Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pahin tilanne missiolla?

sotajutuista pitävä

Kertokaapas sankarit kokemuksianne rintamalta?

21

840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _-_-_-_-_-

      Aika pahoja näyttävät olevan : )

    • ---

      Sankarit ei kerro mitään, käykääpäs itse hankkimassa "alhaalta" kokemuksia

    • yksmonista

      Ja sitten se vaitiolovelvollisuus......

      • Se voimassa 5v

        Pakko olla vaiti tai kusettaa päin naamaa, koska siellä ei tapahtunu mitään, enkä osaa valehdella.


    • olihan paha olo!

      Pahin tilanne oli varmaan se, kun oltiin ryypätty 05:00 saakka ja aamulla yhtäkkiä olikin klo 08:00 jotain turhaa jouhatreeniä keksitty. Olihan se justiinsa perseestä ja syvältä jouhata kauheessa kännissä.

    • hhhhhhhhhhhhhddd

      Ei se rt-missio tarkoita että varmasti ja aina jotain tapahtuu, mutta kun tapahtuu niin ei siitä julkisesti pahemmin huudella... Nyt jokaisen pitäs mennä itteensä ja pohtia miksi sinne lähti? Sotaa ja kunniaa hakemaan vain hoitamaan hommia vai henkseleitä paukuttelemaan?

      • ei voi kuin nauraa:)

        Siis tota noin, kyllähän suomalaisten missioilla sattuneista huudellaan aina ja saatnan kovaan ääneen. Muistan joskus Kosovossa kun olin vuonna 2009: Se oli jotain maaliskuuta suunnilleen ja Lipljanin Suvidossa, meidän rauhanturvaajien jääkärileirissä, oli jotkut ihme kevätjuhlat. Siellä oli meininki sellainen, että ihan kuin sirkus olisi ollut käynnissä tai joku lasten kevätrieha/ teatteri. Siellä heitettiin saapasta, pyöritettiin jotakin pannun rengasta ja sittenhän siellä vouhotettiin ja ulvottiin kuin jossakin vammaishoitolassa. Kaikki halusivat olla niin jumalattomasti esillä ja äänessä. Ihan hirveä lastenteatteri siis, jossa jokainen hakee huomiota huutamalla ja riehumalla kuin mikäkin ääliö. Kähtävää (Kosovolaista) totta kai viTutti se huutaminen, eli sehän soitti sitten illalla totta kait leiriin pommiuhkauksen. Kauhee sokkailu alkoi tietenkin ja toiminta oli ihan amatöörimäistä. Jos siellä olisi ollut pommi, ei sieltä olisi lähtenyt kukaan ite kävellen pois, koska sinne leiriin ei kummoinen tuhnu tarvitse olla, niin sanoo järkikin miten siellä käy paineaallon seurauksena jo. Ei mennyt kuin noin tunti sen säälittävän toiminnan ja sokkailun alkamisen jälkeen tai ennemminkin, kun jo luki IS:n ja IL:n sivuilla se juttu "SUOMALAISTEN RAUHANTURVAAJIEN LEIRISSÄ POMMI". Pystyis siis rauhanturvamieskin lukemaan lehdistä mitä oli sattunut jo ennen kuin tilanteesta informoitiin paikanpäällä.
        Todellisuudessa siellä ei ollut yhtään mitään pommia, vaan se epämääräinen mutisija oli puhelimessa tulkittu jonkun sokkailijan toimesta pommiuhkaajaksi. Koko leiri oli stnanmoisessa kännissä, kun kukaan ei sitä vouhotusta selvinpäin jaksanut katsella -myöskin allekirjoittanut.

        Eli kyllä tiedotus pelaa aika reaaliaikaisesti, vaikka mitään pommia ei olisi.
        Aina joka napsu juosten kiikutetaan ilmoittamaan mediaan, se on varma!
        Mitä enempi lehtiin hysterisoidaan, sitä enemmän ja mieluummin EU:n veronmaksajat syytää rahaa näihun turhiin operaatioihin, joissa mitään muuta tilannetta ei ole kuin se tylsistyminen siihen itseään liikaa julkituovaan idioottien joukkoon ja tylsyyteen ja toimettomuudeetn sekä haasteettomiin tehtäviin.
        Niin ja kyllähän Suomessa on julkisuuslaki, eli kaikki hemmetin omaan jalkaan ampumiset ja tilanteet kyllä heti huudetaan ja hysterisoidaan ihmisille, mutta omaan jalkaan ampuminen tulee viikon viiveellä;)


    • kfkkfkfkfkfkf

      Olin ite siellä joskus ja kyllä porukka olutta otti, mutta oli jotenkin järki mukana, eli aamulla oli kaikki kunnossa.. Jos ei ollut kunnossa niin R-kortti ja ongelmia.. Olit vuonna 2009? 2004 oli vähän eri meininki lopussa vaikka muuten rauhallista.. MUTTA: Tästä voidaan nähdä että eri vuosi/porukka ja eri meininki, eli jokaisella on omat kokemuksensa ja ne eroaa näköjään aika paljon toisistaan.. Ja kyllä, jonkinlainen siivilä on lehdistön ja tapahtumien välissä, kaikki nimittäin ei todellakaan mene läpi ja olin itsekkin hemmetin yllättynyt siitä kun sensuuri vallitsi vielä nykyäänkin... Osa oli aiheesta, siis ihan aikuisten oikeesti, ja osa oli sen takia, jotta kotona luultaisiin että kaikki on hellanlettan....

      • Hohhohho

        2004 piti olla kirvesmies ja 2009 ei kirvesmies pääassyt.
        2004 rakennettiin ja se oli sitä "rauhanturvaamista".
        Enin osa rt-jutuista on kusetusta ja heikkohermojen paisuttelya. Media nyt paisuttelee joka asiaa.

        2004 otettiin jokainen työtön maajussi iussiolle, eli kaikki kelpasi.


    • LH

      Oli itsella kokemuksia taustalla tai ei, se ei ole viestini pointti, miksi kuvittelet minun haluavan jakaa niita kanssasi anonyymisti netissa?

      Voin sanoa, etta kayn omat keskusteluni rauhanturva-ajoista hyvine ja huonoine puolineen palveluskavereideni kanssa, enka koe minkaanlaista tarvetta purkautua taalla.

      Todellisia tarinoita et tule kuulemaan a. koska ihmiset eivat nain yleensa koe tarvetta jakaa mahdollisesti henkilokohtaisia kokemuksiaan ja b. koska kukaan ei halua kuunnella aiheetonta vittuilua ja nalvimista niiden ihmisten toimesta, jotka eivat koskaan ole olleet missaan/eivat paasset joukkoihin.

      Pahoitteluni skandien puuttumisesta, kirjoittelen tata viestia Afrikasta. EN ole taalla tosin rt-hommissa.

    • ghgjfgjdf

      Pointsit LH:lle..... Totta..

      • Rt-miehen kanta

        Ei todellakaan. Rauhanturvaajat on omia turhia reissujaan ja kokemustaan paisuttelevia urpoja, tai sitten minä olen aika kylmähermoinen jätkä, kun minusta siinä reissussa ei ole mitään mainitsemisen arvoista. Tuli käytyä, mutta ei se autuaaksi tee. Ihan perus kokemus elämässä.


    • WOD

      Pahinta oli, kun Iipoissa oli joku hemmetin juhlapäivä eikä Tipukylässä myyty olutta! Piti ajaa Aviviin supatilseelle ryyppäämään.

    • FOM

      jalla oli pahinta mitä mitä kävi.

      • Kossusaunan ruuna

        Pahinta oli kun Kossusaunan löylyvettä ei oltu lisätty ha se, kun babyoili unohtui pois sanareissulta ja muita ei illut saunassa lainaamassa luistoa, eli piti olla toppina ja bottomina ns. kuivana - ts. rymäytellä vaihdetta silmään ilman kytkintä - niin kuin rt-poikien kanssa sanottiin:)


    • 69 A Golan

      Kyllähän se oli se kahden viikon viinakielto.
      Että vitutti.

    • Westend-kessu

      Saunassa ei ollut vettä kun menin sinne ja sitten joku rekkakuski oli laittanut siihen ohjeen, että "ei kylmää vettä kiukaalle, kiuas jäähtyy sillä".
      Olen kessu Espoosta ja olen mielestäni hyvä johtaja.

    • UNFICYP,UNIFIL,UNDOF

      Kyproksella 74 tuli vähäsen kranaattia tupaan.
      Libanonissa oli vähäsen rauhallisempaa.

    • tykimies:___

      Pahin oli se tilanne, kun tuli vähän hiki ja housuun tuli pisi ja kaki.

      • Eri hommat

        Joku nyt sotkee keskenään Libanonin ja Lapinjärven. Aivan eri juttuja. Ja aivan eri kokemukset!

        Sivari omalle palstalleen, hus!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2142
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      36
      1823
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1550
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1516
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1432
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1372
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1332
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe