Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Haaveiletko seksiä ...

haaveilijamiesx

...Jonkun muun kanssa kun oman vaimon tai naisesi kanssa...MINÄ haaveilen joka kerta kun lykin vaimoa joka on lihonut ja niin kyllästyttävän arkisen näköinen että..Olen kyllä yrittänyt houkutella lenkille ja syömään muutakin kuin roskaruokaa...kyllästyttää koko eukko..Tekis mieli mennä vieraisiin..mites muilla miehillä-kertokaa rohkeasti..tästä ei kiinni jää...

36

2973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ootsä tyhmä???

      No jätäppä se akkas sitten. Et oo sen arvonen, et olisit naistas ansainnu, idiootti.

    • ei käy tasan--

      Minun on myönnettävä että kyllä tekee aivan helv..ti mieli vierasta..En ole mennyt mutta kuka tietää jos tilaisuus iskee...Oma puoliso on sellainen joka ei enää välitä ulkonäöstään..lapset vaan menee kaiken edelle-siis seksinkin..Uskoisin että en ole ainut mies joka haaveilee..Kateeks käy yhtä tuttua jonka nainen on keski-ikäinen ja pari lasta saanut-ja niin hyvännäköinen kasvoiltaan ja vartaloltaan..hänestä fantasioin..sooloseksiä harrastaessani ja puolisoni kanssa kerran kahdessa viikossa..

    • Joy and love

      Mä olisin henkisesti kuollut jos en haaveilisi muista naisista..Mies ja naimisissa 10v..

    • Kauniin mies

      Miks ootte tehneet lapsia niille sotanoesuille?
      Miks ette hae avioeroa?

      • No, siksi.

        Siksi, koska ne on itse huonoja sängyssä, susirumia, vatsakkaita, haisevia eivätkä saisi ketään, jos eroisivat. :P


    • mies olen

      Miksi ihmeessä pitäisi erota? ...haaveilu ei vahingoita ketään..

      • Kauniin mies

        Miksi tyydytte vain haaveilemaan, kun voitte erota valaasta ja ottaa uusintakierroksen.
        Itselläni on aina kaunis ja haluttava nainen, mutta mäissä on se huono puoli, kun ne ei halua lapsia, joten siksi niitä eu tule hankittua.


    • NÄIN ON POJAT...

      Haaveilen aina kun olen oman mieheni kanssa sängyssä.
      Itse olen lihonut ja arkisen näköinen nainen, seksi ei kiinnosta oman miehen kanssa, joka ei jaksa panostaa sitäkään vertaa kuin ennen. Ei hyväilyjä eikä muitakaan kommervenkkejä. Valittaa ulkonäöstäni ja seksin määrästä koko ajan.

      Siksi käynkin muutaman kerran vuodessa panemassa nuoruuden rakastajan kanssa, joka myöskin lihonut ja arkisen näköinen. Ei valita mun läskeistä eikä roikkutisseistä ja kun on iso pippelikin niin tuntuu jossain vaikka olis kuinka paljon mulla peppua edessä kun takaa päin laittelee.

      Suosittelen kaikille tylsistyneille kotirouville jos kotiolot tökkii. Kunnon seksin jälkeen sitä jaksaa taas ottaa kotona haukut vastaan ja tyydytellä itsensä iltaisin suihkussa ajatellen vierasta ihanaa miestä..

      • Iso rewa

        Samaa mieltä. Kyllä keskimitan 13.52cm ylittävä, eli iso, on ihana.


    • isoK mies

      Toki rttulee haaveiltua ja se antaa edes jotain värinää arkiseen lähetyssaarnaaja-asentoiseen seksiin..kyllä fantasiat ovat sallittua herkkua..niin sille miehelle kuin naisellekin..kaikki eivät käy vieraissa..ja jos käyvät-sekin on heidän asiansa..

      • petturuus ok?

        Arvaas moniko on nainut sitäki sun akkaas? Ei sillä hyvä pillu oo, mutta kyllä sitä kännissä nai jos ei kauniimmat anna humalatilan takia.


    • ****************

      Voi voi kyllä on murheet. Seksi kuitenkin kelpaa lihavalta ja arkiseltakin naiselta.
      Mikä sua estää käymästä vieraissa? PS. Oletkos katsonut peiliin viimekerrasta on varmaan aikaa. Ettei vain olisi samat aatokset ajaneet naistasi pikaruuan ääreen. "kun ukkokin on harmaa ja arkinen ja se on......

    • testostero10+

      Minä miehenä veikkaan että suurin osa miehistä on ajoittain kyllästynyt siihen omaan pirttihirmuunsa..ja haaveilu on viatonta ja aah..ihanaa...mun vaimo on kananemo jonka puheet on sitä lapsiin liittyvää..toivonut olen monesti että puhuisi sängyssä mulle tuhmia koska silloin kiihotun nollasta sataan...mutta ei! äkkiä vaan ja nukkumaan...huokaus..haavelen eräästä kuumasta naapurin yh...

      • hahhahhaahuuaaha

        Testosterolla on testot alakanttiin, jos vaan kymmenen? Kannattaa käydä hakeen korvauslääkitys niin seisoo taas.
        Sun eukkos on "kanaemo"? Varmaan vitun rasittava akka? Tekee itsestään tärkeen jos ei muuten, niin hankkimalla penikoita jollekin Terolle, jolla on saatanan pieni mulkku ja iso maha?


    • mä nyt

      Kyllä vaan..isälläkin saa olla omia haaveita ja oma vaimo ei kuulu niihin..sori..

    • komea uros

      Mun on aiankin pakko haaveilla ja seksin aikana pidän silmät mieluummin kiinni..vaimo on ajat sitten menettänyt viehkoutensa..ei pukeudu seksikkäisiin alusvaattesiin(kuten seursteluaikoina) ,,,lihonut ja muutenkin niin tyylitön..Papin aamenen ja yhden lapsen jälkeen sen peli on pelattu..vaihdan kohta nuorempaan ja kauniimpaan..

      • Biux

        Ja teet sinnekin yhden lapsen... Just. Todella miehekästä.


    • näillä mennään

      Pakko tunnustaa että haaveilen seksin aikana jostakin muusta kuin omasta vaimosta...olen ollut naimisissa jo 16v...ainakin välillä..ei kait siinä mitään pahaa ole,,en sitä toitota isoon ääneen vaimolle...

    • biux

      Niinhän ne vaimotkin tekee... Haaveilee muista miehistä, jotka jaksaisi helliä muutenkin ku kaksi minuuttia ennen yhdyntää...Haaveilevat niistä miehistä, jotka haluavat nuolla orgasmin ja sit vasta rakastella... haaveilevat miehestä, joka antaisi joskus aikaa kampaajalle ja kosmetologille... Haaveilevat miehestä, jolla on hyvä kul.li ja kiihkeät kädet... Joka ei vilkuile kauppareissuilla muita naisia tai arvostele rumasti omaa naistaan... Jokainen nainen haaveilee miehestä, joka rakastaisi omaa naistaan uskollisesti ja kunnioittavasti sekä vielä osottaisi sen...

      Naisia ei ehkä haittaa niin teidän kaljuuntuminen, miestissit tai masukan kasvu... ihohuokosten laajeneminen ja ryhdin romahtaminen... mutta rumat puheet ja ilkeät ajatukset; ne antaa siivet haaveille.

    • great women

      Näinhän se on..miehet haaveilee vieraasta ja naiset tekevät samoin..ja lakanat laulaa sen turvin..perhe pysyy koossa!

    • hipsukka87

      Hei haloo ihmisetkin on eläimii!!! meidät on tehty lisääntymään ja jakamaan geenejämme, jotta populaatio pysyy vahvana ja elinvoimaisena. Että kun ihmiset on tehnyt elämästä niin vaikeeta. Meidän ainoa tarkoitus tässä maailmassa on lisääntyä niinkuin kaikilla muillakin elävillä olennoilla. En ymmärrä kylläkään mitä evoluutio meinas luodessaan ihmisen...

    • piudeliini

      Olen nainen ja pidän aina sängyssä silmiäni kiinni. Haaveilen toisesta miehestä. Oma mieheni on lihonut ja lössähtänyt. Lihakset ovat kutistuneet ja kasvojen iho jotenkin taikinamainen. Pahinta on se, että mieheni on laiska. Ei mitään asentoja viitsi kokeilla, ei leikkikaluja, ei öljyjä... Ostin dildon ja pyysin miestäni leikkimään sillä. Ukko suuttui. Ei kuulemma sellaisia käytä ku seksinkipeät h...rat.

      Haaveilen naapurinmiehestä, joka on kutsunut minua usein kylään. Iso, vahva karhu. Sitä miestä ajattelen kun oman ukkoni puoliveltolla ratsastan... Vielä joskus... vaihdan koko äijän parempaan.

    • UROS ..

      Mun on PAKKO haaveilla..on meinaan sen näköinen toi vaimo..Kuvittelen että allani on kiihkeä brunette jolla pitkät hiukset..ja isot ja kiinteät rinnat..Näillä kuvitelmillal akti menee loppuun kunnialla..Tosin vaimo ei halua kuin kerran kuussa..eli kuuseksiä meilläkin..no pikkujoulut tulee ja aion käydä...

    • Puolisoxi

      Seksifantasioissa on huono puoli, jota tosi harva näyttää ajattelevan tarkemmin.

      Tosiasia on se, että jos jompikumpi puoliso katsoo seksiä tai fantasioi jostain ihanasta naisesta tai miehestä, niin se fantasian tai videon nainen tai mies on tietenkin seksikkäämpi kuin oma kumppani, kun hän sen kerran haluaa valita omansa tilalta. Sitten kun rakastelee oman kumppanin kanssa, eikä tilanne se kumppan ole läheskään niin upea kuin fantasiassa, niin helposti vähenee oikeat rakastelut ja lisääntyy fantasiointi. Siis lyödään kuilua kumppanien välille ja myös monella tavalla loukataan toista, joka ehkä haluaisi rakastella oman kumppaninsa kanssa, mutta joutuukin elämään puutteessa.

      Seuraava askel on, että hänkin alkaa unelmoida paremmasta - fantasioida. Seuraava askel monilla on, että mennäänkin pettämään. Ihmisen aivot nääs ovat oppivaiset. Masturbointi fantasioiden kanssa on kuin seksisimulaattori ja harjoittelu tuottaa tulosta. Sitten kun tulee oikeassa elämässä joku vastaavantyyppinen tilanne, niin kynnys pettämiseen on selvästi alentunut.

      Kerron esimerkin: Mies haluaa katsoa sellaisia seksifilmejä, jossa hän panee kaunista sihteeriä toimistossa. Hänen työpaikkansa toimistoon tulee oikeassa elämässä uusi työntekijä, seksikäs sinkku, joka elää puutteessa ja on tosi rohkea ja flirtti. Kun tämä toimistopanoista haaveileva mies on harjoitellut jo kovasti, miten se toimistopano onnistuu, ja tämä uusi sinkku-sihteeri on toimistossa seksikkäässä asussa, rinnat sopivasti puserosta pullottaen ja minihamekin aika lyhyt, niin kyllähän se vain haluttaa ja fantasiat sihteeriköstä lisääntyy. Ja joku päivä toive toteutuu, sillä sinkku-sihteerilläkään ei ole mitään työpaikkaseksiä vastaan. Voitte kuvitella tähän tilalle vaikka sairaanhoitajaan, opettajaan tms.liittyvät fantasiat.

      Toinen esimerkki: Miesvaltaisessa firmassa työskentelevä perheenäiti haaveilee monista komeista työkavereistaan ja masturboi muutamia kertoja viikossa. Oma mies pyytää seksiä, mutta kun hyvät orkut on jo saatu “toisten miesten kanssa“, niin ei niin kiinnosta seksi oman miehen kanssa. Jos ko. nainen ei haaveilisi työpaikan miehistä ja hankkisi orkkuja omatoimisesti, vaan keskittyisi ajattelemaan oman miehensä hyviä puolia, niin he rakastelisivat useammin ja heidän suhteensa paranisi monella tavalla. Myös molempien itsetunto ja terveys paranisivat.

      Miten joidenkin voi olla niin vaikea nähdä fantasioinnin ja seksivideoiden huonoja seurauksia parisuhteelle? Kuinka ihana onkaan rakastella puolisonsa kanssa kun on kunnolla halut päällä ja haluaa juuri häntä.

      Se lisääntyy, mihin keskittyy ON todellakin kiistaton tosiasia! Mihin sinä haluat keskittyä, mitä haluat saavuttaa, miten haluat elämäsi elää?

      Kokeile, et häviä mitään, mutta voit voittaa paljon, eli keskity siis omaan kumppaniisi ja koe, mitä on syvä, hellä, rakkaudentäyteinen, luottamuksellinen ja himokas parisuhde!

      Omasta kumppanistakin voi fantasioida, kts linkki http://www.rakkaudeksi.fi/artikkelit/fantasiat/fantasiointi-lisää-

    • man in real world

      Kyllä välillä tekee mieli vierasta naista..haaveilla voi.

    • kyllä vain olen

      Kyllä olen haaveillut ja miltei mennyt sänkyynkin vieraan kanssa kun muija ei enää miellytä tai ei ole oikeastaan koskaan miellyttänytkään. Mentiin naimisiin ihan vain sattumalta ja siitä lähtien olen katunut.

      • HotMama :)

        toi just ärsyttää suomalaisis naisis et lapsen tulon jälkeen ei tarvi peiliin katsoa :D itelläni on 3v poika ja pidän ulkonäöstä huolta, lenkkeilen/rullaluistelen vähintään 5krt viikossa, osaan myös katsoa peiliin ennen ulos lähtöä.. monet äidit valittaa et ei ole aikaa kuntoiluun,yms,paskan vitut! se on siitä kii et jääkö pitämään sohvaa paikallaan vai laittaako lenkkarit jalkaan.. ja lisäksi pitää muistuttaa ennenku joku katkera lihava äiti tulee valittaa et on yh eikä sen takia ehdi ku mies ei katso lapsia,eli meil on yhteishuoltajuus (poika isänsä luona joka toinen vknloppu) ni eip o mullakaan miestä auttelemas ja käyn töis mut silti revin aikaa lenkille eli niinku aikasemmin sanoin ni nostakaa naiset perse sohvalt ja menkää lenkille ni ei tarvi miestenne mennä vieraisiin :) ah,jopas helpotti ku sai avautua :D


      • namuliininen
        HotMama :) kirjoitti:

        toi just ärsyttää suomalaisis naisis et lapsen tulon jälkeen ei tarvi peiliin katsoa :D itelläni on 3v poika ja pidän ulkonäöstä huolta, lenkkeilen/rullaluistelen vähintään 5krt viikossa, osaan myös katsoa peiliin ennen ulos lähtöä.. monet äidit valittaa et ei ole aikaa kuntoiluun,yms,paskan vitut! se on siitä kii et jääkö pitämään sohvaa paikallaan vai laittaako lenkkarit jalkaan.. ja lisäksi pitää muistuttaa ennenku joku katkera lihava äiti tulee valittaa et on yh eikä sen takia ehdi ku mies ei katso lapsia,eli meil on yhteishuoltajuus (poika isänsä luona joka toinen vknloppu) ni eip o mullakaan miestä auttelemas ja käyn töis mut silti revin aikaa lenkille eli niinku aikasemmin sanoin ni nostakaa naiset perse sohvalt ja menkää lenkille ni ei tarvi miestenne mennä vieraisiin :) ah,jopas helpotti ku sai avautua :D

        Aika roisia on kielenkäyttösi ainakin... Ja kovin syyllistävää. Varsinkin kun ottaa huomioon, ettet itsekään ole tolla tyylillä ja ulkonäöllisillä avuillasi itsellesi miestä saanut pidettyä.


      • totanoinniin
        HotMama :) kirjoitti:

        toi just ärsyttää suomalaisis naisis et lapsen tulon jälkeen ei tarvi peiliin katsoa :D itelläni on 3v poika ja pidän ulkonäöstä huolta, lenkkeilen/rullaluistelen vähintään 5krt viikossa, osaan myös katsoa peiliin ennen ulos lähtöä.. monet äidit valittaa et ei ole aikaa kuntoiluun,yms,paskan vitut! se on siitä kii et jääkö pitämään sohvaa paikallaan vai laittaako lenkkarit jalkaan.. ja lisäksi pitää muistuttaa ennenku joku katkera lihava äiti tulee valittaa et on yh eikä sen takia ehdi ku mies ei katso lapsia,eli meil on yhteishuoltajuus (poika isänsä luona joka toinen vknloppu) ni eip o mullakaan miestä auttelemas ja käyn töis mut silti revin aikaa lenkille eli niinku aikasemmin sanoin ni nostakaa naiset perse sohvalt ja menkää lenkille ni ei tarvi miestenne mennä vieraisiin :) ah,jopas helpotti ku sai avautua :D

        Otatko lapsen mukaan lenkille? Vai miten revit sitä aikaa, jos kerta yksin lapsen kanssa elelet?


      • :)
        totanoinniin kirjoitti:

        Otatko lapsen mukaan lenkille? Vai miten revit sitä aikaa, jos kerta yksin lapsen kanssa elelet?

        Otan lapsen mukaan, siinä se rattaissa hyvin viihtyy :)


    • vittu saatana

      ensimmäinen lapsi tulee niin naiseus loppuu ja alkaa äiteys. lapsen syntyessä mies menettää vaimonsa jonka kanssa meni naimisiin ja tilalle tulee äitiemo ja miehellä on välittömästi kakkonen rinnassa. miehen tarpeet jää poikkeuksetta lapsen tarpeiden varjoon. nainen lihoo ja lopettaa meikkaamisen. sitten onkin puntaroitava kestääkö psyyke elää semmoisen kanssa tai kestääkö psyyke elää ilman lapsia

    • 6d9t

      fantasioin aina muista naisista tutista ja tuntemattomista. Se lisää kiihotusta tosi paljon. Jos vaikka kuvitellee vetävänsä vaimon siskoa tai ysttävärtä.

    • antaa palaa

      Olen nainen, yhden lapsen äiti ja olisin vaan iloinen jos naapurin mies fantasioisi minusta eikä omasta vaimokkeestaan. ;-) Huolehdin itsestäni ja näytän hyvältä, ja seksiä harrastaessa ajattelen kyllä naapuria enkä omaa ukkoa (molemmat hyvännäköisiä mutta naapuri vaan kiihottaa enemmän). Fantasioissa ei mielestäni ole mitään pahaa.

    • vitunluolamiehet

      Voi vittu. Ette tainnu miettiä niitä akkojanne paksuks pistäessä, että niillä on muutakin tekemistä kun laittaa itseensä peilin edessä sen jälkeen, kun kakaroita pyörii jaloissa. Just tämä on niin saatanan hienoa; siinä vaiheessa kun alatte perustaa perhettä naisen kanssa, nii helposti saa varmaanki sen kuvan, että rakastatte naistanne tarpeeks, että pystytte näkemään sen viehättävänä vielä sen jälkeen, kun se kantaa teidän lapsen ja synnyttää sen. Ja tässä tapauksessa näköjään myös kasvattaa. Kai sillä naisella perkele ois aikaa pitää itestään huolta, jos tulis teiltä jonkunlaista apua siihe duuniin. Lopettakaa perkele valittamine ja kerätkää ittenne. Saatana että pistää vihaks.

      • Rakovalkealla.

        Emätin on naispuolisen nisäkkään ulkoisia sukupuolielimiä ja kohtua.
        Emättimellä on keskeinen rooli lisääntymisessä.

        Lisätietoa ja anatomiaa Wikipeiassa.

        Aiheina mm.
        Emätin.
        Anatomia.
        Immenkalvo.
        Seksuaalisuus.
        Kuukautiset.
        Synnytys.
        Emättimen sairauksia.
        Sukupuolitaudit.

        Tutustu myös. Aiheeesta muualla Väestöliitto.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Emätin
        -------


    • Kiinnostaisko palstan herroja jutella vaimostani?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe