Sähkötupakka ja maut

ajilettiola

Mistä tilaatte ja mitkä ovat mielestänne parhaita makuja? Itse otin aloituspaketin mukana sellaista kun French pipe ja D'doff, molemmat ihan ok. En ole noita hedelmän yms. makuisia (mansikka, toffee, suklaa) uskaltanut testata, maistuvatko ne hyviä ollenkaan vai liian makeita? Entä normaali menthol?

17

8201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keeponvaping

      Omat suosikit:

      Vermillion river: Kentucy Applewood ja Kentucy Maplewood
      Halo purity: Tribeca
      LIberty Flights original: RY3 ja RY4

      Lähinnä noita tulee itse vapoteltua. Jokaisella on vähän omanlainen makuaisti joten kokeilemalla löytyy ne omat suosikki maut.
      Ainoa mentol jota olen kokeillut oli Libertyn Menthol Blend joka oli melko pehmeä maku.

      RY3 ja 4 ovat mun alldayvape maut ja muut sitten nautiskeluhetkiin.
      Laitteina käytän eGo-T ja 510-T LR atomisaattoreiden ja dualcoil kartojen kanssa fiiliksen mukaan. 510-T kulkee mukana ja sitä käytän "julkisesti", eGoa taas enimmäkseen kotona ja töissä.

      eGoon tilasin lisäakut healthcabinista josta saa siis aitoja Joyetech laitteita.

      Kiinnostas tilata joku hassu modi esim Kingkong monkeybox tjms :D

      Niin ja laskin tässä paljonko on mennyt rahaa näihin vermeisiin ja vertasin sitä siihen mitä olis mennt analogiseen tupakkaan. Olen edelleen plussan puolella vaikka vasta muutama kuukausi höytyrellyt. Itselleni tämä höyryttely maksaa noin 50 senttiä päivässä, joskus saattaa mennä koko euro jos innostuu jotain uutta makua kokeilemaan ja on liian hyvää että tulee imettyä sitä tankkikaupalla.

    • 34

      Kuinka vahvoja nesteitä käytät, sisältääkö paljonko nikotiinia? Itse tilasin nestettä missä on 18mg nikotiinia.

    • owfowkfw
    • Keeponvaping

      Omat nesteeni ovat 10, 14 ja 18mg. (Sen verran paljon eri makuja kaapissa...) Tolla 18mg lähtee itseltä niksat parilla imasulla ;)
      Menee nestettä noin 2ml päivä, joskus vähemmän ja viihteellä sitten enemmän.

      • 34

        Itse poltan punasta L&M ja sitä on mennyt päivässä 15-20kpl. Vaiheilin vähäsen että otanko 18mg vai 24mg, mutta sitten tilasin kaksi pulloa tota 18mg pullojen koko on 30mg joten eiköhän niilla alkuun pääse.

        Mitäköhän eroa nesteillä on kun toiset on PG nestettä ja toiset on VG nesteitä..?


      • vesipiippu152
        34 kirjoitti:

        Itse poltan punasta L&M ja sitä on mennyt päivässä 15-20kpl. Vaiheilin vähäsen että otanko 18mg vai 24mg, mutta sitten tilasin kaksi pulloa tota 18mg pullojen koko on 30mg joten eiköhän niilla alkuun pääse.

        Mitäköhän eroa nesteillä on kun toiset on PG nestettä ja toiset on VG nesteitä..?

        tilasin 18mg nestettä ihan ensimmäistä käyttökokeilua varten ja olen tupakoinut lähes 30 vuotta 1.5-3 askia vrk keskivahvaa tupakkaa ja yllätys oli nesteestä melkoinen kun vetäisin 3 pitkät henkoset keuhkon pohjaan saakka niin tuntu kun just ois tupakanpolton alottanu meinas jalat kadota alta. enjuicelta tilasin nesteet teho on kyllä hyvä mutta kaikissa tilaamissani nesteissä on outo karamellimäinen maku vaikka on puhdasta PG nestettä. en tiedä onko tuo maku ihan yleensä kaikissa mudenkin valmistajien nesteissä kun ei ole vertailu tietoa vielä.


      • HöyryttäjäX
        34 kirjoitti:

        Itse poltan punasta L&M ja sitä on mennyt päivässä 15-20kpl. Vaiheilin vähäsen että otanko 18mg vai 24mg, mutta sitten tilasin kaksi pulloa tota 18mg pullojen koko on 30mg joten eiköhän niilla alkuun pääse.

        Mitäköhän eroa nesteillä on kun toiset on PG nestettä ja toiset on VG nesteitä..?

        "Mitäköhän eroa nesteillä on kun toiset on PG nestettä ja toiset on VG nesteitä..? "

        PG neste on juoksevampaa, se on voimakkaamman makuista ja antaa paremman kurkkutuntuman. Jotkut saattavat olla allergisia PG:lle.

        VG on paksumpaa ja antaa huomattavasti enemmän ja paksumpaa höyryä. Kurkkutuntuma on heikko ja maku hieman imelä, mutta sitä ei juurikaan huomaa maustetuissa nesteissä. VG:lle allergiset joutuvat höyryttämään puhdasta VG:tä.

        Jotkut laitteet toimivat paremmin PG:llä ja jotkut VG:llä. VG:tä voi myös lantrata 5-20% vodkalla tai akkuvedellä jos se on liian jäykkää.

        Tiivistettynä, jos kurkkutuntuma on tärkeä, käytä PG nestettä tai nestettä jossa on enemmän PG:tä. Jos höyry on tärkeämpää, käytä VG nestettä tai nestettä jossa on enemmän VG:tä. Itse sotken ja maustan omat nesteet ja käytän yleensä molempia 50/50 suhteessa. Valmisnesteissä 70 PG / 30 VG on aika passeli ratkaisu.


    • Trollailija

      "PG neste on juoksevampaa, se on voimakkaamman makuista ja antaa paremman kurkkutuntuman. Jotkut saattavat olla allergisia PG:lle."

      Mitenkäs sille voi olla allerginen, kun sähköröökin höyryssähän on tunnetusti vain vesihöyryä ja nikotiinia eikä mitään muita aineita eikä varsinkaan haitallisia? Aika jännittävää, että toiselle vesihöyrylle ollaan allergisia, mutta toiselle ei.

    • etupakka

      www.liberty-flights.co.uk
      Alennuskoodi: etupakka
      -15% loppusummasta ja ilmaiset postikulut Suomeen.

    • e-savuke

      www.e-savuke.fi

      Onko uudenvuodenlupauksesi joka vuosi sama "Lopetan tupakan polttamisen", mutta et ole ikinä voinut pitää lupaustasi?

      e-savuke.fi haluaa auttaa Sinua uudenvuodenlupauksesi pitämisessä, joten tarjoamme alennuskoodin jolla saat -5% alennusta ja ilmaisen kotiinkuljetuksen tilauksen koosta riippumatta.
      Lisää ALE-koodi 2012 alennuskoodi kenttään verkkokaupassamme www.e-savuke.fi tehdessäsi ostoksia.

      Tämä on Sinun saumasi aloittaa vuosi 2012 terveellisemmin.

    • esavuke

      www.liberty-flights.co.uk
      ilmainen postitus
      koodilla: esavuke15
      15% alennus

    • jmaisteri
    • viisaampi

      itse olen nyt 6kk poltellut e:tä ja kokeillut jos mitäkin,
      halvalla aloitin alle 10€ paketti ja vielä toimii hienosti ,alkuun kun ei kannata mitään älyttömiä 50-100€ uhrata tuohon jos vaikka ei miellytäkään koko touhu.
      samoin ostan kiinasta litkut ja ehdoton ykkönen on marlboron maku tosin laimennan sitä PG:llä hitusen kun on sen verran tujua kamaa tuo 24mg jo.
      amerikoista ei kannata tilailla yhtääån mitään ellei ole jokin eikoisuus jota ei muualta todellakaan löydy, järjettömiä 3-5X hintoja pitävät, normi pohjaaine mitä itse ostelen on alle 5€ 100ml ja makuaineet 35ml alle 4 euron eurooppalaisilla jotkin merkit tilailen mutta törkeitä hintoja tupla hinnoissa 8€ ulokkaa/35ml. itse ostelen aassiasta alle 7 euron makuaineita ja ihan hyviä on kun en vaadi mitään guru touhua ja täydellisyyttä joka asiassa, erikseen sitten nämä intomieliset high tech höyryttelijät joilla pitää olla kaikki kalleinta mitä löytyy ja hienointa roinaa mitä myydään. alkuun kelpaa ihan perus setti ego-ce4 tms. 4-11 euron hinnalla.näillä itse pärjäillyt puol vuotta ja jos hajoo niin varaosia löytyy joka nettikaupasta,sitten jos/kun innostuu enemmän ja alkaa vakituiseen tätä vain käyttämään niin voi hankkia kalliita hienoja hörpötyksiä lisää myös. itse kun polttelen oikeaakin röökiä aina välillä ettei unohtuisi se aito oikea maku :D

      • viisaampi

        noihin ei kannata ikinä koskeakaan, mitä niitä nyt on röökiaskin kokoisia ns vaihtofiltteri juttuja röökin näköinen vaan sähköinen, surkeita leluja, aina rikki,ei kunnon savuja,polttaa maut, ei kestä kauan eikä käyttöä yhtään,kallis vs,pitkäikäset ego -sarjan tuotteen.tietenkin jos haluaa 200 heittää hukkaan heti niin ostaa jonkun imis merkkisen kaikilla modatuilla erikois osilla niin on high techiä niin että :) mut kukin tyylillään ja me loput järjellä. :D


    • Anonyymi

      Ite ostin just uuden vapen joltain ja heti loppu se maku mikä siellä oli ja oli avaamaton paketti kai

      • Anonyymi

        Kokeile ladata ja monta puffii oli


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11241
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3133
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2984
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1785
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1754
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    9. 85
      1738
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe