Miten saa raputytön lämpimään?

Kauris tarkkailee

Ihan kaikkee sellasta pientä "huomaamatonta" mistä ravut tykkää? Nyt on aivan loistava ihminen kyseessä ja mie haluun sen!

6

351

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • belliina_69

   Tämän raputytön huomion saa kun tekee pieniä eleitä jotka osoittaa että mies ajattelee minua ja hyvinvointiani..siis ihan käytännön jutuissa, esim, auttamalla nostamaan raskaan kantamuksen hyllyyn, tai ojentamalla rätin kun kaadan maitoa pöydässä (tämä porukassa) tai auttamalla tietokoneen kanssa joka reistailee..siis ihan mitä tahansa tuollaista pientä jonka mies tekee vapaaehtoisesti ja OMA-ALOITTEISESTI minun puolestani saa minut ehdottomasti kiinnittämään huomioni siihen mieheen. Toinen asia johon kiinnitän huomioni on se että mies oikeasti kuuntelee mitä sanon esim., isommassa porukassa ja reagoi siihen tilanteeseen sopivalla tavalla esim. nauramalla jos sanon jotain hauskaa..Se kertoo minulle että tämä mies oikeasti on kiinnostunut siitä mitä mielessäni liikkuu ja mielellään myös kuuntelee minua. Nämä asiat kyllä mielestäni tehoaa naiseen kuin naiseen, ei tarvitse olla rapu tykätäkseen tuollaisista huomionosoituksista.. :) Niin ja yksi asia vielä, kehu häntä vähän niin kuin ohimennen, mielellään sellaisessa tilanteessa jossa olette vain kahdestaan kuulolla, älä liioittele ettei hän luule että vain imartelet!Se saa hänet varmasti arvioimaan sinut uudessa valossa.. onnea metsästykseen! :)

  • Kauris tarkkailee

   Entäs mistä minä huomaan jos sillä on jo lämpöä tännepäin? Kauriina pelaan aina varman päälle enkä upporikasta tai rutiköyhää.

   • Rapunen

    No me rapuset olemme huomion kipeitä. Ainakin minä, mutta muista liika on liika. Ravut osoitavat ihastuksenssa yleisin hymyilyllä ja vilkuilulla. Olemme pomotavia mutta myös villejä naisia. ;))


   • myös kauris
    Rapunen kirjoitti:

    No me rapuset olemme huomion kipeitä. Ainakin minä, mutta muista liika on liika. Ravut osoitavat ihastuksenssa yleisin hymyilyllä ja vilkuilulla. Olemme pomotavia mutta myös villejä naisia. ;))

    Te ravut voitatte vaikka kenen sydämen puolellenne. Tiedän yhden ravun, joka on vain hyvin vaatimattomasti koko pallon kaunein ja ihanin taruolento, mitä mä tiedän. Ei ole kyllä kävelly vastaan toista sellaista. Se rapu on ihan omassa luokassaan mun silmissä :) Kukaan toinen ei pääse edes lähelle sitä.

    Se on vain harmi, että sama tunne ei ole molemminpuolinen. Vaikka on hymyilly ja narahtanu vilkuilustakin. Ehkä se on hyvä näin. :)


  • Niglass

   Haluan tutustua naisiin, jotka on kauriita, härkiä, rapuja tai skorppioneja. Oon niin flipannu tähän juttuu messii et mun on pakko saada tutustua. Sitte taisin vielä lukasta jostaan, että aurinko määrittää sen perushoroskoopin, sitte kuu määrittää jonkun lievemmän piirteen. Eli oiskohan parasta kalalle nyt saada härkä, jossa on rapua. Tai jotain tohon suuntaan :D. Ilmoittautukaa!!

  • 14+14

   no en osaa heittää tähän yleistä millä mun huomion sais kiinitettyy.. hmm se aina riippuu niin monesta tekijästä! :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   314
   3702
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   268
   2125
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   101
   1463
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1363
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   93
   1348
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1217
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1208
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   1044
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   49
   1038
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   65
   924
  Aihe