Miten Naapurien kissoista eroon?

Reinoksi

kissoista nätisti eroon ampumatta?

12

2650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osta sellasta kissankarkotetta. En tiiä toimiiko mutta kokeile? suihkutetaan paikkoihin minne et halua ylimääräisiä kisuja pomppimaan. ja sitä saa ihan normaaleista suht isoista ruokakaupoistakin sieltä osastolta missä myydään muitakin elukoitten juttuja, pantoja ja leluja ja nameja yms :)

    • näin meilläpäin

      Pyydystä kissat loukulla ja kuskaa löytöeläinkotiin.

    • ni

      Vaihda maisemaa ja muuta muualle.

    • katitkuinluonnonlait

      Vaeltelevien kattien pihalta eristämisen voi estää vaan rautalankaverkko. Sen verran laiska ja mukavuudenhaluinen katti on ettei se hyppä yli 0.50 m verkostakaan.
      Itse yhtä laiska tuota tekemään. Katit maraa aikansa pihoilla, sit ne rauhottuu.

      Auton peritän aina talliin, etteivät renkaita ruiski merkkaushajuineen. Ne kai tietävät, ettei niiden kusi haise kuin päivän, siks ne ruikkii joka päivä "reviireillään".

    • meidänkolli

      Aivan ihmeissäni kissojen karkoitusjauheen tehosta. Kun sitä sirottelee iltaillan jälkeen pihan kulkureiteille, ne luovuttavat. Menevät pihoihin, joissa ei ole hajusteita.

      Luulisin, ettei kolleilla käy enää "flaksi" kattinaaraiden maailmassa. Siinä rautakaupassa myytävässä pakkauksessa on 2 jauhepussia. Se riittää koko kevättalveksi.

    • kissojenomistajille

      Ihan näin yleisenä heittona..

      Miksi sen, kuka EI OMISTA kissaa, on tuhlattava rahat pitääkseen MUIDEN kissat pois tontiltaan/varastoistaan jne?

      Tätä ihmettelen syvästi, kissan OMISTAJAT eivät ota lainkaan vastuuta ja kuvittelevat olevansa muiden yläpuolella ja pitävät hyväksyttävänä kissojensa ulkoilua ("ei se mihinkään lähde"/"ei se mitään tee/tapa"). Ja se, että asuu maalla, ei mielestäni ole silti oikeutettu kisaa pitämään irti jos naapurit ovat vähänkää lähellä (kuten minulla). Kissan reviiri voi olla uskomattoman laaja etkä todellakaan voi mennä vannomaan, etteikö kissa tontiltasi mihinkään lähde, jos et sitä vahdi jatkuvasti. Eihän koiriakaan saa pitää irti. Lisäksi metsästyslaissa sanotaan, että kissaa voidaan pitää villiintyneenä (ja näin sen saa myös ampua jos tulee tontille ja lähin talo ei ole muistaakseni 100m säteellä), jos se metsästää ruokansa itse. Moniko kissa jättää tappamatta pikkujyrsijän?

      Minulla on ollut kissoja ja ne on kyllä kivoja otuksia, kunhan eivät vieraat kisut tule pihalleni. Edellisessä talossani kissa ruikki pihavarastossa polttopuut käyttökelvottomaksi yli sadan euron edestä ja nyt on pihasauna (joskin purkutuomion aikaa sitten saanut) kissan kusen hajuinen ja kylän kissojen majapaikkana oli talvella tassun jäljistä päätellen. Ja kyllä, se kusi haisee enemmän kuin päivän, varsinkin matalapaineessa. Juu kiva on että tappaa hiiret ja myyrät, mutta en halua sitä kusen hajua. Tiedän, kenen pihalla pyörivät kissat on ja olen asiasta maininnut, naapurini vain tuhahtaa asialle vaikka olemme hyvissä väleissä. Olen myös sanonut, että jos koirani osuu napit vastakkain kenen tahansa kissan kanssa omalla pihallani, en koiraa tule repimään irti kissasta jos tilannetta edes ylipäätään satun näkemään. Jos ei olla minun pihalla, pidän koirani kyllä aisoissa kissan kanssa kohdatessamme. Se on minun vastuu. Missä kissan omistajan?

      Kissan omistaja laskee kissansa AINA OMALLA VASTUULLAAN ja vain itseään voi syyttää, jos kissa joutuu petojen suuhun, auton alle tai sille tapahtuu jotain.

    • hihihihihiiiiiiii ;)

      hanki valeriantippoja, ruiski niitä vihamiehesi talon kivijalkaan, kaikki kissat ovat siellä noin 10 neliökilometrin laajuiselta alueelta vuorokauden kuluttua

      • Naurava nainen

        Voi että olen saanut nauraa näitä kommentteja


    • minna j

      Ota itselles kissa ,se kyllä pitää huolen jotteivat vieraat kissat tule tontille. Itselläni on 8 kilon Main Gom kolli ,ei tule vieraita kissoja

      • jffbgudvg

        Kaveri vei naapurin mummon oven eteen kissan paskat pihaltaan ja soitti ovikelloa. Kissat pysyny kurisaa sen jälkeen


    • eläinparat

      Itsekin pidän kissoista, mutta en ymmärrä miksi jonkun tarvitsisi kestää kissojen tuhoja pihallaan? En kannata kattien ampumista, sillä eivät kissat mitään väärää siinä tee vaan ne pihoille vapaaksi kuljeskelemaan laskevat omistajat.

      Taannoin oli myös tapaus Hämeessä, että nainen oli päästänyt koiransa vapaaksi ja koirat olivat karanneet. Ne karanneet haukut olivat sitten sattuneet jonkun lammasaitaukseen ja alkaneet raatelemaan lampaita. Lampaiden omistaja oli ampunut useita kertoja haulikolla ilmaan ja yrittänyt hätyyttää koirat lampaidensa kimpusta. Mikään ei ollut tepsinyt ja mies oli päätynyt ampumaan omille maillensa vapaana juoksennelleet koirat.

      Sanomattakin selvää, että tästä syntyi kauhea mekkala. Osa ihmisistä leimasi koirat ampuneen isännän eläinvihaajaksi etc. Itse olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että isäntä varmasti teki kaikkensa ja suojeli vain omia eläimiään. Jos jotakuta koirien kuolemasta pitää syyttää on se koirien omistaja! Hän itse tapatti koiransa vastuuttomuudellaan kun päästi ne irti. Mutta taitaa järkevintä tässä tapauksessa antaa olla syyllistämättä ja todeta, että todella ikävä surkeiden sattumusten sarja!

      Sama pätee kissoihin. Kissoista onneksi harvemmin on mittavaa harmia, niin että kannattaisi niitä alkaa kenenkään syystä lahtaamaan. Kuitenkin jokainen kissanomistaja voi katsoo syyllistä peilistä mikäli oma lemmikki kuolee reissuillaan, kun koskaan ei tiedä millaista väkeä kissa matkoillaan kohtaa.

    • rapukausi hoitaa..

      Älä huoli, Reino, rapukausi niitä aina verottaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe