Ocean Maya Royal kokemuksia?

menossa ehkä

Onko kokemuksia Ocean Maya Royal hotellista?

Millainen on , palvelut, mitä muuta tekemistä, ostokset, retket??

15

1167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ou

      Samaa kyselisin.. Netistä löysin jotain palautetta, hotellista pelkkää hyvää - mutta rannasta joillain jotain sanottavaa? Kuitenkin esim. finnmatkojen sivuilla kerrotaan että kyseisen hotellin rannoilla olisi hyvä snorklailla..?

    • Mietinnässä

      Kylläpä tämä palsta on hiljainen. Olisi kiva kanssa kuulla mitä eroa vai onko eroa majoitutko sviitissä juniorsviitissä vai tavallisessa huoneessa. ja kannattiko, siis tämä priviledge service ( miten nyt kirjoitetaankin )

      Tripadvisorilla kovasti kehuttu, mutta tämä palvelu on kai ollut vähän niin ja näin. Olisi kiva saada Suomalaisten kokemus asiasta, musta tuntuu että britit valittaa aina vähän kaikesta.

      Onko muuta kivaa hotelli vaihtoehtoa, kahdelle aikuiselle matkustavalle. Suunnitellaan 20 vuotis hääpäivä matkaa, ja kun aiotaan jättää lapset kotiin, niin ei mielellään sitten mihinkään perhehotelliin ;)

      Vähän on tietoa suomalaisilla sivuilla. Myös negatiivista palautetta oli loma osake myynnistä? Eikai siellä sellasta tyrkytetä

      Toivottavasti tämä palsta vähän vilkastuisi syksyn myötä kun talvi matkat alkavat

    • Rasakka

      Me ollaan menossa tammikuussa 20 vuotis hääpäivää tuonne viettämään. Voin sitten raportoida, jos enää auttaa?

      • Mietinnässä

        Kiitos kyllä auttaa, asia ei ihan vielä ole meillä ajankohtainen. Olis kiva jos kertoisit mielipitees matkan jälkeen. Onnea teille ja ihanaa hääpäivää.. perässä tullaan :)


      • rasakka1
        Mietinnässä kirjoitti:

        Kiitos kyllä auttaa, asia ei ihan vielä ole meillä ajankohtainen. Olis kiva jos kertoisit mielipitees matkan jälkeen. Onnea teille ja ihanaa hääpäivää.. perässä tullaan :)

        Nyt on kaksi viikoinen takana kyseisessä hotellissa. Yritän tiivistää kokemuksiamme tähän, jospa niitä vielä joku kaipailee.
        Hotellialue on todella siisti. Puutarhurit tekevät taukoamatta työtä, että kaikki pysyy tiptop. Samoin hotellihuoneet pidetään todella puhtaina, jonkun verran niissä on kuluneisuutta, mutta ei ainakaan meitä haitannut.
        Henkilökunta on kaikkineen aivan ihanaa, aina saat mitä toivot ja hymyn kaupan päälle :) Ruoat ja juomat ovat taivaallisia ja ravintoloita on useita mistä valita. Henkilökohtainen suosikkimme oli Italialainen a´la carte. Puntariin ei tosin kannata heti kotiin palattua mennä ;)
        Ranta ei tosiaan ole paras mahdollinen snorklaukseen ainakaan. Alueella tuuli ainakin meidän aikanamme sen verran, että vesi rannassa oli aika sameaa ja meriheinää kulkeutuu väkisinkin rannoille aikalailla. Itse kävimme snorklaamassa Cozumelilla, joka oli hyvä reissu sekin. Hotelli on rakentanut hyvät ja siistit hiekka tasanteet rannalle aurinkotuoleja varten ja mukavan puukäytävän, missä on kiva käpytellä pitkin päivää. Allasalue on sen verran mittava, että itse emme ainakaan kokeneet itse merenrannan puutteita mitenkään ongelmana. Ja 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta on ihana laguuni, joka kyllä korvaa tämän. Siellä on kristallinkirkas vesi ja ihania kaloja.
        Hotellilta on jonkinverran kävelymatkaa päätielle, jos haluaa kulkea paikallisilla colletivo-busseilla Carmeniin tai Cancuniin. Kyyti on käytännössä miltei ilmaista, joten itse ainakin tepasteltiin päätien varrelle ihan mieluusti. Toki hotellille saa taksin vaikka ihan oven eteenkin.
        Kannattaa tutustua myös alueen Maya-kulttuuriin ja historiaan. Sukellusmestoja kehuivat myös loistaviksi, mikäli joku sitä harrastaa.
        Hintataso Carmenissa ja Cancunissa on aika korkea eli allinclusive kyllä oli hyvä valinta.

        Meidän loma tuolla oli paras ja ikimuistoisin, mitä olemme näiden 20.vuoden aikana yhdessä tehneet ja paikkoja on tullut aika monta käytyä läpi. Lämpimästi voimme suositella ja toivottavasti vielä joskus itsekin palata.
        Rasakka


    • Mietinnässä edelleen

      Kiitos, hyvä että oli mukava ja onnistunut reissu.

      Itse olen jo vilkuillut paria tjäreborgin hotelliakin, The royal ja Paradisus la perla on kanssa kovasti vahvoilla, sekä toinen viikko isla mujeres palacessa.. Katotaan nyt mihin päädytään :)

      Mutta jos Finnmatkat on silloin ajankohtainen niin tää me sit otetaan..

    • Mietinnässä..

      Niin ja vielä millainen huone teillä oli? kahden hengen, junior sviitti vai sviitti?

    • rasakka1

      Meillä oli ihan kahden hengen huone parvekkeella. Kannattaa pyytää toisen kerroksen huone, koska hotellialueella on noita villieläimiä ja esim. iguaanit näyttivät viihtyvät lämpimillä terasseilla ;) tai tietysti, jos tykkää niistä, niin sitten alakerran huoneisto. Harmittomia kavereitahan tuolla nuo kaikki eläimet oli, mutta en silti niitä olisi omaan huoneeseeni halunnut. Huone oli iso, siinä oli makuusoppi ja ns. olohuonesoppi, sekä tilavat kylpy ja wc-tilat.
      Erityisen suuri plussa muuten Ocean mayalle on tuo adults only, jos matkustaa ilman lapsia. Olipa ihan lötköillä ilman muksujen kiljumista ja veden pärskiistä altaalla ja syödä ravintoissa rauhallisessa aikuisten ilmapiirissä:) Ainoa metelin aiheuttaja olivat jenkkituristit, joiden äänekäs ja röyhkeäkin käytös tuli ainakin itselle aikamoisena yllärinä.
      Rasakka

      • Mietinnässä

        Kiitos taas, kiva kun jaksat vastailla kysymyksiini :)

        Katselen myös vain ja ainoostaan näitä aikuisille suunnattuja hotelleja juurikin samasta syystä..

        Ens talvena Finnmatkat näyttäis siirtyneen Arkefly:n lentoihin, siitä iso miinus.


    • kkk4

      Käytittekö takseja. Olivatko minkä hintaisia.

    • Kiitos jo etukäteen!

      Hei! Ajattelin just kysyä samaa:) Muistatko paljonko maksoi taxikyyti hotellilta carmeniin? Olen yrittänyt keskustelupalstoilta noita taxihintoja metsästää, muttei löydy mitään järkevää...

    • häämatkalainen

      Me olemme katsoneet Ocean Maya Royal hotellia yhtenä vaihtoehtona häämatkallemme. Kaikenlaiset lisätiedot olisivat tervetulleita.
      Myös minua kiinnostaisi, että kuinka turvallista ja minkä hintaista tuo taksilla kulkeminen on ? Kenelläkään kokemusta sviitistä ulkojacuzzilla?

    • cancuninmatkalaiset

      Mukavaa ja turvallista häämatkaa teille molemmille. :)

    • häämatkalaiset

      Nostelen taas vähän tätä. Onko uudempia kokemuskia? plussia miinuksia? taxien hinnat jäi vielä mysteeriksi. Olemme myös häämatkaksi lähdössä tammikuussa ja yhtään ei malttaisi odotella!
      Kaikki mielipiteet ja kokemukset tervetulleita =)

    • oispajotammikuu

      Häämatkalle mekin tammikuussa. :) Kumpa nyt joltain tulisi kommenttia !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe