vastauksena että LÄKI KIELTÄÄ VIRITTÄMISEN JOTEN 70CC EI KÄY TIELIIKENTEESEEN!

      Jos tämä on MOPOT palsta niin keskustelkaa MOPOISTA jotka kulkevat max 45-50km/h.

      Pällikö siellä moderoimassa on?

      • Anonyymi

        Janne, hankkisitko muitakin töitä kuin 15v poikien mopoista valittamisen? Eiköhän kaikki tiennyt että 70cc mopo on silloin viritetty joten ei tarvitse tulla jakamaan teräviä havaintojasi ;)


      • Joku voi kieltää esiaviollisen seksin, kaikki eivät sitäkään neuvoa noudata. Kukin tehköön tavallaan ja antakoon muiden nauttia elämästä.


      • Anonyymi
        Jutustelija1 kirjoitti:

        Joku voi kieltää esiaviollisen seksin, kaikki eivät sitäkään neuvoa noudata. Kukin tehköön tavallaan ja antakoon muiden nauttia elämästä.

        Tämä


      • Anonyymi
        Jutustelija1 kirjoitti:

        Joku voi kieltää esiaviollisen seksin, kaikki eivät sitäkään neuvoa noudata. Kukin tehköön tavallaan ja antakoon muiden nauttia elämästä.

        Hyvä vertaus mopoilu ja esiaviollinen seksi
        Mukavia puuhia molemmat.


      • Anonyymi

        fucken bitch


    • Ei ole mopo!!!!!!!

      Laki on tässä varsin yksiselitteinen, mopokortilla ei voi ajaa tieliikenteessä 70cc ajoneuvolla, pitää olla A1-ajokortti ja sittenkin tulee todennäköisesti obligaaatio katsastamattomuudesta ja vakuutusten päivitysten puutteesta.
      Suurin nakki iskee, kun ja jos aiheuttaa tuollaisella ajoneuvolla onnettomuuden, jota ei ole katsastettu ao. muutoksien osalta ja vakuutus on otettu mopolle, niin vahingonkorvaukset voivat olla melkoisia, joita vakuutusyhtiö alkaa perimään ajoneuvon kuljettajalta. Tässä on se todellinen sudenkuoppa viritetyn mopon kohdalla, sakot ja ajokortin menetykset, sekä seuraavan ajokortin siirtyminen on pikkujuttuja, kun on mahdollisuus joutua maksamaan vahingonkorvauksia lopun elämää.

    • jannenfiiat11

      jannea vituttaa ku poijjaat tulee mopolla fiat uno yks ykkösen ohi sit janne ryhtyi vastarintaan ja kirjoitti viestin suomi24 olen janne ylpeä sinusta! ja muuten mopoo saa virittää vaikka niin että jättää jannen uuden corolla 1.2l

      • Anonyymi

        Yksikään mopo ei ole 70cc. Se.on silloin kevytmoottoripyörä


    • jeespokks

      Kyl uskaltaa. Ei sitä ny kovin helposti erota poliisit 4-tahdista et onko 50cc vai 70cc

    • 70cc pytty

      Nyt kyllä ku tätä lukee niin tulee pahamieli. en nyt tosissaan oo tänne mitään kirjottanu. Mietin vaan ku kaupungilla poikien kanssa tuumittu asiaa. EN OO MITÄÄN 70CC TÄ ASENTAMASSA. Asiat on vain nyt otettu vähä liian vakavasti!

      PYYDÄN ANTEEKSI JA TOIVON ETTÄ KOKO TÄMÄ ALOITE POISTETAAN!

      • Ei ku vakava juttu

        Toi mopojen virittäminen on ihan oikeesti VAKAVA JUTTU, harva tulee ajatelleeksi viritellessään mopoaan, että mahdollisesti pilaan lopun elämän. Asialle vaan naureskellaan ja luullaan, et sakot on pikkujuttu. Vaan sitten kun napsahtaa vastuut oikeesti päälle, niin on vitsit vähissä.
        Viritetyssä mopossa on aina heikoilla juriidisesti, ajoneuvo on laiton ja vakuutusyhtiöllä ei ole käytännössä mitään velvoitteita alkaa korvaamaan vahinkoja tai jos on korvannut, niin se voi periä jo maksettuja korvauksia takaisin (lukee siellä vakuutuskirjassa pienellä ihan selvästi). Vahingonkorvaussummat voi olla todella suuriakin, satojatuhansia euroja, miljoona euroakaan ei ole mahdottomuus, kun henkilövahinkoja korvataan.


    • Jut1

      ja mopon virittäminenhän ei ole laitonta se sillä ajaminen on... eli turha kenenkään valittaa ei voi poliisit tehdä mitään jos sulla on viri mopo autotallissa..

      • silkkaa tsiisustelua

        Aika harva sillä viritetyllä mopolla ajaa suljetulla alueella, ihan pelkkää hurskastelua alkaa väittämään, että viritetyillä mopoilla ei ajeltas tieliikenteessä.
        Lisäksi tuo vakuutus on monella niissä "muka monttumopoissakin" vaan mopon vakuutus ja siellä suljetulla alueellakin voi tulla korvattavaa mm. henkilövahinkoja. Tästä lienee ikävänä esimerkkinä parin vuoden takaa erittäin pahat palovauriot pojalle, joka ajoi viritetyllä mopolla "mökkitiellä", jos vakuutus olisi ollut kunnossa, olisi hoitojen maksaminenkin ollut helpompaa. http://www.ita-savo.fi/Etusivu/12vuotias_mopokolarissa_loukkaantunut_kriittisessä_tilassa_9435815.html


    • huhhuh

      Taitaapi olla poliiseilla parempaaki tekemistä ku tutkia yhtä poistettua viestiä. Sä oot vaan ite kirjottanu asiattomasti!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      319
      2993
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2233
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      85
      1667
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      191
      1574
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1365
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1049
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe