Halpa yöpyminen Lontoossa?

lontoofani

Eli siis, mistä saisi halvalla ensi kesänä majoituksen kahdelle Lontoossa? Tuskin kysyn ihan ensimmäistä kertaa kyseisestä aiheesta, mutta etsiskelisin kahden hengen huonetta - mutta halvalla. Budjetin ehdoton maximi olisi siis jokin 25-30e/henkilö/yö. Mietin, että voikohan yhden hengen huoneessa nukkua kaksi, jos toinen nukkuu vaikka lattialla?

Majoitus olisi siis hyvä olla hyvin kulkuyhteyksien päästä, mieluusti alle 20e/yö, ja mieluusti vielä aamiaisen sisältävä.. En tiedä että saisiko näillä kriteereillä motellia, mutta ainakin toivoisin niin.. Jos siis private huoneeseen ei tämä budjetti riitä, niin mitä olisivat halvat (mutta ns. laadukkaat) motellit Lontoossa, ja uskaltaako jättää tavaransa päiviksi? Ja tietenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä...

Loppujen lopuksi hinta olisi tässä matkassa varsin merkittävänä kriteerinä, ja halvalla olisi siis tarkoitus päästä.. Tai ainakin majoituksessa. Hostelleihin saattaa hyvinkin kääntyä pää, mutta olisi vielä tässä vaiheessa mukava kuulla että onko Lontoossa motelli mahdollisuuksia, ja että mitkä olisivat ne hyvät hostellit (netin paljouteen kun tuntuu hukkuvan, eikä sitä tiedä että mikä on hyvien yhteyksien päässä ja mikä ei.) Kiitoksia paljon kaikille vastanneille!

7

535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • travelbag

      Jos teita on 2 henkiloa, niin huoneesta maksetaan kahdelta henkilolta, nukkuu toinen sitten sangyssa tai lattialla !!

      Hotellin loytaminen 30 Eurolla on aika mahdotonta Lontoossa, ajattele nyt hintoja Englannin punnalla eika eurolla. Voit katsoa internetista halpoja hostelleita lahella keskustaa, mista helpot kulkuyhteydet nahtavyyksiin.

      Eiko motellit ole autoilijoita varten ? Onko teilla auto mukana?

      Katso netista
      easyHotel London Earls's Court
      Bankside House
      Tune Hotels Westminster
      hinnat alkaa n. 39 USD

      Hyde Part Rooms Hotel (keskustassa)
      UKBomBom House
      Hotel Strand Continental

      Toivon yllaoleva tieto auttaa vahan.

    • lontoofani

      Niin, tarkoituksenahan matkassa on päästä halvalla... Sen takia motelli ei nähtävästi budjettiimme sovikkaan - rahaa kun ei ole paljoa, ja olin vain kiinnostunut kuulemaan että missä hintaluokissa halvimmat motellit ovat. Kiitos silti linkeistä! Kysyisin kumminkin hyvistä ja suhkot edullisista hostelleista Lontoossa, jotka olisivat hyvällä sijainnilla. Kokemuksia ja ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan :)

    • travelbag

      Lontoon Sussrx Garden kadulla on paljon pienia hotelleja, aivan kavelymatkan paassa keskustasta.

      Hostelleja keskustassa:
      Smart Hyde Park Inn
      The Royal Bayswater Hostel
      International Student House
      YHA London St Pauls
      Central Hostel
      hinnat vaihtelevat 15-25 puntaa.

      http://www.cherrycourthotel.co.uk/

    • no niin...

      Ensi kesänä on Heinäkuun ja Elokuun vaihteessa Olympialaiset Lontoossa, joten hinnat ovat vähintään kaksinkertaiset normaaliin verrattuna hotelleissa.

      Normaalisti halvin hinta hotelleissa siinä keskustan tuntumassa on ollut noin 30 puntaa yö yhden hengen huoneíssa. Se on kyllä ihan minimi. Meillä on aina yksi ja sama siinä Tussaudin lähellä missä olemme. Siellä sitten kahden hengen huone on 60 puntaa jne.

      Hostellit ovat sitten budjetti matkailijan vaihtoehto. Generator on erittäin suosittu, aika svengaava tosin, mutta ellei se häiritse niin sinne sitten. Aika keskeinen sijainti vielä plussana.

      Tosiaan hotelleihin ei oikeataan alle 40 punnan per nuppi pääse normaalistikaan puhumattakaan ensi kesän hässäkästä siellä.

      Voitte tietysti majoittua jonnekin lähikaupunkiin ja tulla sieltä joka aamu Lontooseen. Puolessa tunnissa pääsee jo aikalailla halvempaan majoitukseen toki sinä ne matkat sitten maksavat.

      PS. Se suunnittelemanne toisen ihmisen tuleminen single roomiin ei onnistu. Single Room on pelkästään yhdelle ja hotellit kyllä valvovat sisääntuloja.

    • lontoofani

      Kiitos viesteistä. Vielä kysyisin, että miten hyvin voi noihin hostelleihin ottaa mukaan matkatavaroita, että voiko ne jättää siellä jonkinlaiseen säilytykseen, ja jos voi niin häviävätkö ne sieltä? Tusen tack:)

    • Hackneyssä asuva

      Myös Lontoon Suomalaista merimieskirkkoa kannattaa harkita yöpymiseen, hinnat eivät ole kauhean pahat ja samaan hintaan saa aamiaisen.
      Sijainti ei ole ihan keskeisimmällä paikalla, mutta kirkon vierestä kulkee bussit ja lähin metroasema on myös hyvinkin kävelymatkan päässä.
      Tässä linkki:
      http://www.finnishchurch.org.uk/
      Itse olen tuolla yöpynyt, eikä ole valittamista. Henkilökunta on mukavaa ja paikat siistit.
      Toivottavasti oli apua.

    • travelbag

      Rotherhithe on kaukana etela Lontoossa, uskon etta teilla menee turhaa aikaa matkustaa sielta kaupunkiin ja takaisin. Paivan aikana siis rahaa menee ruokailuun ulkona, kun ette aina voi palata majoituspaikkaanne esim syomaan voileipia tms.

      Katsokaa tripadvisor sivuilta halpoja majapaikkoja Lontoossa. Vahan googlailua ja kaikki loytyy. Esim keskustassa on monta halpaa hostellia joissa edullisesti yopya.

      Katsokaa YHA hostelleja, St Pancras, Earl's Court alueilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5454
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2416
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1947
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1658
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe