Kokemuksia led lenser p7

ledilenseri

Onko kellään kokemuksia kyseisestä lampusta olen aikeissa ostaa,mutta kallis hinta verottaa ostohaluja.
Onko hintansa arvoinen ja etenkin kestävä?
Kertokaa kaikki mielipiteenne lampusta,jos jotain siitä tiedät.

22

5632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äääääääääääääääääähh
    • Itsellä ainakin hyviä kokemuksia Ledlenserin lampuista kautta linjan.
      Pitävät sen minkä lupaavatkin ja materiaalit on huippuja.

      Minulla on yksi otsalamppu kys valmistajalta ja avaimenperävalo. Molemmat on aivan loistavia.

      Tässä tapauksessa mielestäni kannattaa laadusta maksaa.

    • tyyty väinen

      Minulla on Led Lenserin lamppuja (käsivalaisimia ja tuo P7:kin) sekä halpisvalaisimia (siis käsivalaisimia myös). Led Lenserin tuotteet ovat mielestäni hyvinkin viimeisteltyjä ja laadukkaita, ja myös kalliin hintansa väärtejä. Halpislamput ovat vähän niin ja näin. Jos noita ei kolistele ja pitää silkkihansikkain, niin kaikki toimii ok. Led Lenseriä suosittelen kyllä, ja kannattaa tarkkailla noita tarjouksia. Ainakin Scandinavian Outdoor Storessa tuo P7 taisi olla tarjouksessa.

      • ryhmävaeltaja

        Minunkin teki monta kuukautta mieli hankkia juuri tuo P7, mutta sattuipa sitten erään halpahallin ilmoitus silmääni ja sieltä tuo samankokoinen 3W ledin Hyundai-lamppu, jonka kantama on muutama kymmenen metriä vielä pidemmälle: Sitä olen nyt käyttänyt niin retkillä kuin harrastuksissakin. Minulle ihan hyvä ja hintakin vaivaiset 15 €. Kestävyydestä en osaa sanoa mitään, P7 kuulemma on hyvin kestävä.


    • näinonjuu

      On erittäin hyvä. Valoa riittää ja koko on just sopiva. Kyllä suosittelen vaikken pahemmin muita oo testannutkaan. Mut ei oo tarvinnu hankintaa katua.

    • Led lenser on huono

      Heikkoa laatua ,kytkin oikkuilee ja takuu ei toimi. En osta ikinä led lenseriä. Ylimielinen vastaus maahantuojan huollosta. P5 led lenser kyseessä. Työkäytössä ja olisi ollut ihan ok mutta kytkin ei toimi. N 3kk ehti olla käytössä.
      Noita olisi ostettu työporukalle koska tuo zoom oli hyvä mutta nyt vaihtui merkki.
      Minusta maahantuojan olisi kannattanut lähettää vaikka 2 kpl noit peräkytkimiä kirjekuoressa niin olisivat saaneet paljon hyvää aikaiseksi nyt ikuinen viha led lenserin lamppuja kohtaan.

      Potkikaa lede lenser suomessa työntekijöitä kilometritehtaalle .

    • hajalle meni

      Vastaan wanhaan ketjuun mutta pudotin tässä juuri Led Lenser P7:n puulattialle noin metrin korkeudelta vahingossa niin eipä toimi enää, ledi palaa hyvin hyvin himmeästi. Ei tällä iskunkestävyydellä ihan voi eräretkeilykäyttöön suositella, ihan hyvinhän se voi jostain taskun pohjalle tungettuna pudota vaikka kiveen tai kantoon. Pitää värmeiden nyt tollasen peruskolistelun kestää, ei tässä mistään vasarankorvikkeena käytöstä ollut kyse.

    • safasfd

      itsellä tuo led lenserin L7 erä käytössä ja P7 töissä.
      P7 on kyllä kokenu kovia työmaalla mm. pudonnut useampaan otteeseen ja on sitä työkaverit välillä käyttänyt vasaranakin.
      L7 kuin myös on kestänyt vallan mainiosti tosin ei ole ihan yhtä kovia kokenut kun tuo töissä käytössä oleva P7.
      Noh tuosta L7 voi sen verran ainakin sanoa että erällä toiminut ilman mitään ongelmia, taskussa ollut mukana niin sateisina syksyinä kuin talven paukku pakkasilla ja edelleen toimii. Erityisesti juuri tuo kosteus on sellainen mikä on edellisiä lamppuja verottanut.
      Ennen tuon L7 ostamista ollut käytössä 2 näitä 200lm 5-15 euron hintaista kiina vempulaa.
      Toinen taisi olla mallia Energy oli alennuksessa hintaan 8e? toki tuo lamppu oli kirkas mutta jo vähäisen käytön jälkeen alkoi kytkin vittuilemaan, tässä lampussa oli tosiaan mukana valo vaihtoehtoina himmeä,kirkas ja vilkkuminen.
      Tarina lyhyenä lamppu "toimii" mutta pienestäkin kolahduksesta tai "heiluttamisesta" lamppu joko sammuu tai vaihtelee mielensä mukaan valo vaihtoehtoja.
      Kaiken tämän lisäksi viellä tuossa lampussa on hävyttömän huono patterien kesto ja kosteutta pääsee jostain mystisestä paikasta polttimolle.
      Hyundai lamppu samaisesta halppis firmasta hintaan 10-15e ? toimi jota kuinkin paremmin tässä lampussa oli zoom ja samat valovaihto ehdot sikäli ei lampusta mitään kummempia ihmeellisyyksiä ilmennyt muuta kuin tuo kosteus.
      Eli samaa paskaa kuin tuon Energy lampun kanssa että syksyn kosteilla keleillä jostain ihmeen reiästä / tiivisteen välistä pääsee kondensaatio vettä tuonne polttimolle.
      Näihin vempuloihin rahaa kului n. 20 euroa yhteensä, eikä varmaan tarvitse erikseen mainita mutta tästä lähin en koske yhteenkään markan marketin super lamppuun.
      Tuo L7 norm. hinta on jossain 30 euron hujakoilla mutta kannattaa metsästellä poistoja / alennuksia. Oman L7 löysin hintaan 18e Prismasta.
      Omia Led Lensereitä en ole takuisiin joutunut kiikuttelemaan joten omakohtaista kokemusta siitä ei ole mutta enpä ole heidän takuu politiikoistaan mitään valitettavaa kuullut.
      Mainittakoon viellä että ainakin tuossa omassa L7 on todella hyvä patterien kesto.

    • iloisesti yllättynyt

      Hankimme Ameriikan vävylle joululahjaksi kyseisen valaisimen .Oli Retkiaitassa tarjouksessa 49€ .
      On ollut todella tyytyväinen mahtavaan valotehoon ja muihinkin ominaisuuksiin.
      aion hankkia myös itselleni samanlaisen,
      hinta voi tuntua kovalta ,mutta olen huomannut ettei köyhän kannata ostaa halpaa

    • Tyytyväinen kuitenki

      Jos onnistuu pudottamaan P7:n kytkin edellä betoniin parista metristä, niin perän piirilevyhän siinä menee sitten halki. Onneksi tähän saa varaosia. Suosittelen, koska paras lamppu mitä vastaan on tullut.

    • Vältä P7:aa

      Itsellä työkäytössä led lenser hocus fokus ja toiminut jo 4vuotta lähes joka päivä.
      Niimpä ostin itselleni P7:n.
      Siitäpä ei ollutkaan kun riesaksi, ensin tyhjeni patterit itsekseen,sitten alkoi kytkin temppuilemaan. syttyy tai sammuuu itsekseen.
      Vois ehkä ostaa uuden kytkimen jos tehdas ois kehittänyt paremman version vaikka toi heikon kytkimen päivitys kuuluisi mielestäni takuun piiriin.

      • P7 kytkin kestää,

        mutta sen kanssa sarjassa samalla printillä olevat pintaliitoskomponentit murtuvat irti juotoksistaan. Tämä tulkitaan herkästi kytkimen viaksi, sillä oireena on pätkinämistä ja lopulta valaisin palaa nappia pohjaan painettaessa, mutta ei jää enää päälle.


    • leed lenseri

      Hyvä lamppu. Käytössä ollut vuodesta 2008 lähtien ja toimii hyvin. Takin taskussa mukana.

    • Eiledlensereitäkiitos

      Ei kehuttavaa laatua! Ensin alkoi kuoleentua paristoa painava jousi jolloin valo alkoi välkkyä ja pätkiä. Jousta hieman venyttämällä toimi taas hetken. Myöhemmin lakkasi toimimasta kokonaan! Ostin nettikaupasta suoraan Kiinasta akkutoimisen led-lampun. Toimii täydellisesti ja valotehoa riittää. Edullisempikin kuin Led Lenser vaikka pakettiin tuli kaksi akkua ja laturi!

    • Jaamakka

      Miksi ihmeessä näissä on noita vilkkutoimintoja????
      Mihin kukaan tarvitsee moista???

      Ainoa toiminto voisi olla liukuva valontehon säätö jolla voi säästää virtaa säätämällä valoteho pienemmälle esim teltan sisällä käytettäessä.

      Ja aina pitäisi olla se normiparistoilla toimiva versio jottei tarvi latausongelmia miettiä...

    • Työvalaisin

      Surkea laatu, kesti viikon nyt vilkkuu holtittomasti.

    • vanha_Jeti

      Asian vierestä, mutta lähes kaikki LED-lamput ovat peruskonstruktioltaan epäluotettavampia kuin perinteiset hehku/halogenivalot. Tämä siksi, että sähkö kulkee aina melko monimutkaisen elektroniikan kautta (vilkkutoiminnot, tehonsäätö jne), joka on häiriöherkkää. Kompninentit irtoilevat ja juotokset rakoilevat. Joskus riittää se, että patteriliittimet ovat hieman hapettuneet ja jännite putoaa sen verran, että ohjauslektroniikka kieltäytyy käynnistymästä kokonaan. Melko uusia ja kalliita LED-valaisimia olen joutunut purkamaan ja puhdistamaan että kukkuisivat ollenkaan.

      Autiolle saarelle ottaisin varmaan edelleenkin sen rautatieläisten litteäpatterisen lampun, jonka sai nahkaläpyskällä kiinni rintataskun nappiin. Siin kontaktihäiriöt sai korjattua metalliliuskoja taivuttelemalla ja jännitemittaus tapahtui kielellä...

    • Laskee

      Elektroniikka kyllä kestää kiveen heittämisenkin, jos valaisin on mekaanisesti toteutettu oikein. Laatu maksaa, ja halvimmat ovat rihkamatasoa. Retkivarusteena upotuksen kestävä (IP7x-luokka) on asiallinen. Valostore tekee muuten aika hyviä testejä valotehoille ja akun kestoille, sieltä kannattaa vertailla.

    • whait

      Minulla on kyseinen valaisin ja takuuaikana valaisimen kytkin lakkasi toimimasta.
      No oli omaa huolimattomuutta että en ollut paristojen kunnosta varuillani, kävi niin että pariston vuotaessa hapot ehti tuhota kytkimen mikä on todella "hempuli".
      Takuu ei tietenkään korvannut mitään koska oli käyttäjän huolimattomuus.
      Varoituksena muille tarkistakaa paristojen kunto etenkin jos valaisin on ollut pitkään käyttämättä.

    • Ongelmainen

      Ei liity suoraan p7, mutta itselläni on tuollainen Led Lenser T2 jonka sain joululahjaksi 2016. No sehän ei toiminut laisinkaan. Vaihdoin otsavalosta siihen paristot ja niillä toimi. Kun kerta uusi oli niin menin valittamaan Lanternan K-Rauta josta se oli ostettu, että tässä lamppupaketissa oli toimimattomat paristot. Sain tilalle kokonaan uuden lamppupaketin. Sitä on käytetty reilun 4 kk aikana noin 10-15 min ajan, pääosin sisätiloissa, kerran muutaman minuutin ulkona. Tänään putsasin IV venttiileitä, niin tarvitsin siinä lamppua. Otin tuon T2 esiin, vaan eipä se enää toiminut. Vaivoin sain sen avattua koska selvästi tuntui että jotain on paristo-osassa jumissa pahasti. Paristot olivat vuotaneet ja sen seurauksena" hieman hitsaantuneet" kiinni lampun runkoon ja koko lamppu oli syöpynyt sisäpuolelta. Siis lampun mukana tulleet Duracelin paristot, parasta ennen vuoteen 2019, kk en enää muista sillä lähdin kyseisen lampun ja paristojen kanssa jälleen tuohon lähes nurkalla olevaan Lanternan K-Rautaan. Mukisematta vaihtoivat sen lampun jälleen uuteen pakettiin. Eli toistaiseksi ei kovin luotettava kuva ole Led Lenser tuotteista muodostunut, vaikka kaikki ongelmat ovat tosin olleet ilmeisesti lampun mukana tulleista paristoista johtuvia ??. Tai sitten ajattelin sitä mahdollisuutta, että muodostuuko tuon lampun rungon ja paristojen välille jokin eri metallien välinen kemiallinen pari joka pilaa paristot. No, varmaan taas muutaman kk päästä näkee mitä sille tapahtuu, että jatkuuko tämä toistuva vaihtokierre.

      • JaakoppiKoo

        Kylla tuo on Led Lenserin ominaisuus että paristot pehmenee siella valaisimen sisalla ja ajan kuluessa valaisin on SER romua. Itsella oli n. 60 eur maksanut lamppu ja kavi takuuhuollossakin tuon takia ja vikaa ei maahantuojan mielesta ollut. Vahan yli vuoden paasta ostosta piti heittaa menemaan, koska ei aina viitsinyt uusia siihen pattereita. Sama tilanne, laittoi sitten sisaan Duracellit tai mitka tahansa laadukkaat paristot. Jatkossa en osta Led Lenserin tuotteita, koska myöskään otsalampuista ei ole hyvia kokemuksia.


    • PasiVil

      Ei mitaan hyvaa sanottavaa kasivalaisimesta eikä myöskään otsalampuista, joita tyokaytossa meilla on pari sataa kappaletta. Kasivalaisin purki paristojaan itsestaan, kavi huollossa ja vikaa ei muka ollut. Myohemmin hajosi kokonaan reilun vuoden paasta ostosta. Valoa P7 antaa, jos paristot on aivan uudet. Vahankin paristojen hippuessa vilkkuu tai sammuu kokonaan, vaikka Petzlin lampussa paristoja voi kayttaa viela kauan. Uusi S05 vaikutti alkuun hyvalta, mutta sekin lopettaa valaisun jos paristo ei ole aivan uusi. Parempia lamppuja saa Kiinasta muutamalla eurolla ja Led Lenser ei missaan nimessa anna rahalle vastinetta. Kallis ja huonolaatuinen tuote.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      4365
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2428
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2161
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2126
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      112
      1763
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1442
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1402
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      334
      1363
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1327
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe