Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuone1

Kuinka paljon teillä on maksanut n. 3-4 neliön kylpyhuoneremontti?
Ja kuinka paljon vähentää myyjältä kauppahinnasta, jos kylpyhuoneessa on kosteutta ja se täytyy remontoida kauttaaltaan?

33

25192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meillä meni

      20te

    • meillä taas

      23500,00€ lattioiden ja seinien vanhojen laattojen purku, vesieristys, uudet laatat. Mukana sähkötyöt, uusi valaisin ja vikavirtasuojallinen pistorasia pesukoneelle putkityöt, uudet pintaputket ja rättipatteri, peilikaappi, pesuallas, wc istuin.

      Kannatti koska saatiin täydet kotitalous vähennykset.

      • saneeraaja

        huhhuh mitä hintoja.! silmään kusastu melko rankasti..


      • --------,,,,,

        Onko sulla 30m2 kylppäri kun noin paljon saitte rahaa menee???
        10000€ tekee kyllä jo perus rempan.
        Jos "normi" kylppäri ni työhön menee n,110-150 h jos ei tarvii lattioita uudelleen valaa.
        Jos veloitus on 35-40€ ni rak,työt ei tee ku max 6000€.Ja jos putkiville ottaa tonnin tarvikkeineen ni jää vielä 3000€ tarvikkeisiin.


    • huhhuh.........

      Laatutyö ja materiaalit maksaa.

    • Riippuu mitä tehdään

      3000 - 6000 e, jos pinnat avaraan, kuvataan ja laitetaan kosteuseriste ja päälle peruslaatoitus. Tietysti maksaa hieman enemmän jos kalusteita ymv. päivitetään samalla, mutta sehän ei kuulu myyjälle.

      Jos laitatte homman puoliksi (kohtuullista koska hyödyt rempasta suhteessa alkuperäiseen tilanteeseen) myyjän kanssa, se tekee 1500 - 3000 e.

      Jos kysymys on asuntoyhtiöstä, isolla todennäköisyydellä remontointi kuuluu yhtiölle. Tällöin voit yrittää saada myyjältä hyvitystä siitä osasta jonka joudut remontista maksamaan hoitovastikkeiden suhteessa.

    • meillä taas

      Tekijä varoitteli halvoista "Reiskoista" ja painotti sitä että kaikki tulevat kyseisen yrityksen kautta ja siten meidän ei itse tarvinnut alkaa hakemaan putkiasentajaa ja sähkömiestä, joita ei tuollaiset pienet keikat kiinnosta.

      Monesti kuulemma luvataan halvalla remontti mutta siten tekijöitä ei näy, koska urakat eivät kannata ja pitää olla monta kohdetta samaan aikaan työn alla.

      Yrittäjä on käsitääkseni suomen paras ja kysytyin näissä kylpyhuoneremonteissa ja muutoinkin huoneistoremonteissa, se mikä ihmetytti hieman oli se että hän ei itse tehnyt kohteessa mitään, vaikka antoi niin ymmärtää urakasta sovittaessa.

      Remppa oli tekemässä ainakin purkuvaiheessa ilmeisesti Romanialaiset miehet, kaakelointityot teki suomalainen, samoin kalusteiden asennukset, putki ja sähkötyöt.

      Kaikki oli Laattapisteen tuotteita, eli markkinoiden luotettavimpia tällä hetkellä.

    • --------,,,,,

      Näköjään niitä höynäytettäviä riittää.Totta kai ne halvalla tekijät on huonoja......reiskoja.
      Ja en käytä edes purkuvaiheessa halpatyövoimaa.

    • meillä 8m2

      meillä 5neliöinen kylppäri ja samassa 3m2 sauna. Kylppäri kosteusvaurioinen joten ensin kaakelit kaikkialta veks, sitten koneellinen kuivaus, uudet kaadot, vesieristeet, laatat ja kalusteet. En ole ihan varma, mutta hintaa taisi pamahtaa loppujenlopuksi 12 000euroa. Tässä hinnassa putkityöt ja sähköt.

    • saneeraaja

      23500€ aivan törkeä hinta..hinnassa puolet liikaa,vaikka tekijöinä olisivat maailman parhaat remppamiehet..

    • usein nähnyt

      veikkaan että on ollu rustholli kyseessä...
      ja työnjälki on vähä mitä sattuu..

    • meillä taas

      Ei ollut Rustolli, tekijä varoitteli Rushollin kaltaisista yrityksistä.

      Kylppärissämme, jälki on sinänsä ihan hyvää, kaakelit kauniita ja kalusteet ym hienosti asennettu. Ennen saumausta kaakeleiden saumat erottuivat hieman pahasti, koska saumoissa oli vaihtelua 3-6mm välillä ja suihkunurkassa reunimmaiset kaakelit kapenivat aika voimakkaasti ylöspäin mentäessä. Firman johtaja sanoi että keskeneräistö työtä ei ole tapana arvostella ja että lopputulos on se mitä katsellaan kun työ luovutetaan ja hyväksytetään. Saumattuna saumojen kokoeroja ei huomaa ja ilmeisesti reunimmaiset kaakelit on vaihdettu ja tehty uusi sauma suihkuseinän kiinnityslistan kohdalle, koska sen toisella puolella on täysimittainen laatta ja toisella 3/4 leveydestä. Pääasia on luotettavuus ja toimitustarkkuus, sekä laatu siinä mikä on pintojen alla. Tuosta hinnasta sai täyden kotitalousvähennyksen ja kirjallisen takuun

      • Itse tehty parasta

        Ei sauman leveys saa vaihdella noin paljoa. Hyvin tehty laatoitus on siistin näköinen ennen saumaustakin ja saumaus vaan parantaa tilannetta. Suurimmalle osalle kelpaa huonompikin työnjälki, siksi firmat eivät siihen panosta, kunhan saavat työ nopeasti valmiiksi.


    • saneeraaja

      jep..

    • disponent

      Kun kylpyhuone remontoidaan kokonaan, uusitaan laatoitukset ja vaihdetaan kylpyhuonenekalusteet ja vesikalusteet ja lisätään siihen työn ja valvonnan hinta
      keskimäärin 100:sta kylpyhuoneesta laskettuna keskihinta 3 - 4 m2 kylppäriremontista on kokonaisuutena n. 12500 €

      • Per-kel

        Niillä nurkilla meillekin offertit .-


    • reino.

      Kylpyhuoneen tekninen käyttöikä maksimissaan 15 vuotta, joten vaikea tuota vanhemmasta kylpyhuoneesta on myyjältä mitään vaatia, koska kylpyhuoneen materiaalit arvottomia, jotka siis korvattaisiin uusilla. Eri asia tietenkin, jos kyseessä kunnon kosteusvaurio, joka laajemmalti aiheuttanut vahinkoa.

      Tietysti voi yrittää sopia jotain, mikä molempia tyydyttää.

    • oppia ikävä kaikki

      6055,88 4000,00 173,05 240 tarkastusmaksua
      neliöitä ei ainekaan yli 3 neliön. 4000€ kuului taloyhtiölle, loput osakaan omistajalle
      tarkastusraportti laskun saimme 5 kuukautta muiden laskujen jälkeen ihan yllättäen, mietinkin kummalle tarkastusmaksu kuuluu?

      • Eli taloyhtiö maksatti vastuulleen kuuluneen remontin osittain osakkaalla? Yhtiöjärjestyksessä voidaan toki siirtää kylpyhuoneen kunnossapito osakkaan vastuulle, mutta ei mitenkään osittaisesti.

        Annas kun arvaan, yhtiö maksatti pintamateriaalit sinulla, vaikka ne kosteusvauriotapauksessa kuuluu yhtiön uusittavaksi....


      • Ei-välittäjä-lkv
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Eli taloyhtiö maksatti vastuulleen kuuluneen remontin osittain osakkaalla? Yhtiöjärjestyksessä voidaan toki siirtää kylpyhuoneen kunnossapito osakkaan vastuulle, mutta ei mitenkään osittaisesti.

        Annas kun arvaan, yhtiö maksatti pintamateriaalit sinulla, vaikka ne kosteusvauriotapauksessa kuuluu yhtiön uusittavaksi....

        Jep ja vielä yrittää periä tarkastusmaksua osakkaalta :-)


    • yvuf

      n.8000e töineen. 15000e kauppahinnasta pois.

    • saba2

      Meillä päin pieni sauna-ja kylppäriremontti tuli maksamaan kaiken kaikkiaan vähän vajaa 10 000e.Tonni pois kauppahinnasta,kun ei tiedetty vaurion suuruutta,eikä sitä että alla ei ollutkaan vesieristystä!Oisin vaatinut 5 000 e jos oisin tiennyt.Oli joskus aiemmin joku omistaja tehnyt remontin...

    • nimisarkki
    • Jorkkusetä

      Hirveitä on hinnat tällä janalla. Varmaan jonkun paikallisen "saarisen " juttuja. Tänään jätin tarjouksen kylppäriremontista. Sis. putki- sähkö-ja remppatyöt tarvikkeineen.
      Sertifioitu vesieristystyö jne.. Putkimuutostyöt aivan oleelliset, uusitut putket tuodaan kyseiseen tilaan yläkautta. Sähkötyöt sis. vikavirta vehkeet jne. Kylppäriin uusitaan katto, seinät ja lattia laatoitetaan, jne.. Normi geissi.
      Koko "paska", siivottuna, "avaimet käteen" periaatteella 5600.00 € (tarvikkeineen ja töineen ). Veikkaan, että en pärjää tämän kohteen urakkakilpailussa.
      Joku tekee sen vielä halvemmalla.

    • Markku6555

      Meillä teki kylpyhuoneremontin ja kodinhoitoremontin firma nimeltä K.Koukku OY ! Yli 2000 kylpyhuoneen kokemus kyllä näkyi työssä. Osasi luetella työvaiheet päivälleen. Tekivät neljö hinnalla joten hinnastakin olimme kokoajan tietoisia. Laatu mitä kaunein tuumasi siskoni mies joka myös toiminnut rakennusalalla useita vuosia. Voin suositella !

    • TyytyväinenAsiakas

      Ari-Pekka Wallenius teki meille suurehkon kylpyhuoneen ja saunan. Laskutti pelkästä työstä, materiaalit ostimme itse, tuolloin AP oli kanssamme ostamassa tarvikkeita, jotta ostimme oikean määrän haluamaamme pintamateriaalit. Yllättävän edulliseksi tuli, koska materiaalikustannukset olivat mielestäni kohtuulliset. Työn hinta oli hyvin läpinäkyvä, etukäteen sovittu könttäsumma työn osuudesta. Työn osuus taisi olla 10 000 euron luokkaa, sisältäen vanhan, kosteusvaurioituneen betonilattian pilkkaamisena ja kaatopaikalle viemisen, uuden betonilattian valun, lattialämmityksen asennuksen, vesieristykset tekemisen, laatoituksen, uuden saunan oven asennuksen, saunapaneelien vaihto, uusien lauteiden teon ja uuden jatkuvalämmiteisen kiukaan sovitus uusiin lauteisiin.

      Materiaalikustannukset taisivat olla 7000 euron luokkaa, mutta ne maksoin itse suoraan rautakauppaan, mm Netraudasta tilasin Harvia Forte jatkuvalämmitteisen kiukaan.

      Kylppäri on suuri, remontin yhteydessä teetimme myös käyttövesiputkien uusimisen, ja kylppärissä on nyt 2 suihkua. Itse asiassa käyttövesiputkien uusiminenkin oli edullista: 5000 euroa materiaaleineen, tekijänä Markku Alen Pirkan LVI palvelusta. http://www.pirkanlvipalvelu.fi/yhteydenotto

      Ari-Pekka Wallenius löytyy täältä: http://www.kylpparitkuntoon.com/

      • TyytyväinenAsiakas

        Edellä olevat kirjoitusvirheet on ipadini automaattisesti korjannut väärään kieliasuun. Pahoittelen, en saa väärinkirjoitusautomaattia pois päältä.


    • Espoon_kph_remontti

      Remontti on aina tapauskohtainen. Ei se kerro kaikkea jos sanoo että remontti makso 8000€. Jotkut haluaa "avaimet käteen" remontin, toiset itse organisoi. Jotkut ottaa "mies ja paku" pariaatteella, toiset haluaa isommasta firmasta, varmistaen että takuu pysyy kun firma ei ole veloissa. Kannattaa kysellä eri paikoista ja etsiä itselleensä sopiva urakoitsija. Yksi hyvä asia on että ensin tehdään ja sitten laskutetaan. Maksaa toki enemmän, mutta varmistaa että tehdään se myös loppuun saakka kunnolla ja saadaan sitä mitä ollaan tilattu.

      Pääkaupunkiseudulla maksaa varmasti enemmän remontit kuin muualla. Kulut ovat aivan älyttömät kuulemma ja jotain pitäisi silti jäädä ettei firma mene nurin.

      Kilpailutus ja kun paikalla käydään kannattaa haastatella jotta selviää onko myyjällä asennetta, tietoa ja kiinnostusta remonttianne kohtaan.

      Itse otin täällä pääkaupunkiseudulla 4 firmaa jolloin selvisi missä hintaluokassa mennään. Sitten tarjouksen selkeys ja tilaajavastuu raportti joka kertoo onko firma pystyssä vielä tulevaisuudessakin. Hintaa en kerro kun täällä jokut itkee kuitenkin, mutta kaikki samassa paketissa ja takuu kaikille samasta paikasta helpottaa omaa elämistä ja antaa turvaa ja toivoa että mahdolliset takuuasiat, reklamaatiot ym. hoidetaan myös.

      • Espoon.laatta

        Tein samoin. Referenssit, tilaajavastuu raportti ja edustajan asenne myös on tärkeä, että otetaanko remontti tosissaan vai tehdäänkö nopeesti vaan joku "sutasu" hinta ja vaikka kuvatkin jopa ( jotkut tekee nekin ) muutamassa tunnissa ei voi olla mitään paneutumista kokonaisuuteen, vaan tehdään valmiin kaavan mukaan ajttelematta mitään sen kummempaa.

        Huomasin pääkaupunkiseudulla ( asun Espoossa ) olevan muutamia melko samalla kaavalla toimivia firmoja. Ero on silti mittakäynnillä huomattava. Toiset tietää ja osaa ja toiset vaan huitasee jotain.

        Itse valitsin sellaisen jossa tulee kokonaispaketti. Silti sain itse hankkia suihkun ja vetolaatikoston ilman mitään ongelmia urakoitsijan puolelta.

        Halvalla voi hyvinkin saada hyvää, minä en lottoa joten pelasin varman päälle ja kannatti.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meillä tehtiin remontti 2020. Tekijä Turusta.
      Sopimus tehtiin toukokuun lopussa. Remontin sovittu kesto 3 viikkoa. Tekijä huiteli pitkin Suomea mökillä ja jos jossakin. Meille tuli ulkolainen tekijä tekemään, vaikka emme sellaista tilanneet. Laatat seiniin rivakasti päivässä ja meillä on suurehkosta tilasta kyse. Laastivedet kaadettiin viemäreihin. Lattiakaivot asennettiin alkuun vinoon ja pyynnöstä ne oikaistiin. Seinälaatat vinossa ja niitä korjattiin asentamalla toiset laatat päälle. Kun piti olla valmista, huomattiin että lattiakaivot olivat tukossa. Tästä tekijä syytti meitä. Olimme kuulemma kaataneet itse betonia lattiakaivoihimme. Aivan käsittämätön väite. Tekijän toimesta tuli joku mies kaivoja poraamaan ja hakkaamaan auki. Vesi saatiin kulkemaan. Remontti valmistui syyskuussa, kaksi kuukautta myöhässä.
      Nyt remontista on kulunut 3-vuotta. Kesällä lattiakaivosta alkoi tulla muurahaisia sisään. Soitimme vakuutusyhtiöön ja sieltä tuli tarkastaja paikalle. Meidän kotivakuutus ei korvaa, koska kyse on remontin virheistä. Olimme yhteydessä tekijään ja hän ilmoityi ettei ole enää kolmen vuoden päästä vastuussa. Lisäksi hän väitti että virheet ovat syntyneet suihkutilan käytöstä ja ettei hän ole edes koskenut lattiakaivoihin meillä. Kuitenkin laskuttanut siitä on. Otimme kuntotarkastajan katsomaan tilannetta. Raportti oli jäätävä. Seinälaattojen takana on kosteutta, laatoitus ei täytä laatustandardeja, saumaus huolimattomasti tehty, lattiakaivon tiivisterenkaiden välistä vuotaa pohjarakenteisiin vettä.
      Olemme tehneet kirjallisen reklamaation. Tekijä vastasi, ettei kuulu hänelle ja älkää olko enää yhteydessä. Tämän jälkeen palkkasimme asianajajan ja olemme viemässä asian oikeuteen. Koko systeemissä oli runsaasti monenlaisia omituisia sivujuonteita. Kehotan ottamaan selvää hyvin, kenellä remonttinsa teettää. Tälläkin tekijällä on raflaavat kotisivut ja referenssejä vaikka mihin siellä esitelty. Ei pidä uskoa kaikkeen mitä netissä esitellään. Meillä on siitä nyt näyttöä noin kahdenkymmenentuhannen euron edestä.

      • Anonyymi

        Äijä pitää varmaan teitä referenssinään tänä päivänäkin.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4653
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe