Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Joskus jos pääsisimme matkustelemaan niin minne ja miksi?

Hakkeliini90

Hei kaikille!

Vaikka olen vasta 21-vuotias niin olen alkanut tehdä suunnitelmaa elämälleni mitä kaikkea haluan kokea, nähdä, kuulla ja tuntea. Nyt vaiheessa olisi matkailu. Ja ikinä en ole muuta kuin Ruotsissa käynyt. En usko, että minulla ja miehelläni tulee olemaan rahaa hirveästi tulevaisuudessa minun henkilökohtaisesta sairaudestani johtuen mutta sairaus ei kuitenkaan estä minua matkustelemasta yhtään mihinkään. Sen sijaan haluaisin päästä edes kolmeen eri maahan elämässäni. Italia on aina ollut eräs suosikkini johtuen sen kulttuurista, nähtävyyksistä ja ruuista. Mutta kertokaapas te, hyvät lukijat, kolme parasta matkailukohdetta ulkomailla ja perustelut. Ei tarvitse välttämättä olla itse edes käynyt kyseisissä maissa mikäli tietää niistä jotain mikä oman mielenkiinnon herättää.. En haluaisi käydä kaikkia maailman maita läpi netistä ja lukea millaista on missäkin :) Mutta itse olen Italian lisäksi ajattelut Australiaa ja mieheni haluaisi palmujen alle lepäämään sekä johonkin missä kiipeillä tai vaellella mutta kuitenkin opas mukana. Ja Islannin kuumat lähteet ovat hänestä ihan must juttu :) ..mikäli lottovoitto joskus tulisi tai muuten vain saisi ylimääräistä rahaa (ja paljon) niin hommaisin vaikka henkilökohtaisen oppaan ja kiertäisin maapalloa ympäri vaikka loppu elämäni.. Mutta siis top 3 maata ja miksi?

P.S. Kertokaa myös yksi Suomessa oleva paikkakunta joka on ihan pakko nähdä :D

5

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ertyuhgfd

      Itselleni Israel on ehdoton ykkös kohde.
      Se on todellinen kansojen sulatusuuni. Kesäaikaan Välimeressä uinti. Keväällä tai syksyllä Kuolleessameressä kelluminen. Pohjoisen vuorilla patikointia ja ehdoton suosikki laavaperäisillä vuorilla hevosratsastus.
      Jerusalemissa vanhoilla kivetyksillä käyskentely , ja Itkumuuri.

    • Vilukissa:_

      Italia on minustakin ihan mielenkiintoinen paikka, joka pitäisi nähdä. Lisäksi haluaisin ajaa junalla Venäjän läpi Kiinaan ja käydä USA:ssa. Suomessa haluaisin käydä Utsjoella. Jos en asuisi Helsingissä niin Helsinki pitäisi kyllä nähdä myös. Kulttuuriin ja yleissivistykseen kuuluu myös mennä ainakn kerran laivalla Tukholmaan ja käydä katsastamassa naapurimaitten pääkaupungit myös.

    • jdjfdföld

      Aloitus saattaa olla provo mutta kerron silti oman näkemykseni niille jotka rahatilanteen vuoksi eivät tahdo päästä reissuun. Kannattaa hyödyntää halvimmat hinnat ja matkustaa paikkoihin, joihin pääsee halvoilla lennoilla ja joissa hotellimajoitus on kohtuuhintaista. Mielikuvat ja todellisuus eivät aina vastaa toisiaan vaan tylsiksi ja värittömiksi kuvitellut paikat tuottavat positiivisen yllätyksen.

      • Avoimin mielin

        Tässä on kyllä perää. Loppujen lopuksi se on ihan itsestä kiinni, miten jonkun paikan kokee. Siihen toki vaikuttaa moni asia, oman mielentilan lisäksi, kuten sää, ja ne ihmiset, joita sattuu kohtaamaan.


    • travelbag

      Makuasia, vaan Intia kiehtova maa. Itse en ole kaynyt, viela unelmana. Poikani sita ylista maasta taivaaseen kaytyaan muutaman kerran, seka etelassa seka pohjoisessa .

      Toinen Marokko, joka tarjoaa kaikille jotain erikoista, siella voi uida, kayda aavikolla, tai hiihtaa. Vaikkakin kallis maa se on kylla sen vaartti. Vieraanvaraisuus on aivan omaa luokkaansa. Turistit tervetulleita kaikki, kukaan ei katso karsaasti.

      Italiassa Venetsia ei veda vertojaan millekaan muulle kohteelle. Ja tuoreet maistuvat pastaruoat !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe