http://www.iltalehti.fi/digi/2010081312186378_du.shtml
Voisko joku tietokone nörtti antaa ohjeet, jotka tavan tallaaja ymmärtää ???
eli, mitä pitää tehä ?
Voisko joku tietokone nörtti antaa ohjeet, jotka tavan tallaaja ymmärtää ???
eli, mitä pitää tehä ?
Vastaukset 7
Vanhimmat
Itse ainakin parikuukautta sitten poistin ensin kaikki kuvat (albumit) ja muutin nimeni ja kaikki tietoni ja sen jälkeen klikkasin yksityisyysasetuksista lopeta tili tai jotain sinne päin.
Ja on tärkeää että poistat koneesta salasanat ja et kirjaudu enää facebookkiin koska se tulee siinä tapauksessa taas käyttöön.
Ja otat koneen töpselin irti seinästä ja nakkaat koneen roskiin etkä ikinä enää edes katso tietokoneisiin päin....ikuna.
nyt nähtiin se naamakirjan ihanuus ja inhottavuus! ne tiedot muuten ei lähde koskaan pois kun olet kerran kirjautunu, ne vaan on ja pysyy, teitpä mitä tahansa! näennäiseti saat pois naamakirjan, mutta joku joka hakee sua nimellä, tai naamakirjan nikillä, löytää varmasti sinut! Onnea vaan yritykselle.
Toi on muute hyvä vinkku että kantsii vaihtaa nimi ennen kuin poistuu facesta, laittaa vaikka jonkun iha höpöhöpö nimen itelle. Itte varmaan eka poistaisin kaikki kaverit, kaikki sovellukset käytöstä pois ja tottakai ne kuvat, poistaisin kaikki päivitykset, meneehän siinä aikaa mutta kummiskin :D
Lopeta ja liitä osoite , tätä kohtaa en ymmärtänyt minäkään tuosta Iltalehden ohjeesta.
Tilinhän saa näennäisesti lopetettua poista käyttäjatili kohdasta, mutta silloin tili jää sinne odottamaan uudelleen kirjautumista ja poiston yhteydessä sinulle esitetään toivomus, että toivottavasti palaat pian.
Iltalehden ohjeilla tilin pitäisi hävitä lopullisesti kahden viikon kuluessa ja kaikki kommentoinnit yös häipyvät, häipyvätköhän kaikki toisille lähetetyt viestitkin.?
Menepä aloittaja palstalle teknologia->tietotekniikka->apua aloittelijoile ja esitä kysymys siellä.
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Tuon kun klikkaat osoiteriville kun olet sisäänkirjautunut feissiin, nii tulee jatko-ohjeet, ja tätä et löydä facebookista mistään...
Itse olen jo yhden tilin lopettanu, ja toimi. Mutta muista et saa kirjautua mistään facebookkiin kahteen viikkoon tai tili otetaan uudelleen käyttöön, kylläkin tulee varoitus että haluatko varmasti peruuttaa tilin lopetuksen... :)
Hienoa, kiitos!
Ei tuota ohjetta todellakaan löydä facebookista, enkä ymmärtänyt että se pitää klikata tosiaan osoiteriville.