Kokemuksia Splash Tropicana Sea Beach-hotelli - Sharm el Sheikh

matkaa suunnitteleva

Onko kukaan käynyt hotellissa, kokemuksia?

24

945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ollaantyytyväisiä

      Moi

      Palattiin pari viikkoa sitten ja tykättiin. Hotelli oli kiva joskin hieman sivussa keskustasta. Me kyllä viihdyttiin ihan hotellialueella ja vesipuiston puolella.
      Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Housunnappi kiristää aika lailla!
      Muut matkailijat tuntuivat olevan brittejä.
      Mentäisiin uudelleenkin, suosittelen!

    • --------------------

      Onko muilla kokemuksia hotellista? Perheemme on lähdössä ko. hotelliin tammikuun lopussa,lapset ovat 4 ja lähes 6 vuotiaat. Mites tuon Egyptin vitsaus vatsatauti, onko ollut kun olette olleet tässä hotellissa? Vinkkejä reissuun muutenkin kaipaisin :) Vaikka ihan perinteinen - ja arvostelu

    • ....___....

      Eikö kukaan ole kaynyt????

    • fonsdfgn

      Sama täällä kiinnostaisi.
      Tai no ei sillä väliä enää ole, helmikuun alussa sinne kuitenkin menossa.

    • emilja

      Onko kokemuksia kyseisestä hotellista? Lähtö sinne helmikuun lopussa. Jos löytyy joku joka on käynyt voisin kysellä muutamia juttuja... =)

    • Reissaajat

      Kokemusta on viikon ajalta tammikuussa. Hotellialue, viheralueet ja hiekkaranta olivat todella siistejä. Miehiä oli partioittain aluetta siivoamassa ja huoltamassa.
      Kävelimme rannan kävelyväylää ainakin 5 kilometrin matkan, ja täytyy sanoa että tämän hotellin viher- ja allasalueet olivat kaikkein fiksuimman näköiset.
      Mereen ei ollut asiaa. Vaikka ranta-alue on siisti, on uimaranta käyttökelvoton.
      Ranta on laavakiven peitossa ja katseltiin kun jotkut kävelivät 100 metrin päähän rannasta ja vettä oli polviin saakka. Joillakin hotelleilla oli pitkiä laitureita mutta tällä hotellilla ei.
      Huoneet ja kylppärit olivat tosi tilavia. Siivoojamme Mohamed oli liiankin aktiivinen. Siivous oli ok, luuttusi joka päivä huoneen parveketta myöten.
      Ensin hoidettiin siivous, toisella reissulla tuotiin pyyhkeet, kolmannella vesi jne. Välillä ihmeteltiin että kummat huoneessamme asuu, me vai Mohamed.
      Sitten vaal lätkää ovenkahvaan roikkumaan niin sai olla rauhassa.
      Se vaan ihmetytti että hotellin ilmoitettiin olevan vain muutaman vuoden vanha mutta esim kylppäri on valmiiksi vanhan näköinen.
      Ruokaa oli tarjolla paljon ja erityyppistä. Ei mitään gourmet-elämyksiä vaan sellaista käypää monelle sopivaa. Mikään ei lopu kesken, vaikka jotkut hamstraamista harjoittivatkin. Hotellin kiinalaisen voi mielestäni jättää väliin.
      Italialainen on jotakin italialaiseen suuntaan mutta ei kuitenkaan. Hyvä puoli on se että nämä tilausravintolat ovat rauhallisempia kuin buffan hullunmylly.
      Paikalliset juomat ovat sitten tosi paikallista. Viiniä ei saa muuta kuin ruokailujen yhteydessä, mutta ei se mitään. Ovat niin kamalan makuisia että ei haittaa. Kun tilaat drinksun niin kaikki on tehty samaan pontikkaan. Mehut ja hiilihapottomat limut vain vaihtuvat. Kannattaa poiketa lentoaseman Duty free:ssä ja ostaa omat liemet jos niitä kaipaa. Olutta joi kyllä janoonsa.
      Sillä viikolla kun olimme matkalla, puolet asiakkaista oli venäläisiä, puolet yhteensä muita kansallisuuksia. Itänaapureita olisi vähempikin riittänyt mutta eihän niille asiaille mitään voi.
      Hotellin sijainti oli sivussa mutta takseja ja jalla-busseja on aina tarjolla.
      Hotellilla oli parvi erimaalaisia henkilöitä jotka pitivät lasten kerhoa ja järjestivät iltaohjelmaa. Parina iltana kun katsot, olet kaikki nähnyt.
      Vesipuisto oli pettymys. Altaita ei lämmitetty ennakkotiedosta poiketen.
      Henkilökunta oli kohteliasta ja teki parhaansa että asiakkaat viihtyisivät.
      Viikko oli ihan sopiva aika ottaa altaalla aurinkoa ja levätä.
      Pyyhepojat laittavat punkkasi valmiiksi minne haluat.
      Hotellissa moni asia oli kuitenkin hyvin vaikka kaikki ei viimeisen päälle ollutkaan. Kokemusten joukkoon.

    • :_________________

      Hyvin paljon samanlaiset kokemukset kun yllä. Täytyy sanoa, että itselläni oli suuremmat odotukset hotellista, kun mitä se sitten olikaan.

      Buffet oli kuin koulun ruokailusali, hirveä meteli. Ruokaa oli riittävästi vaikkei se kummoista ollutkaan. Juomat tarjoiltiin pienistä muovimukeista päivisin ja illalla sitten pienistä laseista.

      Tuo allas-alue/vesipuisto oli pettymys juurikin tuon veden lämmön takia :(

      Venäläisiä on aika paljon ja he käyttäytyvät ,noh venäläisittäin... Kiilataan, pissatetaan lapset altaan reunalle(altaaseen), viedään aurinkopedit, jos käyt hetken jossain yms.

      Henkilökunta oli useimmiten mukavaa ja asiallista, kovasti yrittivät tehdä parhaansa.

      Hotellilta pitkä matka kaikkialle, vaikka ei tuolla Nabq Bayssa oikeen mitään ollutkaan.

      Ainiin, hotellin järjestämä bussikuljetus oli fiasko. Eivät noudattaneet hotellin sopimis hintoja eivätkä myöskään olleet paikalla silloin kun olisi pitänyt.

    • emilja

      Te, jotka olette vasta hotellissa olleet: eikö altaita tosiaan oltu ollenkaan lämmitetty?? kummallista! tarkeniko niissä sitten yhtään uida? Voi harmi, kyllä pieni poika pettyy jos ei uiminen ja laskeminen onnistukaan.... =(. Entäs nuo huoneet, oliko teillä 2 h huone vai perhehuone? Me ei saatu enää perhehuonetta ja meitä on 2 aik, leikki-ikäinen ja vauva menossa tuohon 2 h huoneeseen, mitenköhän tilava se mahtaa olla..? Matkatoimistosta kyllä sanoivat, että paikan päällä voi vielä yrittää vaihtaa isompaan huoneeseen, jos on vapaana. Entäs vielä, miten tuo tippikulttuuri tuossa hotellissa? Kiitos jos viitsitte vastata! Meillä lähtö parin viikon päästä, hyvillä mielin lähdössä kuitenkin =)

      • Reissaajat

        Hei!
        Kahden hengen huone on tosi tilava, pienen yksiön luokkaa, ainakin meillä.
        Lämmitettynä oli vain allas jossa vesijumpat olivat.
        Ei tullut uitua koko viikon aikana. Altaiden vesi jäätävää.
        Jotenkin jäi sellainen käsitys että joku juttu oli niin pahasti paukahtanut että vesipuistoon ei altaisiin lämmitystä saada. Kyllä siellä jotkut kuitenkin laskivat.
        Siivoojalle tippi viikon lopuksi. Huomattiin että esim. tarjoilijoille pari euroa silloin tällöin paransi palvelua. Hauskaa Lomaa!


    • emilja

      Hei! Palattiin eilen hotellista ja kokemus oli hyvä! Ei saatu vaihdettua huonetta kun perhehuoneita ei ollut vapaana mutta mahduttiin oikein hyvin tuohon tavalliseenkin huoneeseen. Huone oli tilava ja se pidettiin siistinä, muutaman kerran loman aikana siivooja ilahdutti meitä pyyhetaideteoksilla. Totta on, että vesipuiston vesi on kylmää. Oppaan kertoman mukaan lämmityslaite on särkynyt ja hotelli ei halua sitä korjata koska turismi on tällä hetkellä laskussa Egyptissä johtuen ainakin osittain poliittisesta tilanteesta. Me kuitenkin oltiin vesipuistossa useita kertoja, lämpimällä ilmalla viileään veteen tottui nopeasti ja liukuja oli mukava laskea. Henkilökunta oli ystävällistä ja pitävät kovasti lapsista. Sen kokoiseen hotelliin toki mahtuu monenlaista henkilökuntaa ja osa oli töykeämpiä, mutta suurin osa aivan ihania ihmisiä. Tippiä jätettiin silloin tällöin siivoojalle, tarjoilijoille ja lempibaarimikolle joka teki meille aivan ihania drinkkejä =). Tykättiin viihdetiimistä joka järjesti monenlaista ohjelmaa päivällä ja iltaisin, osallistuttiin moniin ohjelmiin. Käytiin myös muutamia kertoja kuntosalilla joka oli ihan ok sekä kerran hieronnassa. Hieronta oli hyvä mutta kallis. Rantabulevardi oli ihana kävellä, tehtiin siellä aamulenkkejä. Ruoka oli yllättävänkin hyvää ja valikoimaa runsaasti! Kahden viikon loman lopuksi toki alkoi jo hieman kyllästyttää ja ruisleipää tuli ikävä. Mitään vatsatauteja tai muita ongelmia ei meille tullut. Kaikki meni tosi hyvin ja voitaisiin ajatella lähtevämme sinne joskus uudestaankin! Jos joku haluaa kysellä tästä hotellista niin vastaan mielelläni =)

      • Lomaa odotellessa

        Heipsan. Meillä olisi suunnitelmissa lähteä ko hotelliin ensi helmikuussa. Kuinka monta mäkeä siellä on isommille lapsille,10 ja 13 vuotiaat lapset? Kuvien mukaan siellä olisi useampi iso mäki. Oliko muuta kivaa aktiviteettiä lapsille? Hotellin infon dekä matkakohde infon mukaan ostoksille ja pitkälle shoppailu kadulle olisi matkaa muutama sata metriä, mutta joku aiemmin kommentoi että joka paikkaan on pitkä matka??


    • we

      Mekin oltiin helmikuussa viikko ja tykättiin itse hotellista paljon. Animation team ei oikein sykähdyttänyt.... varsinkin lentopalloa vetänyt pitkä italialainen poika oli jotenkin töykeä. Mies oli kerran pelaamassa ja se poika yritti yksin pelata koko kentän puolesta, selvästikin oli hyvä pelaamaan mutta eikö tarkoitus ole antaa lomalaisten pelata ja harrastaa liikuntaa eikä itse olla pääosassa?? Lisäksi tuntui vikittelevän lähes kaikkia nättejä nuoria tyttöjä. Ylipäätään tuohon viihdepuoleen saisivat tehdä parannusta, muuten tosi hyvä hotellikompleksi!

    • fantsu

      Oltiin viikko hotelissa j ensimmäisenä päivänä totesimme,että 4 tähteä ei tälle hotellille kuulu. Joka aamu sai itse kattaa itselleen pöydän,kahvimukit,lautaset useimiten loppu,muovimukit ei kuulu 4 tähden hotelliin.Aurinkopedit,tuolit rikkinäisiä poikkeuksetta,jäätelöa sai kerran päivässä ja sekin oli sorbetti jäätelöä.Joka päivä ei suihkut toimineet,ilmastointi laitteet pitivät kamalaa meteliä. Olimme isommalla porukalla Finnmatkojen matkalla ja he eivät pystyneet järjestämään meile uutta hotellia.
      Jos joku etsii 2 tähden hotellia niin tämä on se,mutta 4 tähden hotellia tämä ei kyllä vastaa,en suosittele :(

    • love-egypt

      hei ! olen lähdössä kyseiseen hotelliin maaliskuussa ja haluaisin tietää, että onko hotellilta pitkä matka ostoksille? Toivottavasti joku vastaisi pian :)

    • TIPU1972

      Huhtikuun alussa ollaan perheen kanssa menossa kyseiseen hotelliin. Vuoden takaisista viesteistä luin, että altaita ei lämmitetty koska ilmeisesti laitteisto rikki. Onkohan vielä sama tilanne ?

    • iigipt

      Tripadvisorin sivuilla ainakin lukee että on lämmitetty allas sekä hotellilla että vesipuistossa. Viime vuonna kun olimme toinen allas oli kylmä, toinen lämmitetty, vesipuisto kylmä =(. Ostoksille pääsee jo heti hotellin ulkopuolelta, siitä alkaa muutamia kauppoja. N. 15 min kävelymatkan päässä on isompi ostosalue ja sitten Naama Bayn keskustaan meni joku ½ h bussilla/taksilla. Hotellilta oli bussikuljetuksia Naama Bayhin, hintaa en muista, oli joko tosi pieni tai sitten peräti ilmainen. Taksitkin halpoja.

    • vonkero

      Tropicana sea beach

      Siisti hotelli, mutta törkeä henkilökunta. Siivoojat ja tarjoiliat olivat ystäväälisiä, kun niitä vähän väliä tippasi. Respan käytös ja hotellin johdon käytös ihan törkeää.

      Sairastuimme hotellin ruuista koko perhe ja hotelli alkoi meitä syyttämään asiasta, että olemme tuoneet vatsataudin ja ripulin mukanamme Suomesta. Lisäksi hotellin johtaja sanoi, että pilaamme hänen hotellinsa maineen, että hän haluaisin sen nousevan aina 5 tähden luokkaan (näki varmaan unta).

      Kortit jätettiin tammikuun lopussa 2013 merkkeinen respaan, kukaan ei ole vielä saanut niitä suomessa, yli kuukausi kulunut. Heittivät roskiin, aivan varma.

      Keskusteltu asiasta Finnmatkojen kanssa ja ovat samaa porukkaa hotellin kanssa ja syyllistävät meitä yhtälailla, että oleme tuoneet suomesta vatsataudin mukanamme.

      HOTELLIN HYGIENIA PETTI TÄYSIN. Ruokaa on paljon mutta ei oikein uskaltanut enää syödä kokemamme jälkeen. Samalla pannulla paistetaan yli sata munakasta, pesemättä pannuja yms.Paikalliset asukkaat söivät ottimilla bufet pöydästä ja nyppivät koristeet ruuista. Ei ihme että yrjö lentää ja vatsa ripuloi.

      Perheestämme vaimoni ja 12 ja 20 v lapset joutuivat tiputukseen asti. Itse selvisin vuorokauden sairastelulla.

      Toki suomeen tultuani olin poikani kanssa 2 vk vielä ripulissa, sen verran pahoja ovat nuo Egyptin pöpöt. Yli 600 € meni Egyptissä lääkäriin ja Suomessa saman verran. Salmonella testit oli pakko ottaa, koska jatkui niin pitkään. Matkavakuutus ihan ehdoton tuonne mentäessä.

      Finnmatkojen oppaat olivat kohteessa ok, mutta suomessa asiasta keskusteltuamme matkastamme, niin Finnmatkojen johto hoiti asian törkeästi ja loukkaavasti. Kiistivät kaiken ja väittivät ensin, että olimme muka ainoat sairastuneet. Törkeää, hotellin lääkärillä oli suomalaisia ja muita kansallisuuksia jonossa hakemassa hoitoa pahaan vatsatautiin. Useita suomalaisia perheitä sairastui samaan aikaan ja samassa hotellissa. Finnmatkat syyttivät meitä samoin kuin Tropicana Sea Beach hotellin johtaja.

      Finnmatkat yrittivät kuitata asiaa 100€ lahjakortilla, (matkamme maksoi yli 3000€ ). Mukamas 4 tähden hotelli ja kaikki piti olla viimeisen päälle, ja paskat.

      Kysyinkin, että mihin voin palauttaa 100 € lahjakortin, kun emme sitä tarvitse.

      Teimme kaksi matkaa samalla kertaa Finnmatkoilla, ensimmäisien ja viimeisen.

      Hotelli ja Finnmatkojen toiminta oli pettymys. En voi suositella tätä kombinaatiota kennellekkään.

      • ei egyptiin koskaan

        Vastaavanlaista palvelua saa kyllä myös Tjäreborgilta. Olin tämän vuoden (2013) puolella Tjären matkalla Egyptiin. Lomani meni myös ihan pieleen sekä hotellin että Tjäreborgin puolesta.

        Tein reklamaation palattuani ja vastaus tuli kyllä nopeasti mutta kaikki mistä valitin oli minun omaa syytäni. Hotellissa ei ollut mitään vikaa, kukaan muu ei ollut sairastunut, opas oli toiminut aivan oikein, minä olin väärässä ym. ym.

        Matkatoimistoilla ei ilmeisesti päde se seääntö, että asiakaskin voi olla JOSKUS oikeassa.

        En pitänyt maasta enkä ihmisistä siellä joten kyllä minullakin oli kaksi matkaa samalla kertaa Egyptiin, eka ja vika.


      • sipuli9
        ei egyptiin koskaan kirjoitti:

        Vastaavanlaista palvelua saa kyllä myös Tjäreborgilta. Olin tämän vuoden (2013) puolella Tjären matkalla Egyptiin. Lomani meni myös ihan pieleen sekä hotellin että Tjäreborgin puolesta.

        Tein reklamaation palattuani ja vastaus tuli kyllä nopeasti mutta kaikki mistä valitin oli minun omaa syytäni. Hotellissa ei ollut mitään vikaa, kukaan muu ei ollut sairastunut, opas oli toiminut aivan oikein, minä olin väärässä ym. ym.

        Matkatoimistoilla ei ilmeisesti päde se seääntö, että asiakaskin voi olla JOSKUS oikeassa.

        En pitänyt maasta enkä ihmisistä siellä joten kyllä minullakin oli kaksi matkaa samalla kertaa Egyptiin, eka ja vika.

        Moikka! Kertoisin tuohon edelliseen sen verran että olimme myöskin helmikuun alussa kyseisessä hotellissa ja tykättiin siitä tosi kovasti lapsia meillä mukana kolme ja vanhin 9v. Vatsataudin saimme myöskin me ja suomessa todettiin virus peräiseksi ja sen taudin sai myös mieheni suomessa joka ei matkalla ollutkaan, ei vika tainnut olla hotlan ruuissa vaan turistien käsihygieniassa ruokailuun mentäessä. Sivusta seuranneena lähes jokainen joka ruokailemaan meni ei käyttänyt käsidesiä ja kaikki koskettelivat samoja ottimia, pöydässäkään desiä ei käytetty....... meilläkin sairastui lpset jotka koskettelivat joka paikaan... tippaan ihmiset siellä laitetaan liian herkästi....


    • Ei enää koskaan

      Eilen palattiin Egyptistä ja olimme tässä Tropical sea beach hotellissa.
      Tässä hieman meidän perheen (4 hlöä)kokemuksia.
      Vatsatautia ei saatu. Käytettiin omaa käsidesiä ennen ruokailua ja juotiin paljon. Pöpöt viihtyvät kuulema kuivassa elimistössä, joten sen takia nois kuumassa on juotava todella runsaasti.
      Ruoka buffassa oli monipuolista mutta ei mitenkään ihmeellistä. Jälkiruoat näyttivät ihanilta mutta eivät juurikaan maistuneet miltään. Hotellissa on 3 ns. ala carte ravintolaa: Kiinalainen (ei käyty), Italialainen (ruoka ihan hyvää) ja Arabialainen (ruoka myös hyvää). Italialaisessa sai listalta valita alkusalaatin, keiton, pääruoan ja jälkiruoan. Arabialaisesssa kaikille tuli sama meny.

      Henkilökunta oli jos jonkinlaista. Osa tervehti iloisesti ja osa porukasta oli nauttinut aamupalaksi muutaman sitruunan. Hyvää palvelua sai jos antoin tarpeeksi tipiä. En tiedä mistä syystä osa lomailijoista sai allasbaarista juomansa lasiin ja osa valkoisiin muovisiin kertakäyttö mukeihin, jotka tuulessa lentelivät pitkin pihoja ja altaita. Yksi baaripoika kyseli kaikilta meidän vieressä olioilta mitä haluavat juoda mutta meihin päin ei edes vilkaissut. Jos olisi meiltäkin kysynyt niin olisimme antaneet pientä tippiä mutta kun ei kelvanttu niin jäi ilman. Osasimme toki hakea juomamme ihan itsekin. Mutta täytyy sanoa että todellä törkeää käytöstä. Allaspojat innokkaina olivat pyyhkeitä levittelemässä ja senkin vain siinä toivossa että heille annetaan tippiä. Jotkut turistit sopivat jo illalla allaspojan kanssa missä he haluavat seuraavan päivän makoilla ja pojat varasivat paikan sieltä valmiiksi aamulla. Rahalla saa :)
      Huone siivoja tuli joka ilta kolkuttelemaan oven taakse ja joka kerta oli jotain unohtunut tuoda. Ja tämäkin käsi ojossa, josko sais jotain kahisevaa. Ruvettiin laittamaan "ei saa häiritä-lappu" ovenkahvaan heti kun tultiin huoneeseen, niin sai olla rauhassa.
      Hotellin ympäristö oli ihan kiva. Puutarhasta pidettiin kovasti huolta. Ranta oli matala ja siellä oli kiva kahlailla ja tutkia meren eläviä.
      Vesipuisto oli myös ihan ok. Meidän 11 ja 14 v pojat viihtyivät siellä hyvin. Altaiden vesi oli lämmöltää ihanan viilentävää. Vesipuiston puolella allasbaariin poika toi juomat kerran, mutta jos ei antanut tippiä ei tarjoillut sen jälkeen enää eli haimme tiskiltä juomamme itse.

      Muuten olisi varmaan ollut kiva hotelli mutta tuo tippien kerjääminen laski tasoa roimasti. Olisi kiva tietää paljonko tippiä olisi pitänyt antaa, jotta olisi saanut ystävällistä ja mutkatonta palvelua ?? Me annettiin silloin tällöin 5-20 puntaa, mutta tämä oli ilmeisesti liian vähän näille rosvoille!

      • hämmästynyt

        Olin kyseisessä hotellissa 18-25.3 ja kirjoittamasi perusteella ihmettelen, että olitteko edes samassa hotellissa!?! Meillä palvelu oli mahtavaa emmekä antaneet viikon aikana kertaakaan tippiä, eikä sitä kukaan edes pyytänyt! Saapuessamme olisimme antanee laukun kantajalle tippiä, mutta hän kieltäytyi siitä!

        Joka päivä meille tuotiin juomia vaikka emme edes pyytäneet, pyyhepoika varasi meille joka päivä paikat, tarjoilija ruokalassa varasi meille joka aterialle pöydän ja toi meille juomista. Välillä ravintolassa joku tarjoilijoista jopa kantoi lautasen pöytään puolestani. Mielestäni palvelu pelasi kaikkialla hotellin alueella, jos oli kiltti henkilökunnalle ja hymyili heille ! Eli siis tässä hotellissa meidän ei ainakaan tarvinnut antaa ollenkaan tippiä saadakseen ystävällistä palvelua !


      • Ei enää koskaan
        hämmästynyt kirjoitti:

        Olin kyseisessä hotellissa 18-25.3 ja kirjoittamasi perusteella ihmettelen, että olitteko edes samassa hotellissa!?! Meillä palvelu oli mahtavaa emmekä antaneet viikon aikana kertaakaan tippiä, eikä sitä kukaan edes pyytänyt! Saapuessamme olisimme antanee laukun kantajalle tippiä, mutta hän kieltäytyi siitä!

        Joka päivä meille tuotiin juomia vaikka emme edes pyytäneet, pyyhepoika varasi meille joka päivä paikat, tarjoilija ruokalassa varasi meille joka aterialle pöydän ja toi meille juomista. Välillä ravintolassa joku tarjoilijoista jopa kantoi lautasen pöytään puolestani. Mielestäni palvelu pelasi kaikkialla hotellin alueella, jos oli kiltti henkilökunnalle ja hymyili heille ! Eli siis tässä hotellissa meidän ei ainakaan tarvinnut antaa ollenkaan tippiä saadakseen ystävällistä palvelua !

        Täytyy todella olla hämmästynyt. Meidän kohdalle tosiaan osui nämä jotka tippiä vonkasivat. Eikä me siellä epäystävällisiä oltu. Juteltiin ja hymyiltiin henkilökunnalle mutta syystä tai toisesta emme saaneet samaa palvelua kun huomasin siellä osan saavan ??
        Meille ei todellakaan koskaan ruokalassa varattu pöytiä eikä lautasia kanneltu pöytiin, en tosin nähnyt että muillekaan olisi kanneltu.


      • perhematkalainen

        Käytiin tuolla myös nyt keväällä. Tiedettiin etukäteen minkälaisiin hygienia olosuhteisiin mennään , mutta yllätyttiin positiivisesti siisteydestä ja siitä että sitä todellakin pidettiin kokoajan yllä.
        Meillä oli myös käsidesiä mukana ja käytettiin myös.
        Yhden päivän mahakiputauti tuli miehelle, mutta se meni ohi, enkä tiedä tuliko ruuasta vai mistä.
        Suihkuveden kanssa oli välillä ongelmia, mutta suhteutettiin sitäkin asiaa, aina on kuitenkin hyvä muistaa missäpäin ja millaisessa yhteiskunnassa liikutaan.
        Ruokaan oltiin suht . tyytyväisiä, ei mitään gurmeeta, mutta ihan ok.
        Hotellin isonaltaan vesi oli kylmää, mutta siihen kyllä tottui, vertaisin järviveteen suomessa. siellä oli kyllä lämminkin allas, jonka vesi oli sitten kuumaa. Vesipuistosta en muista että vesi olisi ollut liian kylmää. Se oli muutenkin mieluisa paikka muksuille.
        Opaspalvelu toimi tosi hyvin. meille osui kokneut opas joka oli asunut siellä jo jonkin aikaa. Olimme paljon myös oppaan kanssa tekemisissä koska kävimme retkillä. Kymmenen pistettä siitä.
        Palvelu pelasi kyllä muutenkin hyvin, palvelu oli ystävällistä, ja ehkä jopa yliaktiivista. Tippejä annettiin joskus, ei mitenkään jatkuvalla syötöllä.
        Meidän reissulla tavattiin myös mukavia suomalaisia , suurin osa asiakkaista oli kyllä muualta.
        Olisin valmis lähtemään sinne uudestaan, mutta ei taida olla enää valikoimissa?


    • Nähty on,

      Hekä joku henkilökunnasta oli ihastunut...tai olit nuori ja nätti...pyöreä ja viehättävä.
      Kyllä silloin palvelu pelaa...ym..Ei silloin tarvitse tippailla! !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3304
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      417
      2975
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2819
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2182
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2010
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      79
      1190
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe