DVD Onko?

Aktiiviboxi

Taloyhtiössä oli aiemmin Antenniverkossa jolloin kaikki ol OK, mutta sitten tuli Sonera ja kaapeliverkko. DVD boxi on Sony RDR-DC105 hyvä laite joka käyttää antenniverkkoa. Nyt ei enää käy kun kaapeliverkon Boxi MUTTA MUTTA kuulenna vastaavaa ei löydy kivenaltakaan vaikka kuinka kääntelis. Uudelle Boxille olisi seuraavat vaatimukset Sopii kaapeliverkkoon on kovalevy mille nauhoitetaan ja voit katsella DVD levyjä jos olet nauhoittanut jotain mielenkiintoista voit sen kopioida sen levylle. Kaikki nämä ovat em laitteessa hintaan 350€ miksi ei löydy kaapeliverkkoon vastaavaa. Jos jollain on tietoa sillä en halua boksia jolla katsotaan.

6

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipä oo

      Eipäs taida löytyy tollasta kapistusta, on kyllä Samsungin ylihinnoitellut laitteet joissa on Antenna Ready HD ja Cable Ready HD-virittimet, tallennus ulkoiselle kovolle ja lukeva Blueray-soitin mutta se ei kyllä sitten tallenna dvd- tai Blueray-levylle.

      Eli erillislaitteiden ostoksi meni nyt sulla sitten jos haluut myös tallennuksen dvd:lle.

    • Aktiiviboxi

      Jotenkin kummastutta että kaapeliverkkoon ei löydy samanlaista vaan kasaa jotain eri komponenteista,hämmastyttää tuo markkinatalous. Sony tietysti voisi tehdä em laitteen Antenni ja kaapeliverkkoon tai joku muu valmistaja onnistuuko?

      • eipä oo

        "Jotenkin kummastutta että kaapeliverkkoon ei löydy samanlaista vaan kasaa jotain eri komponenteista,hämmastyttää tuo markkinatalous. "

        Ehkäpä kysyntä ja pienet markkinat. En tiedä millaisella tekniikalla muualla on toteutettu kaapeliverkot, kenties ne on yhä analogisia (näin muistelen lukeneeni jostain) elleivät sitten ole toteutettu DVB-T tekniikalla mutta kyllä vahvasti luulen että juuri markkinoilla elikkä kysynnällä on tässä vahva vaikutuksensa. Eli ilmeisesti DVB-C tekniikkaa käytetään hyvin vähän kokonaisuudessaan Euroopan alueella.

        "Sony tietysti voisi tehdä em laitteen Antenni ja kaapeliverkkoon tai joku muu valmistaja onnistuuko?"

        Varmasti se onnistuisi mutta toteutuisiko halvalla? Tuskinpa jos kyseessä on HD-laite ja HD-laitteessa on sitten vielä se kopionestokin joka estäisi ohjelman polttamisen dvd:lle. Toki sitten voisi toteuttaa sd-tarkkuuden laitteen jossa on integroituna hybridiviritin ja dvd-tallennin.


    • Aktiiviboxi

      Onko järkeä tehdä sellaisia muutoksia että siinä menee laitteet uusiksi? olisin tuohoa Antennivastaanottoon ollut tyytyväinen. Entä jos em laittessa olisi ollut Antenni ja Kaapelivastaanotto ei mitään murheita, onhan noita nykyäänki halvoissa laitteissa. Kyseessä on normaali Sony ei ylimääräisiä vimppoja Nauhoita kovalevylle-katso-joshyvä kopioi levylle ja pelittää hienosti mutta antenniverkossa.

    • Kokeillaanpas näin

      Ainahan voit kokeilla sisäantennia, jos asut kohtuullisen matkan päässä tv-lähetinmastosta. Kaupungissa etäisyys tuskin on ongelma, mutta paksut kiviseinät tai korkeat rakennukset voivat haitata vastaanottoa.

    • Aktiivibixi

      Tuota kokeilin mäki puineen edessä kivitalojen välissä, strong merkkinen vahvistin ei mitaan elämää.Olisiko ehkä tällainen vaihtoehto sopiva: Kaapeliverkon digiboxi isolla kovalevyllä ja erillinen DVD jolla voisi katsella ja kopioida(onko)mutta arvellutta tuo hinta ja yhteensopivuus. Vanha sony myyntiin toivehintaan noin 200€ hinta jolla kirvelevin mielin (ehkä) luopuisin jos ei parempaa ratkaisua löydy. Lähettimeen ei varmaan pitkä matka mutta tuokin sisäanttenni onneton läpyskä ja tälle seinälle ei ulkoanttennia voi laitta paistaa kun iso finni nenänpäässä. Olisiko hyviä ja edullisia laiteehdotuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe