Kokeilin kaikkea

voitto tai kuolema

Kävin yksityiset ja kunnallliset läpi.

Kukaan ei edes tutki.
Arvot ovat nousseet 0,3 neljässä kuuakudessa,
kaikki on kuulemma hyvin.

Kaikki ei ole hyvin, diagnooseja sataa ja sataa
myin kaiken minkä omistin paitsi pesukoneen vaatteet ja sängyn
ja nyt minulla on enää 45 000 eurosta kädessä 5600 €...
Eikä vieläkään giagnoosia, vaan ainoastaan lääkäreitä
joihin ei ole enää varaa lääkkeistä puhumattakaan...


Moni sanoo, ettei jaksa enää... Ja ymmärrän sen.
Huomasin itsekkin jo 13 vuoden jälkeen,
etten jaksa katsoa autoja kun ylitän tietä.

Hyväksyisin mitkä tahansa hulllun paperit ja
vankilat jos vain joku tutkisi alusta loppuun.

13 ja 4,3 nuo ovat hyvät arvot,
mutta ne ovat vain arvoja.
Tiedän jo sairauteni on surullista, että
joudun tekemään todella hirveitä asioita saadakseni
edes osan vastausta.

Antakaa anteeksi, mutta vaihdan diagnoosin vapauteen...
Mielenrauhalla ei tosiaan ollut hintaa.

33

24044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan tosi?

      Kyllä TSH on selvästi koholla! Ihmettelen lääkäreidesi epäpätevyyttä. T4V 13 on lähempänä vajaa- kuin liikatoimintaa. On hyvin mahdollista, että joku (tai jotkut) lääkäreistäsi on endokrinologi. Ainakaan minulla endo ei osannut yhtä hyvin hommaansa kuin sisätautien erik.lääkäri. Mielestäni on lääkäreiltä väärin, että ovat pakottaneet sinut luopumaan lähes kaikesta omaisuudestasi antamatta diagnoosia noin selvässä tapauksessa!

      Onko T3V tutkittu koskaan? RT3 puolestaan tehdään vain Antioksidanttiklinikalla, mdd.fi ja siellä "saa" maksaa itsensä kipeäksi.

      • AP

      • Ap

        Maksoin jo..1,5 viikkoa niin tiedämme.


    • Marjukka50

      Hei.
      Noilla arvoilla sinulla on kilpirauhasen vajaatoiminta. Jotkut ovat herkempiä oireisiin, jotkut eivät. Pitää hoitaa oireita! Armour Thyroid on todella paljon parempi lääke kuin synteettinen Thyroxin, ja sinun pitäisi nyt löytää lääkäri joka osaa sitä määrätä. Se on sian kilpirauhasesta eristetty ja sisältää kaikkia seitsemää ihmisen tarvitsemaa hormonia. Se auttaa jo muutamassa viikossa ja saat elämäsi takaisin. Missä päin Suomea asut? Jos ei ole mahdoton matka Länsi-Suomeen, varaa aika kilpirauhasliiton omalle lääkärille Ulla Slamalle, hän hoitaa ihmistä oireiden perusteella, ei arvojen, ja määrää varmasti myös Armouria. Googleta hänen vastaanottonsa. Matkakulut plus n. 100 e vastaanotolla, sen se vielä taloudellisesti uhraa. Ja Armourin hinta tietysti. Jos taas asut Kaakkois-Suomessa päin, voin antaa esim. yksityismeilissä oikean lääkärin yhteystiedot. Lahdesta löytyy myös Armouria määräävä endokrinologi eli Vesa Ilvesmäki. Googlettamalla löydät hänen yksityisvastaanottonsa tiedot.
      Lappeenrannassa on ehkä Ulla Slaman ohella paras lääkäri, joka hoitaa ihmistä kokonaisuutena ja oireiden perusteella. Helsingissäkin on muutama hyvä lääkäri, funktionaalisen lääketieteen puolelta.
      Älä menetä toivoasi. Minua on hoidettu huonosti vajaatoiminna takia jo kuusi vuotta, mutta löysin oikean lääkärin, sain Armourit ja olo on taas normaali.
      Jos tarvitset lisätietoja, laitan sinulle seuraavassa viestissä meiliosoitteen.

      • AP

        Olen käynyt lääkärissä viimeiseksi Tampereella...

        Sitä ennne Paimiossa,Turussa sekä Hessassa etc

        Matka ei ole este....Mikää ei ole...

        Olisin todella kiitollinen kaikesta avusta jonka voit anataa


      • sirttunen

        Kukahan lääkäri Lappeenrannassa on?


      • Marjukka50
        sirttunen kirjoitti:

        Kukahan lääkäri Lappeenrannassa on?

        Lappeenrannassa tämä ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava, kilpirauhasasioista ymmärtävä Armouria kirjoittava, ihana lääkäri on Kristiina Ruotsalainen LabEhosta.


      • sirttunen
        Marjukka50 kirjoitti:

        Lappeenrannassa tämä ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava, kilpirauhasasioista ymmärtävä Armouria kirjoittava, ihana lääkäri on Kristiina Ruotsalainen LabEhosta.

        Onpa onni onnettomuudessa... työpaikan terveydenhuolto vaihtui Lappeenrannan työterveyteen ja tämä kyseinen Kristiina Ruotsalainen ottaa vastaan myös siellä.

        Itse kävin joulun alla Ilvesmäellä Lahdessa ja vointi on hänen "tropeillaan" alkanut parantua hiljalleen. Voin lämpimästi suositella tätä lääkäriä.

        Hienoa, jos jatkossa ei Armour reseptin yms. perässä tarvitsisi asioida Lahdessa asti.


      • hallankukka75

        Hei,Marjukka50! Selailin viestejä koskien kaakkoissuomessa olevia lääkäreitä,kilpirauhasen vajaatoimintaa hoitaneita. Miulla on valtaosa oireista,mut arvot otettu kerran ja oli viitearvojen sisällä.Tyttö sairastaa vajaatoimintaa.Toivottavasti tää viesti saavuttaa vielä siut,josko voisit laittaa miulle spostia oireiden perusteella hoitavasta lääkäristä!

        [email protected]


      • iltatähti

        Miten tuolle Vesa Ilvesmäelle pääsisi, ei ota yksityisvastaanotolleen uusia asiakkaita, mutta toimii Päijät-Hämeen Keskussairaalassa ylilääkärinä jollain osastolla?


    • Pää kainalossa

      Hei!
      Et ole minunkaan mielestäni kokeillut kaikkea, jos Ulla Slama (Vaasa, Pietarsaari), Vesa Ilvesmäki tai Antti Virkamäki (Helsinki) on käymättä! Samoin Lena Furubacka Ala-Vetelissä on asiantunteva lääkäri. Nämä lääkärit eivät tuijota arvoja, vaan kuuntelevat potilasta. Heille vaan, niin saat apua. Minä sain tyroksiinin arvoilla tsh 2,4 ja t4v 9,7 (7.0-16.0) ja Armour kiinnostaa mua kokeilla myös :) jota varten menen antioksidanttiklinikalle. Kerran ne mdd testien hinnat vain kirpaisee...

      • Ap

        Olette ihania


      • ainaONtoivoa
        Ap kirjoitti:

        Olette ihania

        ei kannata menettää toivoa, vaan tulla lukemaan netin
        kilpirauhaspalstoja ja kysyä neuvoa toisilta jotka on kokenut samaa!

        Sympatiaa varmasti löytyy jokaiselle ja hyviä neuvoja.

        Lohtuna kaikille; minun arvot kun sain reseptin thyroxiniin ja sitten pian armouriin
        TSH 1,3
        T4V 13

        Löytyy lääkäreitä jotka haluaa auttaa oireitten perusteella.
        Minulla kesti 10 vuotta todella kurjaa elämää ennenkuin löysin mitä etsin,
        mutta koitan nyt iloita senkin edestä!


    • Lääkärit idiotteja

      Miulle annettiin lääkitys 4,3 arvolla koska se oli just ylärajalla mut ei lääkärin mielestä ei syytä huoleen vaikka arvot on nyt ylärajalla. Pienin TSH oli 3 mut sen jälkeen puolessa vuodessa noussut takasi 4.. Annosta nostettu 4 kertaa...

      • Kummaa ...

        Ihmettelen. MIelestäni sinun tapauksessa on yhtä selvä vajaatoiminta kuin aloittajalla. TSH:n optimihan on 1-2 (2,5) laboratoriokohtaisesti. Onko T4V mitattu sinulta joskus? Se kertoo parhaiten, onko liika- vai vajaatoiminta.

        Tuntuu, että tyroksiini ei imeydy sinulla. Oletko käynyt endokrinologila tai sisätautien erikoislääkärillä? Terveyskeskuksessa et saa apua, sen voin sanoa kokemuksestani.


      • Ap
        Kummaa ... kirjoitti:

        Ihmettelen. MIelestäni sinun tapauksessa on yhtä selvä vajaatoiminta kuin aloittajalla. TSH:n optimihan on 1-2 (2,5) laboratoriokohtaisesti. Onko T4V mitattu sinulta joskus? Se kertoo parhaiten, onko liika- vai vajaatoiminta.

        Tuntuu, että tyroksiini ei imeydy sinulla. Oletko käynyt endokrinologila tai sisätautien erikoislääkärillä? Terveyskeskuksessa et saa apua, sen voin sanoa kokemuksestani.

        Huomattu on. Oon nyt juossut lenkkiä 4 kuukautta
        vedän aamulla kipulääkettä sen verran, et jalaka nousee
        syönyt alle 1000 kcal päivässä nyt on paino tippunut 2 kg. kaksi
        vuotta sitten samalla tahdilla se tippui 25 kg samassa ajassa.
        Kyllä jossain nyt mätää on, mutta 1,5 viikon päästä tulee MDD ja
        antioksidantti klinikalta tulokset...Jos tulevat


    • tikkelperi9

      Ihmiset hyvät, kun teillä on näin epätoivoinen tilanne ja pitkä matka hyvän lääkärin luo, älkää missään nimessä tuhlatko rahojanne juoksemalla summassa missä sattuu kerta toisensa perään. Ottakaa selvää, kaivakaa netistä kilpirauhasfoorumeilta ja kyselkää ihmisiltä, mistä saa apua. Menkää lääkärille, jota monet suosittelevat. Tuossa ylhäällä tulikin Slama ja kumppanit.

      • Ap

        Slaman eka vapaa aika kesäkuus..Jos nyt imen ihan konkreettisesti jo
        piippua täällä, niin millä prosentilla veikkaat ,että jaksan tonne asti??


    • Pää Kainalossa

      No miten Helsinki ja siellä Antti Virkamäki kävisi? Hänelle saa aikoja taas, näköjään menee nyt huhtikuulle. Soita Töölön Mehiläiseen, tai katso aikoja netistä, diabetesklinikalla siellä Töölössä Virkamäki ottaa vastaan :)

      Saitko sen MDD:n tulokset?

      • Valitettavasti ei e.m. osaa rt3:a hoitaa. Kokemuksesta tiedän. Saattaahan oppia, mut 2 kk sitten ei osannut edes epäillä. Jos MDD:n testistä käy ilmi huono suhde vapaan t3:n ja rT3 välillä ja et löydä lääkäriä, joka osaa hoitaa reversen, jatkuvat ongelmasi tyroksiinista huolimatta. Saatat saada koelääkityksen hypotyreoosiin ja se voi auttaakin hetkellisesti, mutta ei poista reverseä jos se on taustalla. Tai voihan olla että y.m. lääkäri löytää sinusta muun korjattavan vaivan.

        Sinuna varaisin ajan kesäkuulle ja sit yrittäisin löytää muita vaihtoehtoisia lääkäreitä, jotka osaavat hoitaa r3T vaivaa, ja mahdollisesti saada joltain ajan aiemmin. Peruutusaikojakin voi vapautua yllättäen, tosin en kyllä tiedä osaako Slamakaan.
        Funktionaalista lääketiedettä harjoittavat lääkärit hoitavat kokonaisvaltaisesti ihmistä. Muitakin on.



        Mitkä olivat y.m. arvosi, voin laskea suhteen. Laita myös viitearvot ja yksiköt. Voihan olla että et tarvitse lääkäriä, joka osaa rT3:n hoidon. Niitä ei kyllä montaa ole koko Suomessa.


    • joystick7

      Lettukin, Slamako ei siis osaa hoitaa rt3-ongelmaa? Harmi jos näin on, ajattelin kysyä häneltä osaisiko hän hoitaa sen.

    • Slamasta en tiedä, uskoisin et osaa. Tarkoitin yllä mainittua endoa, A.V.

    • voitto tai kuolema

      Kas vanha postaukseni =D

      Jeesus et olin tollon rikki =DJa olen toki vieläkin,mutta kroppa
      on kunnossa ja se on heti 80% kotiinpäin ja samalla parani lapsuudesta mukana kulkeneita vaivoja nipullinen.

      Sairautta eli oireita pitäisi todellakin tutkia eikä arvoja
      Tosin kun Waasaan asti päästiin niin arvotkin olivat jo koholla..
      Ei tarvinnut ketää teloa sain Waasasta ihan rauhanomaisen tyroksiinin.
      Kuula on vieläkin jumissa, vaikka lääketää on vedelty 1,1 vuotta,
      mutta ainkin pysty liikkumaan.. Ja sen huomaa, paino on
      tippunut alun 30 kg =)

      Milläs sitä itseään olisi puolustanut kun ei jaksanut enää
      ajatella muuta kuin kuolemaa, mutta hyvä se on näinkin päällä olisi
      vaan paljon käyttöä ihmiselle, mutta parempi tämäkin kun
      ikuinen kipu..auf wiedersehen =)

      • Gerthur

        Herranen aika! Kaikilla kilpparisairaus!! Käykäähån uniapneatutkimuksissa... Toinen masennus! Monta sairautta. Thyroxin ON VAARALLINEN LÄÄKE VÄÄRIN MÄÄRÄTTYNÄ. Ja kaikki Yl.lääkäreitä! Lama taas.....kaikki MIKÄ PIRISTÄÄ!!! :-)


    • vajis

      Voi hitsi kun yritin saasa Slamalle aikaa vaasaan mutta ei ota enää uusia potilaita koska jo kohta eläkeikäinen.
      No yritän muualle.

    • Ansku72

      Heippa ,

      Onko kellään ollut hypotyreoosipotilaalla ollut sensorista neuropatiaa??Tai oletteko törmänneet johonkin tämän kaltaiseen...

    • Minnie5

      Kokemuksia Boriana Koroudanova-Atanassova : Yritän etsiä lääkäriä, joka auttaisi minua selviämään kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Osaan oireista Thyroxin on auttanut, mutta muutamia pahoja oireita on vielä jäljellä esim. uupumus ja väsymys. Tästä lääkäristä en saanut muuta kuin väittelykaverin itselleni. Huusi heti vastaanoton aluksi, että kuka on määrännyt sinulle Thyroxinia, koska se on rikos. Käski lopettamaan Thyroxinin heti, koska minulla ei ole kuulemma ko. sairautta (esim. S-TpoAb on n. 350, kun saisi olla 35.....) Ym. ym. Tähän mennessä olen pääosin saanut väitellä lääkäreiden kanssa, eivät millään suostu uskomaan, että painon nousu, uupumus ym. voivat enää tästä johtua. Mistä inhimillinen lääkäri, joka suostuu kokeilemaan vaihtoehtoista lääkitystä Thyroxinin tilalle tai edes pystyisi hoitamaan potilasta asiallisesti? Onko kokemuksia Ilkka Vauhkosesta?

      • ahjoita_aapinen

        > Mistä inhimillinen lääkäri ...
        Voih. Olisipa edes lukutaitoinen lääkäri, voisi tsekata näitä:
        a) professori Välimäen varoitukset, että verikokeet eivät aina näytä vajista: http://20.fi/14114 JA http://20.fi/14116
        b) huippuendo Vesa Ilvesmäen hoitojärjestys http://20.fi/14245


      • kaikki_kaksi_hyvää

        Välimäki ja Ilvesmäki. Siinä ovatkin kaikki Suomen täysjärkiset endokrinologit. Valitettavasti. Ainakaan ei puolitoista vuotta asioita seurattuani ole minulle muita nimiä tullut vastaan.
        Kunnollista hoitoa saa pääsääntöisesti muuhun erikoistuneilta lääkäreiltä.


      • kyllästänytmies

        Koroudanova-Atanassova Boriana on aivan hullu. En ymmärrä miten hänen kaltainen ihminen saa suomessa toimia lääkärinä. Todella töykeä ja epäinhimillinen eikä osaa edes lukea alan julkaisuja.


    • vajis

      Tuo kohonnut S-TpoAb viitannee autoimmuuni tautiin, joka siis voi aiheuttaa kilpirauhasen toiminnan häiriöitä sekä liika- että vajaatoimintaa joillakin voi olla samanaikaisesti molempia oireita. LDN eli Low Dose Naltrexon saattaa hillitä autoimmuunitulehdusta. http://ldn.gehennom.org/ldn.html

      • vihje_Itävallasta

      • Hashi-tips

        Luen jos ehdin ulkomaisia vertaistukifoorumeita. Autoimmuunityreoidiittiin eli Hashimotoon siellä ovat kaksi perusvinkkiä gluteeniton ruokavalio ja 200µg seleeniä. Pyrittävä saamaan TSH melko alas jos lääkitykseen voi vaikuttaa. Joitakin auttaa lisäsi maidottomuus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9209
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3839
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2690
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2504
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1783
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1612
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe