te kauriit ! =)

HaaveilijaVaaka

melkein tympäisee kun alkaa lukemaan täällä näitä horoskooppikeskusteluja - niin usein puhutaan kauriille tyypillisistä luonteenpiirteistä kuin Huonona asiana? Olkaa ylpeitä jos omistatte tämän luonteenlujuuden!
Kun moni muu olisi jo ajat sitten luovuttanut (vastoinkäymisten sattuessa), nämä minun elämäni sarvipäät ovat seisseet rinnallani - ja tehneet selväksi etteivät muuta aijokkaan. Mielestäni tämä jos jokin on tärkeää kanssakäymisessä, toisin kuin loputon tunteiden todistelu ja se liirumlaarumi. (ja tämän otin esille koska monet valittavat kauriiden tavasta ilmaista tunteita)
Tämä merkki on myös usein ahkera ja omistautuvainen sille asialle/ihmiselle kehen päättää intohimonsa kohdistaa. (he todella saavat hämmästyttävän paljon aikaan kun sen päättävät tehdä)
Itse olen löytäny tästä merkistä myös lämpöä, huolenpitoa ja myötätuntoa kuin muistakin merkeistä joka vain jossain määrin ilmenee eri tavoin (joten niin väitetty "tunnekylmyys" ihmetyttää!)

Ja siis kerron nyt omista kokemuksistani; kaksi mun elämäni tärkeää ihmistä ovat kauriita, ja heidät koko elämäni tunteneena en voisi enempää keitään katsoa ylöspäin, kuin heitä katson!
Minä pidän kiinni sarvipäistäni heitä hurjasti rakastaen , ja mikä ihanampaa, voin luottaa aina että he pitävät kiinni minusta

8

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaurisnauris*

      Se oli oikeaa puhetta! Ensimmäinen järkevä kirjoitus pitkästä aikaa :)))

    • kauriitsio

      Kuulostipa tutulle! Itse voin sanoa, että ainakin tämän kaurisnaisen rinnassa sykkii lämmin sydän enkä tunteitani säästele kunhan vain osuu kohdille ensin sellainen mies, joka on vastaanottavainen.. ;)
      Ja mitä tulee tuohon luovuttamiseen, niin voin sanoa, et seison ystävieni rinnalla silloinkin kun heillä menee huonosti eli en ole ensimmäisenä luikkimassa tieheni.
      Eli sellaisia kylmäkiskoisia pölvästejä me kauriit ;) outo huumorintajukin, heh :)

    • Esteettinen kauris

      Kiitos kauniista sanoistasi vaaka. Senhän te osaatte :) Mukava kuulla, että kauris ja vaakakin voivat tulla noin erinomaisesti toimeen. Yleensähän sanotaan, että kauris ja vaaka ei olisi se paras mahdollinen yhdistelmä, mutta eiköhän se yksilökohtaista aina ole. Kauriit osaavat yleensä myös arvostaa vaakojen esteettisyyttä, kauneudentajua sekä tahdikkuutta. Analyysisi kauriista oli luonnollisestikin täysin paikkansapitävä ;)

    • Joutskaritypy<3

      Minun kultani on kauris ja hän osaa olla niin empaattinen ystävä että kumppani.
      hän on kohtelias ja haluaa olla kanssana,, ehkä vähän ujo silläkin perusteella että kun itse olin varattu hän kertoi vasta silloin tunteensa ja sanoi että jos olisin ollut vapaa hän olisi ottanut minut heti mutta ei kuulemma ollut pokkaa. ja se olin minä joka kertoi ensin tunteensa ja siitä sitten suhteeseen lähdettiin. Molemmat halusimme samaa meillä on sama persoonallisuus. hän ehkä on ujo mutta hän on aina tietokoneella pelaa psp:tä tai video pelejä tai netti pelejä. hänen kanssaan ei nauru lopu. hän on minua noin 2 vuotta nuorempi mutta silti menee hyvin.

    • KaurisPoika21

      Kauriiden ujous on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Totta!!!

      Ja se kenen kanssa tulee toimeen niin sanoisin että kaikkien ;)
      horoskoopista riippuen..

    • KaurisPoika21

      Siis horoskoopista riippumatta :D

    • JKKKOP

      VAI NIIN

    • joutkaritypy<3

      se kuulkaa on se rakkaus joka ratkaisee ei horoskoppi
      jos toisesta tosissaan välittää niin voi sopimattomatkin merkit pärjätä hyvin ja voi olla kiihkeäkin suhde mutta loppu peleissä ei horoskoppit ratkaise.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe