Näin vaihdat salasanan

Hei käyttäjät!

Olemme saaneet käyttäjiltämme kyselyitä salasanan vaihdosta. Tässä on ohje salasanan vaihtoon ja unohtuneen salasanan palauttamiseen. Salasana on hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin.

Jotta voit vaihtaa salasanasi, sinun tulee kirjautua sisään Suomi24:ään. Voit kirjautua sisään kaikista Suomi24:n palveluista. Kun olet sisällä palvelussa, klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta löytyvää Omat tiedot -linkkiä. Kirjoita voimassaoleva salasanasi Nykyinen salasana -kenttään. Kirjoita tämän jälkeen valitsemasi uusi salasana sekä Salasana-kenttään että Vahvista salasana-kenttään. Tämän jälkeen sinun tulee hyväksyä ja tallentaa muutoksesi, mikä tapahtuu painamalla Lähetä-painiketta.

Jos olet ilmoittanut Omat tiedot -sivulla sähköpostiosoitteen, salasanan vaihdosta lähetetään aktivointilinkki tähän osoitteeseen. Aktivointilinkki on tietoturvasyistä voimassa vain 24 tunia. Osoite ei voi olla se sama Suomi24-osoite, johon olet vaihtamassa salasanaa. Jos sinulla kuitenkin on Sähköpostiosoite -kentässä Suomi24-osoite, johon olet vaihtamassa salasanaa, tyhjennä Sähköpostiosoite-kenttä tai lisää jokin toinen osoite. Salasana vaihtuu välittömästi tallennuksen jälkeen.

Mikäli olet unohtanut salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, voit saada ne klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa Unohtuiko tunnus tai salasana? -linkkiä. Unohtunut tunnus tai salasana voidaan palauttaa Omat tiedot –sivulla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjoita lomakkeen tyhjään kenttään käyttäjätunnuksesi ja paina lopuksi Lähetä-painiketta. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi alkuosa ennen @-merkkiä. Jos sähköpostiosoitteesi on esimerkiksi [email protected], käyttäjätunnuksesi on maijameikalainen. Jos sähköpostiosoitteesi on [email protected], käyttäjätunnuksesi on tauno1968. Saat vahvistuksen salasanan vaihdosta jäsentiedoissa ilmoittamaasi vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen. Uusi salasana tulee käyttöön, kun aktivoit sen klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa aktivointilinkkiä. Aktivointilinkki on tietoturvasyistä voimassa vain 24 tuntia.

Minkälainen on tietoturvallinen salasana? Salasassa ei tule käyttää selkokielisiä sanoja tai niiden johdannaisia. Salasanassa on hyvä yhdistää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita ja välimerkkejä. Merkkejä on hyvä olla vähintään kahdeksan. Suomi24:ssä käyttämääsi salasanaa ei tule käyttää missään muussa palvelussa. Esimerkki hyvästä salasanasta on gHt34*FtyL. Huonoja salasanoja ovat esimerkiksi Sa1asana ja Maija2011.

Suomi24:n käyttäjätuella tai ylläpidolla ei ole tietoa käyttäjien salasanoista, emmekä voi tietoturvasyistä vaihtaa tai palauttaa niitä käyttäjien puolesta.

Ystävällisin terveisin,
Mari
Suomi24

12

1495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wanha käytttäjä

      Wanha käyttäjä kommentoi, että yhdessä kohden oikaisette ohjeessa niin, ettei välttämättä käyttäjä tajua, että :

      Ruudulla pitää mennä paljon alaspäin ennenkuin kohta 'Vanha salasana', 'Uusi salasana' kaksi kertaa tulee. Siellä On tyhjät rivit, jotka ensin pitää löytää.

      Te neuvotte näin:
      "Kun olet sisällä palvelussa, klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta löytyvää Omat tiedot -linkkiä. Kirjoita voimassaoleva salasanasi Nykyinen salasana -kenttään. Kirjoita tämän jälkeen valitsemasi uusi salasana sekä Salasana-kenttään että Vahvista salasana-kenttään. Tämän jälkeen sinun tulee hyväksyä ja tallentaa muutoksesi, mikä tapahtuu painamalla Lähetä-painiketta."
      - Onhan tuo hyvä, mutta itseäni on aikoinaan kovin sekoittanut, että ruutuun tulee minun muut tietoni eikä salasanasta puhuta mitään... ennenkuin hissataan alemmaksi! (Muistaakseni, en nyt jaksa tarkistaa.)

    • OULULAINEN!

      No entäs kuinka sukat vaihdetaan ja kenen kanssa?

    • ou nou

      Enpä sitten tajunnut, että se aktivointilinkki vaihtoehtoisessa sähköpostissa pitää käydä aktivoimassa 24 h kuluessa. Näiden viimeaikaisten salasanavuotojen johdosta menin ja vaihdoin myös Suomi24:n salasanani, enkä enää muista uutta salasanaa. Onko enää mitään tehtävissä?

      • Hei ou nou,

        voit palauttaa unohtuneen salasanasi klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa Unohtuiko tunnus tai salasana? -linkkiä. Unohtunut salasana voidaan palauttaa Omat tiedot -sivulla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjoita lomakkeen tyhjään kenttään käyttäjätunnuksesi ja paina lopuksi Lähetä-painiketta.

        Saat vahvistuksen salasanan vaihdosta jäsentiedoissa ilmoittamaasi vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen. Uusi salasana tulee käyttöön, kun aktivoit sen klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa aktivointilinkkiä, joka on tietoturvasyistä voimassa vain 24 tuntia.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


      • kinesin ennätyskirja

        Onneksi olkoon, sait vastauksen ennätysajassa (alle 2 kuukaudessa)!!!

        Sun kannattaa lotota, jos vaikka hyvä tuuri jatkuisi!


      • ou nou
        suomi24 kirjoitti:

        Hei ou nou,

        voit palauttaa unohtuneen salasanasi klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa Unohtuiko tunnus tai salasana? -linkkiä. Unohtunut salasana voidaan palauttaa Omat tiedot -sivulla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjoita lomakkeen tyhjään kenttään käyttäjätunnuksesi ja paina lopuksi Lähetä-painiketta.

        Saat vahvistuksen salasanan vaihdosta jäsentiedoissa ilmoittamaasi vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen. Uusi salasana tulee käyttöön, kun aktivoit sen klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa aktivointilinkkiä, joka on tietoturvasyistä voimassa vain 24 tuntia.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        Haista Mari paska, ei toimI!

        sensijaan tee tämä, koska palvelimme on käyttöön liian rämä.

        Jospa nyt luupää menisit ja bannaisit Ateismi sekä Maailman menoa forumia häiriköivän hullun, joka on tehnyt tätä jo kaksi vuotta.

        tai sanon tunnuksei irti ja palautan yhteistyötahoiltanne tilaamani tuottet, jotka löysin teidän sivuiltanne...

        luetteko edes koskaan palautteitanne? Tässä teille suoraa palautetta, jota pyysitte. No kaunisteltuna kyllläkin koska ette te ylläpidon ääliöt tajua edes ironiaa.


    • Ei onnistu noin

      "Jotta voit vaihtaa salasanasi, sinun tulee kirjautua sisään Suomi24:ään. - sanoo Mari"

      Mutta minä vaan kysyn, että miten voi kirjautua sisään Suomi24:ään, jos ei muista salasanaa?

      • ...

        Onnittelut, nyt on kuukausi täynnä eikä vastausta.!


    • JRPLITH

      HEI,
      NYT EN PÄÄSE OMALLE SÄHKÖPOSTILLE, KUN ILMOITTAA ETTEN OLE VAHVISTANUT REKISTERÖINTIÄNI ????
      TÄMÄ SÄHKÖPOSTINI ON OLLUT KÄYTÖSSÄ KOHTA 10 VUOTTA....
      MIHIN SE YHT´ÄKKI VOI KADOTA ???
      ODOTAN PIKAISTA VASTAUSTA, KUN ON TÄRKEITÄ VIESTEJÄ KÄSITTEILLÄ !!!

      EMAIL: [email protected]
      GSM: 0500823577

    • akle

      Miten silloin salasana vaihdetaan, jos kirjautuneena omaan s-postiin ei Omat tiedot - linkkiä löydy mistään?
      Eikä vastausta palautteeseenkaan saa.

    • unohtunut tai ei ...

      Miksi tässä pidetään tätä unohdetun salasan vaihto-ohjetta se ei toimi. Kun kenttään kirjoittaa "maijameikäläinen"@suomi24.fi niin tulee ilmoitus, "maijameikäläinen"@suomi24 tunnusta ei löydy.

      Mitä siihen kenttään pitää kirjoittaa???????????????????????

    • Eetvaarti

      No mites se salasana vaihdetaan siinä tapauksessa, jos se sähköposti ei ole enää käytössä jonka antoi silloin, kun rekisteröityi Suomi24:n sähköpostiin ensimmäistä kertaa? Eli jos tilaan uuden salasanan, niin se "menee" jo lakkautettuun sähköpostiosoitteeseen ja sitähän ei pysty lukemaan :(

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      375
      4397
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      282
      2463
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      140
      1759
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1534
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1453
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1295
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1196
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      39
      1132
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1050
    Aihe