Olipa nätti näky kun keskellä marraskuun päivää näimme 5 metsäkaurista syömässä niityllä. Eihän ne harvinaisuuksia ole, mutta Pohjois-Karjalan pohjoisosissa ei sentään aivan joka paikassa niitä näe. Ja päivääni piristi lisää kun ylitseni lensi teeriparvi. 40-50 yksilöä ainakin uskoisin olleen. Olen toki tuon teeriparven nähnyt aiemminkin. Osaisiko joku sanoa, että kuinka isolla alueella tuo lintuparvi näin syksyisin liikkuu?
Kauriit
lintufani57
151
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
teeri aika suppealla jopa kilometrin alueella elää jos ruokaa riittää.Asettuu koivikoihin syksyllä missä urpuja.