Miten saa raputytön lämpimään?

Kauris tarkkailee

Ihan kaikkee sellasta pientä "huomaamatonta" mistä ravut tykkää? Nyt on aivan loistava ihminen kyseessä ja mie haluun sen!

6

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • belliina_69

      Tämän raputytön huomion saa kun tekee pieniä eleitä jotka osoittaa että mies ajattelee minua ja hyvinvointiani..siis ihan käytännön jutuissa, esim, auttamalla nostamaan raskaan kantamuksen hyllyyn, tai ojentamalla rätin kun kaadan maitoa pöydässä (tämä porukassa) tai auttamalla tietokoneen kanssa joka reistailee..siis ihan mitä tahansa tuollaista pientä jonka mies tekee vapaaehtoisesti ja OMA-ALOITTEISESTI minun puolestani saa minut ehdottomasti kiinnittämään huomioni siihen mieheen. Toinen asia johon kiinnitän huomioni on se että mies oikeasti kuuntelee mitä sanon esim., isommassa porukassa ja reagoi siihen tilanteeseen sopivalla tavalla esim. nauramalla jos sanon jotain hauskaa..Se kertoo minulle että tämä mies oikeasti on kiinnostunut siitä mitä mielessäni liikkuu ja mielellään myös kuuntelee minua. Nämä asiat kyllä mielestäni tehoaa naiseen kuin naiseen, ei tarvitse olla rapu tykätäkseen tuollaisista huomionosoituksista.. :) Niin ja yksi asia vielä, kehu häntä vähän niin kuin ohimennen, mielellään sellaisessa tilanteessa jossa olette vain kahdestaan kuulolla, älä liioittele ettei hän luule että vain imartelet!Se saa hänet varmasti arvioimaan sinut uudessa valossa.. onnea metsästykseen! :)

    • Kauris tarkkailee

      Entäs mistä minä huomaan jos sillä on jo lämpöä tännepäin? Kauriina pelaan aina varman päälle enkä upporikasta tai rutiköyhää.

      • Rapunen

        No me rapuset olemme huomion kipeitä. Ainakin minä, mutta muista liika on liika. Ravut osoitavat ihastuksenssa yleisin hymyilyllä ja vilkuilulla. Olemme pomotavia mutta myös villejä naisia. ;))


      • myös kauris
        Rapunen kirjoitti:

        No me rapuset olemme huomion kipeitä. Ainakin minä, mutta muista liika on liika. Ravut osoitavat ihastuksenssa yleisin hymyilyllä ja vilkuilulla. Olemme pomotavia mutta myös villejä naisia. ;))

        Te ravut voitatte vaikka kenen sydämen puolellenne. Tiedän yhden ravun, joka on vain hyvin vaatimattomasti koko pallon kaunein ja ihanin taruolento, mitä mä tiedän. Ei ole kyllä kävelly vastaan toista sellaista. Se rapu on ihan omassa luokassaan mun silmissä :) Kukaan toinen ei pääse edes lähelle sitä.

        Se on vain harmi, että sama tunne ei ole molemminpuolinen. Vaikka on hymyilly ja narahtanu vilkuilustakin. Ehkä se on hyvä näin. :)


    • Niglass

      Haluan tutustua naisiin, jotka on kauriita, härkiä, rapuja tai skorppioneja. Oon niin flipannu tähän juttuu messii et mun on pakko saada tutustua. Sitte taisin vielä lukasta jostaan, että aurinko määrittää sen perushoroskoopin, sitte kuu määrittää jonkun lievemmän piirteen. Eli oiskohan parasta kalalle nyt saada härkä, jossa on rapua. Tai jotain tohon suuntaan :D. Ilmoittautukaa!!

    • 14+14

      no en osaa heittää tähän yleistä millä mun huomion sais kiinitettyy.. hmm se aina riippuu niin monesta tekijästä! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3846
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3300
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      108
      3110
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2434
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1562
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      27
      1460
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1195
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      20
      1089
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1033
    Aihe