Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Television katselu ja musiikki tuhoaa nuoret

äiti63

Tv, ja erityisesti musiikki, tekee nuorista todella tyhmiä ja ajattelemattomia laumaeläimiä. Useat tv-ohjelmat ja laulujen sanoitukset kannustavat väkivaltaan, seksiin, huumeisiin ja epänormaaliin tekoihin - tästä viimeisimmästä esimerkkinä Big Brother. Ja nuoret ovat tulevaisuudessa niitä, joiden pitäisi tätä yhteiskuntaa rakentaa! Uskomatonta. Ymmärrän kyllä, että nuorten tekee mieli viihdyttää itseään esim. kuuntelemalla musiikkia: tällöin pitäisikin kääntyä esimerkiksi iskelmän tai klassisen musiikin puoleen, ei heviin tai räppiin, jotka loppupeleissä aiheuttavat suurta hallaa vielä kehittyvälle nuorelle. Monet yhteiskunnan ongelmat ovat seurausta siitä, kun nuoret hankkivat esikuvia ja vaikutteita epämoraalisen musiikin ja viihteen parista. Toivon, ettei kukaan edes yritä väittää muuta.

33

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä pahaa seksiin kannustamisessa on?

      • Muuta kuin se että lapset tulevat tänne kyselemään haluaisiko joku harrastaa seksiä kanssaan.


    • ösjöä

      Toivon todella, että tää on trolli. Siis todella. Ei aina voida syyttää viihteellisiä asioita siitä millaisia nuoret ovat. Sitä paitsi vuosikymmenien ajan on jo ollu se "nuorten käyttäytymisen normi": kaikki ovat vastuuttomia jne jne jne. Itse en koe olevani vastuuton! Päinvastoin. Vaikka musiikkimakuni rakentuukin rockin ja hevin varaan pääasiassa.

      Kasvatus on se, johon ajatusmaailmani ja käytökseni nojaa. Se riippuu sosiaalisesta ympäristöstäni millainen olen. Ei televisio jne ole ainoita asioita, jotka meihin nuoriin vaikuttaa, vaan vanhemmat, kasvatus sekä koulu. Turha sitä on syytää musiikin piikkiin aina, jos lapsi töhrii puistonpenkkejä.

    • ölplöpkö

      Big Brother on täyttä paskaa, mutta niin on viestisikin!

    • kaksoispistedee

      Säälittävää, että tantat valittavat nuorten käyttäytymisestä, vaikka faktaa on se, että monet mammat ja papat ovat viettäneet tuplasti hurjemman nuoruuden. Nuorena tehdään tyhmyyksiä ja niistä sitten opitaan ja kasvetaan lopulta aikuiseksi.

    • 14 vee

      Pitääkö sitä mediaa oikeesti syyttää aina kaikesta? Onhan se totta, että lapset ja nuoret imevät koko ajan vaikutteita ympäristöstä, mutta eiköhän se oma lähipiiri vaikuta eniten nuoren kehitykseen.

    • superf4rt

      Erityisesti aikaisemmin musiikki on tehnyt nuorista tyhmiä, nämä tyhmät nuoret tuhlaavat nykyään rahat Kreikkaan. 60-luvun hippiliikehdintä ja musiikki ovat kannustaneet nuoria seksiin ja huumeisiin. Nuoret ovat tulevaisuudessa niitä jotka joutuvat työskentelemään 80-vuotiaaksi valtion velan kattamiseksi, koska edellisten sukupolvien nuoret ovat tuhlanneet rahat hyvällä omatunnolla mm.omiin eläkkeisiin. Ymmärrän kyllä, että klassinen musiikki on AINOA tapa viihdyttää itseään ja muita keinoja ei ole. Kaikki muu musiikki pitäisi kieltää, koska kaikenlainen muu musiikki aiheuttaa nuorille myöhemmin suurta Hallaa, jossa ilman lämpötila laskee kasvukauden aikana maanpinnan läheisyydessä pakkasen puolelle.Monet yhteiskunnan ongelmat ovat seurausta siitä, kun nuoret hankkivat esikuvia mm. huonoista vanhemmista.

    • moimoi

      hahahaha , ootkoha ees kertaakaa kattonu bb:t ? :D

    • Ensinnäkin, ihminen _on_ laumaeläin.

    • neiti98...

      bb on kyl iham paska ohjelma mut toi sun kirjotukses ei todellakaa oo totta

      • Anonyymi

        Noi ton puheet on yhtä paskaa kun BB :D


    • juhani82

      hevi ja räppi on ollut jo 70-80luvuilla eli mitenkään uudesta villityksestä ei ole kyse...
      kato näitä nykyisiä 30-5vuotiaita,ovatko he mielestäsi täysin yhteiskunta kelvottomia koska he ovat lapsena katsoneet televisiota ja kuunnelleet heviä/räppiä?

      • säälittävää paskaa

        Naurattaa taas. Tämähän jumputuksen tahtiin kovistelu keksittiin 90 luvun lopulla.


    • hohhoijjjaa

      Ja rockin tulo joskus 50-luvulla on siis myös pilannut isovanhempamme, kuin myös heidän lastensa mieli pilaantui hevin ja räpin tullessa 70-luvulla, ja heidän lastensa mielet pilaantuvat nyt yhä nuoremmalla iällä viinan virratessa 14-vuotiaan kurkusta alas. Nytkö nämä saastaiset penikat hevin ja hiphopin ja räpin lumoamina parin vuoden päästä päättävät Suomen asioista? Kyllä. Onko aiemmat sukupolvet tyrineet kaikki Suomea koskevat päätökset koska kuuntelivat rockia ja/tai heviä nuorena? Ei kylläkään kaikkia. Pilaavatko nämä nykyiset nuoret tulevaisuudessa kaiken? Sitä ei kukaan tiedä.

    • Tytsy 13v, CatGirl

      Kannustaako tääkin kappale
      väkivaltaan, seksiin, huumeisiin ja epänormaaliin tekoihin??

      http://www.youtube.com/watch?v=gXtYcDCnOH4

      Olen 13v ja mielestäni BB-talo on todella todella järjetön,
      näin yhdestä jaksosta vähän ja päätin heti
      "Okeii...tätä en enää katso"
      Tykkään duudsoneista tosi paljon,
      mutta ei tulis mieleenkään matkia niiden temppuja.

    • -.-

      Ja ketkähän tekevät näitä televisio ohjelmia? Ja kuinkahan vanhoja suuriosa rokkareista jne. ovat? AIKUISIA, oliskohan...? Lapset ottaa mallia aikuisista, joten oma vikanne, ei kaikesta tarvitse syyttää lapsia.....

    • perusteles ykski tapa miten musiikki pilaa nuoret. sinä se saatanan massapaska-laumaeläin olet, kun kaikki pitää kasvattaa samaan muottiin ja kaikista pitää tehdä samannäköisiä jäyhiä jököttäjiä. IHMISELLÄ PITÄÄ OLLA MAHDOLLISUUS TOTEUTTAA ITSEÄÄN!! helvetti menee hermot tommosiin älyvapaisiin mulkkuihin ku tuomitsee asioita tietämättä niistä yhtään mitään. varo ettet kävele kaupungilla vastaan, se on harvinaisen vittumaista niistää ku nenä on takaraivolla.

    • ei kannata yleistää

      bb on tosiaan paska mutta muuten en täysin yhdy kommenttiisi. ehkä se oli tuollaista joskus 50-luvulla, että kaikkien pitää tehä just niinku käsketään mutta ei enää. deal with it.

      ja kuten joku mainitsikin jo niin eiköhän kaikki tai ainaki 95% meistä aikuistu ennemmin tai myöhemmin. viimestään siinä 25v paikkeilla.

    • 14vrokkityttå

      Itse olen 14 v. tyttö ja kuuntelen räppiä ja alternativea (alternative rock, jos joku ei tiedä). Mä voin nukahtaa Marilyn Mansonin ääneen ja yhdyn Hollywood Undeadin joihinkin biiseihin välil. My Chemical Romance ja Linkin Park on täl hetkel lemppareit. Biiseissään nuo välillä laulavat huumeista, seksistä, alkoholista, yms. mutta se ei vaikuta minuun niin että mäkin menisin polttaa, juomaa tai käyttää huumeit.

      Minusta olet väärässä, kyllä löytyy idioottimaisia tv-ohjelmia ja tyhmiä biisejä, mutta sitten se on _vanhempien_ työtä tehdä lapselleen selväksi mikä on oikein ja mikä ei. Minusta rock tai hevi on paljon järkevämpää kuunneltavaa lapsel ku joku Nicki Minaj, Katy Perry, Rihanna ja muu NRJ poppipaska jos saan suoraan sanoa. Eli kun miettii ni nyt pikkutytöt "laulaa" Nicki Minajin biisejä, joissa kyseinen artisti mm. laulaa: You´re a stupid hoe x 100.

      Musta kyllä mielummi lapset kuuntelis vaik Black Veil Bridesia esim. ku Nickiä, koska he sentään laulavat biiseissään ihan elämästä: rakkaudesta, surusta eroamisesta jne. ja vaikka meikkaavatkin ja näyttävät erillaisilta, eivät he silti kuljeskele puolalastomina Rio höyhenissä -.-

    • Z

      Big brother ei ole paskaa, kuole huora!!!!

    • met-meg

      ....So close no matter how far
      Couldn't be much more from the heart
      Forever trusting who we are
      And nothing else matters...

      • matters12

        Never opened myself this way
        Life is ours, we live it our way
        All these words I don't just say
        And nothing else matters


    • 12-w tyttö

      Kuuntele vaik pikku G:n biisei ne on räppii perheen kunnioittamisesta ja rotuerojen hyväksymisestä

      P.S ainakin hyvä on kylki kyljessä

    • Ebin

      Ei viddu migä guggahaddudädi. Onneks videopelejä ei sentään syytetty.

    • sdfsfglodfg

      Niinpä! 5- vuotiaat haluaa viinaa ja huumeita eikä oikeasti tiedä asioista vielä mitään. ja musiikista suomessa ei ole kuin kourallinen hyviä räppäreitä joilta tulee hyvää musaa. Petrit ja muut on paskaa sanomattomilla sanoituksillaan.

    • Fuck lol!!

      Miksi valitetaan että nykyajan nuoriso menee pilalle kun kuunnellaan tälläistä musiikkia tai katsotaan tv:tä? Useimmat musiikkityylit ovat syntyneet, kehittyneet reilusti ennen kuin me olemme edes syntyneet. Ja aikuisethan niitä ohjelmia tuottaa&ideoi.

      Aikaisempina vuosikymmeninä ollaan toistettu noita samoja ajatuksia. Ennen se hippiliike tuhois ihmiset, sitten punk, grunge, ysäripoppi... Paljonkohan noita voi luetella? Paljon. Olihan Elviskin aikoinaan kapinallinen, vaikka nykyään hän soittaa verrattaen erittäin pehmeätä rockia. Ja silloin moitittiin, kun häntä kuuntelemalla nuoret tuhosivat elämänsä?

      Tuskinpa kaikki kuitenkaan matkivaat kaikkea mitä musiikissa tai tv:ohjelmissa sanotaan. Silloinhan melkeinpä jokainen nuori vetäisi huumeita tuolla kadulla. Kaikkia ihmisiä ei voi saada mahdutettua samaan muottiin, joten on turha tyrkyttää jotain klassista musikkia nuorille, jos he eivät ole siitä kiinnostuneita.

      Kohta väitetään, että kahvi on vakava huume.

      Siihenhän tämä menee, kaikkea syytetään, kun etsitään syytä nuorten kapinoimiselle.. Haloo, jokaisella on joskus ollut se kapinakausi, joillakin isompi, joillain pienempi.

      Monet bändit sitä paitsi laulavat hyvän asian puolesta.

    • carrie

      joo siis BB on perseestä, mut turmeleeks frendit ja AbbA nuoret? oon 15 ja tykkään kuunnella musiikkia mm: AbbA, Ultra bra, Shakira, PMMP, TikTak, Baccara, ja monia muita, nämä eivät turmele nuoria. frendit on ihana sarja, haluasin et mullaki ois semmoset tosiystävät niin koulussa kun kotona.

    • Anonyymi

      Kuinka psykoosissa sä oot :D

    • Anonyymi

      TV:n katselu tulisikin rajata 2 tuntiin päivässä.

    • Anonyymi

      Valittamallako yrität vaikuttaa meidän nuorten elämään? Naurettavaa! Musiikki on taidetta ja sitä on kiva kuunnella. Vitut kukaan mitää klassisenmusiikin tapaista paskaa jaksaa kuunnella.

      • Anonyymi

        Elokuvamusiikki?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe