Kun käytän joitain maitotuotteita vatsani sattuu paljon muutaman tunnin sen jälkeen..
Kummallista on se että vatsani sattuu satunnaisesti kun olen syönyt maitotuotteita välillä ei satu ollenkaan.
Laktoosi intorelanssi???
3
190
Vastaukset
- Ihan hyvin voi olla
Itselläni todettiin jonkin aikaa sitten ja oireet olivat kyllä tosi epämääräisiä (kipua, närästystä, turvotusta), eivätkä aina edes selkeästi yhteydessä maitotuotteisiin. Meni monta lääkärikäyntiä ennen kuin kukaan osasikaan epäillä laktoosi-intoleranssia, seuraavaksi olisin mennyt tähystykseen. Onneksi geenitesti varmisti nopeasti tulokset. Käy lääkärissä tai kokeile itse olla ilman maitotuotteita ja katso helpottaako.
- L-i on parannettavis
sa ja vieläpä yllättävän helposti!
>>>Probiootti bakteerit ja laktoosi-intoleranssi:
Laktaasi-entsyymin puute:
Mikäli laktaasi-entsyymin tuotanto puuttuu potilaalta joka nauttii laktoosipitoista tuotetta, niin laktoosi jatkaa matkaa pilkkoutumatta ohutsuolesta-paksusuoleen, jossa alkaa runsas kaasun muodostus, joka aiheuttaa turvotusta ja kipua.
Huomioi tämä:
- Laktoosittomien tuotteiden valmistus ja myynti on valtava busines meijereille-Valiolle varsinkin! Meijereitä ei kiinnosta asiakkaiden terveys-vaan heitä kiinnostaa ainostaan tehdä businesta!
Kun ostat kalliimpia laktoosittomia tuotteita, niin silloin hoidat ainoastaan oireita-et varsinaista sairautta jonka voit parantaa kolmella tärkeimmällä probiootti-bakteerilla: L-a, L-b ja Bif.
-
Laktoosi-intoleranssin aiheuttaja on ollut tiedossa elokuu-2006 lähtien!
Aiheuttaja on kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin puute limakalvoilla, joiden paras saantilähde on lehmän maito, jota ei ole käsitelty pastöroimalla ja homogenoimalla:
1. (1.)Lactobacillus asidophilus ja
2. (3.)Bifidobacterium.
Joiden pitempiaikainen puute*) on aiheuttanut valtavalle limakalvoalueelle (parin omakotitalon pohjapinta-ala) lievän tulehduksen, jonka parantamiseen tarvitaan kolmatta tärkeintä probiootti bakteeria: Laktobacillus bulgaricus, jolloin olet pitkällä turvallisella antibiootti-kuurilla! Jolloin muutamassa kuukaudessa laktoosia pilkkovan laktaasientsyymin tuotanto normalisoituu, jolloin sinun ei tarvitse enää välttää laktoosia!
Kun potilas nauttii laktoosipitoista tuotetta, niin laktoosi pilkkoutuu ja imeytyy verenkiertoon. Probiootti bakteerit korvaavat laktaasi-entsyymin monipuolisemmin ja halvemmalla kuin lääkinnällinen laktaasi-entsyymi.
Laktaasi-entsyymin tuotanto:
- Maitohappobakteerit(25%),
- Haima(25%) ja
- Sylkirauhaset(50%).
Laktoosi-intoleranssista paraneminen vaatii kolmen tärkeimmän Probiootti bakteerien päivittäistä syömistä keskimäärin noin 12-kuukauden ajan!
1.(1.)Lactobacillus asidophilus - jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria/vrk.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus - jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria/vrk.
3.(7.)Bifidobacterium - jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria/vrk.
- Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootit - joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on alle 12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella “antibiootti-kuurilla”!
Nopein paraneminen on tapahtunut 1-kuukaudessa ja hitain(vaikein) paraneminen tapahtui vasta 24-kuukaudessa! Paraneminen edellyttää, että mhb.n syömisessä ei ole tehty virheitä**)!
*) Lue: “Kadonneiden elämää ylläpitävien Probiootti bakteerien arvoitus ja homeantibiootti”.
**) Lue: “Maitohappobakteerien käytössä tehdyt virheet”.- 6.Kysymys/Vastaus:
>>>6. Kysymys:
- Mistä minä noita mhb.ta sitten saan jos en voi käyttää rasvaista maitoa esimerkiksi laktoosi-intoleranssi n ja/tai maitoallergia n takia?
Vastaus:
- *)On eräs poikkeus jolla toimenpiteellä saatat kestää maitotuotetta: Tee kotiviiliä suoraan maitotilalta haettuun raakamaitoon, jolloin 24-tunnin hapattamisen jälkeen viilissä oleva Probiootti-bakteeri määrä on 256-kertainen aloitustilanteeseen nähden. *) Varoitus: Tätä toimenpidettä et saa tehdä jos sinulla on anafylaksian (=vakava allerginen reaktio) vaara!
- >>>>>>>>>>>>>>>>>>Jos et pysty käyttämään rasvaisia maito- ja/tai hapanmaito-tuotteita ollenkaan(katso edellinen kohta), niin ongelman voit ratkaista siten että syöt Probiootti-jauhekapseleita niin kauan (kuukausi–kuukausia!) että kestät maitotuotteita.
- Saat mhb.t syömällä Probiootti-bakteereita kapselissa, jossa on kolme tärkeintä bakteeria 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteerit joiden saantisuositus on 3×2-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootti bakteerit joita Probiootti(mhb)-tuote saa sisältää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 585060
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai544562Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas1224489Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?
Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san2941657- 811311
- 2281308
- 681265
- 305998
- 199930
Pääsit koskettamaan
Sellaista osaa minussa jota kukaan ei ole ennen koskettanut. Siksi on hyvin vaikea unohtaa sinut kokonaan.50820