Rumat hampaat

minä

Minulla ei ole suorat ja pienet, kauniit hampaat. Ala hampaat on ihan päin helvettiöä ja ylähampaista toinen puoli on vinossa.
Yritän hoitaa hampaitani hyvin, ja ne ovatkin puhtaat ja valkoiset.
Mutta en voi koskaan unohtaa kun entinen poikaystäväni haukkui hampaani ja käski oravan juosta hammaslääkäriin riidan päätteeksi.
Olen muuten kauniiksi kehuttu, minulla on kuulemma upea hymy - siis ei hammashymy vaan muuten. Mutta hampaat pilaavat kaiken!
Häiritseekö poikia tytön vinot hampaat?

20

2575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pojankloppi17v

      moi!
      kieltämättä minua ainakin pistää silmään jos on vähän vähemmän kauniit hampaat,itselleni laitetaan telaketjut tammikuussa toivottavasti saan sen jälkeen komean hymyn en ole oikein koskaan kehdannut hymyillä. eikö sulla olis oikomishoitoon mahdollisuuksia?

      • Toivotonn

        Mulla on yli puolen sentin rako alaetuhampaiden välissä eli valokuvissa on parempi pitää suunsa kiinni muutenkin hampaat on harvat ja pienet inhoon niitä. Ol e n aina inhonnu


    • Jepjep. Hammaslääkärisetä kun hoitaa hampaat kuntoon niin elämä hymyilee.

    • suorat hampaat

      eiko niita hoidettu? mina ainakin kavin kuutisen vuotta oikomishoidoissa ihan kysymatta, ne korjas.

    • Dental student

      Pyydä ehdottomasti pääsyä oikomishoitoon, jos koet ongelmasi niin pahaksi. Valitettavaksi osa kunnista ei järjestä hoitoa kuin vain erittäin hankalille tapauksille, jolloin on mahdollisesti käännyttävä yksityisen puoleen. Kallista mutta varmasti kannattaa.

    • helppikää!

      Moi :) mulla on suorat hampaat mutta keltaset... Pesen aamuin illoin vältän liikaa sokeria yms.. JOO JOO!! Mutta miten ihmeessä ne on keltaset, olisko kiille kulunut? En kehtaa hymyillä ollenkaan kun hampaat on kaukana valkosesta. Saako alle 18v valkasua tms?

      • James-95

        Joillakin voi olla luonnostaan keltaiset hampaat. Jos ei ole, kannattaa käyttää suuvettä, hammaslankaa sekä juoda vettä janojuomana.


      • mä taaaas.
        James-95 kirjoitti:

        Joillakin voi olla luonnostaan keltaiset hampaat. Jos ei ole, kannattaa käyttää suuvettä, hammaslankaa sekä juoda vettä janojuomana.

        en usko että mulla ois luonnostaan keltaset hampaat.. Juu mutta tiäkkö tekeekö hammaslääkäri jotain valkasuu / kemiallista puhdistusta alle 18v?


      • Hakkaajavauva
        mä taaaas. kirjoitti:

        en usko että mulla ois luonnostaan keltaset hampaat.. Juu mutta tiäkkö tekeekö hammaslääkäri jotain valkasuu / kemiallista puhdistusta alle 18v?

        Joidenkin hammasluu on kellertävää, joillakin aivan valkoista.
        Minulla hampit ovat keltaiset - en oikein voi sille mtn.
        Oikomishoidon tarve on 9. (1 on suorin ja 10 vinoin.)


    • ...

      :( nii... En tajunnu tota vikaa lausetta ei mun hampaita oikoo tarvi mutta valkasta tarvii.. Mitä teen?

    • ytmnd

      Ei se musta niin paha oo ellei se nyt oo joku tosi näkyvä ja ruma purentavirhe.. Mulkin on vinot hampaat, oikomishoidot jätettiin kesken, mut en hymyile suu auki niin ei haittaa eikä ne nyt maailman järkyttävimmät oo suu aukikaan. Pahempi on jos on keltaset hampaat, se on jotenki ällöttävää... Tulee sellanen olo että sillä toisella on likanen ja haiseva suu... :p

    • ahaJust Niiii

      No kuules minkä sille voi jos on oikeesti keltanen hammasluu?! Melkosta ajatuksen juoksua joillakin.. Ällöttävää on myös se et on ihan vaivautuneena hymyilemäs suu kiinni kun kaikki muut nauraa O_o

    • Keltsu hampaat

      Mut tehdääks valkaisuja alle 18 vuotiaille?

    • muaki Wtf!!!envoimit

      ei keltaset hampaat tai vinot hampaat ole mikään kamala juttu mutta hampaat on aina hyvä pestä ja tälleen hammaslääkärillä o hyvä käydä ja täleen mut jos on nyt vinot hampaat vähä niin ei se ole kamalaa vaan antaa vaan mennä ja jatkaa niinku ennenkin!!! :) mulla ittellä on tehty hammaslääkärissä virhe operaatio ja multa oli poistettu ihan lähellä etuhampaita oleva kulmahammas JOKA NÄKYY HYMYSSÄ!! no niin siis multa poistettiin väärältä puolelta suuta hammas vaikka toisella puolella olis ollu se hammas joka olisi kuulunut poistaa niin se sit on siinä vieläkin ja hammaslääkäristä tuli sit vähä jotaan korausta mut silti mulle voi laittaa vaan sit siihen jonku tekohampaan sit aikusena kun suu ei kasva mut siis mä joudun olla ilman yhtä kulmahammasta koko tän teiniajan et silleen ei se mua silti paljoa haittaa kerta en vain välitä ÄLÄ SÄKÄÄN!!!!! :)))!

    • awes

      itselläni on etuhampaiden välissä iso rako :sss saan raudat ensivuoden alussa

    • ärrinmurrrrrin

      Mikä ihme siinä on et kaikilla muilla on valkoset hampaat MUT MULLA EIIIIII
      :( hankin valkaisun isona jos ei kerta millään nuorena saa valkasuu

    • ecaxthn

      Mulla oli ihan pirun vinot etuhampaat. Moni huomautteli ja olin sillee et "KIITOS KUN KERROIT en olekkaan huomannut itse tätä hirveätä epäkohtaa mun ulkonäössä..." ja kävin ihan julkisella hammaslääkärillä tarkastuttamassa reikien varalta. Kysyin sitten että oisko oikomishoito mahiksia? Kuulemma ei ollu tarpeeks vinot. Et jos sulla ei oo TODELLA vinot hampaat nii julkiselta et saa hoitoa.

      Mä menin sitten tossa joulukuussa yksityiselle puolelle hakemaan niitä rautoja ku en vaa kestäny mun hampaita. Sain sieltä onneks sellaset läpinäkyvät raudat, ei näytä yhtä pahalta ku normit. Hoidon summaks tuleeki sitte yhteensä yli 5 tonnii. Et siihe saattaa kaatuu joittenki unelmat. Mutta toivottavasti saat julkiselta puolelta raudat ! se on ihana tunne ku huomaa että on suorat hampaat :)

      • Heepo123

        Moi! Mistä olet saanut läpinäkyvät raudat?


    • saatanaperkeleeee

      Ennen omistin suorat hampaat mutta kusipää hammaslääkärin takia oikealta puolelta yksi ylähammas ihan vitun vinossa ja pilaa koko hymyn. Se revittiin jotain viis viiva kuus vuotta sitten ja se kasvo tollaseks. Vitun hienoa.

    • mee too

      Itsestäni se ei ole ongelma, sillä itselläni on etuhampaat ihan vinot! ne muodostavat terävän V kirjaimen o.o

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe