onko kokemusta

rosskapönttö

Naisystäväni kanssa meni sukset ristiin hänen mustasukkaisuuden sekä siihen liittyvien raivareiden takia hänen puoleltaan. Esim.tanssipaikoilla kun esitin että haluaisin tanssia myös muiden tuttujeni kanssa,hän veti herneet nenäänsä tästä ja lähti baarinpuolelle kun ei omien sanojensa mukaan halunnut muiden kanssa tanssia.
Kerran erehdyin mainita että täällähän on monta ennestään tuttua tanssikaveria,tosin en tunne montakaan heistä nimillä, niin sitäkin tuli sanomista että montakohan niitä on muualla joita olen tanssittanut.Lopulta hän itsekin osittain ymmärsi oman hölmöytensä ja alkoi ymmärtää ettei tää vetele mutta kuitenkin se tunne minussa että hän ei luota minuun...alkoi nakertaa välejämme ja sitten välillä tuli ne kasittäm'ättömät raivokohtaukset ihan mitättömistä syistä. No sitten kun myrsky oli laantunut niin hän pyyteli anteksi ja snoi että hänellä ei hermo kestä välillä mitään,siihen en kyllä voinut alistua että hän kohdisti minuun sen raivonsa vaikken edes tiennyt syytä moiseen meuhkaamisen, nyt kyllä olen tajunnut ne syyt hänen käytöksellen ja ne kyllä on edellisten aika rankkojen suhteiden perua ja siitä tulee harmia aina parisuhtessa aina jossain muodossa. En hae itselleni myötätuntoa vaan sitä mitä itsekukin on kokenut mustiksen kanssa.

1

125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • napalmihiiri

   Itselläni on sen verran (nuorena naisena) kokemusta asiasta, että nykyinen pitkäaikainen "kumppanini" on aina ollut mustis ja niin olen minäkin. Hänen mukaansa mustasukkaisuus johtuu huonosta itsetunnosta ja pelosta, että joku "vie" minut häneltä. Itse en pelkää samaa asiaa ja itsetuntonikin on ihan ok ja luottamus kunnossa. Olen itse kerran pettänyt hänen luottamuksensa - mutta en siis kirjaimellisesti pettänyt häntä - ja uskon että ko. asian vuoksi hänen suunnaltaan tulee jonkin verran kiukuttelua mm. kun olen lähdössä ystävien tai muussa seurassa esim. ravintolaan.

   Voisiko olla vaikka niin, että naisellasi on huonoja muistoja tai kokemusta petetyksi tulemisesta tai vastaavasta tai et vain ole hänelle riittävän avoin? Joka tapauksessa kannattaisi ihan rauhassa pyytää häntä juttelemaan kanssasi asiasta ja kysyä, miten hän haluaisi toimia. Toiset naiset kun eivät ymmärrä sitä, että heidän miehensä juuri esim. haluaa tanssittaa toisia. Meillä on meidän suhteessa ollut alusta asti selvää, että muiden kanssa ei tehdä mitään. Poikkeuksena toki siskon tanssittaminen häissä, mutta kun nykyaikana pariskunnat ja varsinkin nuoremmat haluavat pitää parisuhteensa visusti suljettuna muilta osapuolilta. Ehkä naisystäväsi ei yksinkertaisesti vain haluaisi nähdä sinua tanssimassa toisen kanssa ja se on täysin ymmärrettävää. En tiedä ikääsi, mutta uskoisin että vanhemmat ihmiset ja keski-ikäiset pitävät ihan normaalina käydä tanssittamassa kaikkia naisia. Minä en kuulu siihen sukupolveen ja oman ikäisistäni suuri osa vetäisi herneen nenukkaan, jos puoliso haluaisi tanssittaa muita. :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kun katsoit mua silmiin

   Niin... Olin ihan rakastunut... Olisin halunnut kertoa sua rakastan.
   Ikävä
   105
   2219
  2. Räjäytän koko Parkanon Tk:n

   Kannattaa varmaan hälyttää jo poliisit.
   Parkano
   19
   2088
  3. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   284
   1745
  4. Stefun tallilla helvetti irti

   kertoo Seven. Sähkölasku maksamatta ja hevoset kituu tallissa kylmissään. Juoma-automaatit ei toimi yms. Martina samaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   1548
  5. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   66
   1088
  6. Perusnatsi piti palopuheen Kiovassa

   Kremlissä oltiin tästäkin oikeassa; Ukraina on natsien hallussa.
   Maailman menoa
   254
   1059
  7. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   358
   967
  8. Hyvää yötä halikaveri

   Meenpäs sittenkin vaan nukkumaan. Tai tuskin uni tulee mutta jotain. Halitaan huomenna tai joskus. Ehkä. 💞 T. Itku-i
   Ikävä
   177
   915
  9. Surullinen tarina kulissien takaa

   Palstallahan on kovasti lgbtq-agendoja puolusteltu ja vihalla vastattu kun on epäilty että lapsia ja nuoria houkutellaan
   Sinkut
   125
   915
  10. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   43
   813
  Aihe